Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Persura

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Persura

Kan du heller ikke vælge mellem skiløbet og hyggen. Så er vi med dig - for hvem kan det? Hvis du har det sådan, så er Hotel Persura i Ischgl det helt rigtige sted for dig og dine medskiløbere!

De lokale ejere har brugt deres tid på at skabe den helt rigtige stemning på hotellet. Her føler du dig hjemme - de perfekte rammer til årets skitur.

Værelserne og faciliteter

Vi må indrømme, at værelserne ikke er helt nye - men der er alt du har behov for. Dynerne er varme, sengene er gode og der er god mulighed for at lade batterierne op.

Baren, med den åbne pejs, giver dig mulighed for at nyde en kold eller varm forfriskning efter en dag på pisterne.

Kommer du i bil, kan du parkere lige foran hotellet.

Ski-in/ski-out - både til pisten og centrum

Silvrettaliften liften ligger kun 200 meter fra hotellets indgang. Det betyder du kan være først på pisten om morgenen og kan vente med at tage skiene af, til når du står i hotellets skikælder igen.

Hotellet går ligeledes ikke på kompromis med placeringen i byen, i løbet af tre minutter har du mulighed for at opleve Ischgl centrum - med alt der følger med.

Det skal dog nævnes at hotellet er trukket lidt tilbage, så der vil være roligt. Sagt på en anden måde er beliggenheden helt fantastisk for alle!


Wellness på skiferien

Efter en lang og god dag på ski har du mulighed for at tanke energi i hotellets wellness område. Her kan du slappe af i både sauna, dampbad og en isbrønd. Isbrønden får vandet direkte fra bjerget – og ja, den er lige så kold, som den lyder. Der er altså mulighed for både at blive kølet af og få varmen igen.

Skiferie med morgenmad

Som gæst på Hotel Persura er morgenmad inkluderet i din pris. Her vil der blive serveret en lækker buffet i den hyggelige restaurant. Der er altså garanti for noget til enhver smag og sikkerhed for at fylde energitanken inden dagen på ski.

Aftensmad kan ligeledes nydes i restauranten, dette følger dog ikke med som standard, men skal tilkøbes. Ønsker du aftensmad på hotellet, skal det bestilles mens i spiser morgenmaden samme dag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se jer på skiferien til Ischgl!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Dampbad Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 35 €

Lounge Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Panoramablick/Waldseite/Sonnenseite

Dobbeltværelse med balkon og udsigt

Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse Dorfblick/Waldseite

Dobbeltværelse med 1 mulig opredning. Værelset kan have balkon

Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes