Italien, Passo Tonale

Hotel

Hotel Gardenia

Halvpension

Fakta

Om Hotel Gardenia

Hotel Gardenia har en god beliggenhed lige midt i Passo Tonale med butikker og indkøbsmuligheder udenfor hoteldøren.

Du bor ikke lige op af pisten, men du har ikke mere end fem minutters gang, før du kan lade skiene/boardet ramme sneen.

Skiferie med wellness

I hotellets wellness afdeling kan du nyde sauna, tyrkisk bad, dampbad, swimmingpool, solarium og massage (mod betaling) Der er gratis Internet på hotellet. Mulighederne er mange og opsætningen er vel nærmest perfekt til en skiferie, hvor afslapning og forkælelse er vigtige elementer.

Skiferie med halvpension

Opholdet er inkl. halvpension. Du står altså op til friskbagt morgenbrød og bliver budt velkommen hjem om aftenen til duften af det lokalt inspirerede køkken, som hver aften sørger for, at du går mæt og tilfreds i seng.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 350 m

Afstand til shopping 250 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

WiFi Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bad Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng Ja

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Halvpension Ja

Jacuzzi Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

WiFi i lobby: Ja

Standardværelse 1 soveværelse + 1 badeværelse (ca. 18/20 kvm)

Værelset kan rumme fra 2 til 4 pers. (dobbeltseng, twin beds, dobbeltseng med 1 ekstra seng, eller til 4 personer inkl. køjeseng. Udstyret med pengeskab, telefon, WI-Fi (gratis), satellit-tv med skærm, hårtørrer samt dusch/wc.

Standard familieværelse 1 soveværelse + 1 badeværelse med køjesenge (ca. 24 kvm.)

Værelset har plads til 3 eller 4 personer. Ideel til familier i klassisk bjergstil med balkon med god plads. Udstyret med telefon, pengeskab, fladskærms satellit-tv, WI-FI (gratis), hårtørrer samt dusch/wc.

Dobbeltværelse Superior 1 soveværelse + 1 badeværelse (ca. 20 kvm.)

Elegante værelser i grantræ og sten, smagfuldt indrettede med balkon. Udstyret med mini-køleskabe, fladskærms-satellit-tv, telefon, WI-FI (gratis), hårtørrer samt dusch/wc.

Dobbeltværelse som standardværelse 1 soveværelse + 1 badeværelse (ca. 18/20 kvm)

Værelset indrettet til 1 person. Udstyret med pengeskab, telefon, WI-Fi (gratis), satellit-tv med skærm, hårtørrer samt dusch/wc.

Familie Junior Suite med 2 soveværelser + 1 badeværelse (ca. 40 kvm.)

Smukt indrettet komfortable familie juniorsuite med plads til 4 personer med balkon. Bygget i let grantræ og med dekorativ pejs i typisk alpestil, og udstyret med et læsehjørne med skrivebord, walk-in closet, pengeskab, telefon, minikøleskab, 2 fladskærms-tv, WI-FI (gratis), hårtørrer samt dusch/wc.

Suite La Stua samt Suite Regina dell'Adamello 2 soveværelser + 2 badeværelser (ca. 40 kvm.)


La Stua er møbleret i originalt træhytte, med helvedesild over sengen, og pejs for at skabe en romantisk atmosfære og privilegeret udsigt over Presanella. Suiten består af et soveværelse med dobbeltseng, og opholdsstue med sovesofa, to badeværelser og to balkoner. Den er udstyret med telefon, pengeskab, WI-FI (gratis), minikøleskab, 2 fladskærms-tv, læseområde, hårtørrer.

Suite Regina dell'Adamello er møbleret i en moderne stil med pejs og privilegeret udsigt over Presanella. Suite Regina består af et soveværelse med dobbeltseng og opholdsstue med sovesofa, balkon, telefon, pengeskab, WI-FI (gratis), minikøleskab, 2 fladskærms-tv, læseområde samt hårtørrer

AccommodationTypes