Om Danski

5.000 skidage forpligter Arrangør af skirejser siden 1981

Hos Danski elsker vi at stå på ski. Faktisk elsker vi det så meget, at vi her på kontoret har over 5000 skidages erfaring, så vi tør godt påstå, at vi kender Alperne som vores egen bukselomme. Det er noget, du vil kunne mærke, når du rejser med Danski på skiferie til Frankrig, Østrig eller Italien.

Vi har siden 1981 udvalgt de bedste rejsemål i Alperne, og vi kan vejlede dig hele vejen. Hvor finder du de bedste pister? Hvor er de hyggeligste restauranter? Hvor finder du den bedste afterski? Hvor er de mest børnevenlige områder? Bare spørg os - vi vil gerne dele ud af vores ski-viden og mere end 38 års erfaring.

Af skiløbere til skiløbere

Danski har sendt danske skientusiaster på ski siden dengang i de gamle dage, hvor skiene skulle være så lange som muligt. Altid har vi haft fokus på det gode skiløb - og det er der en grund til. Danski blev startet af skilærere, der helt naturligt havde fokus på skiløbet. Det skulle være det gode skiløb i de bedste skiområder. Derfor har Danski en lang historik i de franske Alper med fokus på højtbeliggende områder med stor snesikkerhed og mange pistekilometer - og sådan er det stadig den dag i dag.

Alpe d'Huez - hvor det hele startede

Danski kan være stolte af at sende de allerførste danske skigæster til Alpe d'Huez i 1981. Efterfølgende opfandt vi Valloire, hvor var i mere end 25 år, og Livigno, som vi også var det første danske rejsebureau, der sendte gæster til. Danski har gennem tiderne opkøbt en del firmaer - blandt andet Scanski, Skialpin, Skiway.dk, Ski1, Skiextreme, Pistase Ski og Østergaardernes skirejser er alle blevet en del af Danski-familien. Senest er Danski blevet en del af Skinetworks - læs den historie her.

Billige skirejser til Alperne

Danski giver dig billige skirejser. Vi driver selv vores Klubhoteller med dansk personale i Alperne. Vi har et stort udbud af lejligheder, chaleter og hoteller. En billig skiferie i Alperne er lig med flere oplevelser for pengene, og Danski er din garanti for billige skirejser med høj kvalitet.

Oplev den unikke Danski Klubstemning

Apropos Klubhoteller. Gennem 39 år har Danskis klubstemning udviklet sig sammen med vores gæster med overskrifter som glæde, hygge, samvær, venskab, fællesskab og meget mere. Det er således ikke bare et koncept, men noget der er bare opstået ud af sig selv. Danski har skabt rammen, og sammen med gæsterne defineres indholdet for den perfekte skiferie. Dét er Danskis omdrejningspunkt.

Gæster der vil hygge sig - ung som gammel

Hos Danski finder du Alpernes hyggeligste hotelkæde. Enkle hoteller med den rette beliggenhed og en atmosfære, du ikke kan købe dig til. Vores indsats er rettet mod at skabe rammerne, og du er med til at skabe stemningen. Så gør vi vores yderste for, at forplejningen er i top.

Vi hjælper med årets skiferie

Når du rejser med Danski, er du i trygge hænder hele vejen. Vi sidder klar ved telefonen, når du ringer. Vores dygtige guider står klar til at tage imod dig når du kommer frem. Vores hotelpersonale sørger for et godt ophold. Vores guider sørger også for at du kommer sikkert hjem igen. Vi synes, at alle fortjener den bedste tid på deres skiferie, og med Danski som arrangør kan du roligt læne dig tilbage og nyde skituren - velvidende at der er tænkt på det hele.

Powdered by Skinetworks

Skinetworks er din garanti for at der er styr på det praktiske og besværlige, så du kan nyde din velfortjente ferie. Der er styr på alt det kedelige, der bare skal være på plads, for at skiferien kan nydes. Du har sikkerhed for, at der er mange års erfaring og mange dedikerede Skinetworkers bag. Her kan du læse mere om Danski og Skinetworks.

Presse

Vi elsker at skrive om skiløb, skiferie og alt det sjove i sneen. Det gør pressen heldigvis også. Læs vores pressemeddelelser og se, hvem du som medlem af pressen kan kontakte hos Danski. Se mere her.