Effektivt skiløb i hyggelige rammer Skiferie til fantastiske Saalbach-Hinterglemm

Velkommen til Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn!

Effektivt skiløb i hyggelige rammer

Tag med Danski på skiferie i Saalbach-Hinterglemm i de Østrigske Alper. Området er en meget populær skidestination blandt danskere, og det er ikke uden grund. I Saalbach-Hinterglemm finder du alt fra brede boulevarder og hyggelige nedfarter gennem skov, til udfordrende sorte pister og funparks. Et topmoderne liftsystem gør opstigningen hurtig og behagelig i al slags vejr - også de dage, hvor det sner, og er lidt koldt.

Saalbach-Hinterglemm er en del af Østrigs største sammenhængende skisystemer og byder på masser af udfordringer for både nybegyndere, familier og garvede skiløbere på årets skiferie.

Alle elsker Saalbach

I Saalbach finder du alt, hvad en skiferie skal indeholde. Når du bor i Saalbach på skiferien, så bor du stort set altid centralt - der er ikke langt til den nærmeste lift, café og slet ikke til den nærmeste fest. Saalbach er kendt for veltilrettelagte pister og ægte traditionel afterski i massevis.

I sammenhæng med Saalbach ligger Hinterglemm, og tilsammen danner de området Saalbach-Hinterglemm. Danski tilbyder central indkvartering i både Saalbach og Hinterglemm.

Hinterglemm hvad for noget?

Hinterglemm ligger 5 minutters kørsel fra Saalbach. Engang var Hinterglemm ikke en rigtig by, men blot et par hoteller - sådan er det ikke længere. Byen er næsten lige så stor som Saalbach, og her bor du også altid centralt. Hinterglemm har et hav af lækre restauranter og caféer, og ikke mindst det verdenskendte afterskisted Goassstall. Her er du sikret afterski, præcis som du forbinder det med Østrig. Hinterglemm emmer af charme, og en tur ned gennem gaderne, med pisterne omkring dig, er noget du bare må opleve på skiferien. I Saalbach er der ikke mulighed for langrend, men der er cirka 100 kilometer i Hinterglemm.

Skiløb i verdensklasse

I sæsonen 2015/2016 blev Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang sammenhængende med skiområdet Fieberbrunn. Det betød at skiområdet voksede med 40 kilometer piste, og derfor i alt byder på 270 kilometer præparerede drømmepister. Området arbejder på at blive sammenhængende med Zell am See indenfor de næste par år. I sæsonen 2018/19 bliver en af hovedlifterne i Saalbach også erstattet af en hel ny lift, og generelt laver området store investereinger, da de håber på at blive VM værter igen - lige nu er de en af kandidaterne.

Fra top til bund i Saalbach-Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm er et af de bedst sammenhængende områder, da der altid er mulighed for en nedfart til bunden af bjerget, helt ned til byen, da de har mere end 400 effektive snekanoner - så der er stort set sne på nedfarterne til byerne.

Skiskole og pistevisning

I Saalbach kan de mindste skiløbere se frem til skiskole. Her kan de mindste føle sig trygge sammen med instruktørerne og andre børn. Vi samarbejder med den lokale skiskole, Fürstauer, som sikrer højt niveau for både store og mindre skiløbere. I Hinterglemm starter skiskolen lige ved liften, og her samarbejder vi med Snow and Fun.

Du kan også tage på pistevisning med vores dygtige guider rundt i området. De vil vise dig nogle af de bedste pister, restauranter og fortælle gode historier fra området. Alle niveauer kan være med.

Belyste pister og kælkebaner

Udover fantastisk skiløb byder Saalbach-Hinterglemm også på andre sjove aktiviteter for både store og små skiløbere. Er der mere energi tilbage i benene, kan skidagen for eksempel fortsætte i funparken på den belyste piste i Hinterglemm, eller på pisten ved Schanteilift i Leogang. Hvis du hellere vil kælke ned ad bjerget, kan du vælge mellem fem belyste kælkebaner, og hvem elsker ikke en kælketur?

Ægte østrigsk afterski

Udover hygge og sjove aktiviteter indbyder områdets utallige barer til en gang festlig afterski. Afterski er legendarisk og byen indeholder mange barer og diskoteker, blandt andet afterski-stedet Hinterhag i Saalbach, hvor dans på borde og stole ikke er et sjældent syn. I Saalbach og Hinterglemm er der fest fra over middag og hele natten lang, det er blot et spørgsmål om, hvor længe du kan holde.

Saalbach-Hinterglemm for alle

Saalbach-Hinterglemm er et skønt skiområde, med mange dejlige pister og muligheder for både børn, nybegyndere og øvede på ski. Tag på skiferie til Saalbach-Hinterglemm - dét fortryder du ikke! Overvejer du det stadig? Så giver vores guider dig 5 gode grunde til, at skiferien skal gå hertil. Læs med her.

Se vores mest populære ophold i Saalbach-Hinterglemm herunder og ring 86 800 600, hvis vi skal hjælpe med at booke skiferien.

Fakta om Saalbach-Hinterglemm

Blå pister

140 km

Røde pister

110 km

Sorte pister

20 km

Samlet pister

270 km

Saalbach-Hinterglemm

Højeste skiløb

2.096 m

Længste nedfart

7 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

55

Liftkapacitet

89.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Schattberg Ost

Wildenkarkogel

Zwölferkogel

Lärchfilzkogel

Vores indkvarteringer i Saalbach-Hinterglemm

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Saalbach samarbejder Danski med Skifürst, som har en god beliggenhed lige ved siden af Schattberg Express liften. Forretningen er ny og lækker, og både personalets viden om den enkeltes behov og serviceniveauet er i top. Hos Skifürst får I det bedste udstyr, og de bedste råd med på vejen.

Passer ski eller støvler dig ikke 100%, eller har du bare lyst til at teste noget andet, kan du gratis bytte til andet udstyr indenfor den samme kategori. Skifürst har et topmoderne depotrum, hvor hvert skab har plads til to personers udstyr. Det koster 19€ pr. uge for et skab, og så slipper I for at bære ski og støvler frem og tilbage til jeres indkvartering. Har du dit eget udstyr med kan Skifürst også hjælpe med at lave service på det. Deres standarder er tårnhøje, og du kan endda få servicen på skiene i ekspresfart, så der ikke spildes et eneste minut på pisten.

I Hinterglemm samarbejder vi med Snow & Fun. Her finder du alt, du skal bruge, for at blive en stjerne på pisten! De er top professionelle og glæder sig til at se dig, og finde det helt rigtige udstyr. Snow & Fun ligger tæt på listen i Hinterglemm. Vær opmærksom på, at der i Hinterglemm ikke er kategorier, men kun én kategori, og at du ikke kan leje skihjelm til voksne her. Det skal du leje i Saalbach.

Ski - indbefatter ski og skistave.

Ski, komplet - indbefatter ski, skistave og skistøvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Snowboard

- indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

Snowboard, komplet - indbefatter snowboard med bindinger og støvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Bronze (Comfort) – er bløde ski og ski, der er lette at løbe på. De anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før, og dig der kun har været af sted et par gange.

Sølv (Premium) – er lidt stivere ski, som passer godt til dig, der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround / all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

Guld (Superior)– er de nye topmodeller til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte og lange sving, all mountain eller fart.

Hvis du føler, at de ski du har lejet, ikke passer til dit niveau, kan du (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Skileje kan bestilles online på Mit Danski.

Inkluderer ski, støvler og stave i klassen Guld (Superior). Guld-klassen er de nye topmodeller til den mere krævende skiløber. Skiene er stivere og mindre eftergivende og er de ski vi anbefaler dem der har været på ski flere gange.

1 dag: DKK 365,-
2 dage: DKK 723,-
3 dage: DKK 996,-
4 dage: DKK 1.172,-
5 dage: DKK 1.382,-
6 dage: DKK 1.565,-
7 dage: DKK 1.565,-
8 dage: DKK 1.733,-

Inkluderer ski, støvler og stave i klassen Sølv (Premium). Sølv-klassen er lidt stivere ski, der passer godt til dem, som har været på ski flere gange. De fleste ski er all-round/all-mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 295,-
2 dage: DKK 582,-
3 dage: DKK 856,-
4 dage: DKK 1.031,-
5 dage: DKK 1.172,-
6 dage: DKK 1.354,-
7 dage: DKK 1.354,-
8 dage: DKK 1.502,-

Inkluderer ski, støvler, hjelm og stave. Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 112,-
2 dage: DKK 221,-
3 dage: DKK 323,-
4 dage: DKK 411,-
5 dage: DKK 481,-
6 dage: DKK 572,-
7 dage: DKK 572,-
8 dage: DKK 635,-

Inkluderer ski, støvler og stave i klassen Bronze (Comfort). Bronze-klassen er de blødeste ski og ski, der er lettest at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før. Skiene kan være modeller fra sidste sæson.

1 dag: DKK 225,-
2 dage: DKK 442,-
3 dage: DKK 646,-
4 dage: DKK 681,-
5 dage: DKK 961,-
6 dage: DKK 1.144,-
7 dage: DKK 1.144,-
8 dage: DKK 1.270,-

Inkluderer snowboard og støvler.

1 dag: DKK 225,-
2 dage: DKK 442,-
3 dage: DKK 646,-
4 dage: DKK 681,-
5 dage: DKK 961,-
6 dage: DKK 1.144,-
7 dage: DKK 1.144,-
8 dage: DKK 1.270,-

Inkluderer snowboard, hjelm og støvler.

1 dag: DKK 112,-
2 dage: DKK 221,-
3 dage: DKK 323,-
4 dage: DKK 411,-
5 dage: DKK 481,-
6 dage: DKK 572,-
7 dage: DKK 572,-
8 dage: DKK 635,-

Inkluderer ski og stave i klassen Guld (Superior). Guld -klassen er de nye topmodeller til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all-mountain eller fart.

1 dag: DKK 274,-
2 dage: DKK 554,-
3 dage: DKK 765,-
4 dage: DKK 877,-
5 dage: DKK 1.046,-
6 dage: DKK 1.186,-
7 dage: DKK 1.186,-
8 dage: DKK 1.319,-

Inkluderer ski og stave i klassen Sølv (Premium). Sølv-klassen er lidt stivere ski, der passer godt til dem, som har været på ski flere gange. De fleste ski er all-round/all-mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 203,-
2 dage: DKK 414,-
3 dage: DKK 625,-
4 dage: DKK 737,-
5 dage: DKK 835,-
6 dage: DKK 975,-
7 dage: DKK 975,-
8 dage: DKK 1.088,-

Inkluderer ski og stave Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 67,-
2 dage: DKK 137,-
3 dage: DKK 207,-
4 dage: DKK 263,-
5 dage: DKK 312,-
6 dage: DKK 382,-
7 dage: DKK 382,-
8 dage: DKK 428,-

Inkluderer ski og stave i klassen Bronze (Comfort). Bronze-klassen er de blødeste ski og ski, der er lettest at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før. Skiene kan være modeller fra sidste sæson.

1 dag: DKK 133,-
2 dage: DKK 274,-
3 dage: DKK 414,-
4 dage: DKK 526,-
5 dage: DKK 625,-
6 dage: DKK 765,-
7 dage: DKK 765,-
8 dage: DKK 856,-

Inkluderer snowboard.

1 dag: DKK 133,-
2 dage: DKK 274,-
3 dage: DKK 414,-
4 dage: DKK 526,-
5 dage: DKK 625,-
6 dage: DKK 765,-
7 dage: DKK 765,-
8 dage: DKK 856,-

Inkluderer snowboard.

1 dag: DKK 67,-
2 dage: DKK 137,-
3 dage: DKK 207,-
4 dage: DKK 263,-
5 dage: DKK 312,-
6 dage: DKK 382,-
7 dage: DKK 382,-
8 dage: DKK 428,-

Støvler til voksne.

1 dag: DKK 91,-
2 dage: DKK 168,-
3 dage: DKK 232,-
4 dage: DKK 295,-
5 dage: DKK 337,-
6 dage: DKK 379,-
7 dage: DKK 379,-
8 dage: DKK 414,-

Støvler til børn.

1 dag: DKK 46,-
2 dage: DKK 84,-
3 dage: DKK 116,-
4 dage: DKK 147,-
5 dage: DKK 168,-
6 dage: DKK 189,-
7 dage: DKK 189,-
8 dage: DKK 207,-

Hjelm til voksne

1 dag: DKK 42,-
2 dage: DKK 70,-
3 dage: DKK 105,-
4 dage: DKK 133,-
5 dage: DKK 154,-
6 dage: DKK 168,-
7 dage: DKK 168,-
8 dage: DKK 182,-

Hjelm til børn

1 dag: DKK 28,-
2 dage: DKK 56,-
3 dage: DKK 84,-
4 dage: DKK 98,-
5 dage: DKK 119,-
6 dage: DKK 133,-
7 dage: DKK 133,-
8 dage: DKK 147,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

I Saalbach samarbejder vi med Skischule Fürstauer. Den er placeret lige ved starten af gågaden med børneområdet liggende lige ved siden af. De har alt, og de kan alt. Deres stab er sammensat af mange forskellige nationaliteter, alle er uddannet under det østrigske skiforbund. Hvis I vil prøve kræfter med Snowboard, så er Saalbach-Hinterglemm også stedet.

I Saalbach samarbejder vi med snowboardskolen Board. De hjælper jer med at finde det helt rigtige udstyr og kommer med gode fifs og trick til hvordan I får mest ud af jeres dage på snowboard. Boards instruktører er med mange forskellige nationaliteter, lige fra hollandsk til spansk, som alle brænder for livet i Alperne. Alle instruktører er uddannet. Børnene kan starte på snowboardskolen fra de er fyldt 3 år.

Børnene kan starte på skiskolen fra de er fyldt 4 år, og hvis forældrene ønsker lidt tid på pisten for sig selv, så er der mulighed for børnepasning i i frokostpausen for kun 10 € pr. dag.

Skiskolen kan bestilles online på Mit Danski.

Pris: DKK 1.470,-
Pris: DKK 1.620,-
Pris: DKK 1.320,-
Pris: DKK 1.470,-
1 person: 2.000,-
2 personer: 1.000,-
3 personer: 735,-
4 personer: 600,-
1 person: 2.000,-
2 personer: 1.000,-
3 personer: 735,-
4 personer: 600,-
1 person: 2.000,-
2 personer: 1.000,-
3 personer: 735,-
4 personer: 600,-
1 person: 1.090,-
2 personer: 545,-
3 personer: 395,-
4 personer: 320,-
5 personer: 275,-
1 person: 1.090,-
2 personer: 545,-
3 personer: 395,-
4 personer: 320,-
5 personer: 275,-
1 person: 1.090,-
2 personer: 545,-
3 personer: 395,-
4 personer: 320,-
5 personer: 275,-
1 person: 1.090,-
2 personer: 545,-
3 personer: 395,-
4 personer: 320,-
5 personer: 275,-
1 person: 1.470,-
2 personer: 735,-
3 personer: 535,-
4 personer: 440,-
1 person: 1.470,-
2 personer: 735,-
3 personer: 535,-
4 personer: 440,-
1 person: 1.470,-
2 personer: 735,-
3 personer: 535,-
4 personer: 440,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 150,-
8 dage: Tillægspris: DKK 300,-