En af danskernes favoritter Skiferie til charmerende og populære Østrig

Rejs med Danski på skiferie til det charmerende Østrig, og sus ned af de brede og velpræparerede pister, imens solen står højt på himlen.

Populære Østrig

Skiferier til Østrig er blandt mange danskere populært. Det bunder blandt andet i de mange muligheder, som Østrig tilbyder. Her kan alle aldre og niveauer være med. Det er især populært for mange børnefamilier at rejse på skiferie til Østrig, da der er mange børnevenlige skiområder. Østrig har samtidig også rigtig gode forudsætninger for en kanon skiferie til de erfarne skiløbere, der ikke kan få udfordringer nok.

Meget mere end skiløb

Skiferien i Østrig byder på meget mere end godt skiløb og fascinerende bjergudsigter. Østrig er særdeles kendt for deres verdensklasse afterski med øl, sang og skistøvledans på bordene. Desuden er Østrig også kendetegnet ved mange hyggelige byer og charmerende restauranter, og ja - deres wienerschnitzler og Glühwein. Pak kufferten, tag familien eller vennerne under armene, og få en fantastisk skiferie sammen i Østrig med Danski.

Charmerende skidestinationer

Det charmerende og hyggelige Østrig er fyldt med spændende og meget populære skidestinationer. Rejs med Danski til vores østrigske rejsemål, der går til AlpendorfBad GasteinIschgl, ObertauernSchladmingSt. AntonSöldenSaalbach HinterglemmWagrain og Zell am See.

Det er ikke uden grund, at Østrig er et så populært skirejsemål blandt danskerne. Østrig byder på smuk bjergnatur, rigtig lækkert sne, samt brede og velpræparerede pister. I Østrig vil du desuden opleve den helt særlige og hyggelig stemning, og så er der mulighed for mange aktiviteter efter en lang og sjov skidag.

I Østrig må vi desuden køre pistevisning, så spørg guiderne hvornår de viser de lækre pister frem på din destination.

Østrig for de mindste

I Østrig er de på mange af skidestinationerne dygtige til at gøre det nemt at have børn med. Specielt har nogle af områderne gjort ekstra meget ud af at tiltrække børnefamilier. Et ofte eftertragtet skisportsområde at tage børnene med til er Wagrain og Alpendorf. Her er der mange blå og korte pister, flere børneområder, dansk skiskole og sjove parker.

I Wagrain og Alpendorf har vi vores    børnevenlige koncept SnowyClub, der gør det ekstra nemt at have de mindste med på skiferien. Med SnowyClub er der mulighed for børnepasning, børnevenlig mad, leg og kælketure med Snowy. Snowy er Danski’s børnemaskot, der står klar til at give et blødt kram eller en high five til børnene. Vores søde og engagerede børneguider arrangerer mange sjove og underholdende aktiviteter og arrangementer for børnene i løbet af hele skiugen.

I Wagrain og Alpendorf tilbyder vi dansk skiskole for børn over 3 år.

Verdensklasse afterski

Tager du på skiferie til Østrig, bør du også opleve de legendariske, berømte og berygtede afterskiarrangementer, hvor stemningen og humøret er helt i top. Hvis du, udover fantastisk skiløb, er til Glühwein, Jägerbombs og øl i lange baner, så er der ingen tvivl om, at Østrig er den perfekte destination for din næste skiferie.

Har du fået afterski nok på de mange lokale bierbarer, eller har kroppen bare brug for at slappe af og restituere, så kan du med fordel tage en tur i helsebad, som er endnu en af Østrigs specialiteter.

Ny, digital Vignette

Når du kører selv på skiferie til Østrig, skal du købe en vignette til din bil. Den kan du enten købe i alle motorvejsbutikker lige før grænsen til Østrig, online hjemmefra eller i en app - så slipper du for klistermærker i din forrude. Du kan læse meget mere her.

Herunder kan du læse mere om vores rejsemål i Østrig. Ring 86 800 600, hvis vi skal hjælpe med at finde din næste skiferie.

Vores rejsemål i Østrig

Guide på den hvide piste i Alpendorf

Alpendorf, Wagrain

Se mere her

Tag hele familien med på skiferie til børnevenlige Alpendorf.

Alpendorf er en hyggelig og charmerende destination i Østrig. Området er meget børnevenligt og helt perfekt til en familieskiferie. Uanset om det er første gang, dine børn skal på ski, eller om de har været afsted før, så er Alpendorf unikt til en skiferie med børn. I Alpendorf er der dansk skiskole og et hav af børnevenlige pister for de mindste skiløbere.

Har du spørgsmål til

Alpendorf, Wagrain?

Annika Kölln

Tlf. +45 86 800 600 eller annika.kolln@danski.dk

Familievenlig skiferie til Bad Gastein med Danski

Bad Gastein

Se mere her

Skiløb til alle niveauer - lige fra nybegyndere til den øvede skiløber.

Bad Gastein er et populært kursted, og har opnået samme popularitet som skisportssted. Området har fem selvstændige skianlæg med i alt 201 kilometer piste. I byen findes casino, barer og diskoteker. Der er et utal af gode restauranter i den hyggelige østrigske by - og ikke mindst formidabelt skiløb! Bad Gastein er desuden en del af Ski Amadé med 750 pistekilometer.

