Verdens Bedste Skisportssted Snesikre og store Val Thorens

Vores gæster elsker Val Thorens - og det er ikke uden grund! Området blev i 2017 blevet kåret som Verdens Bedste Skisportssted for 3. gang i streg, og de er også kåret som Europas Bedste Skisportssted 2018 - og det er slet ikke uden grund. Val Thorens er bare bedst!

Højtbeliggende, snesikkert og stort

Besøg et af verdens største sammenhængende og mest effektive skiområder med utallige udfordringer på de mange pister om dagen og med fest, afterski og livemusik på de utallige barer om natten.

Tag på skiferie til Val Thorens og oplev Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med adgang til 600 pistekilometer. Det lokale liftkort dækker 140 kilometer spændende og varieret skiløb, med gode lange blå, røde og sorte pister. Udvider du liftkortet til at gælde De 3 Dale, indbefatter liftkortet, ud over Val Thorens, skisportsstederne Les Menuires, St. Martin de Belleville, Meribel, La Tania og Courchevel.

Men det er ikke kun på pisterne, der er fart på. Nattelivet er også et kapitel for sig i Val Thorens, hvor barer og diskoteker ligger side om side med gode spisesteder. Val Thorens appellerer til den øvede skiløber, som på sin skiferie søger udfordringer - dag og nat.

Snesikre Val Thorens

Val Thorens ligger i 2.300 meters højde, og er dermed Europas højest beliggende skisportsdestination, hvilket gør området meget snesikkert. De 600 kilometer piste i De 3 dale er nogenlunde ligeligt fordelt på blå, røde og sorte pister. Liftsystemet er utrolig effektivt, så du kan sagtens nå at løbe til de andre dale og byer på en dagstur. Hvis du vil have adgang til De 3 Dale skal du dog udvide dit liftkort - det standard liftkort der indgår i prisen dækker 150 pistekilometer.

Puddersne på off-pisten

Der er rig mulighed for off-piste i selskab med en bjergguide, enten fra Cime de Caron-toppen eller Boismint-liften, hvor du kan påbegynde off-piste ruten "Lac de Lou"; en smuk naturoplevelse langt fra pistefræs, byliv og andre skiløbere. Du kan også få bjergguiden til at tage dig med ud i det bagvedliggende, skønne naturreservat "Parc National de la Vanoise", hvor den urørte puddersne venter.

Sov i en Iglo

På toppen af det 5-stjernede Hotel Pashmina, kan du få en uforglemmelig oplevelse på skiferien. Du har nemlig mulighed for at bo i din helt egen Iglo på toppen med udsigt ud over bjergtoppene.

Dansk skiskole i Val Thorens

Familiens yngste skiløbere kan se frem til dansk skiskole. Det tilbyder vi i samarbejde med ESF og Skischoolonline. Vi har naturligvis også skiskole til voksne, men der er ikke garanti for dansk instruktør her. Ring til os på 86 800 600 og hør mere om skiskolen.

Pistevisning i Val Thorens

I Val Thorens, og Frankrig, må vi ikke køre pistevisning. Men det betyder ikke, at vores guider ikke gerne vil fortælle om det store skiområde og de mange pister. Apropos guider, så kender de området bedre end de fleste. De vil gerne dele ud af alt det de ved om fantastiske Val Thorens, så derfor har de skrevet et lille indlæg om de tre dale. Læs med her.

Live musik og afterski med fart på

Val Thorens er en stor og moderne by med mange faciliteter. Der er gode indkøbsmuligheder med et stort udvalg - både i supermarkederne, delikatesseforretningerne og udstyrsbutikkerne. Hvis ikke de 600 kilometers piste har tappet al energien efter en skidag, er der rig mulighed for festlig støvledans til afterski på en af de mange pubber, caféer eller barer.

Vi kan blandt andet anbefale Saloon Bar, Summit og Favela - her er der garanti for verdensklasse afterski! Her er der dans på bordene, kolde øl og festlig musik hele eftermiddagen og aftenen.

Lejlighed, chalet eller hotel?

Indkvartering i Val Thorens foregår i lejlighed, chalet eller hotel. Danski tilbyder ferielejligheder med perfekt beliggenhed tæt på pisten. Alle lejlighederne er af rimelig standard.

Hvis I er til luksuriøse forhold og ikke nødvendigvis tiltrækkes af det pulserende natteliv, er Hotel des 3 Vallées, med halvpension en klar anbefaling herfra. Komforten understreges af en perfekt beliggenhed kun et stenkast fra pisterne og centrum.

Mere end skiløb

Val Thorens har et stort sportscenter, New Delir Park Sports Centre, hvor du blandt andet kan prøve kræfter med en forhindringsbane i ægte 'Wipeout' og 'Ninja Warrior' stil, som du kender det fra TV. Det er blot nogle af alle de aktiviteter, du kan prøve i centret og byen.

Parkering i Val Thorens

I Val Thorens er det ikke muligt at parkere gratis. Der er oprettet forskellige uden- og indendørs P-anlæg. Derfor skal du påregne cirka 70-80 € til parkering. Det er dog muligt at køre til hotellet og læsse af.

Alt du kan forestille dig - og mere til

Du skal vide, at Val Thorens, og de omkringliggende dale, er et fuldstændig fantastisk skiområde for alle niveauer lige fra begyndere til eksperter! Men der er også meget andet i Val Thorens, hvis du vil have et par timer uden ski. Du finder blandt andet verdens højeste zip-line, en seks kilometer lang kælketur, snescooter safari, gokart i sneen og meget andet. Der er altså rigtig mange årsager til at skiferien skal gå til Val Thorens i Frankrig.

Se vores mest populære ophold i Val Thorens herunder og ring 86 800 600, hvis vi skal hjælpe med at booke skiferien.

 

Fakta om Val Thorens

Blå pister

200 km

Røde pister

250 km

Sorte pister

150 km

Samlet pister

600 km

Val Thorens

Højeste skiløb

3.225 m

Længste nedfart

8 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

190

Liftkapacitet

260.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Vores indkvarteringer i Val Thorens

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Val Thorens arbejder vi sammen med SKISET, som tilbyder en professionel service og har et bredt udvalg af udstyr. SKISET har fire butikker i byen, så der er altid en butik i nærheden. Butikkerne tilbyder udstyr for alle skiløbere, hvad enten du ønsker årets topmodel eller en god solid ski til dagens strabadser. Der er mulighed for at leje hjelme til børn for et beskedent beløb.

Ski - indbefatter ski og skistave.

Ski, komplet - indbefatter ski, skistave og skistøvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Snowboard - indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

Snowboard, komplet– indbefatter snowboard med bindinger og støvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Bronze (Economy) - er en kategori med enklere modeller til overkommelige priser.

Sølv (Evolution) - er bløde ski, der er lette at løbe på. De anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før, og til dig der kun har været af sted et par gange. Fås både til børn og voksne.

Guld (Performance) - er lidt stivere ski, som passer godt til dig, der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround / all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

Platin (Excellence) - er de nye topmodeller fra i år til den krævende og erfarne skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte og lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

Børn (Champion) - høj kvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski. Snowboard til børn fås også i denne kategori.

Hvis du føler, at de ski du har lejet, ikke passer til dit niveau, kan du (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Skilejen kan bestilles online på Mit Danski. 

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Bronze (Economy) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 140,-
2 dage: DKK 276,-
3 dage: DKK 411,-
4 dage: DKK 543,-
5 dage: DKK 672,-
6 dage: DKK 761,-
7 dage: DKK 891,-
8 dage: DKK 1.017,-
9 dage: DKK 1.136,-
10 dage: DKK 1.252,-
11 dage: DKK 1.362,-
12 dage: DKK 1.476,-
13 dage: DKK 1.586,-
14 dage: DKK 1.708,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Sølv (Evoloution) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 192,-
2 dage: DKK 380,-
3 dage: DKK 566,-
4 dage: DKK 747,-
5 dage: DKK 926,-
6 dage: DKK 1.048,-
7 dage: DKK 1.228,-
8 dage: DKK 1.400,-
9 dage: DKK 1.566,-
10 dage: DKK 1.723,-
11 dage: DKK 1.875,-
12 dage: DKK 2.033,-
13 dage: DKK 2.184,-
14 dage: DKK 2.352,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Guld (Sensation) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

1 dag: DKK 228,-
2 dage: DKK 451,-
3 dage: DKK 670,-
4 dage: DKK 885,-
5 dage: DKK 1.097,-
6 dage: DKK 1.241,-
7 dage: DKK 1.454,-
8 dage: DKK 1.658,-
9 dage: DKK 1.854,-
10 dage: DKK 2.042,-
11 dage: DKK 2.221,-
12 dage: DKK 2.408,-
13 dage: DKK 2.587,-
14 dage: DKK 2.786,-
15 dage: DKK 2.985,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Platin (Excellence) er de nye topmodeller fra i år til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

1 dag: DKK 258,-
2 dage: DKK 510,-
3 dage: DKK 758,-
4 dage: DKK 1.001,-
5 dage: DKK 1.240,-
6 dage: DKK 1.403,-
7 dage: DKK 1.644,-
8 dage: DKK 1.875,-
9 dage: DKK 2.096,-
10 dage: DKK 2.309,-
11 dage: DKK 2.511,-
12 dage: DKK 2.723,-
13 dage: DKK 2.925,-
14 dage: DKK 3.150,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn, Øvet (Champion) er højkvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski.

1 dag: DKK 114,-
2 dage: DKK 225,-
3 dage: DKK 334,-
4 dage: DKK 440,-
5 dage: DKK 546,-
6 dage: DKK 617,-
7 dage: DKK 724,-
8 dage: DKK 825,-
9 dage: DKK 923,-
10 dage: DKK 1.015,-
11 dage: DKK 1.105,-
12 dage: DKK 1.198,-
13 dage: DKK 1.287,-
14 dage: DKK 1.386,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn begynder (Espoir) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 85,-
2 dage: DKK 168,-
3 dage: DKK 249,-
4 dage: DKK 329,-
5 dage: DKK 407,-
6 dage: DKK 462,-
7 dage: DKK 540,-
8 dage: DKK 616,-
9 dage: DKK 689,-
10 dage: DKK 759,-
11 dage: DKK 825,-
12 dage: DKK 895,-
13 dage: DKK 962,-
14 dage: DKK 1.036,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn u. 6 år (Minikid) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 59,-
2 dage: DKK 118,-
3 dage: DKK 175,-
4 dage: DKK 231,-
5 dage: DKK 286,-
6 dage: DKK 324,-
7 dage: DKK 380,-
8 dage: DKK 433,-
9 dage: DKK 484,-
10 dage: DKK 533,-
11 dage: DKK 580,-
12 dage: DKK 629,-
13 dage: DKK 676,-
14 dage: DKK 727,-

Snowboard & Støvler Sølv (Evolution) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 192,-
2 dage: DKK 380,-
3 dage: DKK 566,-
4 dage: DKK 747,-
5 dage: DKK 926,-
6 dage: DKK 1.048,-
7 dage: DKK 1.228,-
8 dage: DKK 1.400,-
9 dage: DKK 1.566,-
10 dage: DKK 1.723,-
11 dage: DKK 1.875,-
12 dage: DKK 2.033,-
13 dage: DKK 2.184,-
14 dage: DKK 2.352,-

Snowboard & Støvler Guld (Sensation) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 228,-
2 dage: DKK 451,-
3 dage: DKK 670,-
4 dage: DKK 885,-
5 dage: DKK 1.097,-
6 dage: DKK 1.241,-
7 dage: DKK 1.454,-
8 dage: DKK 1.658,-
9 dage: DKK 1.854,-
10 dage: DKK 2.042,-
11 dage: DKK 2.221,-
12 dage: DKK 2.408,-
13 dage: DKK 2.587,-
14 dage: DKK 2.767,-
15 dage: DKK 2.947,-

Snowboard & Støvler Barn (Champion) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 114,-
2 dage: DKK 225,-
3 dage: DKK 334,-
4 dage: DKK 440,-
5 dage: DKK 546,-
6 dage: DKK 617,-
7 dage: DKK 724,-
8 dage: DKK 825,-
9 dage: DKK 923,-
10 dage: DKK 1.015,-
11 dage: DKK 1.105,-
12 dage: DKK 1.198,-
13 dage: DKK 1.287,-
14 dage: DKK 1.386,-

Indbefatter ski og skistave. Platin (Excellence) er de nye topmodeller fra i år til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

1 dag: DKK 193,-
2 dage: DKK 382,-
3 dage: DKK 568,-
4 dage: DKK 751,-
5 dage: DKK 930,-
6 dage: DKK 1.053,-
7 dage: DKK 1.233,-
8 dage: DKK 1.407,-
9 dage: DKK 1.572,-
10 dage: DKK 1.732,-
11 dage: DKK 1.883,-
12 dage: DKK 2.042,-
13 dage: DKK 2.194,-
14 dage: DKK 2.363,-

Indbefatter ski og skistave. Bronze (Economy) er en kategori med enklere modeller til overkommelige priser

1 dag: DKK 105,-
2 dage: DKK 207,-
3 dage: DKK 308,-
4 dage: DKK 407,-
5 dage: DKK 504,-
6 dage: DKK 571,-
7 dage: DKK 669,-
8 dage: DKK 763,-
9 dage: DKK 853,-
10 dage: DKK 939,-
11 dage: DKK 1.021,-
12 dage: DKK 1.107,-
13 dage: DKK 1.189,-
14 dage: DKK 1.281,-

Indbefatter ski og skistave. Sølv (Evoloution) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 162,-
2 dage: DKK 321,-
3 dage: DKK 477,-
4 dage: DKK 631,-
5 dage: DKK 781,-
6 dage: DKK 884,-
7 dage: DKK 1.036,-
8 dage: DKK 1.181,-
9 dage: DKK 1.321,-
10 dage: DKK 1.454,-
11 dage: DKK 1.582,-
12 dage: DKK 1.715,-
13 dage: DKK 1.843,-
14 dage: DKK 1.765,-

Indbefatter ski og skistave. Guld (Sensation) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

1 dag: DKK 171,-
2 dage: DKK 338,-
3 dage: DKK 503,-
4 dage: DKK 664,-
5 dage: DKK 822,-
6 dage: DKK 931,-
7 dage: DKK 1.090,-
8 dage: DKK 1.244,-
9 dage: DKK 1.390,-
10 dage: DKK 1.531,-
11 dage: DKK 1.665,-
12 dage: DKK 1.806,-
13 dage: DKK 1.940,-
14 dage: DKK 2.090,-

Indbefatter ski og skistave. Barn, Øvet (Champion) er højkvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski.

1 dag: DKK 85,-
2 dage: DKK 168,-
3 dage: DKK 250,-
4 dage: DKK 331,-
5 dage: DKK 409,-
6 dage: DKK 463,-
7 dage: DKK 543,-
8 dage: DKK 619,-
9 dage: DKK 692,-
10 dage: DKK 762,-
11 dage: DKK 828,-
12 dage: DKK 898,-
13 dage: DKK 966,-
14 dage: DKK 1.040,-

Indbefatter ski og skistave. Barn begynder (Espoir) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 64,-
2 dage: DKK 126,-
3 dage: DKK 187,-
4 dage: DKK 247,-
5 dage: DKK 306,-
6 dage: DKK 346,-
7 dage: DKK 405,-
8 dage: DKK 462,-
9 dage: DKK 516,-
10 dage: DKK 569,-
11 dage: DKK 619,-
12 dage: DKK 671,-
13 dage: DKK 721,-
14 dage: DKK 776,-

Indbefatter ski og skistave. Barn u. 6 år (Minikid) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 44,-
2 dage: DKK 89,-
3 dage: DKK 131,-
4 dage: DKK 173,-
5 dage: DKK 215,-
6 dage: DKK 243,-
7 dage: DKK 285,-
8 dage: DKK 325,-
9 dage: DKK 363,-
10 dage: DKK 400,-
11 dage: DKK 435,-
12 dage: DKK 472,-
13 dage: DKK 507,-
14 dage: DKK 546,-

Snowboard Sølv (Evolution) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 144,-
2 dage: DKK 286,-
3 dage: DKK 424,-
4 dage: DKK 561,-
5 dage: DKK 694,-
6 dage: DKK 786,-
7 dage: DKK 921,-
8 dage: DKK 1.050,-
9 dage: DKK 1.174,-
10 dage: DKK 1.292,-
11 dage: DKK 1.406,-
12 dage: DKK 1.524,-
13 dage: DKK 1.639,-
14 dage: DKK 1.765,-

