Skiferie med Danski

Den bedste tid er ... En skiferie med Danski

Skiferie med Danski er den bedste tid. Vi sørger for, at I kommer på en tryg, sjov, aktiv og ikke mindst billig skiferie. Lad os stå for alt det praktiske, imens I suser ned af pisterne, nyder solen og hygger i den bløde sne.

Bredt sortiment

Vi har et bredt sortiment af forskellige og billige skiferier med et bredt udvalg af spændende skidestinationer. Vores mange rejsemål er nøje udvalgte og tilbyder forskellige aspekter alt efter hvilke ønsker og behov I har til jeres skirejse. Vi har rejsemål, der henvender sig specielt til børnefamilier, skiområder der udfordrer den garvede skiløber, store skiområder til jer, der er vilde med lange heldagsture, samt destinationer, der byder på hyggelig atmosfære eller et stort byliv og rigtig god afterski. Vi har noget for alle, og vi glæder os til at arrangere en fantastisk og underholdende skiferie for jer.

Rejs på skitur med Danski 

Vi har mere end 30 års erfaring med at arrangere skirejser til skiglade danskere – og der er gode chancer for at finde en billig skiferie til drømmedestinationen. Danski startede med at sende de første skientusiaster til det franske skiområde Alpe d'Huez i 1982, og vi har siden udvidet med de bedste og mest populære skiområder i både Italien, Frankrig og Østrig. Vi er tossede med at stå på ski og vi, medarbejdere hos Danski, har besøgt vores mange destinationer et hav af gange, så vi kender Alperne som vores egne bukselommer. Derfor er vi altid klar til at besvare jeres spørgsmål omkring rejsemål, så vi kan sammensætte den helt rigtige skitur til jer. 

Gør skirejsen billigere

Hos Danski tilbyder vi billige skiferier uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rejser. I får den bedste service på skirejsen af vores glade og engagerede skiguider, bor i hyggelige lejligheder, i charmerende chalet’er eller på vores egne klubhoteller, bliver transporteret i bus, fly eller køre selv, bliver tilbudt dansk skiskole til børnene og meget mere. Vi tilbyder alt, hvad der skal til for at gøre skiferien til en succes for alle parter.

Book-tidlig-rabat

At tage på skiferie kan være en dyr affære. Derfor er der mange penge at spare på skiferier til samtlige af vores destinationer, så det gælder bare om at komme til tasterne, hvis I vil have fat i en billig skiferie. Desuden har vi hvert år nogle billige restpladser og afbudsrejser, når gæster aflyser deres ellers bestilte skirejse. Det er ikke til at sige på forhånd, om vi får nogle restpladser og afbudsrejser ledige, til hvilke destinationer rejserne går samt i hvilke uger, de ligger.

Rejs uden for højsæsonen

Vi har løbende tilbud på nedsatte og billige skirejser, hvor der kan spares mange penge. Hvis I ønsker den billigst mulige skiferie, bør I rejse på ski uden for højsæsonen og de populære skiuger, der placerer sig i jule- og nytårsugerne, i vinterferien i uge 7 og 8 samt i påskeferien – især når påsken falder tidligt.

Energi til skidagen

Energi skal der til, når I skal stå på ski dagen lang og sikkert også en hel del. Når morgenmaden ikke længere kan holde energiniveauet oppe, er det tid til at indtage en god frokost. Men det kan være en større udgift at købe mad og drikkevarer på bjerget til hele familien. Hvis I bor i lejlighed, kan I med fordel smøre en madpakke hjemmefra og tage med op på bjerget. Pak en lille rygsæk eller læg madpakken i lommen, så er den lige til at tage frem, når sulten melder sig. På den måde kan skiferiens samlede beløb blive noget billigere. Mange skiområder har små picnicområder, hvor I kan sidde på bænke og spise jeres frokost, imens I nyder den smukke udsigt til bjergene, bliver varmet igennem af solens stråler og studerer de mange skiløbere, der suser forbi jer. 

Skiferie med børn

Vi tilbyder blandt andet skirejser til børnefamilier og har igennem flere år specialiseret os i at finde de helt rigtige skidestinationer til netop familier, der rejser med børn. Der skal naturligvis være dansk skiskole, der må ikke være for langt til liften, hotellerne skal være børnevenlige, og vi har selvfølgelig dygtige og søde, danske børneguider, der sørger for at børnene hygger sig med hotellets andre skiglade børn og unge. Børnene kan desuden møde Danski’s søde børnemaskot, Snowy, der kigger forbi og giver store, bløde kram eller en high five, tage på lange og sjove kælketure sammen med de andre børn, deltage i pizzaaften, hvor vi sammen laver vores helt egne pizzaer og spiser os godt og grundigt mætte og mange andre sjove aktiviteter. På vores børnevenlige skidestinationer har vores børneguider arrangeret en uge fuld af sjov underholdning for børnene.

Vores egne klubhoteller med god mad

Vi er stolte af vores egne Danski Klubhoteller. Vi driver selv Danski-klubhotellerne i Alperne med vores eget danske personale og hotelchefer. Det betyder, at I ikke skal være nervøse for de farligt fine franske vendinger, de snørklede italienske ord eller de østrigske hakkende sætninger, når I sidder i vores hyggelige restauranter. Her taler vi nemlig dansk, så alle kan forstå hinanden. Vi er specielt stolte af vores egne dygtige kokke, der sammensætter lækre madretter og flotte anretninger. Uge efter uge, i skisæsonen, sørger kokkene for, at I får en dejlig, stor og mættende morgenbuffet, så der er fyldt op med god energi til en lang skidag. Om aftenen får I en lækker og spændende treretters menu, så vi er sikre på, at ingen går sultne i seng.