Se skivejret i Alperne her

Skivejret i Alperne Hvilken snedybde er der?

Skivejr, snedybde og vejrudsigt i Alperne.

Vil du gerne holde dig opdateret med vejrsituationen i Alperne? Det kan vi godt forstå, og derfor har vi her en samlet oversigt, der løbende giver dig et overblik over, hvor meget sne, der er på alle vores destinationer. Du kan også se prognoser for kommende snemængder og vejrudsigter.

Find din destination herunder og hold dig opdateret med om du skal huske ekstra solcreme, en god uldsweater eller booke en afbudsrejse. Tilmed dig afbudsrejse listen her.

Fordele ved at tilmelde dig afbudsrejse listen:Du får tilbuddene direkte i indbakken før alle andreIkke alle tilbud kommer til salg online - kun medlemmer på listen får demDu behøver ikke at holde dig opdateret, den klarer vi!

 

 

Østrig: Snedybder, prognoser og vejret

Skal du til Østrig på skiferie? 

Herunder kan du finde en status over snedybder, vejret og en prognose over, hvor meget sne der er på vej til alle vores destinationer i Østrig.

Skal du til Wagrain, skal du se på den første herunder der hedder Snow Space Salzburg, da begge rejsemål er en del af dette.

Har du ikke bestilt skiferien endnu? Find din skiferie til Østrig her.

Frankrig: Snedybder, prognoser og vejret

Skal du på skiferie til Frankrig

Herunder kan du se vejret, snedybder og meget mere.

Skal du til Tignes eller Val d'Isere, så vær opmærksom på, at de deler vejroversigt - da de også deler skiområde (.. og det faktisk et af verdens bedste!). 

Skal du til Val Thorens og Les Menuires skal du se under Les 3 Vallees. Val Thorens og Les Menuires er nemlig en del af området: De 3 dale.

Har du ikke bestilt skiferien endnu? Find din skiferie til Frankrig her.

Italien: Snedybder, prognoser og vejret

Herunder kan du se, om du skal pakke solbriller og solcreme eller de varme sokker til skiferien! 

Skal du til Canazei, skal du se under den, der hedder Val di Fassa - Canazei er nemlig en del af dette fantastiske skiområde.

Skal du til Sauze d'Oulx, skal du se på den der hedder Via Lattea. Sauze d'Oulx er nemlig en del af dette fantastiske skiområde.

Har du ikke bestilt skiferien endnu? Find din skiferie til Italien her.

Hvordan er vejret i Alperne? Skivejret, snedybder og prognoser

Skivejret kan nemt skifte, og det er smart at holde øje med hvordan det arter sig op til skiferien.

Det er svært at lade være, og årsagerne er mange. En ting er, at holde nysgerrigheden i ave, når først billetterne til årets skiferie med hele familien eller vennerne er i hus. Noget helt andet er, at forsøge at planlægge pakkelisten til skiferien, for er det solcremen eller den ekstra tykke uldsweater, der skal med? Det kan også være at de fikse fingerhandsker skal suppleres med de noget mere varme luffer.

Skivejr med snedybde i Alperne

På denne side har vi derfor samlet alle oversigter over vejrforhold, snedybder og vejrudsigter for vores destinationer i Alperne. De opdateres løbende og indeholder også en en prognose for det forventede snevejr og mængder i de kommende dage. Som du kan se, består vejrmeldingerne af separate blokke med udsigter for hver destination.

Skivejret i Østrig

For overblikket skyld har vi samlet alle vores østrigske destinationer under et samlet afsnit, hvor du kan se om der er solskin, overskyet eller snevejr. Mange af skisportsstederne i Østrig har deres egne navne, men der nogle stykker, du skal holde ekstra øje med for at finde vejret på netop din destination.

Går turen til Wagrain, skal du se efter den oversigt, der hedder Snow Space Salzburg (Flachau – Wagrain - Alpendorf), der er det samlede navn for begge ski-destinationer.

Resten af alle destinationer, som Danski har, hedder stort set det samme som byen. For at finde skivejret, skal du således se under Bad Gastein-Bad Hofgastein, Ischgl, Obertauern, Planai SchladmingSt. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm samt Schmitten Zell am See.

Her kan du se skivejret i Østrig.

Skivejret i Frankrig

Skal du til Frankrig på skiferie, og vil du gerne holde øje med, hvordan det ser ud dernede, så er det her, det foregår. Alpe d’Huez, Paradiski Les Arcs og Les 2 Alpes har sin egen vejrudsigt, så den er nem nok at finde. Tignes og Val d’Isère deler skiområde og dermed også vejrforhold, så udsigterne for begge destinationerne ligger derfor under samme oversigt.

Det bliver en smule tricky, når du skal se efter skivejret i Val Thorens eller Courchevel, for her hedder storområdet nemlig De Tre Dale, eller Les 3 Vallees på fransk.

Se skivejret i Frankrig her.

Skivejret i Italien

Du kan holde øje med skivejr og prognoser for snefald og dybder i Italien under den samlede blok, der hedder Italien: Snedybder, prognoser og vejret. Skivejret i Passo Tonale, Cervinia og Livigno er lige til, hvorimod bag navnet Val di Fassa gemmer sig det store og dejlige skiområde Canazei og Via Lattea gemmer på skivejret for Sauze d'Oulx.

Her kan du se skivejret i Italien.

Hvordan er vejrudsigten i Alperne?

Er der sne nok til at jeg kan komme på ski? Ja! Sikkerheden for at der er tilstrækkeligt med sne til skiløb er ganske stor.

Skulle der mod al forventning være mangel på det hvide underlag, står der heldigvis en sand armé af snekanoner klar på destinationerne i Alperne. Kvaliteten af den kunstige sne er overraskende god, og det hører heldigvis til sjældenhederne, at de tages i brug.