Tag bussen til Alperne Få otte dages skiløb i Alperne

Kom veludhvilet og komfortabelt frem til destinationen med 4-stjernede busser. Vælger du bussen på skiferie, kan du desuden se frem til otte hele dage på ski - det kræver dog, du selv udvider dit liftkort.

Find din billige skiferie med bus til Alperne.

Praktisk information om bussen

  • Din bustur til Alperne sker i samarbejde med www.sneexpressen.dk.
  • Find dit opsamlingssted i Danmark ved at trykke på linket her
  • Rul lidt ned på siden til du kommer til fanen ‘opsamlingssteder’
  • Tryk på dit opsamlingssted
  • En ny fane åbner sig, og du kan se præcis, hvor bussen vil holde

Kom i god tid, og undersøg på forhånd, hvor opsamlingsstedet er, så du slipper for at skulle lede efter bussen - og så undgår du også at skulle løbe efter den!

OBS! I bussens forrude er der et stort skilt, hvor der står Sneexpressen – men selve busserne er fra forskellige busfirmaer. Det er afrejsetidspunktet på din rejsebillet der er gældende.

Så klik her og få gode råd og nyttig viden.

Nemt og bekvemt på skiferie med bus

Med Danski kan du komme på skiferie med bus og ankomme frisk og veludhvilet til nogle af vores destinationer i Frankrig, Østrig og Italien. Vores 4-stjernede busser kører fra hele Danmark, og vi kører med danske chauffører som er uddannet til at tage sig godt af vores gæster.

Alle vores busser er hvilebusser, som er udstyret med toilet, video og minikøkken. Sæderne kan vippe op til 45 grader og er udstyret med seler, så I trygt kan læne jer tilbage og nyde den effektive bustransport.

Gode tilbud på en busrejse til Østrig

Gode tilbud på en busrejse til Frankrig

Gode tilbud på en busrejse til Italien

Har du booket din skiferie med bus? Gode råd til din busrejse med Danski

Praktisk information om busrejsen

Når du skal med bus på skiferie, så skal du møde 15 minutter før afgang på opsamlingsstedet. Afgang fra Danmark er om fredagen, hjemkomst til Danmark om søndagen. Bemærk at de angivne hjemkomsttidspunkter er omtrentlige tider. I bussen kan du købe øl, vand og kaffe. Det er selvfølgelig tilladt at medbringe egen mad og drikke. Danski anbefaler, at du medbringer et tæppe til natten, og der er naturligvis rygeforbud i alle Danskis busser.

Praktisk information

I enkelte tilfælde benytter vi en lokalbus i Alperne (almindelig turistbus), som vil sørge for transporten det sidste stykke til/fra rejsemålet i Alperne. Cirka en uge inden afrejse fremsender vi endeligt rejsebevis, hvor endelig tid og sted for påstigning vil fremgå. Information omkring hjemrejsen oplyses af guiderne på destinationen.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

Pak med omtanke til skiferien

Du må, ud over håndbagagen, medbringe en kuffert/taske, en støvletaske samt et par ski eller et snowboard. Bagage ud over det tilladte vil blive afvist. Bemærk at Danski ikke er ansvarlig for tyveri eller beskadigelse af effekter under opbevaringen eller transporten. Vi anbefaler, at du tager dine værdigenstande med dig, og i øvrigt sikrer dig ved at tegne en rejseforsikring.

Ankomst og afrejse i Alperne

Ved ankomsten til rejsemålet anviser Danski-guiderne et lokale, hvor du kan klæde om og opbevare bagagen dagen igennem. Din bolig er til rådighed fra cirka klokken 17.00 på ankomstdagen.

På afrejsedagen skal boligen forlades om morgenen. Bagage opbevares i et lokale anvist af guiderne, så der er mulighed for at nyde dagen på ski. Der vil være bademulighed inden afrejse - eventuelt mod betaling.

Vær opmærksom på, at der om lørdagen er både ankommende og afrejsende gæster på rejsemålet samtidig, så forbered dig på to lørdage der kan være lidt hektiske.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

Pladsreservation i bussen

Danskis pladsreservationen sikrer, at du på udrejsen kommer til at sidde sammen med dine medrejsende - også selvom du ikke står på bussen samme sted. Endelig pladsreservation og seating vil foregå ved påstigning af bussen.

Spørgsmål? Ring til Danski: +45 86 800 600

Tag bussen til ..