Skiferie med fly Den hurtigste og mest komfortable rejseform

Flytransport giver kort transporttid til rejsemålet. Vi har flyafgange fra Billund og Kastrup til alle vores destinationer i Frankrig, Østrig og Italien, og afhængig af rute, giver transport med fly dig mulighed for seks eller syv skidage.

Vi flyver med både middagsfly og aftenfly alt afhængig af, hvilken destination du har valgt.

Flyver du med middagsflyet, ankommer du til dit rejsemål sidst på eftermiddagen, hvor jeres indkvarteringssted står parat til indflytning. Hjemrejsen starter lørdag formiddag efter morgenmad, og du lander i Danmark sidst på eftermiddagen.

Med aftenflyet ankommer du til dit feriemål om aftenen, hvor dit indkvarteringssted vil stå klar. Med aftenflyet sker hjemrejsen sent lørdag eftermiddag, hvilket giver dig syv dage på ski. Her skal du dog tjekke ud fra dit værelse senest klokken 10.00 om formiddagen, hvor din bagage vil blive opbevaret sikkert, mens du nyder den sidste dag på ski. Der vil være mulighed for at få et bad, inden du skal afsted.

Transfer inkluderet i prisen

Transfer mellem lufthavnen og destinationen er naturligvis inkluderet i prisen, hvis du har købt en pakkerejse med fly og ophold.

OBS: Har du købt en rejse med rutefly, er der ikke transfer med i prisen.

Ankomst til skidestinationen med Danski

I lufthavnen bliver du modtaget af Danskis guider, der viser dig vej til bussen, som kører til din destination. Vær opmærksom på at ventetid ved ankomst til lufthavnen kan forekomme, da transferbusserne kører med gæster fra både Kastrup og Billund. På turen fra lufthavnen og frem til rejsemålet vil du modtage en række praktiske informationer om indkvartering og ugens forskellige aktiviteter.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

Transfer til lufthavnen

I højsæsonen (uge 52, 1 og 5-10) er vores transfer fra destination til lufthavn planlagt med en ekstra tidsmargen på 2-3 timer. Dette er for at gardere os mod eventuel tæt trafik. Nogle gange betyder det derfor, at du ankommer til lufthavnen lidt tidligere end normalt, men det er nødvendigt for ikke at risikere at blive fanget i trafikken, og at du går glip af dit fly hjem.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

Flight-only

Vi har i begrænset omfang mulighed for at sælge flypladser til Alperne uden hotelophold. Ring på telefon +45 86 800 600 og hør mere.

Få mere information om vores fly til Alperne

Transfertid fra lufthavn til destination

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Salzburg lufthavn

Hvis du lander i Salzburg (SZG) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Grundet vejarbejde på Tauernautobahn vinteren 24/25, som er vejen fra Salzburg Lufthavn til Bad Gastein, Obertauern, Schladming og Wagrain, forventer vi ca. 1 ekstra times transfertid.

Obertauern - 1 1/2 time
Bad Gastein - 1 1/2 time
Schladming - 1 1/2 time
Saalbach - 1 1/2 time
Wagrain - 1 1/2 time
Zell am See - 1 1/2 time
Mayrhofen - 2 1/2 time
St. Anton - 3 1/2 time 

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Innsbruck lufthavn

Hvis du lander i Innsbruck (INN) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Ischgl - 1 1/2 time
St. Anton - 1 1/2 time
Sölden - 1 1/2 time
Mayrhofen - 1 3/4 time
Canazei: 3 1/2 time
Livigno: 4 timer
Passo Tonale: 4 timer

Vær desuden opmærksom på, at når du lander i Innsbruck, så skal du hente dine ski udenfor ved busserne og ikke i lufthavnen.

Flyv med Danski til Alperne fra Billund, Kastrup og Aalborg

Friedrichshafen lufthavn

Hvis du lander i Friedrichshafen (FDH) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

I sæsonen 24/25, tilføjer vi en ny lufthavn til vores flyprogram. Friedrichshafen lufthavnen er ikke en ligeså travl lufthavn, som andre lufthavne på en transferdag, hvilket gør hele transferdagen mere stille og rolig.

Ischgl - 2 1/4 time
St. Anton - 1 3/4 time

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Lyon lufthavn

Hvis du lander i Lyon (LYS) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Alpe d'Huez - 2 1/2 time
Les Arcs - 3 1/2 time
Les Deux Alpes - 2 1/2 time
Tignes - 3 1/2 time
Val d'sere - 3 1/2 time
Val Thorens - 3 timer 
Les Menuires - 3 timer

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Torino lufthavn

Hvis du lander i Torino (TRN) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Cervinia - 2 timer
Sauze d'Oulx - 2 timer

 

Flyv med Danski til Alperne fra Kastrup, Billund og Aalborg

Verona lufthavn

Hvis du lander i Verona (VRN) vil den forventede transfertid til følgende destinationer være:

Canazei - 3,5 timer

Livigno - 5 timer

Passo Tonale - 3 timer

Hurtigt til skidestinationen Privat transfer

Danski tilbyder privat transfer med lokale vognmænd. På den måde kommer du hurtigt og sikkert fra lufthavnen og direkte til dit indkvarteringssted - på dine præmisser og uden spildtid.

Hurtigt fremme ved ski-destinationen

Når du kommer ud fra lufthavnen med din bagage, vil du blive kørt direkte til dit indkvarteringssted i Alperne. Her vil du også blive hentet, når turen igen går hjem.

Privat transfer er et tilkøb. Med i prisen ved Danski er altid transfer i busser til og fra lufthavnen - og dette kan ikke fravælges.

Priser

Ring på telefon +45 86 800 600 for priser samt for at bestille din private transfer.

Tilbud på skiferien med fly fra Kastrup

Flyv til Alperne Gode råd til flyrejsen med Danski

Mødetid i lufthavnen

Mød frem i lufthavnen i god tid, og senest 1 1/2 time før afgang. I Kastrup anbefaler vi, at du møder op senest 2 timer før afgang. Vær opmærksom på at check-in lukker 1 time før afgang.

Skitransport

Ski/board og støvler kan medbringes på flyrejsen for kr. 499,- pr. sæt. Ønsker du at medbringe ski eller board, skal dette bestilles på forhånd, da der kun er et begrænset antal pladser til rådighed. Er bestillingen ikke påført dit rejsebevis, bliver ski og board afvist i lufthavnen.

Det er ikke muligt at have eller betale for overvægt på flyet. Overvægt vil blive afvist og efterladt i lufthavnen.

Vær opmærksom på, at reglerne for ski- og støvletransport varierer fra selskab til selskab. Læs reglerne for dit flyselskab her.

Beskyt din bagage på skiferien

Robuste tasker fra firmaet Airshells til klapvogne med videre kan nu lejes ved rejser fra København og Billund. Airshells tilbyder solide transporttaske til blandt andet ski, snowboard og barnevogne, der kan modstå stød og hårdhændet behandling i lufthavnenes bagagesortering. Rejsende fra København skal hente deres Airshell i garderoben. Leje af transporttaske foretages via www.airshells.com hvor også produktudvalg, pris og lejebetingelser findes.

Transferbussen fra lufthavnen til destinationen

Vær opmærksom på at man sydpå ikke har samme krav om babystole og sikkerhedsseler i busserne, hvorfor man ikke kan forlange, at der forefindes sådanne i de enkelte transferbusser/taxaer. Ligeledes kan du ikke forvente at bussens toiletter er åbne. Guiden planlægger i stedet et passende antal toilet-stop på ruten.

Spørgsmål? Ring til Danski: +45 86 800 600

Om vores flyselskaber

Atlantic Airways

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Atlantic Airways.

Bagageregler 
stk. indchecket bagage á maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle op til 50 x 40 x 25 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.  

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må tilsammen maksimalt veje 12 kg.  

 

Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Atlantic Airways accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Atlantic Airways tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves, og såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæk, skal du kontakte Atlantic Airways senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet. 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in 
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge Atlantic Airways og følge instruktionerne på skærmen. Du skal bruge din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation. I Københavns Lufthavn, Kastrup, foregår check-in i Terminal 2. I Billund Lufthavn er det muligt at checke-in via self-service-maskinerne. 

Austrian Airlines

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Austrian Airlines.

Bagageregler  
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage à maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og måle maksimalt 55 x 40 x 23 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage og ingen håndbagage.  

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. 

 

Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Austrian Airlines accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Austrian Airlines tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves. Såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæksæk, skal du kontakte Austrian Airlines senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der serveres en let anretning eller sandwich undervejs til Alperne i flyet. Har du specielle ønsker, og er din flyvning over 2 timer og 20 minutter, kan du bestille special mad her 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 14 dage og frem til 48 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. 

 

Miles & More 
Er du medlem af Miles & More, kan du optjene Miles på din rejse med Austrian Airlines. 

Norwegian

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Norwegian.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

 

Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Kontakt Norwegian

Har du brug for at komme i kontakt med Norwegian efter rejsen, kan du kontakte dem her


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

SAS Charter

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med SAS Charter.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg uden ekstra omkostninger. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

 

SAS Charter accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
SAS Charter tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet.

