Gode tilbud på skiferien til Alperne

Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Vælg antal rejsende pr. værelse
Vælg dato for ankomst

Få afbudsrejser direkte i indbakken - tilmeld dig vores last minute-liste!

Skiferie i Alperne med Danski - vi har mange destinationer og noget for enhver smag!

Vælg lufthavn

Book skiferie med rabat Billig skiferie

Danski sørger hvert år for at arrangere gode og billige skirejser til vores fantastiske destinationer i Alperne. Her på siden kan du se vores skiferier der er nedsat - med andre ord: Der er gode rabatter på ALLE skiferier på denne side.

Lige nu har vi en masse tilbud på årets skiferie. Dem ser du på denne side. Så sving løs blandt de mange gode og billige tilbud.

God skiferie med rabat = Billig skiferie

Selvom det er en billig skiferie med rabat, går vi ikke på kompromis med kvalitet og service. Du kan naturligvis forvente samme kvalitet og service på hele skirejsen, selvom du vælger en nedsat skiferie frem for noget andet. Du får altid den bedste tid i Alperne med Danski!

Tilbud på skiferien med bil

Ønsker du at køre selv på skiferie, så har vi masser af gode tilbud til jer. En skiferie med bil giver en god fleksibilitet og ro, og du kan selv styre tempo og hastighed - det eneste du ikke styrer, er hvor meget rabat du får på skiferien. Den står vi for, men heldigvis er vi jyske, og kan godt lide et godt tilbud.

Tilbud på skiferie med bus, tog eller fly

Vil du ikke køre selv, men gerne transporteres - uden det bliver royalt, bevares - så kan du lade dig transportere med fly, bus eller tog. Mulighederne er altså mange - også selvom du vælger en skiferie der er nedsat.

Tilbud på skiferien til Østrig

Vi har på vores destinationer i Østrig altid et godt tilbud på skiferien. Øverst i menuen her på siden kan du vælge om du bare gerne vil til Østrig. Du kan også søge separat på alle vores destinationer.

Du kan finde et superskarpt bud på et tilbud på en skiferie til Bad Gastein, Ischgl, MayrhofenObertauern, SchladmingSt. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain og Zell am See.

Tilbud på skiferien til Frankrig

Hvis du gerne vil have et godt tilbud på en skiferie til Frankrig, så er det bare at gå til fanerne øverst på denne side. Ganske som med Østrig, kan du også her sortere efter vores destinationer.

Du finder tilbud på skiferie til Alpe d'HuezLes Arcs, Les Deux Alpes, Les MenuiresTignes, Val d'Isere og Val Thorens.

Tilbud på skiferien til Italien

Sidst - men ikke mindst - arrangerer vi også gode skiferier til Italien, og her er også altid en rabat eller to at hente. Se oppe i filtreringsmulighederne i toppen af siden her. Vi har tilbud på skiferien til Canazei, CerviniaLivignoPasso Tonale og Sauze d'Oulx.

Med andre ord: Vil du gerne have et godt tilbud på skiferien til Frankrig, Østrig eller Italien? Så se med øverst på siden, hvor du kan filtrere efter hvorfra og hvornår, du gerne vil afsted på din skirejse.

Få et tilbud på en skiferie med rabat

Vi ved godt, der er mange gode rabatter og rejser - så hvis det virker uoverskueligt, så lad os hjælpe med at finde den helt rigtige rejse!

Udfyld formularen herunder, så hjælper vi dig.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.