Italiens bedste Skisportssted Skiferie til solrige Livigno

Livigno er en by med fremragende skiløb og gode indkøbsmuligheder - og det er blot to af grundene til, at din næste skiferie skal gå til Livigno. Faktisk er Livigno også blevet kåret til Europas 3. bedste skisportssted 2018 - og Italiens bedste. Det er ikke uden grund!

Skiområdet i Livigno

Danski opdagede Livigno for mere end 30 år siden, og vi har været der lige siden - og det er ikke uden grund!

Der er rigtig gode begynder- og børneforhold i Livigno, især på pisterne nede ved byen. Samtidigt har let øvede skiløbere et meget fint terræn med brede, velpræparerede pister - dog med lidt svære nedfarter fra mellemstationen på Carosello-siden. Øvede og meget øvede har gode muligheder for teknisk træning. Rigtig stejle pister og pukler findes ikke.

Livigno ligger i 1.816 meters højde, og skisæsonen er lang her - ofte med masser af sne. Byen ligger i bunden af en dal og op ad bjergene til begge sider forgrener pisterne sig til 2.900 meters højde. Herfra kan I vælge mellem mange forskellige nedfarter til byen.

Tag udfordringen op i Livigno

Det kan godt være, at der ikke er meget stejle pister og pukler i Livigno - men der er stadig udfordringer for de mere erfarne skiløbere!

Er du til ekstremskiløb, kan Livigno, som et af de få steder steder i Europa, tilbyde heliskiing. Helikopteren sætter dig af på toppen af bjerget, også er der kun en vej ned! Tør du kaste dig ud i det, er du garanteret oplevelser for livet!

Freeride og snowpark

Mange tror, at Livigno udelukkende er velpræparerede pister. Men er du til fart og freeride, så er Livigno også noget for dig! Skiområdet er blevet kåret til "Best Freeride Location 2014" ved Freeride Awards 2014. Byen var også vært for European Freeride Festival 2015.

Livigno kan også har også sin egen snowpark med bokse, rails og hop. Livigno kan prale af at have en af de største og mest eftertragtede snowparker i hele Italien. Her kan du øve dig på de svære hop. Er du nybegynder, er der også et hop, hvor der en stor oppustelig pude at lande på hver gang.

Kom hurtigt rundt i området

Et velfungerende liftsystem sørger for, at alle kommer hurtigt rundt i terrænet. Faktisk er liftkøer et sjældent syn i Livigno - og sæsonen 2017/18 endnu sjældnere. Livigno har nemlig opgraderet med en to nye gondoler i forlængelse af hinanden, som går fra dalen til toppen - Carosello 3000. Endda i en ekstra komfortabel udgave.

Børnepister og off-piste

Der er et væld af dejlige pister til børn, begyndere og let øvede skiløbere. Omkring byen er der store områder, hvor begyndere rigtigt kan slå sig løs. Der er meget langt mellem de stejle pukkelpister. Off-piste skiløb på egen hånd uden en bjergguide er forbudt, men de mere rutinerede skiløbere har trods alt gode udfoldelsesmuligheder. For eksempel kan I glæde jer til "Carosello"-pisten, der nok skal få pulsen i vejret. Danski tilbyder dansk børneskiskole i Livigno.

 

Pistevisning i Livigno

Vil du og din familie gerne prøve nogle nye pister eller lære området godt at kende? Så kan du tage med vores dygtige guider på pistevisning i Livigno. Her vil de vise dig nogle af deres favoritpister, fortælle historier om området - og det bedste er, at alle niveauer kan være med.

Lækker mad og toldfri shopping

Livignos "længste piste" er i øvrigt hovedgaden, og her kan I efter en god skidag vælge mellem et utal af lækre restauranter og hyggelige barer. Til jer der vil mere end det, kan Livigno mønstre et par gode diskoteker og barer med gang i den. Livigno er toldfrit område, og der er rig mulighed for at handle enhver form for elektronik, skisportsudstyr med mere til attraktive priser.

Ta' på en børnevenlig skiferie til Livigno

I Livigno bor Danskis gæster ofte samlet i den hyggelige San Rocco-bydel. Hovedparten af vores hoteller og lejligheder ligger i den rolige ende af byen lige ud til lifte og pister.

Hotel San Rocco har været vores populære samlingssted i alle de år, vi har arrangeret skirejser til Livigno. Hotellet har gennemgået mange forandringer igennem disse 32 år, men har stadig italiensk charme. På Hotel San Rocco tager I bare børnene med! Her finder I der nemlig vores børnevenlige koncept SnowKids med børnepasning, arrangemeter i børnehøjde, dansk skiskole og meget mere.

Læs mere om vores børnevenlige koncept her.

Kører du selv til Livigno?

