Skiferie med fly Den hurtigste og mest komfortable rejseform

Flytransport giver kort transporttid til rejsemålet. Vi har flyafgange fra Billund og Kastrup til alle vores destinationer i Frankrig, Østrig og Italien, og afhængig af rute, giver transport med fly dig mulighed for seks eller syv skidage.

Vi flyver med både middagsfly og aftenfly alt afhængig af, hvilken destination du har valgt.

Flyver du med middagsflyet, ankommer du til dit rejsemål sidst på eftermiddagen, hvor jeres indkvarteringssted står parat til indflytning. Hjemrejsen starter lørdag formiddag efter morgenmad, og du lander i Danmark sidst på eftermiddagen.

Med aftenflyet ankommer du til dit feriemål om aftenen, hvor dit indkvarteringssted vil stå klar. Med aftenflyet sker hjemrejsen sent lørdag eftermiddag, hvilket giver dig syv dage på ski. Her skal du dog tjekke ud fra dit værelse senest klokken 10.00 om formiddagen, hvor din bagage vil blive opbevaret sikkert, mens du nyder den sidste dag på ski. Der vil være mulighed for at få et bad, inden du skal afsted.

Transfer inkluderet i prisen

Transfer mellem lufthavnen og destinationen er naturligvis inkluderet i prisen, hvis du har købt en pakkerejse med fly og ophold.

OBS: Har du købt en rejse med rutefly er der ikke transfer med i prisen.

TILKØB: Få hentet bagagen ved døren

Skal du rejse fra Kastrup med SAS, Austrain Airlines, Atlantic Airways eller DAT, og bor du på Sjælland eller Lolland/Falster? Så har du mulighed for check-in og opsamling af bagage hjemme fra din adresse med VALiZO - og samtidig udleveres dit boardingkort og bagagekvitteringer. Dette er et tilkøb for din rejse. Læs mere om det hos VALiZO her.

Ankomst til skidestinationen med Danski

I lufthavnen bliver du modtaget af Danskis guider, der viser dig vej til bussen, som kører til din destination. Vær opmærksom på at ventetid ved ankomst til lufthavnen kan forekomme, da transferbusserne kører med gæster fra både Kastrup og Billund. På turen fra lufthavnen og frem til rejsemålet vil du modtage en række praktiske informationer om indkvartering og ugens forskellige aktiviteter.

Transfer til lufthavnen

I højsæsonen (uge 52, 1 og 7-10) er vores transfer fra destination til lufthavn planlagt med en ekstra tidsmargen på 30-60 minutter. Dette er for at gardere os mod eventuel tæt trafik. Nogle gange betyder det derfor, at du ankommer til lufthavnen lidt tidligere end normalt, men det er nødvendigt for ikke at risikere at blive fanget i trafikken, og at du går glip af dit fly hjem.

Flight-only

Vi har i begrænset omfang mulighed for at sælge flypladser til Alperne uden hotelophold. Ring på telefon +45 86 800 600 og hør mere.

Få mere information om vores fly til Alperne

Transfertid fra lufthavn til destination

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Salzburg lufthavn

Hvis du lander i Salzburg (SZG) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Alpendorf - 1 time
Lofer - 1 time
Obertauern - 1 time
Bad Gastein - 1 1/2 time
Saalbach - 1 1/2 time
Wagrain - 1 1/2 time
Zell am See - 1 1/2 time

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Innsbruck lufthavn

Hvis du lander i Innsbruck (INN) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Ischgl - 1 1/2 time
St. Anton - 1 1/2 time
Sölden - 1 1/2 time
Lofer - 1 3/4 time
Canazei - 3 1/2 time
Passo Tonale - 3 1/2 time
Livigno - 4 timer

Vær desuden opmærksom på, at når du lander i Innsbruck, så skal du hente dine ski udenfor ved busserne og ikke i lufthavnen.

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Grenoble lufthavn

Hvis du lander i Grenoble (GNB) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Alpe d'Huez - 2 timer
Courchevel - 3 timer 
Les Arcs - 3 1/2 time
Les Deux Alpes - 2 timer
Tignes - 3 1/2 time
Val d'sere - 3 1/2 time
Val Thorens - 3 timer 

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Torino lufthavn

Hvis du lander i Torino (TRN) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Cervinia - 2 timer
Sauze d'Oulx - 2 timer

 

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Milano Malpensa lufthavn

Hvis du lander i Milano Malpensa Lufthavn (MXP) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Cervinia - 2 timer og 45 minutter
Passo Tonale - 3 timer og 15 minutter
Sauze d'Oulx - 2 timer og 45 minutter

Hurtigt til skidestinationen Privat transfer

Danski tilbyder privat transfer med lokale vognmænd. På den måde kommer du hurtigt og sikkert fra lufthavnen og direkte til dit indkvarteringssted - på dine præmisser og uden spildtid.

Hurtigt fremme ved ski-destinationen

Når du kommer ud fra lufthavnen med din bagage, vil du blive kørt direkte til dit indkvarteringssted i Alperne. Her vil du også blive hentet, når turen igen går hjem.

Privat transfer er et tilkøb. Med i prisen ved Danski er altid transfer i busser til og fra lufthavnen - og dette kan ikke fravælges.

Priser

Ring på telefon +45 86 800 600 for priser samt for at bestille din private transfer.

