Den bedste tid Populære og charmerende Østrig

Fem grunde til at tage på billig skiferie til Østrig:

  • Her er smuk bjergnatur, lækker sne på brede og velpræparerede pister.
  • Skiløb for både børn, nybegyndere og øvede skiløbere.
  • Afterski! Du finder den ikke bedre end i Østrig.
  • Vil du køre selv på skiferie? Du er hurtigt fremme, når du vælger Østrig.
  • Danski tilbyder dansk skiskole på flere destinationer.

Familievenlig skiferie i Østrig

En skirejse til Østrig er populært blandt danskere. Blandet andet på grund af de mange muligheder som Østrig tilbyder. Her kan alle aldre og niveauer være med. Det er populært for mange børnefamilier at tage på skiferie til Østrig, da der er mange børnevenlige områder. Østrig har dog også destinationer til den erfarne skiløber, der ikke kan få udfordringer nok.

Læs mere om en skiferie til Østrig her.

Vores destinationer i Østrig

Alpendorf, Wagrain

Tag hele familien med på skiferie til børnevenlige Alpendorf.

Læs mere om Alpendorf

Alpendorf er en hyggelig og charmerende destination i Østrig. Området er meget børnevenligt og perfekt til en familie skiferie. Alpendorf er billigere end for eksempel Wagrain - men deler skiområde. I Alpendorf er der dansk skiskole og et hav af børnevenlige pister for de mindste skiløbere. Så skal du på skiferie med familien, er Alpendorf et sikkert valg.

Har du spørgsmål til

Alpendorf, Wagrain?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts
Familievenlig skiferie til Bad Gastein med Danski

Bad Gastein

Skiløb til alle niveauer - lige fra nybegyndere til den øvede skiløber.

Læs mere om Bad Gastein

Bad Gastein er et populært kursted, og har opnået samme popularitet som skisportssted. Området har fem selvstændige skianlæg med i alt 201 kilometer piste. I byen findes casino, barer og diskoteker. Der er et utal af gode restauranter i den hyggelige østrigske by - og ikke mindst formidabelt skiløb! Bad Gastein er desuden en del af Ski Amadé med 750 pistekilometer.

Har du spørgsmål til

Bad Gastein?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Sebastian Bundgaard
Tag med Danski til det storslåede skiområde Iscghl

Ischgl

Det er ikke uden grund, at Ischgl er et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder.

Læs mere om Ischgl

Ischgl er en blanding af en moderne skisportsby tilsat ægte østrigsk charme. Her tager du det rullende fortov under byen og fornemmer samtidig duften af kostald, hvor fortovet slutter - altså på den gode måde. Her er ingen spildtid og masser af skiløb - især for den erfarne skiløber. Og så er det også her, du finder noget af Østrigs bedste afterski.

Har du spørgsmål til

Ischgl?

Frederik Klebaek

Tlf. +45 86 800 600 eller frederik.klebaek@danski.dk

Frederik Klebaek

Obertauern

Snesikre, luksuriøse og fantastiske Obertauern.

Læs mere om Obertauern

Obertauern byder på højtbeliggende skiløb til alle niveauer. Obertauern er en eksklusiv by med mange 4-stjernede hoteller af høj kvalitet - og uanset hvor du bor, er der næsten altid under 100 meter til pisten. Servicen er høj, hyggen er i top og hele byen er velorganiseret og moderne. I Obertauern er der plads til både familien, vennerne og kæresterne på skitur.

Har du spørgsmål til

Obertauern?

Frederik Klebaek

Tlf. +45 86 800 600 eller frederik.klebaek@danski.dk

Frederik Klebaek
Ta' liften på skiferien til Schladming med Danski

Schladming

Fire bjerge udgør det perfekte sceneri til skiferien i Schladming.

Læs mere om Schladming

Schladming er indbegrebet af vintersport med flere verdensmesterskaber bag sig. De fire bjerge i Schladming udgør tilsammen den perfekte kombination til skiferien. Du vil finde udfordringer, der passer dig perfekt, uanset om du er nybegynder, øvet eller ekspert. Desuden er det ofte billigt at komme på skiferie til Schladming - du får meget for pengene.

Har du spørgsmål til

Schladming?

Frederik Klebaek

Tlf. +45 86 800 600 eller frederik.klebaek@danski.dk

Frederik Klebaek
Fantastiske offpiste muligheder i St. Anton med Danski

St. Anton

Er du en dygtig skiløber og vild med off-piste? Så tag til St. Anton!

Læs mere om St. Anton

St. Anton am Arlberg er et af de absolut bedste off-piste-områder i Østrig. Med masser af stejle bjergsider og enorme mængder sne skabes der hver vinter et sneparadis, der får de allerbedste skiløbere til at valfarte hertil fra hele verden. Desuden finder du verdensklasse afterski i byen. Så er du til fest, farver og fedt skiløb? Så er St. Anton er altså er et must-try!

Har du spørgsmål til

St. Anton?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Sebastian Bundgaard
Skiferie i Sölden med Danski - den bedste tid

Sölden

Uanset hvad du kommer efter, tager Sölden imod med åbne arme!

Læs mere om Sölden

I Sölden kan alle være med! Skiterrænet er stort, snesikkert og varieret, hvor især let øvede og øvede skiløbere har et overdådigt udbud af pister. Her er brede velpræparerede boulevarder for de let øvede, fine udfordrende udflugtsmål for de mere øvede og for de erfarne skiløbere er der enkelte stejle pister og gode off-piste nedfarter. Du kan godt glæde dig til skiferien!

Har du spørgsmål til

Sölden?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts
Hvid piste, blå himmel i Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm

Tag på skiferie til Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Læs mere om Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm er en meget populær skidestination blandt danskere, og det er ikke uden grund. I Saalbach finder du alt, hvad en skiferie skal indeholde. Saalbach er en del af Østrigs største sammenhængende skisystemer, og byder på udfordringer for både nybegyndere, familier og garvede skiløbere på skiferie - og ikke mindst afterski i verdensklasse.

Har du spørgsmål til

Saalbach-Hinterglemm?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Sebastian Bundgaard
Skiferie med Danski i Wagrain

Wagrain

Hyggelige og charmerende Wagrain er danskernes absolutte favorit!

Læs mere om Wagrain

Hvert år byder Wagrain velkommen til tusindvis af danskere på skiferie. Her er masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer. Når du først har oplevet Wagrain, forstår du, hvorfor det er så populært! Glæd dig til en oplevelse for livet med hele familien på intet mindre 350 pistekilometer og skiløb i op til 2.188 meters højde.

Har du spørgsmål til

Wagrain?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Thomas Ørts
Smuk udsigt over Zell am See

Zell am See

I Zell am See får du skiløb på tre bjerge - og meget mere!

Læs mere om Zell am See

Zell am See ligger smukt ved Zeller søen, som om vinteren i tilfrosset tilstand er utroligt smuk. Zell am See byder på et dejligt afvekslende skiområde med mere end 130 kilometer piste lige foran døren. Zell am See er et skiområde spækket med udfordringer for alle - og en lækker, hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne.

Har du spørgsmål til

Zell am See?

Frederik Klebaek

Tlf. +45 86 800 600 eller frederik.klebaek@danski.dk

Frederik Klebaek

Skiområdet

Byen

Vores tre mest populære ophold i Østrig

Danskernes favorit På ski i Østrig

Rejs med Danski på skiferie til det charmerende Østrig, og sus ned ad de brede og velpræparerede pister mens solen står højt på himlen.

Det er ikke uden grund, at Østrig er et så populært skirejsemål blandt danskerne. Østrig byder på smuk bjergnatur, lækker sne, samt brede og velpræparerede pister. Her kan alle aldre og niveauer være med.

Meget mere end skiløb

Skiferien i Østrig byder på meget mere end godt skiløb og fascinerende bjergudsigter. Østrig nemlig også kendetegnet ved en særlig og hyggelig stemning i de mange byer med charmerende restauranter, caféer og butikker. Desuden er en af Østrigs specialiteter helsebad - så hvorfor ikke få restitueret kroppen efter et par dage på ski?

Charmerende skidestinationer

Det charmerende, billige og hyggelige Østrig er fyldt med spændende og meget populære skidestinationer. Rejs med Danski til vores østrigske rejsemål, der går til AlpendorfBad GasteinIschgl, ObertauernSchladmingSt. AntonSöldenSaalbach HinterglemmWagrain og Zell am See.

Kør selv skiferie til Østrig

Hvis du kører selv på skiferie til Østrig, skal du købe en vignette til din bil. Den kan du enten købe i alle motorvejsbutikker lige før grænsen, online eller i en app - så slipper du for klistermærker i din forrude.

Østrigsk afterski i verdensklasse

Tager du på skiferie til Østrig, bør du også opleve den legendariske, berømte og berygtede afterski, hvor stemningen og humøret er helt i top. Hvis du, udover fantastisk skiløb, er til Glühwein, Jägerbombs og øl i lange baner, er der ingen tvivl om, at Østrig er den perfekte destination for din næste skiferie.

Børnevenlige Østrig

I Østrig er de på mange af destinationerne dygtige til at gøre det nemt at have børn med - også uden det bliver for dyrt. Specielt har nogle af områderne gjort ekstra meget ud af at tiltrække børnefamilier.

Et ofte eftertragtet skisportsområde at tage børnene med til er Wagrain og Alpendorf. Især sidstnævnte byder på en billig familieskiferie! På begge skidestinationer er der mange blå og korte pister, flere børneområder, dansk skiskole og sjove skiparker.

I Wagrain og Alpendorf finder du også vores to børnevenlige hoteller, hvor børnene er i fokus. Her er der danske børneguider, dansk personale på hotellet og et ugeprogram før børn hver uge.

Lyder en skiferie til Østrig som noget for dig?