For at komme ind i Livigno skal alle igennem en tunnel. Tidspunkterne for hvornår gæster må køre ind og ud af Livigno igennem tunellen bliver styret med hård hånd hver lørdag i hele skisæsonen. I nedenstående har vi beskrevet åbningstiderne:

TUNNEL åbningstider når du skal IND i Livigno:

Tunnellen er LUKKET lørdage i hele skisæsonen fra klokken 05:00 - 10:00, når du skal ind i Livigno. Her er så til gengæld åbent for gæster der skal hjem, som de vil have ud af byen først! Det betyder, at I skal sørge for at ankomme enten meget tidligt eller efter klokken 11:00.

TUNNEL åbningstider når du skal HJEM fra Livigno:

Tunnellen er ÅBEN lørdage i hele skisæsonen fra kl. 05:00 - 10:00 og igen efter kl. 18:00 for gæster der skal hjem fra Livigno. De har en buffer på en time fra 10:00 - 11:00 hvor de skifter retning. Vær opmærksom på at de lukker tunnellen efter klokken 11:00 og indtil klokken 17:00. 

Så planlæg turen til Livigno - så er der ingen problemer, og I får uden tvivl den bedste tid på skiferien i Livigno.

Læs mere om Livigno her.

Fakta om Livigno

Blå pister

40 km

Røde pister

55 km

Sorte pister

20 km

Samlet pister

115 km

Livigno

Højeste skiløb

2.796 m

Længste nedfart

5 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

33

Liftkapacitet

46.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Livigno

Mottolino

Carosello 3000

Vores indkvarteringer i Livigno

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Livigno arbejder vi sammen med forskellige skiudlejninger, da byen er lang og stor, således at der altid vel være skiudlejning tæt på dit hotel eller lejlighed. Personalet i de forskellige butikker, er alle venlige og serviceminded og butikkerne råder en lang række forskellige modeller, så du kan få den ski, der passer lige til dig. Hvis nu du synes, at skiene ikke glider eller skærer helt som du håbet på, kan du blot gå ned og indlevere dem i butikken, hvor de er udlejet. Så vil butikken ordne det uden beregning.

Ski- indbefatter ski og skistave.

Ski, komplet - indbefatter ski, skistave og skistøvler og for børn også hjelm.

Snowboard - indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

Snowboard, komplet - indbefatter snowboard med bindinger og støvler og for børn også hjelm.

Bronze (standard) - er bløde ski, og ski der er lette at løbe på. De anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

Sølv (superior) - er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

Guld (top) - er de nye topmodeller til den krævende og erfarne skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain eller fart.

Hvis du føler, at de ski du har lejet, ikke passer til dit niveau, så kan du (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Indbefatter ski, skistave og skistøvler (Bronze/standard). Bronze er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 129,-
2 dage: DKK 238,-
3 dage: DKK 320,-
4 dage: DKK 416,-
5 dage: DKK 484,-
6 dage: DKK 565,-
7 dage: DKK 613,-
8 dage: DKK 661,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler (Sølv/superior). Sølv er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 157,-
2 dage: DKK 293,-
3 dage: DKK 402,-
4 dage: DKK 531,-
5 dage: DKK 613,-
6 dage: DKK 702,-
7 dage: DKK 763,-
8 dage: DKK 824,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler (Guld/TOP). Guld er de nye topmodeller til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain eller fart.

1 dag: DKK 191,-
2 dage: DKK 334,-
3 dage: DKK 450,-
4 dage: DKK 565,-
5 dage: DKK 668,-
6 dage: DKK 797,-
7 dage: DKK 872,-
8 dage: DKK 947,-

Indbefatter snowboard med bindinger og støvler (Bronze/standard).

1 dag: DKK 150,-
2 dage: DKK 266,-
3 dage: DKK 361,-
4 dage: DKK 470,-
5 dage: DKK 531,-
6 dage: DKK 688,-
7 dage: DKK 736,-
8 dage: DKK 784,-

Indbefatter snowboard med bindinger, støvler og hjelm for børn under 13 år.

1 dag: DKK 167,-
2 dage: DKK 295,-
3 dage: DKK 401,-
4 dage: DKK 522,-
5 dage: DKK 590,-
6 dage: DKK 765,-
7 dage: DKK 818,-
8 dage: DKK 871,-

Indbefatter snowboard med bindinger og støvler (Guld/TOP).

1 dag: DKK 191,-
2 dage: DKK 334,-
3 dage: DKK 450,-
4 dage: DKK 565,-
5 dage: DKK 668,-
6 dage: DKK 797,-
7 dage: DKK 886,-
8 dage: DKK 974,-

Indbefatter ski og skistave (Bronze/standard). Bronze er bløde ski og ski, der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 89,-
2 dage: DKK 164,-
3 dage: DKK 225,-
4 dage: DKK 286,-
5 dage: DKK 334,-
6 dage: DKK 375,-
7 dage: DKK 402,-
8 dage: DKK 429,-

Indbefatter ski og skistave for børn under 13 år. Junior er skiene til børnene, som skal lære at stå på ski eller har prøvet at stå lidt på ski før. Skiene er bløde og nemme at dreje, så børnene hurtigt får fornemmelse for skiløbet.

