Alpernes sportsparadis Aktiv sommer i Tignes

Tignes Sommer er Alpernes sportsparadis med cirka 20 gratis sommer aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både børn og voksne. Det er den ultimative mulighed for en aktiv sommerferie med en bunke af aktiviteter at vælge imellem: Spil golf på den højest beliggende golfbane i Europa, stå på ski på gletsjeren, kør downhill mountainbike, prøv rafting og en masse andet.

Wellness lige ud til søen

Når kroppen trænger til hvile, afslapning og søvn kan du trække dig tilbage og nyde omgivelserne på vores eget Hotel l’Arbina, som ligger lige ud til søen i Tignes. Hotellet har den bedste beliggenhed midt på torvet i Tignes le Lac med udsigt til søen og gletsjeren.

Du kan læse mere om hotellet her: Hotel l'Arbina

Ugeprogram med danske guider

Vi har lavet et spændende ugeprogram, som giver dig mulighed for at prøve nogle af de aktiviteter, som Tignes Sommer byder på. Tilmelding til aktiviteterne sker i Tignes ved vores søde, danske guider. Der er naturligvis også mulighed for at prøve aktiviteterne af på egen hånd. Vi forbeholder os ret til at ændre ugeprogrammet.

Sport- og wellnesscenter

Hvis du er mere til hygge, afslapning og wellness, er der også gode muligheder for det. Lige over for hotellet ligger både et stort sportscenter med blandt andet en klatrevæg, samt et wellnesscenter med sauna, dampbad og en stor fitnessafdeling. Her er også et 25 meter træningsbassin samt et bassin med en stor vandrutsjebane – perfekt til både små og store vandhunde. Dit Tignes Sommer aktivitetskort giver to adgange pr. uge til wellnesscentret og poolen.

Aktiv sommerferie

Tignes Sommer byder blandt andet på sommerskiløb, beachvolley, trampoliner, mountainbikepark og vandaktiviteter. Få trænet højdemeter, hygget med familien og meget mere. Der er cirka 20 gratis aktiviteter og mere end 40 aktiviteter i alt for både små og store.

Sommerski i Tignes

I år har Tignes fået rigtig meget sne hele vinteren, så det er naturligvis muligt at stå på ski i sommerferien på gletsjeren Grande Motte. De præcise åbningstider til gletsjeren er ikke offentliggjort af Tignes endnu, men hold øje her på siden. I sommeren 2018 er gletsjeren åbent i perioden den 24. juni – 6. august og et liftkort koster 25€ pr. dag for voksne og 20€ for børn.

På gletsjeren er der cirka 20 pistekilometer fordelt fra 3.000 – 3.456 meters højde. Normalt er der nattefrost oppe på gletsjeren, hvor sneen derfor oftest er hård tidlig om morgenen – men solen får hurtig magten over de nederste pister, så her er skiløbet perfekt i nogle timer. Efterhånden som solen får mere magt og gør sneen tungere rykker du blot længere op af gletsjeren. Der er god sne i godt og vel 3-5 timer om formiddagen – men så er det godt, der er så mange andre fede aktiviteter at lave om eftermiddagen.

Inklusiv og eksklusiv i priserne

Alle priserne du ser på denne side er inklusiv hotelophold, morgenmad og Tignes Sommer aktivitetskort, der giver adgang til cirka 20 forskellige, gratis sportsaktiviteter. Udover de 20 gratis aktiviteter er der en lang række af andre aktiviteter, der kræver et mindre beløb eller depositum ved deltagelse. Alt det ved vores guider i Tignes meget mere om, og de glæder sig til at fortælle og vise dig rundt i det skønne sommer paradis.

Alle gæster får også et liftkort, der giver mulighed for at komme op med alle lifter både til fods og med cykel (gælder ikke på gletsjeren). Det er muligt at købe adgang til gletsjeren uden at stå på ski.

Leje af mountainbike med udstyr koster cirka 55€ pr. dag.

Vil du booke årets sommerferie?

Ring til os på 86 800 600 eller book lige her: Danski Hotel l'Arbina

2018 Priserne for Tignes Sommer

Du kan komme på en aktiv ferie i Tignes fra uge 27 – 32. I uge 27 og 32 er der skiftedag lørdag og onsdag, det er således muligt at vælge mellem 3-4 nætter (lørdag-onsdag eller onsdag-lørdag). I uge 28-31 kan du bestille ophold 7 dage fra lørdag-lørdag. Alle priser er inklusiv hotelophold, morgenmad og Tignes Sommer aktivitetskort, der giver adgang til cirka 20 forskellige aktiviteter og gratis adgang til lifterne.

Alle priserne er eksklusiv transport.

Uge 27

Onsdag d. 4. juli - lørdag den 7. juli
2 voksne fra kr. 1.649 pr. person - BOOK HER

Uge 28

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person - BOOK HER
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496 - BOOK HER

Uge 29

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person - BOOK HER
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496 - BOOK HER

Uge 30

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person - BOOK HER
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496 - BOOK HER

Uge 31

2 voksne fra kr. 2.749 pr. person - BOOK HER
Familiepris v. 2 voksne, 2 børn fra kr. 9.496 - BOOK HER

Uge 32

Lørdag d. 4. august - Onsdag d. 8. august
2 voksne fra kr. 1.649 pr. person - BOOK HER

Onsdag d. 8. august - Lørdag d. 11. august
2 voksne fra kr. 1.649 pr. person - BOOK HER

I uge 32 laves maden i brasseriet og der er ikke guideservice.

 

Aftenmenu

Det er muligt at bestille en 2-retters aftenmenu, der er udarbejdet og tilberedt af vores egne kokke på hotellet - med undtagelse i uge 32.

Menuen tager udgangspunkt i sommeren og sæsonens varer, hvor der vil være rig variation med udgangspunkt i den planlagte menu, og der vil derfor løbende være nye retter.

I løbet af ugen vil der desuden blive serveret grillbuffet på terrassen, afhængende af vejret.

Til højre vil du kunne se et udkast til en aftenmenu.

Priser for aftenmenu

  • 1 uge voksen 1.100 kr. / barn 800 kr. (6 aftener)
  • ½ uge voksen 800 kr. / barn 600 kr. (4 dage)
  • ½ uge voksen 700 kr. / barn 500 kr. (3 dage)

Børn under 12 år ved ankomst til Tignes.

Bestil aftenmenu hjemmefra.

Carpaccio, parmesan, rucola og pesto
Fyldt pasta i tomatsauce m. oliven og urter

~

Svinemørbrad med sommerkål, æbler og kartofler
Rabarbercrumble med fløde

~

Stegt fisk med asparges og beurre blanc
Sommerfrikassé med kogte kartofler og persille

~

Perlehøne, estragon, grillede rodfrugter og svampe
Mørk chokoladekage med vaniljeis og bær

~

Ceviche, koriander, lime, chili, citrongræs og crouton
Confiteret and, tomatsalat, mynte og grillet brød

~

Stegt oksebavette, grillet grønt, pommes anna, rødvinsglace
Frugttærte, chokolade, frisk frugt og karamelsauce

Gratis aktiviteter

Vandrutsjebane i søen
Crazy Airbag i søen
Vandcykel
Kajak
Kano
Stand-Up Paddle
Trampolin
Tennis
Skatepark
Beach Volley
Beach Fodbold
Bueskydning
Hiking
Swimming-pool
Minigolf

... og meget mere!

Betalte aktiviteter

Sommerski
Mountainbike
Golf - 18 huller europas højeste
Rafting
Helikopter
Paragliding
Hesteridning
Fiskeri
4x4 Offroad
White Water svømning
Water Ball - løb på vandet
Paintballing
Katamaran
Klatring
Fjernstyrede biler og både

... og meget mere!

"Vi havde en fantastisk uge ..." Gæsterne siger ..

"Min familie og jeg besøgte Tignes i Frankrig i sommerferien 2014 og boede på Hotel l’Arbina. Vi havde en fantastisk aktiv sommerferie sammen hele familien, og vores 2 drenge på 10 og 12 år nød de mange aktiviteter, Tignes har at byde på." - Iben, gæst 2014

"Det virkede naturstridigt at besøge et populært skisportssted i juli, men en actionpakket uge i De Franske Alper har fået hele familien til at overgive sig til de nøgne bjerge, de grønne sletter og de nuttede marmotter. Er man rigtig modig, som 15 af os danske hotelgæster åbenbart er, kan man iføre sig en jordslået våddragt og en grøn hjelm. Hvorefter man kan kravle op ad en lang bakke for at komme til toppen af en 30 meter lang turkis vandrutsjebane, der ender i en opadgående kurve, så man som en kanonkonge bliver fyret ud over alpesøens iskolde vand - men sjovt, det er det." - Per Munch fra Politikken

"Jeg besøgte Tignes i juli 2017 og boede på Hotel l'Arbina. Vi havde en fantastisk uge med godt vejr og sjove aktiviteter. Guiden havde lavet et godt ugeprogram, så vi nåede både at stå på ski, køre mountainbike flere gange, rafte på en nærliggende flod, vandre i bjergene, SUP-surfe og vandcykle på søen, cykle til Val d’Isere og op over europas højeste bjergpas (vi havde selv racercykler med) og meget mere! Hotellet er rigtigt hyggeligt, og ligger helt perfekt på torvet i Le Lac, med udsigt til gletsjeren og søen. Maden på hotellet var virkelig god, og flere aftener kunne vi sidde ude på terrassen og spise, mens solen gik ned bag bjergene. Vejret i bjergene kan skifte fra time til time, så det er en god idé at have tøj og fodtøj med til lidt blandet vejr. Vi havde alt fra høj sol og +25 grader om dagen til aftener med lyn, torden og regn. Jeg kan varmt anbefale en ferie til Tignes, især til barnlige sjæle og familier med børn, der godt kan lide en aktiv sommerferie." - Max, gæst 2017

Få et tilbud på sommerferien

Udfyld formularen herunder og få et gratis, uforpligtende tilbud på sommerferien.

Aktiv sommerferie i Tignes med Danski