Verdens bedste skiområde Tag på skiferie til Val Thorens

Sådan er en skiferie til Val Thorens i Frankrig:

  • Absolut enestående! Val Thorens er flere år i streg kåret til både Verdens- og Europas bedste skiområde, og det er ikke uden grund!
  • Et paradis for off-piste-skiløberen
  • God til vennerne, kæresterne og familien med voksne børn
  • Ikke god hvis du er ny på ski, men er du let-øvet eller øvet vil du elske det
  • Højtliggende - så du er sikker på god sne hele skiferien
  • Bare bedst - og et sted du bare må opleve

Ikke så meget pjat. Verdens bedste!

Besøg et af verdens største sammenhængende og mest effektive skiområder med utallige udfordringer på de mange pister om dagen og med fest, afterski og livemusik på de utallige barer om natten. Val Thorens er Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med 600 pistekilometer - og næsten lige så meget off-piste.

Læs mere om Val Thorens her.

Fakta om Val Thorens

Blå pister

200 km

Røde pister

250 km

Sorte pister

150 km

Samlet pister

600 km

Val Thorens

Højeste skiløb

3.225 m

Længste nedfart

8 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

190

Liftkapacitet

260.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Resort Centre

Zip wire

Cime Caron

Les 2 Lacs

Vores lejligheder og hoteller i Val Thorens

AccommodationTypes

Snesikre og enorme Val Thorens

Danski og vores gæster elsker Val Thorens - og det er ikke uden grund!

Området blev i 2017 blevet kåret som Verdens Bedste Skisportssted for 3. gang i streg, og de er også kåret som Europas Bedste Skisportssted 2018 - og det er ikke uden grund. Franske Val Thorens er bare bedst!

Højtbeliggende, snesikkert og stort

Tag på skiferie til Val Thorens og oplev Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med 600 pistekilometer. Det lokale liftkort dækker 140 kilometer spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister. Udvider du liftkortet til at gælde De 3 Dale, indbefatter liftkortet, ud over Val Thorens, skisportsstederne Les Menuires, St. Martin de Belleville, Meribel, La Tania og Courchevel. Hos Danski anbefaler vi virkelig, at du udvider dit liftkort, så du får adgang til hele herligheden - ellers kan du føle dig lidt snydt.

Puddersne på off-pisten

Der er rig mulighed for off-piste skiløb i selskab med en bjergguide, enten med udgangspunkt fra Cime de Caron-toppen eller Boismint-liften, hvor du kan påbegynde off-piste ruten "Lac de Lou"; en smuk naturoplevelse langt fra pistefræs, byliv og andre skiløbere. Du kan også få bjergguiden til at tage dig med ud i det bagvedliggende, skønne naturreservat "Parc National de la Vanoise", hvor masser af den urørte puddersne venter.

Afterski med fart på

Men det er ikke kun ude på pisterne, der er fart på. Hvis ikke de 600 kilometers pister har tappet al energien, er der rig mulighed for festlig støvledans til afterski på en af de mange pubber, caféer eller barer. Nattelivet er nemlig et kapitel for sig i Val Thorens! På Snesko og fænomenet La Foulie Douce finder du afterski, som er det tæt på den klassiske østrigske afterski i Frankrig - og en fest du ikke vil gå glip af!

Meget mere end fedt skiløb

Du skal vide, at Val Thorens, og de omkringliggende dale, er et fantastisk skiområde for især let-øvede og øvede. Men der er også meget andet i Val Thorens, hvis du vil have et par timer uden ski. 

Val Thorens er nemlig en stor og moderne by med mange faciliteter. Der er gode indkøbsmuligheder med et stort udvalg - både i supermarkederne, delikatesseforretningerne og udstyrsbutikkerne.

Du finder også verdens højeste zip-line, en seks kilometer lang kælketur, snescooter safari, indendørs svømmehal og gokart i sneen. Desuden har byen et stort sportscenter, New Delir Park Sports Centre, hvor du kan prøve kræfter med en forhindringsbane i ægte 'Wipeout' og 'Ninja Warrior' stil, som du kender det fra TV. Der er altså mange gode grunde til, at skiferien skal gå til Val Thorens i Frankrig.

Lejligheder og hoteller i alle prisklasser

Indkvartering i Val Thorens foregår i lejlighed, chalet eller hotel. Hos Danski har vi gode lejligheder og store chalet-lejligheder i alle prisklasser - så selvom Val Thorens er en forholdsvis dyr destination, har vi ophold der er til at betale.

Parkering i Val Thorens

Det hele lyder dejligt, ikke? Men for god ordens skyld vil vi hos Danski gerne gøre opmærksom på, at det i Val Thorens ikke er muligt at parkere gratis. Der er oprettet forskellige uden- og indendørs P-anlæg. Derfor skal du påregne cirka 70-80 € til parkering under din skiferie. Det er dog muligt at køre til hotellet eller lejligheden og læsse af.

Vil du vide mere om en skiferie til Val Thorens?

Ingen kender Val Thorens bedre end vores guider, og derfor har de lavet en guide til Val Thorens. Læs med og bliv klogere - og ellers ses vi bare på pisten i Val Thorens på årets skirejse.

Populære ophold i Val Thorens

Få et tilbud på skiferien til Val Thorens

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Val Thorens. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.