1 dag: DKK 55,-
2 dage: DKK 95,-
3 dage: DKK 136,-
4 dage: DKK 170,-
5 dage: DKK 198,-
6 dage: DKK 238,-
7 dage: DKK 266,-
8 dage: DKK 293,-

Indbefatter ski og skistave (Sølv/superior). Sølv er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 116,-
2 dage: DKK 218,-
3 dage: DKK 307,-
4 dage: DKK 402,-
5 dage: DKK 463,-
6 dage: DKK 511,-
7 dage: DKK 552,-
8 dage: DKK 593,-

Indbefatter ski og skistave(Guld/TOP). Guld er de nye topmodeller til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain eller fart.

1 dag: DKK 150,-
2 dage: DKK 259,-
3 dage: DKK 354,-
4 dage: DKK 436,-
5 dage: DKK 518,-
6 dage: DKK 606,-
7 dage: DKK 661,-
8 dage: DKK 715,-

Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger (Bronze/standard).

1 dag: DKK 109,-
2 dage: DKK 191,-
3 dage: DKK 266,-
4 dage: DKK 341,-
5 dage: DKK 382,-
6 dage: DKK 497,-
7 dage: DKK 525,-
8 dage: DKK 552,-

Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger

1 dag: DKK 121,-
2 dage: DKK 212,-
3 dage: DKK 295,-
4 dage: DKK 379,-
5 dage: DKK 424,-
6 dage: DKK 553,-
7 dage: DKK 583,-
8 dage: DKK 613,-

Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger (Guld/TOP).

1 dag: DKK 150,-
2 dage: DKK 259,-
3 dage: DKK 354,-
4 dage: DKK 436,-
5 dage: DKK 518,-
6 dage: DKK 606,-
7 dage: DKK 674,-
8 dage: DKK 743,-

Skistøvler for voksne

1 dag: DKK 41,-
2 dage: DKK 75,-
3 dage: DKK 95,-
4 dage: DKK 129,-
5 dage: DKK 150,-
6 dage: DKK 191,-
7 dage: DKK 211,-
8 dage: DKK 232,-

Skistøvler for børn under 13 år

1 dag: DKK 34,-
2 dage: DKK 55,-
3 dage: DKK 68,-
4 dage: DKK 89,-
5 dage: DKK 102,-
6 dage: DKK 116,-
7 dage: DKK 129,-
8 dage: DKK 143,-

Hjelm for voksne

1 dag: DKK 27,-
2 dage: DKK 41,-
3 dage: DKK 55,-
4 dage: DKK 68,-
5 dage: DKK 82,-
6 dage: DKK 95,-
7 dage: DKK 109,-
8 dage: DKK 123,-

Hjelm for børn

1 dag: DKK 27,-
2 dage: DKK 41,-
3 dage: DKK 55,-
4 dage: DKK 68,-
5 dage: DKK 82,-
6 dage: DKK 95,-
7 dage: DKK 109,-
8 dage: DKK 123,-

Indbefatter ski, skistave, skistøvler og hjelm til børn under 13 år. Er skiene til børnene, som skal lære at stå på ski eller har prøvet at stå lidt på ski før. Skiene er bløde og nemme at dreje, så børnene hurtigt får fornemmelse for skiløbet.

1 dag: DKK 116,-
2 dage: DKK 191,-
3 dage: DKK 259,-
4 dage: DKK 327,-
5 dage: DKK 382,-
6 dage: DKK 450,-
7 dage: DKK 504,-
8 dage: DKK 559,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Vi samarbejder i Livigno med Scuola Sci Livigno, som efter alle kunstens regler er passioneret til skiløbet og udviser stor glæde ved at lære fra sig og undervise nybegynder såvel som øvede. Skiskolen har eksisteret siden 1978 og har derfor mange års erfaring.

I Livigno kan du få dansk undervisning for de mindste børn. Sørg dog for at booke hjemmefra. 

Skiskolen kan bestilles online på Mit Danski eller ved at ringe til os på 86 800 600.

Pris: DKK 0,-
1 person: 340,-
2 personer: 210,-
3 personer: 165,-
4 personer: 145,-
5 personer: 130,-
1 person: 340,-
2 personer: 210,-
3 personer: 165,-
4 personer: 145,-
5 personer: 130,-
1 person: 340,-
2 personer: 210,-
3 personer: 165,-
4 personer: 145,-
5 personer: 130,-
1 person: 340,-
2 personer: 210,-
3 personer: 165,-
4 personer: 145,-
5 personer: 130,-
1 person: 340,-
2 personer: 210,-
3 personer: 165,-
4 personer: 145,-
5 personer: 130,-
1 person: 340,-
2 personer: 210,-
3 personer: 165,-
4 personer: 145,-
5 personer: 130,-
Pris: DKK 0,-
Pris: DKK 895,-
Pris: DKK 1.295,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 100,-
8 dage: Tillægspris: DKK 250,-