 

Bestil siddeplads på flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 72 timer før afgang. Du bestiller ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.

 

Check-in  
Når du flyver med SAS Charter, og har forudbestilt siddepladser, kan du checke ind online fra 14 dage til 4 dage inden afrejse. Check-in ved at klikke her.  

 

Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge SAS Charter og følge instruktionerne på skærmen. Du skal checke ind med din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation.

  

SAS EuroBonus 
Der kan ikke optjenes EuroBonus point på SAS-charterflyninger.

 

Læs SAS Condition of Carriage her.

Transavia

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Transavia.

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 17 kg. Din håndbagage må veje op til 5 kg og maksimalt måle 45 x 40 x 25 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 10 kg. Dette kan enten være almindelig bagage eller en klapvogn. 

 

Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  

 

Transavia accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 

 

ABS Lavinerygsæk  
Transavia tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 250 mg netto af Div. 1.4S.  

 

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Der kræves ikke yderligere specialgodkendelse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 

 

Check-in  
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. Online check-in kan ske fra 30 timer før afgang. 

 

Sæde valg 
Fra 30 dage før afrejse og frem til dagen før, kan du logge ind på Transavia's hjemme og vælge sæde (mod betaling). Du logger nemt ind med dit bookingnummer her

Airseven

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Airseven.

Bagageregler 

Der følger 1 stk. indtjekket bagage med i din rejse, der må veje op til 15 kg. Der kan yderlige medtages 1 stk. gratis håndbagage der må veje op til 5 kg og måle op til 56 x 45 x 25 cm inkl. hjul og håndtag.

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes forsvarligt for at undgå skader. Spædbørn må altså ikke medbringe håndbagage eller indchecket bagage.

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd, hvis du ønsker at få dit eget udstyr med. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. 

 

Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

 

ABS Lavinerygsæk 
Airseven tillader én lavinerygsæk per person, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække kan checkes ind eller tages med som håndbagage, dog skal den indgå i de generelle bagageregler.

 

OBS: Skal du til Frankrig, skal lavinerygsække checkes ind og kan ikke tages med som håndbagage. 

 

Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet. Se hvad du kan købe her.


Bestil siddeplads i flyet 
Det er muligt at booke siddeplads i flyet på de fleste flyvninger med Airseven. Det gør du på Mit Danski.


Check-in 
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge Airseven og følge instruktionerne på skærmen. I Københavns Lufthavn, Kastrup, foregår check-in i Terminal 2. 


I Billund kan du også lave check-in hjemmefra 12 timer før afgang - gør det her

Hibernian Airlines

Her kan du læse om betingelserne for flyvninger med Hibernian Airlines.

Bagageregler 
Der følger 1 stk. indtjekket bagage med i din rejse, der må veje op til 15 kg. Der kan yderlige medtages 1 stk. gratis håndbagage der må veje op til 5 kg og måle op til 50 x 40 x 23 centimeter. 

 

Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes forsvarligt for at undgå skader. 

 

Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd, hvis du ønsker at få dit eget udstyr med. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må til sammen maksimalt veje 12 kg. 

 

ABS Lavinerygsæk 
Hibernian Airlines tillader lavinerygsæk på forespørgsel. Kontakt os, hvis du er interesseret i at medbringe sådan en. 

 

Mad ombord på flyet 
Det er ikke muligt at købe noget ombord på flyet, så husk derfor at købe eventuel mad, snacks og drikke i lufthavnen inden afgang. 

 

Bestil siddeplads i flyet 
Det er desværre ikke muligt at bestille siddepladser til flyet i forvejen. Personalet i lufthavnen vil placere jer, når I checkér ind, og vil så vidt muligt forsøge at sætte jer sammen. 

Eurowings

Læs om rejsebetingelserne hos Eurowings.

Bagageregler
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 23 kg. Din håndbagage må veje op til 8 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Samme regler for børn under 2 år.

Rejser du med et barn 0-11 år, kan du også uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader.

Skitransport
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.

Eurowings accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid.

ABS Lavinerygsæk
Eurowings tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.

Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. Du skal kontakte Eurowings hvis du ønsker at medbringe en lavinerygsæk.

Mad ombord på flyet
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet.

Check-in
Check-in i lufthavnen er muligt for alle gæster. Check-in online er også muligt 72 timer før flyvning på Eurowings’ hjemmeside ved indtastning af bookingnummer og efternavn. Følg linket nedenfor og vælg: “login for customers of Touroperators”. Det er også muligt at købe seating fra 7 dage før flyvning via samme link.

Link til check-in og til at købe seating: eurowings.com/en/my-trip/checkin.html