Verdensklasse Ischgl Et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder

Sådan er en skiferie til Ischgl i Østrig:

  • Perfekt til store grupper der skal på skiferie sammen
  • Masser af skiløb i et meget moderne skiområde
  • Kort ventetid ved liftene - de har et liftsystem i verdensklasse
  • Godt sammenhængende skiløb
  • Skiløb i både Østrig og Schweiz - som er et toldfrit område
  • Afterski i verdenseliten!
  • Bedst, hvis du bor på Hotel Sylvia

Moderne skiby med klassisk charme

Midt i Paznaundalen i 1.400 meters højde ligger Ischgl - en perle omgivet af Silvrettabjergene. Det er ikke for sjov, at Ischgl er et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder. Ischgl er en blanding af en moderne skisportsby tilsat østrigsk charme. Her tager du det rullende fortov under byen og fornemmer samtidig duften af kostald, hvor fortovet slutter. Det lyder måske umiddelbart ikke så lækkert, men det er det - for det er historie, afterski og verdensklasse skiløb samlet ét sted.

Læs mere om Ischgl her.

Fakta om Ischgl

Blå pister

45 km

Røde pister

138 km

Sorte pister

52 km

Samlet pister

235 km

Ischgl

Højeste skiløb

2.872 m

Længste nedfart

11 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

45

Liftkapacitet

93.800 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Panorama

Palinkopf

Idalp

Snowpark

Pardatschgrat

Vores lejligheder og hoteller i Ischgl

AccommodationTypes

Skiløb og afterski Tag på skiferie til Ischgl

Her er ingen spildtid, men masser af skiløb. Tre kabinelifte fører dig fra byen og op til Idalp i 2.320 meters højde, som er udgangspunktet i et af verdens mest moderne skiområder med Alpernes største liftkapacitet. Lifterne er af høj standard, og du kommer rundt i hele området udelukkende ved hjælp af kabine- og moderne stolelifte.

Skiløbet i Silvretta Skisportarena er virkelig godt og varieret, og du er altid sikker på sne, da 90 procent af pisterne ligger over 2.000 meters højde.

Skiløb og off-piste i Ischgl

Skiområdet ligger på begge sider af grænsen mellem Østrig og Schweiz. En klassisk udflugt er den smukke tur til det toldfrie Samnaum i Schweiz, før i tiden kaldet smuglerruten, så husk en lille rygsæk til indkøbene. Husk, kun at købe ind til eget forbrug, for der er toldvæsen på toppen.

Hvis du er til off-piste, får du rigeligt med udfordringer, blandt andet med den legendariske off-pistetur fra Ischgl til Kappl og derfra videre til St. Anton - selvfølgelig med lokal bjerg-guide.

Freeriders og snowboardere

For freeriders og snowboardere tilbyder Ischgl det hele: En kæmpe funpark med over 35 elementer og en half-pipe på 90 meter. Ischgl er hvert år vært for en afdeling af World Cup for snowboardere.

Pistevisning i Ischgl

I Ischgl vil vores guider gerne vise dig området på en pistevisning. Her vil du se nogle af deres favoritpister, restauranter og småhemmelige områder i Ischgl. Apropos guider, så kender ingen Ischgl som vores guider. Derfor har vores guider lavet en guide til Ischgl.

Afterski i verdensklasse

Det er ingen overdrivelse, at Østrigs bedste afterski findes i Ischgl! Tidligere var afterskien kendt for dans på bordene iført skistøvler, og ja - næsten med ski på også. Men Ischgl indførte for et par år tilbage et forbud mod at gå i skistøvler, med snowboard eller ski gennem byen fra klokken 20.00 - 06.00. Det lyder som en joke, men det er det ikke - og overholder du ikke reglerne, risikerer du at få en bøde.

Men bare fordi man ikke må have skistøvler på, behøver det jo ikke, at sætte en dæmper for festen - og du kan godt glæde dig. På et utal af barer og diskoteker fortsætter den gode afterskistemning til den lyse morgen, så i Ischgl slutter dagen først ved daggry.

Ischgl er mere end fantastisk skiløb

Har du flere kræfter tilbage efter dagens skiløb og afterski, er Silvretta Sportcenter et besøg værd. Her tilbydes mange sportsaktiviteter - blandet andet badeland, keglebane, billard med mere. Ischgl har et meget varieret udbud af restauranter.

Med andre ord er Ischgl toppen af poppen. Ischgl udbygger og investerer konstant i området, hvilket gør det byen til et af Østrigs bedste og mest populære skiområder.

Populære ophold i Ischgl

Få et tilbud på skiferien til Ischgl

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Ischgl. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.