Har du spørgsmål til

Bad Gastein?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Tag med Danski til det storslåede skiområde Iscghl

Ischgl

Se mere her

Det er ikke for sjov, at Ischgl er et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder.

Ischgl er en blanding af en moderne skisportsby tilsat ægte østrigsk charme. Her tager du det rullende fortov under byen og fornemmer samtidig duften af kostald, hvor fortovet slutter - altså på den gode måde. Her er ingen spildtid, men masser af skiløb, især for den erfarne skiløber med hele 138 kilometer røde pister og 52 kilometer sorte.

Har du spørgsmål til

Ischgl?

Tina Lund Jensen

Tlf. +45 86 800 600 eller tlj@danski.dk

Smuk udsigt i Obertauern med blå himmel og hvid sne

Obertauern

Se mere her

I Obertauern behøver du ikke bekymre dig om mangel på sne.

Obertauern byder nemlig på højtbeliggende skiløb i 1.630 til 2.313 meters højde og skiløb i alle niveauer. Obertauern er en eksklusiv by med mange 4-stjernede hoteller af høj kvalitet. Servicen er høj, hyggen er i top og hele byen er velorganiseret og moderne. I Obertauern er der plads til både familien, vennerne og kæresterne på skitur.

Har du spørgsmål til

Obertauern?

Annika Kölln

Tlf. +45 86 800 600 eller annika.kolln@danski.dk

Ta' liften på skiferien til Schladming med Danski

Schladming

Se mere her

Fire bjerge udgør den perfekte kombination til skiferien i Schladming.

Schladming er indbegrebet af vintersport, med flere Verdensmesterskaber bag sig - så der er rig mulighed for at prøve kræfter med VM pister. De fire bjerge i Schladming udgør tilsammen den perfekte kombination til skiferien, og du vil altså kunne finde udfordringer, der passer dig perfekt, uanset om du er nybegynder, barn, øvet eller ekspert i Schladming.

Har du spørgsmål til

Schladming?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Fantastiske offpiste muligheder i St. Anton med Danski

St. Anton

Se mere her

Er du en dygtig skiløber og vild med off-piste? Så ta' til St. Anton!

St. Anton am Arlberg er et af de absolut bedste off-piste-områder i Østrig. Med masser af stejle bjergsider og enorme mængder sne, skabes der hver vinter et sneparadis, der får de allerbedste skiløbere til at valfarte hertil fra hele verden. Der er intet mindre end 200 kilometer markerede off-piste ruter. St. Anton er altså er et must-try skiområde for enhver skientusiast.

Har du spørgsmål til

St. Anton?

Jeppe Vestersager

Tlf. +45 86 800 600 eller jeppe.vestersager@danski.dk

Skiferie i Sölden med Danski - den bedste tid

Sölden

Se mere her

Lige meget hvad du kommer efter, tager Sölden imod med åbne arme!

I Sölden kan alle skiløbere være med! De fleste pister ligger over 2.000 meters højde. Skiterrænet er stort og varieret, hvor især let øvede og øvede skiløbere har et overdådigt udbud af pister. Her er brede velpræparerede boulevarder for de let øvede, fine udfordrende udflugtsmål for de mere øvede og for de erfarne skiløbere er der enkelte stejle pister og gode off-piste nedfarter.

Har du spørgsmål til

Sölden?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Hvid piste, blå himmel i Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm

Se mere her

Tag på skiferie til Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Saalbach er en meget populær skidestination blandt danskere, og det er ikke uden grund. I Saalbach finder du alt, hvad en rigtig skiferie skal indeholde. Saalbach er en del af Østrigs største sammenhængende skisystemer, og byder på masser af udfordringer for både nybegyndere, familier og garvede skiløbere på skiferie. Få den bedste tid med Danski i Saalbach-Hinterglemm.

Har du spørgsmål til

Saalbach-Hinterglemm?

Jeppe Vestersager

Tlf. +45 86 800 600 eller jeppe.vestersager@danski.dk

Skiferie med Danski i Wagrain

Wagrain

Se mere her

Hyggelige og charmerende Wagrain er danskernes absolutte favorit!

Hvert år byder Wagrain velkommen til tusindvis af danskere på skiferie. Her er masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer. Når du først har oplevet Wagrain, forstår du, hvorfor det er så populært! Glæd dig til en oplevelse for livet med hele familien på intet mindre 350 pistekilometer og skiløb i op til 2.188 meters højde. Den bedste tid!

Har du spørgsmål til

Wagrain?

Annika Kölln

Tlf. +45 86 800 600 eller annika.kolln@danski.dk

Smuk udsigt over Zell am See

Zell am See

Se mere her

I Zell am See får du skiløb på tre bjerge - og meget mere!

Zell am See ligger smukt ved Zeller søen, som om vinteren er frosset til, og er utrolig smuk. Zell am See byder på et dejligt afvekslende skiområde med mere end 130 kilometer piste lige foran døren. Zell am See er et skiområde spækket med udfordringer for alle - og en lækker, hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne.

Har du spørgsmål til

Zell am See?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Destinationer i Østrig

Skiområdet

Byen