Den bedste tid Populære og charmerende Østrig

Fem grunde til at tage på billig skiferie til Østrig:

  • Her er smuk bjergnatur, lækker sne på brede og velpræparerede pister.
  • Skiløb for både børn, nybegyndere og øvede skiløbere.
  • En festlig tur? Du finder den ikke bedre end i Østrig.
  • Vil du køre selv på skiferie? Du er hurtigt fremme, når du vælger Østrig.
  • Danski tilbyder dansk skiskole på flere destinationer.

Familievenlig skiferie i Østrig

En skirejse til Østrig er populært blandt danskere. Blandet andet på grund af de mange muligheder som Østrig tilbyder. Her kan alle aldre og niveauer være med. Det er populært for mange børnefamilier at tage på skiferie til Østrig, da der er mange børnevenlige områder. Østrig har dog også destinationer til den erfarne skiløber, der ikke kan få udfordringer nok.

Læs mere om en skiferie til Østrig her.

Vores destinationer i Østrig

Glade børn med skiudstyr kigger i kameraet i Alpendorf

Alpendorf, Wagrain

Tag hele familien med på skiferie til børnevenlige Alpendorf.

Læs mere om Alpendorf

Alpendorf er en hyggelig og charmerende destination i Østrig. Området er meget børnevenligt og perfekt til en familie skiferie. Alpendorf er billigere end for eksempel Wagrain - men deler skiområde. I Alpendorf er der dansk skiskole og et hav af børnevenlige pister for de mindste skiløbere. Så skal du på skiferie med familien, er Alpendorf et sikkert valg.

Familievenlig skiferie til Bad Gastein med Danski

Bad Gastein

Skiløb til alle niveauer - lige fra nybegyndere til den øvede skiløber.

Læs mere om Bad Gastein

Bad Gastein er et populært kursted, og har opnået samme popularitet som skisportssted. Området har fem selvstændige skianlæg med i alt 201 kilometer piste. I byen findes casino, barer og diskoteker. Der er et utal af gode restauranter i den hyggelige østrigske by - og ikke mindst formidabelt skiløb! Bad Gastein er desuden en del af Ski Amadé med 750 pistekilometer.

Tag med Danski til det storslåede skiområde Iscghl

Ischgl

Det er ikke uden grund, at Ischgl er et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder.

Læs mere om Ischgl

Ischgl er en blanding af en moderne skisportsby tilsat ægte østrigsk charme. Her tager du det rullende fortov under byen og fornemmer samtidig duften af kostald, hvor fortovet slutter - altså på den gode måde. Her er ingen spildtid og masser af skiløb - især for den erfarne skiløber. Og så er det også her, du finder noget af Østrigs bedste afterski.

Fire små børn på pisten følger efter en instruktør fra skiskolen i Lofer, Østrig.

Lofer

Snesikker og børnevenlig skiferie

Læs mere om Lofer

Hvis du vil have garanti for familiehygge og en skiferie, hvor især børnene er i fokus, så er Lofer oplagt. Hele det nemt overskuelige skiområde og selve den charmerende by er som skabt til formålet. Og så er her billigt.

Glad familie leger i sneen i solskin i Obertauern

Obertauern

Snesikre, luksuriøse og fantastiske Obertauern.

Læs mere om Obertauern

Obertauern byder på højtbeliggende skiløb til alle niveauer. Obertauern er en eksklusiv by med mange 4-stjernede hoteller af høj kvalitet - og uanset hvor du bor, er der næsten altid under 100 meter til pisten. Servicen er høj, hyggen er i top og hele byen er velorganiseret og moderne. I Obertauern er der plads til både familien, vennerne og kæresterne på skitur.

Fantastiske offpiste muligheder i St. Anton med Danski

St. Anton

Er du en dygtig skiløber og vild med off-piste? Så tag til St. Anton!

