Børnevenlig og snesikker Skiferie til Passo Tonale

Sådan er en skiferie til Passo Tonale i Italien:

  • Børneparadis! Området er helt utroligt børnevenligt. 
  • Fabelagtige brede pister, der er som skabt til begynderne. 
  • Overskueligt lift- og pistesystem, som er umuligt at fare vild i. 
  • Snesikkert og masser af sol. 
  • Ikke et overrendt område, så alle kan komme hurtigt på ski. 

Italienerne elsker børn og ski

Passo Tonale er indbegrebet af børnevenlighed. Italienerne er verdensberømte for at forgude deres “bambini”, og det mærker man tydeligt her. Skiområdet er ikke et enormt virvar af pister, men en dejlig kompakt perle, det er utroligt nemt at overskue for store og små. Den velfungerende skibørnehave hjælper til med at de små får en sjov og god introduktion til skiløb. 

Læs mere om Passo Tonale her.

Fakta om Passo Tonale

Blå pister

24 km

Røde pister

61 km

Sorte pister

15 km

Samlet pister

100 km

Passo Tonale

Højeste skiløb

3.016 m

Længste nedfart

4 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

28

Liftkapacitet

32.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Vores lejligheder og hoteller i Passo Tonale

AccommodationTypes

Sol- & snesikkert Passo Tonale

Hvis restauratøren Tony fra Lady og Vagabonden i Disneys juleshow skulle være en skidestination, ville det så absolut være Passo Tonale! Her er den italienske kærlighed til de kære små altoverskyggende, og det kan mærkes.

Den lille perle er stedet for hele familien, og vi elsker det. Her er snesikkert skiløb for store og små i et område, der er skruet sammen på en måde, så alt er samlet og meget overskueligt for alle. Og så er der altid godt med sne. 

Snesikre pister 

Det, der gør Passo Tonale så unikt er, at der er leveringssikkerhed af det, det hele handler om, nemlig sneen. Selv i perioder, hvor nogle af de andre skidestinationer i regionen melder om underskud af sne, er der rigelige mængder i Passo Tonale.  

Oven i hatten er her meget varieret skiløb, for der er pister til såvel eksperterne og de øvede, men i særdeleshed er området velegnet til skiferiens nybegynderne og børnene. Det er netop derfor, at Passo Tonale er så populært blandt børnefamilier. Alle pister ender i byen, hvilket gør stedet til et helt naturligt og ideelt samlingspunkt for hele familien til frokost eller når dagen på ski er slut.

Højt skiløb

Passo Tonale er et af Italiens højst placerede skiområder i 1.800 meters højde, og der findes skiløb helt op til 3.000 meters højde på Presena Gletscheren. For dem, der tager liften helt op til toppen, er der den smukkeste udsigt som belønning.  Samlet set er der 100 kilometer pister at boltre sig på, der hænger sammen med nabobyen Ponte di Legno (Træbroen), som bestemt er et besøg værd. 

Passo Tonale er også ensbetydende med off piste. Der er nemlig virkelig flotte muligheder for at nyde puddersneen uden for de præparerede pister. Der er i den grad noget for enhver smag i dette skønne, italienske område. 

Børnevenligt skiløb 

Skibørnehaven i Passo Tonale er et paradis for de små. I området ved skiskolen ligger et fint afskærmet område med et rullebånd til de små skiløbere, så de sikkert og nemt kan øve sig i at stå på ski. Skiskolen arrangerer masser af lege og sørger generelt for at børn på alle skiniveauer får en givende og positiv oplevelse i Passo Tonale – og der er naturligvis Dansk Skiskole. Så, ud over at området er nemt overskueligt og praktisk taget umuligt at fare vild i, er skiglade børn meget velkomne i Passo Tonale. 

Lyder det som noget for jeres familie? Det kan vi sagtens forstå, for børnevenligheden er i top og man får meget indkvartering for pengene her. 

Populære ophold i Passo Tonale

Få et tilbud på skiferien til Passo Tonale

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Passo Tonale. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.