Østrig, Zell am See

Hotel

Hotel Der Waldhof

Halvpension

Fakta

Om Hotel Der Waldhof

Legeværelser og kælkebakke lige ved hotellet gør Hotel Der Waldhof til en rigtig god indkvartering for jer der er afsted på ski med børnene.

Hotel Der Waldhof i smukke Zell am See er ejet af familien Loferer, der gør en dyd ud af personlig og god service. Hotellet er beliggende i hjertet af hyggelige Zell am See, omgivet af bjerge og nær Schmittenhöhe.

Hotellet er et oplagt familiehotel hvor hygge i en hjemlig atmosfære, kombineret med komforten på et 4-stjernet hotel giver basis for en optimal skiferie.

Hotellet arrangerer festlige aftener, shows og forkælelse og gør opholdet på Hotel Waldhof til en god ferie i venligt selskab og afslappet atmosfære.


Nyd den gode mad

I hotellets restaurant kan du nyde det bedste af regionale og internationale retter fra den store morgenbuffet til velsmagende middag. Alt sammen serveret i pæne omgivelser og god service.

På ankomstdagen vil der være en aftenbuffet indtil 20:30 med diverse retter samt en lille dessert. Ankommer du efter klokken 20:30 vil der være en lille tallerken til dig i baren, så du kan få lidt mad, inden sengen kalder.

Det perfekte ski-hotel

Hotel Waldhof er det perfekte skihotel. Fra det lokale bjerg Schmittenhöhe kan du køre på ski næsten lige til døren – det er ren tæt på at være ski-in/ski-out. Når du har klikket dine ski af skal du blot gå nogle få meter, og så er du igen på hotellet. Blot 500 meter fra hotellet ligger Schmittenhöhe kabineliften, som hurtigt fører dig op i det store skiområde, som i sæsonen 2019/2020 er lagt sammen med Saalbach.

Børnevenlige fordele

Udover at hotellet ligger, så du og din familie kan køre på ski direkte til døren, så er der også en del andre børnevenlige fordele. Er energien intakt efter en dag på ski, så er der direkte bag Hotel Waldhof en fin kælkebakke, så ungerne kan kælke både før og efter aftensmaden - og hotellet har kælke, du kan låne. Der er også to indendørs spil/lege værelser opdelt til forskellige aldersgrupper.

Til de yngre børn er der et boldrum og et klatrestativ med rutschebane med et fint maleri til at stimulere fantasien. Teenagerne er der også sørget godt for: Wii og forskellige brætspil inviterer til hygge. Der er desuden bordtennisrum, bordfodbold og et poolbord til rådighed.

I øvrigt er der på hotellet også opvarmet indendørs pool - så husk også badetøjet! Alt dette og meget mere gør børnenes ferie dejlig og de voksnes skiferie lettere.

Hotellet har gennemgået en større ombygning og fremstår derfor moderne og flot - klar til at tage imod dig. Hotel Der Waldhof indbyder mere end nogensinde, til et ophold i sent vil glemme!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Steinerwirt. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde jer velkommen i Zell am See.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 600 m

Afstand til shopping 600 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage Ja, ekstra

Jacuzzi Ja

Konferencerum Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Live musik: Ja

Lounge: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Deluxe med 2 opredninger

Endnu mere komfort med luksus charme: Dobbeltværelserne er udstyret med en dobbeltseng og en sovesofa og giver dermed plads til 2-4 personer. De grundlæggende faciliteter inkluderer brusebad med separat toilet, tv / radio, minibar og minisafe, gratis trådløs internetadgang og balkon. Værelset ligger i den nybyggede del af hotellet.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad - Telefon - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Economy

Dobbeltværelse: Indrettet med dusch/wc, minibar, TV og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Komfort

Hyggeligt værelse med dobbeltseng, brusebad eller badekar, toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, minibar, gratis trådløs internetadgang, pengeskab, balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Superior med 2 opredninger

Rummeligt værelse med dobbeltseng, sovesofa, skrivebord, bruser eller badekar, toilet, hårtørrer, telefon, kabel-tv, minibar, gratis W-LAN, pengeskab, balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse

Enkeltværelse: Indrettet med dusch/wc, minibar og TV.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familie Suite

I de rummelige suiter føler 2-6 personer sig hjemme. Her finder du en stue med dobbeltseng og siddepladser samt et separat soveværelse anbefalet til børn. Familiesuiterne er udstyret med tv / radio, minisafe og minibar, brusebad og separat toilet, balkon og gratis trådløs internetadgang. Værelset ligger i den nybyggede del af hotellet.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Juniorsuite m. dusch/wc

Rummeligt værelse med kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng, sofa, skrivebord, minibar, badeværelse med badekar, hårtørrer, rummelig entré med spejl garderobe, gratis trådløs internetadgang, safe, balkon.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes