Bus, tog, fly eller kør selv?

Hvordan kommer du på ski? Vi tilbyder skiferier med fly, tog, bus eller som kør-selv

Har du fundet ud af, hvor skiferien skal gå hen, og er det nu tid til at finde ud af, hvordan du skal komme til Frankrig, Østrig eller Italien?

Her på siden kan du få et overblik over de transportmuligheder vi i Danski tilbyder dig til årets skiferie.

Flyv til Alperne

Flytransport giver kort transporttid til rejsemålet.

Med fly kommer du hurtigt tæt på rejsemålet, og vi har både afgange middag og aften. Fly til Alperne er den hurtigste og mest behagelige transportform - både for de store og små skiløbere. Vi har fly til alle vores destinationer og afhængig af rute, giver transport med fly dig mulighed for 6 eller 7 skidage i Frankrig, Østrig og Italien.

Læs mere om fly til Alperne

Kør selv til Alperne

Fri og uafhængig skiferie i egen bil til Alperne.

Som kør-selv ferie-gæst med Danski modtager du naturligvis samme service som vores bus- og flygæster. Du kan deltage i alle ugens aktiviteter, som arrangeres af vores guider på rejsemålet. På destinationen giver bilen dig en vis frihed, da du blandt andet har mulighed for at tage på dagsture og opleve og udforske andre skiområder tæt på jeres destination.

Læs mere om en kør-selv skiferie

Bus til Alperne

Kom veludhvilet og komfortabelt frem til Alperne med bussen.

Vælger du bussen på skiferie, kan du se frem til otte hele dage på ski. Det kræver dog, at du selv udvider dit liftkort. Med bussen ankommer du frisk og veludhvilet til vores destinationer i Frankrig, Østrig og Italien. Vores 4-stjernede busser fra Sne-xpressen kører fra hele Danmark, og vi kører med danske chauffører som er uddannet til at tage sig godt af vores gæster.

Læs mere om bus-skiferie

Tog til Alperne

Grøn og miljøvenlig skiferie til Østrig med tog.

Vælger du toget til Østrig, kan du se frem til otte hele dage på ski. Det kræver dog, at du selv udvider dit liftkort. Med toget ankommer du frisk og veludhvilet til vores destinationer i Østrig. Vores tog, Snälltoget, kører fra fire stoppesteder Danmark, og der er skandinavisk personale på toget, som er uddannet til at tage sig godt af vores gæster.

Læs mere om tog-rejser til Østrig