Frankrig, Val Thorens

Hotel

Hotel Club MMV Les Arolles

Halvpension

Fakta

Om Hotel Club MMV Les Arolles

Velkommen til Val Thorens og Hotel Club MMV Les Arolles! Det oplagte valg for børnefamilien - her bor I nemlig lige ved børnebakken.. Så er du på udkig efter et familiehotel lige ved pisten, så er du kommet til det rette sted!

Hotel Club MMV Les Arolles er ideel til skiferien med børn. Når du bor på Hotel Club MMV Les Arolles, bor du faktisk på pisten. Her er der ski-in/ski-out, så meget bedre bliver det altså ikke! Eller gør det? Svaret er: JA!
 

Lækker halvpension hver dag

Udover at du slipper for at bekymre dig om at skulle vandre flere hundrede meter i skistøvler, så slipper du også for at bekymre dig om maden. Opholdet er nemlig inklusive halvpension, der byder på en stor morgen- og aftenbuffet, så du slipper for at kokkerere. Det kalder vi for ferie her hos Danski! Drikkevarer er inkluderet i prisen til maden (vin, vand, juice).
 

Wellness område og legerum

Er du typen, der allerede nu ved, at bentøjet bliver ømt efter skiløbet, kan du også være helt rolig. Familiens ældste kan smide benene op i hotellets sauna, boblebad eller spa, så der er ingen undskyldninger for morgendagens skiløb. Vær dog opmærksom på, at der er en aldersbegrænsning i wellness-området. Ønsker du, at benytte wellness-området skal du booke tid i receptionen.
 
Men mens de 'voksne' nyder wellness-området, kan familiens yngste hygge sig i det store legerum – og hver dag hele sæsonen er der underholdning for de små i den gratis børneklub. Det er et ægte fransk club-hotel, så der kan være mange børn af forskellige nationaliteter.
 

Moderne værelser

Selve værelserne på Hotel Club MMV Les Arolles er flotte og renoverede. Her er alt, du har brug for på skiferien – og i de store, bløde senge er du garanteret en god nattesøvn.
 
Selvom du slipper for at lave mad, kan du altid hente forfriskninger i det lille supermarked, der ligger en lille gåtur fra hotellet - og det er jo ferie, så hvem vil ikke gerne have lidt snacks?

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen 

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her
 
Vi ses i Val Thorens!

Afstande

Afstand til piste 0 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Legerum Ja

Parkering (mod betaling) surcharge

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng, samt eget bad og toilet.  
Sengelinned -TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

3-sengsværelse

3-sengsværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng og eget bad og toilet, samt en ekstra opredning.  
Sengelinned - TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

4-sengsværelse bestående af to rum

To dobbeltværelser med connecting door. Der er to enkeltsenge eller en dobbeltseng i hvert værelse og samt eget bad og toilet til hvert værelse.  
Sengelinned -TV -Håndklæder -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes