Børnevenligt og billigt Skiferie til Livigno

Sådan er en skiferie til Livigno i Italien:

  • Børnevenlig! Børnene vil elske en skiferie hertil.
  • Billig - hele området er toldfrit.
  • En lang by omringet af skiløbet - så du er næsten altid tæt på en piste eller lift og dermed skiløbet.
  • Bedst hvis du bor på Danskis stamhotel San Rocco.
  • Meget mere end bare fedt skiløb!

Kærlighed helt uden rust

Livigno er kåret til Europas 3. bedste skisportssted 2018 - og Italiens bedste. Det er ikke uden grund! Faktisk har vi hos Danski været forelsket i Livigno siden 1982 - det år hvor Danski startede. Livigno var nemlig en del af vores program fra start, og vores kærlighed er ikke blevet mindre med årene.

Læs mere om Livigno her

Fakta om Livigno

Blå pister

40 km

Røde pister

55 km

Sorte pister

20 km

Samlet pister

115 km

Livigno

Højeste skiløb

2.796 m

Længste nedfart

5 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

33

Liftkapacitet

46.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Livigno

Mottolino

Lago

Passo del Gallo

Trepalle

Vores lejligheder og hoteller i Livigno

AccommodationTypes

Danski favorit siden 1982 Børnevenlige Livigno

Danski opdagede Livigno for mere end 37 år siden, og vi har været der lige siden. Det er ikke uden grund!

Der er rigtig gode begynder- og børneforhold i Livigno, især på pisterne nede ved byen. Samtidigt har let øvede skiløbere et meget fint terræn med brede, velpræparerede pister - dog med lidt svære nedfarter fra mellemstationen på Carosello-siden. Øvede og meget øvede har gode muligheder for teknisk træning. Seriøst stejle pister og pukler findes ikke.

Tag udfordringen op i Livigno

Det kan godt være, at der ikke er mange stejle pister og pukler i Livigno, men der venter stadig udfordringer for de erfarne skiløbere. Er du til ekstremskiløb, kan Livigno, som et af de få steder steder i Europa, tilbyde heliskiing. Helikopteren sætter dig af på toppen af bjerget, også er der kun en vej ned! Tør du kaste dig ud i det, er du garanteret en oplevelse for livet!

Freeride og snowpark

Mange tror fejlagtigt, at Livigno udelukkende er velpræparerede pister. Men er du til fart og freeride, er Livigno også noget for dig! Skiområdet er blevet kåret til "Best Freeride Location 2014" ved Freeride Awards 2014. Byen var også vært for European Freeride Festival 2015.

Livigno har også sin egen snowpark med bokse, rails og hop. Livigno kan prale af at have en af de største og mest eftertragtede snowparker i hele Italien. Her kan du øve dig på de svære hop. Er du nybegynder, er der også et hop, hvor der en stor oppustelig pude at lande på hver gang, så ingen kommer til skade.

Velfungerende liftsystem

Det velfungerende liftsystem sørger for, at alle kommer hurtigt rundt i terrænet. Faktisk er liftkøer et sjældent syn i Livigno, blandt andet fordi byen hele tiden investerer i deres liftsystem. I 2017/18 opgraderede Livigno blandt andet med to nye gondoler i forlængelse af hinanden, som går fra dalen til toppen - Carosello 3000.

Snesikre Livigno

Livigno ligger i 1.816 meters højde, og skisæsonen er lang her - ofte med masser af sne. Byen ligger i bunden af en dal og op ad bjergene til begge sider forgrener pisterne sig til 2.800 meters højde. Herfra kan du vælge mellem mange forskellige nedfarter til byen.

Børnevenlige Livigno

Der er et væld af dejlige pister til børn, begyndere og let øvede skiløbere. Faktisk er Livigno det skiområde i Italien som vi hos Danski synes er mest børnevenlig. Her er alt du har brug for på en familie skiferie. Desuden tilbyder vi hos Danski dansk skiskole i Livigno. Lettere bliver det altså ikke!

Pistevisning i Livigno

Vil du gerne prøve nogle nye pister eller lære området godt at kende? Så kan du tage med vores dygtige guider på pistevisning i Livigno. Her vil de vise dig nogle af deres favoritpister, fortælle historier om området - og det bedste er, at alle niveauer kan være med. Du kan også læse guidernes guide til Livigno her.

Lækker mad og toldfri shopping

Livignos "længste piste" er i øvrigt hovedgaden, og her kan du efter en god skidag vælge mellem et utal af indbydende restauranter og hyggelige barer. Til dig der vil mere end det, kan Livigno mønstre et par gode diskoteker og barer med gang i den. Livigno er toldfrit område, og der er rig mulighed for at handle enhver form for elektronik, skisportsudstyr med mere til attraktive priser. Du finder mere end 100 butikker som ikke har noget med skiløb at gøre, så husk kreditkortet.

Fordi der er så meget andet i Livigno, er det også en af vores bedste destinationer at tage til, hvis en eller flere i selskabet ikke skal stå så meget på ski eller slet ikke skal på ski. Ingen kommer ikke til at kede sig i Livigno.

Danskis stamhotel: Hotel San Rocco

I Livigno bor Danskis gæster ofte samlet i den hyggelige San Rocco-bydel. Hovedparten af vores hoteller og lejligheder ligger i den rolige ende af byen lige ud til lifte og pister. Mange af vores gæster kommer igen år efter år for at bo på Hotel San Rocco. Hotellet  har været vores populære samlingssted i alle de år, vi har arrangeret skirejser til Livigno. Hotellet har gennemgået mange forandringer igennem disse 37 år uden at det er gået ud over den italienske charme.

Kører du selv til Livigno?

Det er ikke sådan lige at komme til Livigno i Italien. Du kan med fordel tage biltoget gennem tunellen den sidste stækning, og hvis du kommer fra Schweiz er det den eneste mulighed. På den måde undgår du noget af bjergkørslen. Tidspunkterne for hvornår gæster må køre ind og ud af Livigno gennem tunellen bliver styret med hård hånd hver lørdag i hele skisæsonen. Hvis du vil undgå tunellen, kan du køre over Bormio-passet, som er åbent om vinteren - dette pas lukkes dog ved ekstreme vejrforhold. Det foregår således:

TUNNEL åbningstider når du skal IND til Livigno

Tunnellen er LUKKET lørdage i hele skisæsonen fra klokken 06:00 - 10:00, når du skal ind til Livigno. Her er så til gengæld åbent for gæster, der skal hjem, som de vil have ud af byen først! Det betyder, at du skal sørge for at ankomme enten meget tidligt eller efter klokken 10:00.

TUNNEL åbningstider når du skal HJEM fra Livigno

Tunnellen er ÅBEN lørdage i hele skisæsonen fra kl. 06:00 - 10:00 og igen efter kl. 18:00 for gæster der skal hjem fra Livigno. Der spærres af ved den nordligste rundkørsel fra kl. 09:00. Vær opmærksom på at de lukker tunnellen efter klokken 10:00 og indtil klokken 18:00.

Indtil kl. 06:00 og efter 18:00 reguleres trafikken med lyssignal

Husk selv at tjekke tunnellens åbningstider, vi tager forbehold for fejl og ændringer efter vind og vejr i ovenstående.

Vi ses på skiferien til Livigno

Hele team Danski glæder sig til at se dig i Livigno på årets skiferie.

Populære ophold

Få et tilbud på skiferien til Livigno

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Livigno. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.