En af danskernes favoritter Skiferie til charmerende og populære Østrig

Rejs med Danski på skiferie til det charmerende Østrig og sus ned af de brede og velpræparerede pister, imens solen står højt på himlen.

Østrig er populær

Skiferier til Østrig er blandt mange danskere populært. Det bunder blandt andet i de mange muligheder, som Østrig tilbyder. Her kan alle aldre og niveauer være med. Det er især populært for mange børnefamilier at rejse på skiferie til Østrig, da der er mange børnevenlige skiområder. Østrig har samtidig også rigtig gode forudsætninger for en kanon skiferie til de erfarne skiløbere, der ikke kan få udfordringer nok.

Skiferien i Østrig byder på meget mere end godt skiløb og fascinerende bjergudsigter. Østrig er særdeles kendt for deres verdensklasse afterski med øl, sang og skistøvledans på bordene. Desuden er Østrig kendetegnet ved mange hyggelige byer og charmerende restauranter samt deres wienersnitsler og Glühwein. Pak kufferten, tag familien eller vennerne under armene og få en fantastisk skiferie sammen i Østrig.

Charmerende Østrig

Det charmerende og hyggelige Østrig er fyldt med spændende og meget populære skidestinationer. Rejs med Danski til vores østrigske rejsemål, der går til Saalbach HinterglemmWagrainSöldenBad GasteinSt. AntonSchladmingAlpendorf, Zell am See og Ischgl.

Det er ikke uden grund, at Østrig er et så populært skirejsemål blandt en del danskere. Østrigs beliggenhed byder på smuk bjergnatur, rigtig lækkert sne samt brede og velpræparerede pister. I Østrig vil I desuden opleve den helt særlige og hyggelig stemning samt de mange charmerende aktiviteter og muligheder der er efter en lang og sjov skidag.

Østrig for de mindste

I Østrig er de på mange af skidestinationerne dygtige til at gøre det nemt at have børn med. Specielt har nogle af områderne gjort ekstra meget ud af at tiltrække børnefamilier. Et ofte eftertragtet skisportsområde at tage børnene med til er Wagrain. Her er der mange blå og korte pister, flere børneområder, dansk skiskole og sjove parker - og som noget helt nyt i år kan du også tage til Alpendorf, Wagrain, som også er utrolig børnevenligt.

I Wagrain og Alpendorf har vi Danski's SnowyClub, der gør det ekstra nemt at have de mindste med på skiferien. Med SnowyClub er der mulighed for børnepasning, børnevenlig mad, leg og kælketure med Snowy. Snowy er Danski’s børnemaskot, der står klar til at give et blødt kram eller en high five til børnene. Vores søde og engagerede børneguider arrangerer mange sjove og underholdende aktiviteter og arrangementer for børnene i løbet af hele skiugen.

I Wagrain og Alpendorf tilbyder vi dansk skiskole for børn over tre år.

Verdensklasse afterski i Østrig

Tager I på skiferie til Østrig, bør I også opleve de legendariske, berømte og berygtede afterskiarrangementer, hvor stemningen og humøret er helt i top. Hvis I, udover fantastisk skiløb, er til Glühwein, Jägerbombs og øl i lange baner, så er der ingen tvivl om, at Østrig er den perfekte destination for jeres næste skiferie.

Har I fået afterski nok på de mange lokale bierbarer, eller har kroppen bare brug for at slappe af og restituere, så kan I med fordel tage en tur i helsebad, som er endnu en af Østrigs specialiteter.

Der er alt godt forude for en rigtig god skirejse til Østrig!

Vores rejsemål i Østrig

Alpendorf, Wagrain
Alpendorf, Wagrain
Bad Gastein
Ischgl
Schladming
St. Anton
Sölden
Saalbach-Hinterglemm
Wagrain
Zell am See

Alpendorf, Wagrain

Se mere her

Tag hele familien med på skiferie til børnevenlige Alpendorf.

Alpendorf er en hyggelig og charmerende destination i Østrig. Området er meget børnevenligt og helt perfekt til en familieskiferie. Uanset om det er første gang, dine børn skal på ski, eller om de har været afsted før, så er Alpendorf unikt til en skiferie med børn.

