Italien, Passo Tonale

Hotel

Hotel Albergo Eden

Halvpension

Fakta

Om Hotel Albergo Eden

På hovedvejen i Passo Tonale finder du det fantastiske Hotel Albergo Eden.

Ved foden af Stelvio Nationalpark ligger den hyggelige alpeby Passo Tonale. I byen ligger det familieejede Hotel Albergo Eden, som oser af hygge og skaber plads til samvær og gode stunder med familien eller vennerne. Den imødekommende værtinde Luisella har drevet stedet i over 40 år, og hun er altid klar til at invitere nye gæster ind i varmen. Her er der en hjemlig følelse, hvor man kan slippe hverdagstøjlerne og slappe lidt af.

Fantastisk placering


Placeret ved hovedvejen i Passo Tonale, finder du det smukke Hotel Albergo Eden. Her er blot 100 meter til byens centrum, hvor du finder et stort udvalg af muligheder når det gælder shopping, indkøb, skileje, barer og restauranter. Her bor du også tæt på skiløbet med blot 300 meters distance mellem dig og skilifterne.

Rendyrket hygge


Hotellet er indrettet med en bar, hvor man kan samles om et par øl eller hjælpe børnene til en kop varm kakao. Det er et perfekt afslapningssted efter en lang dag på pisterne. Hotel Albergo Edens egen kok sørger hver dag for morgen- og aftensmad. Her er der fokus på de traditionelle egnsretter, således at du også tager en kulinarisk oplevelse med hjem i bagagen.

Værd at vide

Trænger du til at slappe af efter en dag på ski, så har du mulighed for at benytte wellness-området på Hotel Negritella. Adgang til wellness-området på Hotel Negritella koster 10€ per indgang, og alle personer over 18 år er velkomne.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Sport Hotel Vittoria. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 100 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse Standard

Enkelt og hyggeligt dobbeltværelse.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon - Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

Enkeltværelse Standard

Enkelt og hyggeligt værelse til 1 person.
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad og toilet – Telefon - Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes