Danski favorit siden 1982 Tag på skiferie til Zell am See

Sådan en skiferie til Zell am See i Østrig:

  • Familievenlig med dansk skiskole
  • Snesikker med gletsjer
  • Naturskøn - udsigten fra søen er enestående!
  • Klassisk østrigsk - både byen og afterskien
  • Du får meget for pengene på hotellerne
  • Skiløb i både Zell am See og Saalbach-Hinterglemm
  • Autentisk og helt fantastisk

Klassikeren, alle elsker

Siden Danskis spæde start i 1982 har vi sendt skiglade danskere til Zell am See i Østrig - og det gør vi stadig den dag i dag. Zell am See ligger smukt ved Zeller søen, der om vinteren er frosset til, og byder samtidig på et dejligt afvekslende skiområde. Zell am See er et skiområde spækket med udfordringer for alle - og en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i den gode sne.

Læs mere om Zell am See her

Fakta om Zell am See

Blå pister

199 km

Røde pister

173 km

Sorte pister

36 km

Samlet pister

408 km

Zell am See

Højeste skiløb

3.029 m

Længste nedfart

4 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

121

Liftkapacitet

80.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Schmittenhöhe

Sonnkogel

Zell am See

Zeller See

Vores lejligheder og hoteller i Zell am See

AccommodationTypes

Snesikker skiferie Naturskønne Zell am See

Zell am See er et skiområde spækket med udfordringer for alle og en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i sneen.

Gletscheren Kitzsteinhorn

Grundet gletscheren Kitzsteinhorn, og at 70% af området i Zell am See ligger i mere end 1.400 meters højde, er der snesikkert - og der kan løbes på ski året rundt uanset vind og vejr. Der er god grund til at besøge gletscheren Kitzsteinhorn, hvis du er skientutiast. Fra toppen af gletscheren er der en fantastisk panoramaudsigt. 

Skiløbet på gletscheren er for alle! Der er et utal af blå og røde pister alt efter dit niveau. Der er dog kun tre sorte pister, men de giver stadig udfordringer til selv meget øvede skiløbere.

Børnevenlige Zell am See

Familiebjerget Maiskogel med 20 pistekilometer byder på lidt lettere pister og fantastiske vinteroplevelser. Børnefamilien har et godt udgangspunkt i skicentret The Apple. Herfra kan familien vælge at stå sammen på ski eller lade børnene køre selv på de mange pister. I Zell am See tilbyder vi også dansk skiskole til de mindste skiløbere.

Zell am See for den øvede skiløber

Er du en god skiløber, så bliv udfordret med stejle pister på Schmittenhöhe med 77 kilometers pister og Kitzsteinhorn med 41 pistekilometer. De øvede skiløbere kan tage med liften Sonnenalmbahn, der fører til toppen af Schmittenhöhe, hvor du for alvor kan udfordre dig selv under skiferien. Flere sorte pister fører til det samme sted nede i dalen, som kaldes "den sorte gryde", på grund af de stejle pister denne omgives af.

Afterski og byliv i Zell am See

Zell am Zee er hyggelig by med en lille gågade med mange restauranter, barer og butikker. Så skulle kræfterne slippe op, eller vejret være dårligt, kan en eftermiddag sagtens bruges på at nyde byens restauranter, caféer og butikker.

Både på bjerget og i byen er der alle muligheder for rigtig god afterski. Til festaberne, der kan fortsætte om natten, er der masser af barer og diskoteker, der fortsætter til den lyse morgen.

Byen er delt op i selve Zell am See og bydelen Schüttdorf. Vi tilbyder indkvarteringer i begge bydele.

NYHED! Stå på ski helt til Saalbach-Hinterglemm

Fra sæsonen 2019/2020 kan du stå på ski i både Zell am See og Saalbach-Hinterglemm. De to områder er nemlig blevet forbundet, så du nu får adgang til mere end 400 pistekilometer i ét liftkort. Lifter vil tage dig mellem de to områder, og et enkelt sted skal du også lige med en bus i fem minutter - men det går nok også, når det nu er muligt at stå i et så stort område.

Pistevisning for alle skiløbere

I Zell am See kan du komme på pistevisning med vores dygtige guider. De kender området som deres egen bukselomme, og de vil rigtig gerne vise jer området. Alle niveauer kan være med - ikke kun de gode. Så tag dine med-skiløbere under armen og få gode råd og tips om skiområdet.

Mere end fantastisk skiløb

Zell am See er efterhånden et rimelig kendt skisportsområde blandt mange danskere. Det, du dog bør lægge mærke til ved byen er, at her ikke kun er pister og lifter. Zell am See er nemlig en rigtig stor by, som byder på meget mere end brede nedfarter og puddersne på gletscheren.

Blandt andet finder du i bunden af Zell am See Zeller sø, som er virkelig stor og utroligt smuk med de sneklædte bjerge i baggrunden. Derudover er der et væld af aktiviteter i byen på en snevejrsdag! Her findes for eksempel en svømmehal med vipper og rutschebaner, en skøjtehal, biograf og bowlingbaner.

Hertil skal Tauern-spa også nævnes. Dette er, som navnet indikerer, et kæmpe spaområde med termiske bade, saunaer, boblebade og alt, hvad du ellers kunne begære efter en lang dag på pisterne. Af denne grund er det altså også vigtigt at huske badetøj på skiferien.

Den bedste tid på skiferien til Zell am See

I Zell am See er der altså noget for alle aldre - og så er det bare en rigtig hyggelig by! Vi ville ikke tøve med at bestille en skiferie hertil. Vi er sikre på, at du får den bedste tid på skiferien i Zell am See i Østrig.

Vil du vide mere? Så kan du læse en guide til Zell am See her.

Populære ophold i Zell am See

Få et tilbud på skiferien til Zell am See

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Zell am See. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.