Frankrig, Val Thorens

Hotel

Hotel Club MMV Les Arolles

Halvpension

Om Hotel Club MMV Les Arolles

Hotel Club MMV Les Arolles i Val Thorens er det oplagt valg for børnefamilien - her bor I nemlig lige ved børnebakken. Er du på udkig efter et familiehotel tæt på pisten, vil jeg anbefale dig at læse videre.

Ideelt for børnefamilien

Hotel Club MMV Les Arolles er med deres beliggenhed, tæt på børnebakken, ideel til skiferien med børn. Når du bor på Hotel Club MMV Les Arolles, bor du faktisk på pisten. Her er der ski-in/ski-out, så meget bedre bliver det altså ikke.

Lækker halvpension hver dag

Udover at du slipper for at bekymre dig om at skulle vandre flere hundrede meter i skistøvler, så slipper du også for at bekymre dig om maden. Opholdet er nemlig inklusiv halvpension, der byder på en stor morgen- og aftenbuffet, så du slipper for at kokkerere. Det kalder vi for ferie her hos Danski.

Wellness område og legerum

Er du typen, der allerede nu ved, at bentøjet bliver ømt efter skiløbet, kan du også være helt rolig. Familiens ældste kan smide benene op i hotellets sauna, boblebad eller spa, så der er ingen undskyldninger for morgendagens skiløb. Vær dog opmærksom på, at der er en aldersbegrænsning i wellness-området. Men mens de 'voksne' nyder wellness-området, kan familiens yngste hygge sig i det store legerum.

Moderne værelser

Selve værelserne på Hotel Club MMV Les Arolles er meget flotte, moderne og renoverede. Her er alt, du har brug for på skiferien – og i de store, bløde senge er du garanteret en god nattesøvn.
Selvom du slipper for at lave mad, kan du altid hente forfriskninger i det lille supermarked, der ligger under 100 meter fra ejendommen. Og det er jo ferie, så hvem vil ikke gerne have lidt snacks? Vi ses i Val Thorens! 

Afstand til piste

0 m

Afstand til lift

50 m

Afstand til centrum

400 m

Afstand til skibus

50 m

Afstand til skileje

200 m

Pension

Halvpension

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Nej

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Halvpension, Hotel, Jacuzzi, Legerum, Legerum, Parkering (mod betaling), Pengeskab, Reception, Sauna, Skirum, Vaskeservice, Wellness, WiFi i værelse

Dobbeltværelse "Classic"

Fint værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet.  
Sengelinned -Pengeskab -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse "Classic" med 1 opredning

Fint værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet, samt en ekstra opredning.  
Sengelinned -Pengeskab -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse "Classic" med 2 opredninger

Fint værelse med dobbeltseng og eget bad og toilet, samt 2 ekstra opredninger.  
Sengelinned -Pengeskab -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse

Enkeltværelse med singleseng og eget bad og toilet.

AccommodationTypes