Rejseforsikring på skiferien

Rejseforsikring med Danski Har du husket en rejseforsikring?

Husk forsikringen! Det gule sygesikringskort gælder ikke længere i udlandet. Nu dækker det blå sygesikringskort og her er der begrænsninger.

Blandt andet er der ikke dækning ved behandling på privathospital, og nogle gange er det dem der ligger tættest på rejsemålene i Alperne.

Samarbejde med Europæriske Rejseforsikring

Danski har derfor i samarbejde med Europæiske Rejseforsikring sammensat markedets bedste rejseforsikring, som vi anbefaler at tegne.

En rejseforsikring er fornuftigt at have, hvis uheldet skulle ske for dig eller din familie.

Sygdom, tilskadekomst på pisten, hjemkald, tilkald, effektiv hjælp på rejsen, ledsagertransport og feriekompensation er du kun sikret for hvis du har en Årsrejseforsikring Plus - bemærk at denne rejseforsikring først er gyldig fra afrejsedato.

I kolonnen til højre kan du se, hvad det koster at være helgarderet på én årsrejseforsikring:

Årsrejseforsikring BASIS

Inkl. skitillæg, uden selvrisiko
Denne rejseforsikring er essentiel for dig som rejser indenfor Europas grænser mere end én gang om året. Den dækker et helt år på alle ferier op til en måneds varighed. Pris:

 • 375,- for individuelle (max. 60 år)
 • 915,- for familier (ældste person max 60 år)

Årsrejseforsikring PLUS

Inkl. skitillæg, uden selvrisiko
Hvis du ønsker ekstra sikkerhed på din skiferie, så er det her pakken for dig. Her får du også dækket:

 • Sygdom, tilskadekomst eller i værste tilfælde hjemtransport
 • Erstatningsrejse dækket ved ødelagt ferie
 • Privatansvar
 • Fysioterapi
 • Kiropraktik

Denne forsikring gælder også rejser indenfor Europas grænser op til et år på alle rejser, der varer over en måned. Priser:

 • 427,- for individuelle (max. 60 år)
 • 1.038 for familier  (ældste person max 60 år)

Du kan bestille din rejseforsikring online via Mit Danski, når du har foretaget en booking. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 86 800 600.

Hvis du bliver forhindret Afbestillingsforsikring

Selv en velplanlagt skiferie kan tage en uventet eller uheldig drejning. Derfor er det uhyre vigtigt at være rigtigt forsikret.

Afbestillingsforsikringen dækker blandt andet i følgende tilfælde (uddrag af forsikringsbetingelser): Forsikringen dækker, når forsikrede ikke kan påbegynde den planlagte rejse på grund af død eller alvorlig akut opstået sygdom / tilskadekomst (opstået efter forsikringens tegning), som kræver hospitalsindlæggelse, lægeordineret sengeleje eller det, der kan sidestilles hermed hos forsikrede eller dennes:

a) Ægtefælle eller samlever(ske)
b) Forældre eller svigerforældre
c) Børn eller børnebørn
d) Søskende
e) Bedsteforældre (hvis disse ikke er fyldt 75 år)
f) Svigerinde eller svoger
g) Rejseledsager

Maksimum tre forsikringstagere kan afbestille med henvisning til pkt. g) Rejseledsager.

Tabt ferieformål

Den udvidede dækning dækker også tabt ferieformål. Det vil sige, at denne forsikring træder i kraft såfremt en akut opstået skade forhindrer den forsikrede i at udøve den planlagte ferieaktivitet, i dette tilfælde skiløb. De samlede forsikringsbetingelser udleveres på forlangende og sendes desuden ud sammen med rejsebekræftelsen.

Hvis du skal afbestille årets skiferie med Danski

Så skal du kontate Danski, da afbestillingen foregår direkte til Danski i skadestilfælde.

Danski skal informeres senest en arbejdsdag efter det opståede, men dog inden rejsens påbegyndelse (rejsens påbegyndelse er det øjeblik man forlader hjemmet for at tage på den planlagte rejse). Afbestilling foretages skriftligt med lægelig eller anden dokumentation.

Følgende afbestillingsregler er gældende:

Du kan frit afbestille, og få depositium tilbage, hvis det blot er inden den 1. september 2018. Ved skirejser med afrejse liggende udenfor denne periode gælder nedenstående afbestillingsregler.

Hvis det bliver nødvendigt at aflyse rejsen skal Danski kontaktes pr. telefon. Herefter skal vi have et skriftligt afbud eller afbud på mail til mail@danski.dk senest 48 timer efter dit telefoniske afbud - dog altid inden rejsens påbegyndelse.

Ved afbestilling af rejsen gælder følgende regler og frister:

 • Afbestilles rejsen mere end 42 dage før afrejse, mistes depositum.
 • Afbestilles rejsen mellem 14 og 41 dage før afrejse, mistes depositum + 50% af rejsens totale pris.
 • Afbestilles rejsen mindre end 14 dage før afrejse mistes hele prisen
 • Ved afbestilling af en pakkerejse indeholdende liftkort, skileje og skiskole indgår værdien af liftkortet, skileje og skiskolen i pakkerejsen, og kan ikke refunderes separat.