Effektivt skiløb til alle Tag på skiferie Saalbach-Hinterglemm

Sådan er en skiferie til Saalbach-Hinterglemm i Østrig:

  • En del af Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn
  • Afterski i verdensklasse! Den du kender, forventer og gerne vil have
  • Fedt skiløb i et virkelig godt sammenhængende område
  • God til alle niveauer - lidt sværere end i Wagrain
  • Meget moderne - i hvert fald når det kommer til liftsystemet.
  • Bedst hvis du bor på Hotel Pinzgauerhof - lige ved liften og en af de fedeste afterski steder i området.

Moderne og opdateret liftsystem

Saalbach kender de fleste danskere - Hinterglemm er ofte lidt overset af selvsamme danskere. Byerne har det samme, både når det kommer til restauranter, caféer, afterski og charme - og så deler de skiområde. Og netop i skiområdet kan du glæde dig til den kommende sæson! December 2019 åbner der nemlig en ny, moderne 10 personers gondol som erstatter den gamle Zwölferkogelbahn i Hinterglemm. Den nye gondol kan transportere mere end 3500 personer i timen.

Læs mere om Saalbach-Hinterglemm her.

Fakta om Saalbach-Hinterglemm

Blå pister

199 km

Røde pister

173 km

Sorte pister

36 km

Samlet pister

408 km

Saalbach-Hinterglemm

Højeste skiløb

2.096 m

Længste nedfart

7 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

121

Liftkapacitet

89.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Schattberg Ost

Wildenkarkogel

Zwölferkogel

Lärchfilzkogel

Vores lejligheder og hoteller i Saalbach-Hinterglemm

AccommodationTypes

Saalbach-Hinterglemm Et stort sammenhængende skiområde

En populær skidestination blandt danskere - og det er ikke uden grund. I Saalbach-Hinterglemm finder du alt fra brede boulevarder og hyggelige nedfarter gennem skoven til udfordrende sorte pister og funparks. Et topmoderne liftsystem gør opstigningen hurtig og behagelig i al slags vejr - også de dage, hvor det sner og er lidt koldt.

Fra sæsonen 2019/2020 kan du på en skiferie til Saalbach-Hinterglemm også stå på ski i Zell am See. De to områder er nemlig blevet forbundet, så du nu får adgang til mere end 400 pistekilometer på ét liftkort. Lifter vil tage dig fra Saalbach til Zell am See - og når du skal retur, skal du lige i en bus i fem minutter - men det går nok også, når det nu er muligt at stå i et så stort område.

Fra top til bund i Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm er et af de bedst sammenhængende skiområder i Østrig, da der altid er mulighed for en nedfart til bunden af bjerget, da de har mere end 400 effektive snekanoner - så der er stort set altid sne på nedfarterne til byerne.

Pistevisning på skiferien

Området er stort, så hvorfor ikke tage med vores danske guider på pistevisning rundt i området? De vil vise dig nogle af de bedste pister, restauranter og fortælle gode historier fra området. Alle niveauer kan være med. Du kan også læse guidernes guide til Saalbach-Hinterglemm her.

Belyste pister og kælkebaner

Udover fantastisk skiløb byder Saalbach-Hinterglemm også på andre sjove aktiviteter for både store og små skiløbere. Er der mere energi tilbage i benene, kan skidagen for eksempel fortsætte i funparken på den belyste piste i Hinterglemm, eller på pisten ved Schanteilift i Leogang. Hvis du hellere vil kælke ned ad bjerget, kan du vælge mellem fem belyste kælkebaner, og hvem elsker ikke en kælketur?

Ægte østrigsk afterski

Udover hygge og sjove aktiviteter indbyder områdets utallige barer til festlig afterski. Afterskien er legendarisk i Saalbach-Hinterglemm, og byen indeholder mange barer og diskoteker - blandt andet afterski-stedet Hinterhag, hvor dans på borde og stole ikke er et sjældent syn. I Saalbach og Hinterglemm er der fest fra over middag og hele natten lang, det er blot et spørgsmål om, hvor længe du kan holde.

En skiferie til Saalbach-Hinterglemm

De fleste danskere kender til Saalbach, men få kender til Hinterglemm. Hinterglemm ligger fem minutters kørsel fra Saalbach. Engang var Hinterglemm ikke en rigtig by, men blot et par hoteller - sådan er det ikke længere! Byen er næsten lige så stor som Saalbach, og her bor du altid centralt. Hinterglemm har et hav af lækre restauranter og caféer, og ikke mindst det verdenskendte afterskisted Goaßstall. Her er du sikret afterski, præcis som du forbinder det med Østrig.

Saalbach og Hinterglemm er altså to byer der minder meget om hinanden, deler skiområde og samme passion for at levere noget af det bedste afterski du finder.

Danski anbefaler

Danski tilbyder central indkvartering i både Saalbach og Hinterglemm. Lad os især anbefale Hotel Pinzgauerhof i Hinterglemm. 25 meter fra pisten og liften i centrum finder du hotellet - meget bedre beliggenhed findes næsten ikke.

Saalbach-Hinterglemm for alle

Saalbach-Hinterglemm er et skønt skiområde med mange dejlige pister for både børn, nybegyndere og øvede på ski, og så er det bare et af de bedste områder til alle der vægter afterski og skiløb lige højt. Tag på skiferie til Saalbach-Hinterglemm - dét fortryder du ikke!

Populære ophold i Saalbach-Hinterglemm

Få et tilbud på skiferien til Saalbach-Hinterglemm

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Saalbach-Hinterglemm. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.