Snowboard Guld (Sensation) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 171,-
2 dage: DKK 338,-
3 dage: DKK 503,-
4 dage: DKK 664,-
5 dage: DKK 822,-
6 dage: DKK 931,-
7 dage: DKK 1.090,-
8 dage: DKK 1.244,-
9 dage: DKK 1.390,-
10 dage: DKK 1.531,-
11 dage: DKK 1.665,-
12 dage: DKK 1.806,-
13 dage: DKK 1.940,-
14 dage: DKK 2.090,-

Snowboard Barn (Champion) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 85,-
2 dage: DKK 168,-
3 dage: DKK 250,-
4 dage: DKK 331,-
5 dage: DKK 409,-
6 dage: DKK 463,-
7 dage: DKK 543,-
8 dage: DKK 619,-
9 dage: DKK 692,-
10 dage: DKK 762,-
11 dage: DKK 828,-
12 dage: DKK 898,-
13 dage: DKK 966,-
14 dage: DKK 1.040,-

Skistøvler til voksne

1 dag: DKK 63,-
2 dage: DKK 125,-
3 dage: DKK 185,-
4 dage: DKK 245,-
5 dage: DKK 303,-
6 dage: DKK 343,-
7 dage: DKK 402,-
8 dage: DKK 458,-
9 dage: DKK 513,-
10 dage: DKK 564,-
11 dage: DKK 614,-
12 dage: DKK 666,-
13 dage: DKK 715,-
14 dage: DKK 770,-

Skistøvler til børn under 12 år

1 dag: DKK 30,-
2 dage: DKK 59,-
3 dage: DKK 87,-
4 dage: DKK 115,-
5 dage: DKK 143,-
6 dage: DKK 162,-
7 dage: DKK 190,-
8 dage: DKK 216,-
9 dage: DKK 242,-
10 dage: DKK 267,-
11 dage: DKK 290,-
12 dage: DKK 314,-
13 dage: DKK 338,-
14 dage: DKK 364,-

Skistøvler til børn under 6 år

1 dag: DKK 30,-
2 dage: DKK 59,-
3 dage: DKK 87,-
4 dage: DKK 115,-
5 dage: DKK 143,-
6 dage: DKK 162,-
7 dage: DKK 190,-
8 dage: DKK 216,-
9 dage: DKK 242,-
10 dage: DKK 267,-
11 dage: DKK 290,-
12 dage: DKK 314,-
13 dage: DKK 338,-
14 dage: DKK 364,-

Snowboardstøvler til voksne

1 dag: DKK 63,-
2 dage: DKK 125,-
3 dage: DKK 185,-
4 dage: DKK 245,-
5 dage: DKK 303,-
6 dage: DKK 343,-
7 dage: DKK 402,-
8 dage: DKK 458,-
9 dage: DKK 513,-
10 dage: DKK 564,-
11 dage: DKK 614,-
12 dage: DKK 666,-
13 dage: DKK 715,-
14 dage: DKK 770,-

Snowboardstøvler til børn under 12 år

1 dag: DKK 30,-
2 dage: DKK 59,-
3 dage: DKK 87,-
4 dage: DKK 115,-
5 dage: DKK 143,-
6 dage: DKK 162,-
7 dage: DKK 190,-
8 dage: DKK 216,-
9 dage: DKK 242,-
10 dage: DKK 267,-
11 dage: DKK 290,-
12 dage: DKK 314,-
13 dage: DKK 338,-
14 dage: DKK 364,-

Hjelm

1 dag: DKK 41,-
2 dage: DKK 82,-
3 dage: DKK 122,-
4 dage: DKK 161,-
5 dage: DKK 200,-
6 dage: DKK 226,-
7 dage: DKK 265,-
8 dage: DKK 302,-
9 dage: DKK 338,-
10 dage: DKK 372,-
11 dage: DKK 405,-
12 dage: DKK 439,-
13 dage: DKK 472,-
14 dage: DKK 508,-

Hjelm til børn under 12 år

1 dag: DKK 23,-
2 dage: DKK 46,-
3 dage: DKK 67,-
4 dage: DKK 89,-
5 dage: DKK 110,-
6 dage: DKK 125,-
7 dage: DKK 146,-
8 dage: DKK 167,-
9 dage: DKK 187,-
10 dage: DKK 205,-
11 dage: DKK 223,-
12 dage: DKK 242,-
13 dage: DKK 260,-
14 dage: DKK 280,-

Hjelm til børn under 6 år

1 dag: DKK 23,-
2 dage: DKK 46,-
3 dage: DKK 67,-
4 dage: DKK 89,-
5 dage: DKK 110,-
6 dage: DKK 125,-
7 dage: DKK 146,-
8 dage: DKK 167,-
9 dage: DKK 187,-
10 dage: DKK 205,-
11 dage: DKK 223,-
12 dage: DKK 242,-
13 dage: DKK 260,-
14 dage: DKK 280,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

I Val Thorens samarbejder Danski med to af de bedste skiskoler i Frankrig: skiskolen ESF og Skischoolonline. Fordi Danski nu også samarbejder med SkiSchoolOnline, kan vi altså nu tilbyde dansk undervisning, hvilket særligt er en fordel til dig, der rejser med børn. Du kan finde kurser til alle aldre; børn såvel som voksne, og i alle niveauer. Du kan både få undervisning privat og gruppe.

Skiskolen kan bestilles online på Mit Danski.

1 person: 670,-
2 personer: 335,-
3 personer: 225,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 130,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 670,-
2 personer: 335,-
3 personer: 225,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 130,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 670,-
2 personer: 335,-
3 personer: 225,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 130,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 670,-
2 personer: 335,-
3 personer: 225,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 130,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 670,-
2 personer: 335,-
3 personer: 225,-
4 personer: 170,-
5 personer: 160,-
6 personer: 130,-
7 personer: 115,-
8 personer: 100,-
1 person: 3.105,-
2 personer: 1.550,-
3 personer: 960,-
4 personer: 775,-
5 personer: 710,-
6 personer: 600,-
7 personer: 515,-
8 personer: 445,-
1 person: 3.105,-
2 personer: 1.550,-
3 personer: 960,-
4 personer: 775,-
5 personer: 710,-
6 personer: 600,-
7 personer: 515,-
8 personer: 445,-
1 person: 3.105,-
2 personer: 1.550,-
3 personer: 960,-
4 personer: 775,-
5 personer: 710,-
6 personer: 600,-
7 personer: 515,-
8 personer: 445,-
1 person: 3.105,-
2 personer: 1.550,-
3 personer: 960,-
4 personer: 775,-
5 personer: 710,-
6 personer: 600,-
7 personer: 515,-
8 personer: 445,-
1 person: 3.105,-
2 personer: 1.550,-
3 personer: 960,-
4 personer: 775,-
5 personer: 710,-
6 personer: 600,-
7 personer: 515,-
8 personer: 445,-
1 person: 895,-
2 personer: 445,-
3 personer: 305,-
4 personer: 225,-
5 personer: 210,-
6 personer: 180,-
7 personer: 150,-
8 personer: 130,-
1 person: 895,-
2 personer: 445,-
3 personer: 305,-
4 personer: 225,-
5 personer: 210,-
6 personer: 180,-
7 personer: 150,-
8 personer: 130,-
1 person: 895,-
2 personer: 445,-
3 personer: 305,-
4 personer: 225,-
5 personer: 210,-
6 personer: 180,-
7 personer: 150,-
8 personer: 130,-
1 person: 895,-
2 personer: 445,-
3 personer: 305,-
4 personer: 225,-
5 personer: 210,-
6 personer: 180,-
7 personer: 150,-
8 personer: 130,-
1 person: 895,-
2 personer: 445,-
3 personer: 305,-
4 personer: 225,-
5 personer: 210,-
6 personer: 180,-
7 personer: 150,-
8 personer: 130,-
Pris: DKK 1.445,-
Pris: DKK 1.445,-
Pris: DKK 1.445,-
Pris: DKK 1.445,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 200,-
8 dage: Tillægspris: DKK 450,-