Læs mere om St. Anton

St. Anton am Arlberg er et af de absolut bedste off-piste-områder i Østrig. Med masser af stejle bjergsider og enorme mængder sne skabes der hver vinter et sneparadis, der får de allerbedste skiløbere til at valfarte hertil fra hele verden. Desuden finder du verdensklasse afterski i byen. Så er du til fest, farver og fedt skiløb? Så er St. Anton er altså er et must-try!

Skiløber i uberørt offpist i solskin i Söldens skiområde

Sölden

Uanset hvad du kommer efter, tager Sölden imod med åbne arme!

Læs mere om Sölden

I Sölden kan alle være med! Skiterrænet er stort, snesikkert og varieret, hvor især let øvede og øvede skiløbere har et overdådigt udbud af pister. Her er brede velpræparerede boulevarder for de let øvede, fine udfordrende udflugtsmål for de mere øvede og for de erfarne skiløbere er der enkelte stejle pister og gode off-piste nedfarter. Du kan godt glæde dig til skiferien!

Hvid piste, blå himmel i Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm

Tag på skiferie til Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Læs mere om Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm er en meget populær skidestination blandt danskere, og det er ikke uden grund. I Saalbach finder du alt, hvad en skiferie skal indeholde. Saalbach er en del af Østrigs største sammenhængende skisystemer, og byder på udfordringer for både nybegyndere, familier og garvede skiløbere på skiferie - og ikke mindst afterski i verdensklasse.

Barn på perfekt piste kører porte i høj fart i Wagrain

Wagrain

Hyggelige og charmerende Wagrain er danskernes absolutte favorit!

Læs mere om Wagrain

Hvert år byder Wagrain velkommen til tusindvis af danskere på skiferie. Her er masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer. Når du først har oplevet Wagrain, forstår du, hvorfor det er så populært! Glæd dig til en oplevelse for livet med hele familien på intet mindre 350 pistekilometer og skiløb i op til 2.188 meters højde.

Smuk udsigt over Zeller Sø og bjerge med sne i Zell am See

Zell am See-Kaprun

I Zell am See får du skiløb på tre bjerge - og meget mere!

Læs mere om Zell am See

Zell am See ligger smukt ved Zeller søen, som om vinteren i tilfrosset tilstand er utroligt smuk. Zell am See byder på et dejligt afvekslende skiområde med mere end 130 kilometer piste lige foran døren. Zell am See er et skiområde spækket med udfordringer for alle - og en lækker, hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne.

Skiområdet

Byen

Vores mest populære ophold i Østrig

Danskernes favorit På ski i Østrig

Rejs med Danski på skiferie til det charmerende Østrig, og sus ned ad de brede og velpræparerede pister mens solen står højt på himlen.

Det er ikke uden grund, at Østrig er et så populært skirejsemål blandt danskerne. Østrig byder på smuk bjergnatur, lækker sne, samt brede og velpræparerede pister. Her kan alle aldre og niveauer være med.

Meget mere end skiløb

Skiferien i Østrig byder på meget mere end godt skiløb og fascinerende bjergudsigter. Østrig nemlig også kendetegnet ved en særlig og hyggelig stemning i de mange byer med charmerende restauranter, caféer og butikker. Desuden er en af Østrigs specialiteter helsebad - så hvorfor ikke få restitueret kroppen efter et par dage på ski?

Charmerende skidestinationer

Det charmerende, billige og hyggelige Østrig er fyldt med spændende og meget populære skidestinationer. Rejs med Danski til vores østrigske rejsemål, der går til AlpendorfBad GasteinIschgl, Lofer, ObertauernSt. AntonSöldenSaalbach HinterglemmWagrain og Zell am See-Kaprun.

Kør selv skiferie til Østrig

Hvis du kører selv på skiferie til Østrig, skal du købe en vignette til din bil. Den kan du enten købe i alle motorvejsbutikker lige før grænsen, online eller i en app - så slipper du for klistermærker i din forrude.

Østrigsk afterski i verdensklasse

Tager du på skiferie til Østrig, bør du også opleve den legendariske, berømte og berygtede afterski, hvor stemningen og humøret er helt i top. Hvis du, udover fantastisk skiløb, er til Glühwein, Jägerbombs og øl i lange baner, er der ingen tvivl om, at Østrig er den perfekte destination for din næste skiferie.

Børnevenlige Østrig

I Østrig er de på mange af destinationerne dygtige til at gøre det nemt at have børn med - også uden det bliver for dyrt. Specielt har nogle af områderne gjort ekstra meget ud af at tiltrække børnefamilier.

Et ofte eftertragtet skisportsområde at tage børnene med til er Wagrain, Alpendorf og Lofer. Især de to sidstnævnte byder på en billig familieskiferie! På begge skidestinationer er der mange blå og korte pister, flere børneområder, dansk skiskole og sjove skiparker. I Wagrain og Alpendorf finder du også vores to børnevenlige hoteller, hvor børnene er i fokus. Her er der danske børneguider, dansk personale på hotellet og et ugeprogram før børn hver uge.

Hvilke skiferier i Østrig er der at vælge mellem?

Danski er med sin store erfaring eksperter i skiferier til Østrig, der passer perfekt til familieskiferier. Her får du en hurtig gennemgang af destinationerne, som vi anbefaler i Østrig.

Skiferien med familiehygge til Alpendorf i Østrig

Alpendorf er en lille hyggelig by, som emmer af østrigsk hygge og charme - den perfekte by til en skiferie med familien! Her er plads til alle typer skiløbere på pisten, om det så er nybegynderen, den øvede, eksperten eller børnene. Derudover ligger Alpendorf ganske tæt på den lidt større by St. Johann, som har gode muligheder for shopping, cafe- og restaurantbesøg.

Bad Gastein som rejsemål for skiferieturen til Østrig

Det er ikke tilfældig at Bad Gastein kaldes for en gammel østrigsk perle, for den gemmer på hemmeligheder som ingen andre skibyer gør. Gasteinertal er 20 kilometer lang, og har været der længe før skiferie blev opfundet som begreb. Byen blev bygget med øje for kursted på grund af de mange varme radonfyldte kilder i undergrunden.

De gamle mondæne bygninger vidner om en tid, hvor mange prominente gæster som konger, kejsere, og senere hen også rockstjerner, heriblandt Mick Jagger, drog til for at pleje sig selv. Det er lige præcis dét, som folk på skiferie også gør den dag i dag. De fleste vælger dog at slå to fluer med et smæk, og kombinere skiløb om dagen og et varmt og nærende termisk bad om aftenen. Dette udgør en fantastisk cocktail til skiløb og afslapning.

Festlig østrigsk afterski og godt skiløb i Ischgl

Der er sikkerhed for, at du får en skøn skiferie til Ischgl, som er en af Østrigs mest populære destinationer. Ischgl er kendt for sit lækre skiområde, charmerende by og ikke mindst for sin pulserende afterski. Ischgl er en topmoderne skisportsby, der er samtidig har masser klassisk østrigsk charme. Du kan tage det rullende fortov, der går under byen. I Ischgl spilder man ikke tiden og her er masser af godt skiløb, særligt for erfarne skiløbere.

Lofer byder på skiferie i et overskueligt skiområde

Lofer er en lille perle, som er tilpas lille til at de store turiststrømme går udenom i deres jagt på så mange pistekilometer som overhovedet muligt. Det er en fordel på mange måder, hvis det er tryghed og overskuelighed er det, man går efter til de kære små skiløbere. Her er snesikkert og skiløbet er særligt velegnet til børn og nybegyndere, for hele området er overskueligt og pistefarverne er overvejende blå. En bonus ved at være under radaren er, at priserne er til at have med at gøre, for her er billigt.

Obertauern: Det bedste skiområde i Østrig

Obertauern er blevet kåret til Østrigs bedste skiområdet ad flere omgange - og vi forstår godt hvorfor! Byen ligger godt placeret mellem bjergene i 1.700 meters højde over havet, hvilket giver de bedste betingelser for gode snestatistikker og perfekte vejrforhold. Her er hamrende godt piste-skiløb og off-piste. Uanset hvor du befinder dig i Obertauern, er der sjældent længere end 100 meter til nærmest piste eller lift. Liftene går op både fra centrum, nord og syd for byen.

St. Anton, Stanton eller bare Anton er en skiferie-klassiker i Østrig

Det er stort set umuligt at tale om en skiferie til Østrig uden at tænke på St. Anton! Her findes alt, du behøver for en perfekt skiferie. St. Anton er beliggende i 1.304 meters højde og sammen med gågaden, der løber ned gennem byen, er det med til at skabe en fantastisk stemning og harmoni i midtbyen.
Det er her du finder et de allerbedste off-piste-områder i Østrig.

Med mængder af stejle nedfarter og rigelige mængder sne finder du hver vinter et sandt alpint skimekka, der får horder entusiastiske skifans til at strømme hertil fra hele verden. Og oven i tyrolerhatten finder du afterski i topklasse i St. Anton. Er du glad for fest, farver og fedt skiløb i Østrig? Svaret på dine bønner er nemt: St. Anton!

Sölden er skiklassikeren, der aldrig skuffer

Sölden er en af Østrigs gamle skiperler. Den første lift blev bygget i 1948, og i dag, 70 år senere, består området af et topmoderne liftsystem og fantastiske pister. Sölden er en destination, der tilbyder et fantastisk byliv, og mange valfarter til for at opleve den sagnomspundne afterski.

Byen har en hyggelig atmosfære med forskellige restauranter, som serverer både østrigske og italienske retter, paraplybarer som leverer ægte afterski-stemning og masser af sportsbutikker, som du kan shoppe amok i. Det er nemt at navigere rundt i byen, da stort set alt ligger ved eller på selve hovedgaden. Afstanden mellem det hele er heller ikke lang, hvilket er rart for trætte skiben.

Det højeste bjerg i Østrig ligger ved Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm er beliggende i Glemmertalbjergkæden i Salzburgerland, som ud over skiområderne også kan prale af, at være en del af den største bjergkæde i Alperne, og at have Østrigs højeste bjerg Grossglockner på 3.798 meter. Byen Saalbach ligger i 1.003 meters højde og kan tilbyde mere end 400 kilometers skiløb, der går helt op til 2.100 meter.

Byen er kendt for sin hyggelige gågade, sine fine østrigske restauranter og så selvfølgelig barerne samt diskotekerne, der holder byen vågen by night. Saalbach er formodentlig allermest kendt for det legendariske afterskisted Hinterhag Alm, som du ikke må gå glip af!

Danskerfavoritten Wagrain

Wagrain er den dag i dag en af Østrigs mest populære skiområder. Det ligger i midten af de tre dale, der tilsammen hedder Ski Amadé, der også huser andre kendte danskersteder som Schladming og Bad Gastein.

Med 350 pistekilometer er der nok til både nybegyndere, øvede og eksperter på pisten. Wagrain tilbyder en blanding mellem et landsbymiljø og et fantastisk skiområde. Denne blanding skaber den utroligt hyggelige og østrigske stemning, og danner dermed de perfekte rammer for en helt enestående skiferie!

Skiferie til Zell am See i Østrig

Zell am See-Kaprun byder på klassisk familieskiferie i Østrig, med masser muligheder for sjov i sneen til alle familiens medlemmer.
Det hele ligger smukt ved Zeller søen, der i vintersæsonens hvide beklædning er et billedskønt skue. Zell am See byder velkommen til et herligt varieret skiområde med mere end 130 pistekilometer dejligt tæt på alting.

Zell am See er en destination, der er fyldt med udfordringer for alle typer af skiløbere. Og så er her en hyggelig stemning, som virkelig betyder god familieskiferie i den sneen.

Lyder en skiferie til Østrig som noget for dig? Her kan du se vores mest populære ophold i Østrig.

Psst ... Vi har også rejser til to andre lande!