Tilbud på skiferien med fly fra Kastrup

Flyv til Alperne Gode råd til flyrejsen med Danski

Mødetid i lufthavnen

Mød frem i lufthavnen i god tid, og senest 1 1/2 time før afgang. I Kastrup anbefaler vi, at du møder op senest 2 timer før afgang. Vær opmærksom på at check-in lukker 1 time før afgang.

Skitransport

Ski/board og støvler kan medbringes på flyrejsen for kr. 449,- pr. sæt. Ønsker du at medbringe ski eller board, skal dette bestilles på forhånd, da der kun er et begrænset antal pladser til rådighed. Er bestillingen ikke påført dit rejsebevis, bliver ski og board afvist i lufthavnen.

Det er ikke muligt at have eller betale for overvægt på flyet. Overvægt vil blive afvist og efterladt i lufthavnen.

Hvis du kun har skistøvler, må du gerne have dem med i almindelig bagage uden beregning - så har du bare de færre kilo til tøj og øvrige ting. Skistøvlerne må gerne være i en pose for sig selv.

Vær opmærksom på, at reglerne for ski- og støvletransport varierer fra selskab til selskab. Læs reglerne for dit flyselskab her.

Beskyt din bagage på skiferien

Robuste tasker fra firmaet Airshells til klapvogne med videre kan nu lejes ved rejser fra København og Billund. Airshells tilbyder solide transporttaske til blandt andet ski, snowboard og barnevogne, der kan modstå stød og hårdhændet behandling i lufthavnenes bagagesortering. Rejsende fra København skal hente deres Airshell i garderoben. Leje af transporttaske foretages via www.airshells.com hvor også produktudvalg, pris og lejebetingelser findes.

Transferbussen fra lufthavnen til destinationen

Vær opmærksom på at man sydpå ikke har samme krav om babystole og sikkerhedsseler i busserne, hvorfor man ikke kan forlange, at der forefindes sådanne i de enkelte transferbusser/taxaer. Ligeledes kan du ikke forvente at bussens toiletter er åbne. Guiden planlægger i stedet et passende antal toilet-stop på ruten.

Spørgsmål? Ring til Danski: +45 86 800 600

Om vores flyselskaber

Atlantic Airways

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Atlantic Airways.

Bagageregler 
stk. indchecket bagage á maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 8 kg og måle op til 50 x 40 x 25 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.  

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må tilsammen maksimalt veje 12 kg.  

 

Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Atlantic Airways accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Atlantic Airways tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves, og såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæk, skal du kontakte Atlantic Airways senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet. 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in 
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge Atlantic Airways og følge instruktionerne på skærmen. Du skal bruge din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation. I Københavns Lufthavn, Kastrup, foregår check-in i Terminal 3. I Billund Lufthavn er det muligt at checke-in via self-service-maskinerne. 

Har du spørgsmål til

Atlantic Airways?

Thomas Ørts

Tlf. +45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts

Austrian Airlines

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Austrian Airlines.

Bagageregler  
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage à maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle maksimalt 55 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage og ingen håndbagage.  

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. 

 

Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Austrian Airlines accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Austrian Airlines tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves. Såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæksæk, skal du kontakte Austrian Airlines senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der serveres en let anretning eller sandwich undervejs til Alperne i flyet. Har du specielle ønsker, og er din flyvning over 2 timer og 20 minutter, kan du bestille special mad her 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 14 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. 

 

Miles & More 
Er du medlem af Miles & More, kan du optjene Miles på din rejse med Austrian Airlines. 

Har du spørgsmål til

Austrian Airlines?

Thomas Ørts

Tlf. +45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts
Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

DAT

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med DAT - Danish Air Transport.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og ikke måle mere end 50 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 5 kg håndbagage og én barnevogn eller klapvogn i en godkendt Airshells-taske. Det er ikke muligt at betale for overvægt - overskydende bagage skal efterlades. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg.  

 

Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. DAT accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
DAT tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Mad ombord på flyet 
Når du flyver med DAT, kan du tilkøbe et lille udvalg og snacks og drikkevarer ombord på flyet. Det er også muligt at tilkøbe en kylling/bacon sandwich tur-retur for 159,00 kr. Dette skal bestilles senest otte dage inden afrejse ved at ringe til Danski på telefon 86 800 600. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal kuverter til rådighed, og at det kun gælder på fly fra Billund og Aalborg.

 

Check-in  
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge DAT og følge instruktionerne på skærmen. 

Har du spørgsmål til

DAT?

Thomas Ørts

Tlf. +45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts

Norwegian

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Norwegian.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

 

Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

Har du spørgsmål til

Norwegian?

Thomas Ørts

Tlf. +45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts

SAS Charter

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med SAS Charter.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

 

SAS Charter accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
SAS Charter tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet.

 

Bestil siddeplads på flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 72 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in  
Når du flyver med SAS Charter, og har forudbestilt siddepladser, kan du checke ind online fra 14 dage til 4 dage inden afrejse. Check-in ved at klikke her.  

 

Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge SAS Charter og følge instruktionerne på skærmen. Du skal checke ind med din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation.

  

SAS EuroBonus 
Der kan ikke optjenes EuroBonus point på SAS-charterflyninger.

 

Læs SAS Condition of Carriage her.

Har du spørgsmål til

SAS Charter?

Thomas Ørts

Tlf. +45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts

Transavia

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Transavia.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 45 x 40 x 25 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 10 kg. Dette kan enten være almindelig bagage eller en klapvogn. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

 

Transavia accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Transavia tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. 

Har du spørgsmål til

Transavia?

Thomas Ørts

Tlf. +45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts