Østrig, Zell am See

Hotel

Hotel Der Waldhof

Halvpension

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Der Waldhof

Legeværelser og kælkebakke lige ved hotellet gør Hotel Der Waldhof til en rigtig god indkvartering for jer der er afsted på ski med børnene.

Oplev god service på Hotel Der Waldhof

Hotel Der Waldhof i smukke Zell am See er ejet af familien Loferer, der gør en dyd ud af personlig og god service. Hotellet er beliggende i hjertet af den hyggelige Zell am See, omgivet af bjerge og nær Schmittenhöhe.
Hotellet er et oplagt familiehotel hvor hygge i en hjemlig atmosfære, kombineret med komforten på et 4-stjernet hotel giver basis for en optimal skiferie. Hotellet arrangere festlige aftener, shows og forkælelse og gør opholdet på Hotel Waldhof til en god ferie i venligt selskab og afslappet atmosfære.

Nyd det gode mad

I hotellets restaurant kan du nyde det bedste af regionale og internationale retter fra den store morgenbuffet til velsmagende middag. Alt sammen serveret i pæne omgivelser og god service. På ankomstdagen vil der være en aftenbuffet indtil 20:30 med diverse retter samt en lille dessert. Ankommer du efter 20:30 vil der være en lille tallerken til dig i baren, så du kan få lidt mad, inden sengen kalder.Hotel Waldhof er det perfekte skihotel. Der er privat skiudlejning i kælderen, og så kan du fra det lokale bjerg Smittenhöhe skiområdet køre på ski næsten lige til døren. Når du har klikket dine ski af skal du blot gå nogle få meter og så er du igen på hotellet.

Børnevenlige fordele

Udover at hotellet ligger så du og din familie kan køre på ski direkte til døren, så er der også en del andre børnevenlige fordele. Er energien intakt efter en dag på ski, så er der direkte bag Hotel Waldhof en fin kælkebakke, så ungerne kan kælke både før og efter aftensmaden - og hotellet har kælke du kan låne.Der er også to indendørs spil/lege værelser opdelt til forskellige aldersgrupper. Til de yngre børn er der et boldrum og et klatrestativ med rutschebane, med et fint maleri til at stimulere fantasien. Teenagerne er der også sørget godt for: Wii og forskellige brætspil inviterer til hygge. Der er desuden bordtennisrum, bordfodbold og et poolbord er til rådighed.I øvrigt er der på hotellet også opvarmet indendørs pool - så husk også badetøjet! Alt dette og meget mere gør børnenes ferie dejlig og de voksnes skiferie lettere.Hotellet har gennemgået en større ombygning og fremstår derfor moderne og flot - klar til at tage imod dig.Hotel Der Waldhof indbyder mere end nogensinde, til et ophold i sent vil glemme!Danski glæder sig til at byde jer velkommen i Zell am See.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 600 m

Afstand til shopping 600 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi (free) Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Badekar eller bruser Ja

Balkon/terrasse Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Føntørrer Ja

Vis mere

Garage: Ja

Glutenfri mad: Ja

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Kæledyr: Ja

Legerum: Ja

Legerum: Ja

Live musik: Ja

Lounge: Ja

Minibar: Ja

Pengeskab: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Toilet: Ja

TV rum: Ja

Vaskeservice: Ja

Vinkælder: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi i værelse: Ja

Dobbeltværelse Deluxe med 2 opredninger

Endnu mere komfort med luksus charme: Dobbeltværelserne er udstyret med en dobbeltseng og en sovesofa og giver dermed plads til 2-4 personer. De grundlæggende faciliteter inkluderer brusebad med separat toilet, tv / radio, minibar og minisafe, gratis trådløs internetadgang og balkon. Værelset ligger i den nybyggede del af hotellet.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad - Telefon - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Economy

Dobbeltværelse: Indrettet med dusch/wc, minibar, TV og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Komfort

Hyggeligt værelse med dobbeltseng, brusebad eller badekar, toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, minibar, gratis trådløs internetadgang, pengeskab, balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Superior med 2 opredninger

Rummeligt værelse med dobbeltseng, sofa, skrivebord, bruser eller badekar, toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, minibar, gratis W-LAN, pengeskab, balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse

Enkeltværelse: Indrettet med dusch/wc, minibar og TV.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familie Suite

I de rummelige suiter føler 2-6 personer sig hjemme. Her finder du en stue med dobbeltseng og siddepladser samt et separat soveværelse anbefalet til børn. Familiesuiterne er udstyret med tv / radio, minisafe og minibar, brusebad og separat toilet, balkon og gratis trådløs internetadgang. Værelset ligger i den nybyggede del af hotellet.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Juniorsuite m. dusch/wc

Rummeligt værelse med kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng, sofa, skrivebord, minibar, badeværelse med badekar, hårtørrer, rummelig entré med spejl garderobe, gratis trådløs internetadgang, safe, balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes