Skileje

Danski anbefaler Lej dine ski hjemmefra

Vi anbefaler, at du lejer dit skiudstyr i forbindelse med bestilling af din skiferie fordi:

  1. Du sikrer, at du får det rigtige udstyr, i forhold til din erfaring.
  2. Du får det fulde overblik over dine rejseomkostninger.
  3. Hvis du har støvler, kan du godt kun leje ski - og omvendt.
  4. På mange destinationer sparer du penge. Totalt win-win!
  5. Du kommer hurtigere på ski, når der er styr på alt fra start.

Du finder priserne for skiudlejning under det pågældende rejsemål - men allerede nu kan vi afsløre, at det mange steder kan betale sig at leje hjemmefra! I Italien og Østrig sparer du minimum 10% ved at bestille hjemmefra og i Frankrig helt op til 20%.

Sådan får du dine ski på destinationen

I forbindelse med at du bestiller dine ski og støvler hjemmefra, udsteder vi vouchers, som du blot afleverer i skiudlejningen på rejsemålet.

OBS: Der indgår ikke forsikring i priserne, men det er muligt at tegne i butikken, når du afhenter skiudstyret. Forsikringen dækker ved eksempelvis tyveri og reducerer selvrisikoen.

Ring og lad Danski hjælpe

I kolonnen til højre kan du læse om de fire pakker, vi tilbyder. Det kan være svært selv at navigere rundt i mulighederne af ski- og støvleleje. Derfor er vi klar til at hjælpe dig på telefon +45 86 800 600.

Vær opmærksom på, at skileje ikke inkluderer leje af hjelm til hverken børn eller voksne. Dette skal lejes ved siden af.

Bronzepakken

Bronzepakken er til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber med 0-5 års ski-erfaring og primært står på grønne eller blå pister. Her får du en blød ski, der gør at skien er nemmere at håndtere. Ofte vil du få ski der er lidt lavere end dig selv, da svingradiussen dermed mindskes. Skiene i denne kategori kan være op til tre år gamle - men godt vedligeholdt. Bronzepakken er den billigste pakke.

Sølvpakken

Sølvpakken er til den erfarne og øvede skiløber med 4-8 års erfaring der primært står på blå og røde pister. Her kan du få ski i flere varianter, hvor små detaljer gør skien endnu mere brugervenlig. Skiene i sølvpakken er en lidt stivere type ski for at give en bedre føling på pisten - og du kan ikke få udleveret ski, der er mere end to år gamle.

Guldpakken

Guldpakken er til dig, der er en øvet skiløber - typisk med omkring 10 års erfaring. Her får du ski med detaljer, som går skien hurtig og stabil på pisten. Skiene i guldpakken er ski fra denne eller forrige sæson.

Platinpakken

Plantinpakken er til den meget erfarne skiløber. Så hvis du virkelig vil udfordres både på og udenfor pisten, så skal du vælge denne. Alle skiene er specielt udvalgt, så det kun er de bedste modeller fra dette år.

Ring +45 86 800 600 og bestil skileje.