Har du spørgsmål til

Alpendorf, Wagrain?

Sebastian Bundgaard

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Bad Gastein

Se mere her

I Bad Gastein finder du skiløb til alle niveauer - lige fra nybegyndere til den øvede skiløber.

Bad Gastein er et populært kursted, og har opnået samme popularitet som skisportssted. Området har fem selvstædige skianlæg med i alt 201 kilometers piste. I byen findes casino, barer og discoteker. Der er et utal af gode restauranter i den hyggelige østrigske by - og ikke mindst formidabelt skiløb!

Har du spørgsmål til

Bad Gastein?

Sebastian Bundgaard

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Ischgl

Se mere her

Det er ikke for sjov, at Ischgl er et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder.

Ischgl er en blanding af en moderne skisportsby tilsat ægte østrigsk charme. Her tager I det rullende fortov under byen og fornemmer samtidig duften af kostald, hvor fortovet slutter. Her er ingen spildtid, men masser af skiløb.

Har du spørgsmål til

Ischgl?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

Schladming

Se mere her

Fire bjerge udgør den perfekte kombination til skiferien.

Schladming er indbegrebet af vintersport, med flere VM bag sig - så der er rig mulighed for at prøve kræfter med VM pister. De fire bjerge i Schladming udgør til sammen den perfekte kombination til skiferien, og du vil altså kunne finde udfordringer, der passer dig perfekt, uanset om du er nybegynder, barn, øvet eller ekspert.

Har du spørgsmål til

Schladming?

Thomas Ørts

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

St. Anton

Se mere her

Er du en dygtig skiløber og vild med off-piste? Så er St. Anton helt sikkert noget for dig.

St. Anton am Arlberg er et af de absolut bedste off-piste-områder i Østrig. Med masser af stejle bjergsider og enorme mængder sne, skabes der hver vinter et sneparadis, der får de allerbedste skiløbere til at valfarte hertil fra hele verden. Det er et must-try skiområde for enhver skientusiast.

Har du spørgsmål til

St. Anton?

Kim Kristensen

Tlf.: +45 87 12 49 03

mail@danski.dk

Sölden

Se mere her

Lige meget hvad I kommer efter, tager Sölden imod med åbne arme!

I Sölden kan alle skiløbere være med! De fleste pister ligger over 2.000 meters højde. Skiterrænet er stort og varieret, hvor især let øvede og øvede skiløbere har et overdådigt udbud af pister. Her er brede velpræparerede boulevarder for de let øvede, fine udfordrende udflugtsmål for de mere øvede og for de erfarne skiløbere er der enkelte stejle pister og gode off-piste nedfarter.

Har du spørgsmål til

Sölden?

Sebastian Bundgaard

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Saalbach-Hinterglemm

Se mere her

Tag på skiferie til Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Saalbach er en meget populær skidestination blandt danskere, og det er ikke uden grund. I Saalbach finder du alt, hvad en rigtig skiferie skal indeholde. Saalbach er en del af Østrigs største sammenhængende skisystemer, og byder på masser af udfordringer for både nybegyndere, familier og garvede skiløbere på skiferie.

Har du spørgsmål til

Saalbach-Hinterglemm?

Kim Kristensen

Tlf.: +45 87 12 49 03

mail@danski.dk

Wagrain

Se mere her

Hyggelige og charmerende Wagrain er danskernes absolutte favorit skirejsemål.

Hvert år byder Wagrain velkommen til tusindvis af danskere på skiferie. Her er masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer. Når man først har oplevet Wagrain, forstår man, hvorfor det er så populært!

 

Har du spørgsmål til

Wagrain?

Thomas Ørts

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Zell am See

Se mere her

I Zell am See får du skiløb på tre bjerge.

Zell am See ligger smukt ved Zeller søen, som om vinteren er frosset til, og byder samtidig på et dejligt afvekslende skiområde. Zell am See er et skiområde spækket med udfordringer for alle - og en lækker hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne.

Har du spørgsmål til

Zell am See?

Thomas Ørts

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Destinationer i Østrig

Skiområdet

Byen