Skiløb i verdensklasse Fantastiske Val d'Isere tager pusten fra dig

Sådan er en skiferie til Val d'Isere i Frankrig:

  • Hyggelig og luksuriøs på en og samme tid.
  • Indbegrebet af god mad! Du finder blandt andet flere Michelin-restauranter i byen.
  • Snesikkert skiløb i et af verdens bedste skiområder.
  • God til par og grupper som gerne vil have lidt luksus på skiferien.
  • Et paradis for alle off-piste-skiløbere.
  • Billigst hvis du bor på Danski Klubhotel Le Fjord.

Chic, sporty og mere af det hele

Val d'Isere betragtes som noget af verdens bedste med to gletschere og mere end 300 pistekilometer som er forbundet af 94 lifte. Men Val d'Isere er meget mere end det! Faktisk har vi hos Danski sendt skiløbere til Val d'Isere siden 1982, det år hvor Danski startede - og den dag i dag elsker vi stadig destinationen. 

Læs mere om Val d'Isere her.

Fakta om Val d'Isere

Blå pister

200 km

Røde pister

75 km

Sorte pister

25 km

Samlet pister

300 km

Val d'Isere

Højeste skiløb

3.450 m

Længste nedfart

10 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

94

Liftkapacitet

135.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Bellevarde

Borsat

Village

La Daille

Fornet

Vores lejligheder og hoteller i Val d'Isere

AccommodationTypes

Danski-favorit siden 1982 Skiferie til Val d'Isere i Frankrig

Val d'Isere er en god destination til de store grupper, par eller familier med voksne børn. Val d'Isere betragtes ikke som et skiresort, men som en autentisk by. Byen havde liv og sjæl allerede inden man gjorde stedet til et af de mest populære skiområder i verden. En sådan skidestination i Alperne finder du ikke mange andre steder.

Snesikre og udfordrende Val d'Isere

Gletscherne Pointe du Montet i Val d’lsere og La Grand Motte i Tignes er helt klart et besøg værd, når du er på en skiferie til Val d'Isere! Her har du mulighed for nogle dejlige og snesikre pister.

Men lad os være ærlige: Val d'Isere er ikke for nybegyndere. Har du været på ski et par gange, vil du elske området - men er du helt ny, vil vi hos Danski ikke anbefale dig at tage hertil. I stedet bør du overveje Alpe d'Huez i Frankrig.

På ski i Val d'Isere

Val d'Isere er et af verdens bedste skiområder og har været værtsted for blandt andet de Olympiske Vinterlege og Worldcuppen i skiløb.Byen ligger i 1.850 meters højde, men takket være det høje skiløb i lidt over 3.000 meters højde er Val d'Isere et af de mere snesikre områder i Alperne. 

Området omkring selve Val d'Isere består af cirka 150 pistekilometer, men er bogstaveligt talt bygget sammen med områderne Tignes, La Daille, Solaise og Le Fornet, som tilsammen kaldes Tignes-Val d'Isère Ski Area. I hele Tignes-Val d'Isère Ski Area har du mulighed for hele 300 kilometer piste. I det store område er skiløbet meget varierende, og her findes der pister for skiløbere på alle niveauer.

For nybegyndere findes de lette pister i nærheden af byen og over for Olympic-liften. For den mere avancerede skiløber findes Grande Motte-gletsjer på 3.456 meters højde.

Puderskiløb i off-pisten

Det er ikke kun skiløbet på pisterne, der er i verdensklasse! Off-pisten i Val d'Isere er en klasse for sig selv. Man siger, at 10 % af skiområdet består af præparerede pister, resten af off-piste. Og med 300 pistekilometer, så kan du selv regne ud, hvor meget off-piste der findes her.

Afterski i verdensklasse

Når skiløbet er ovre, og tørsten skal slukkes, har Val d'Isere flere hyggelige afterski-steder, heriblandt det berømte La Folie Douce på pisten. La Folie Douce (Den søde galskab) er en samling af spisesteder i flere prisniveauer, og om eftermiddagen omdannes terrasserne til det største afterskisted i terrænet.

Der er livemusik, DJ's og cabaretshows hver dag som kan høres ud over pisterne. Når der er rigtig gang i den bliver der danset på de udendørs borde og sprøjtet champagne ud over det hoppende publikum! Du har ikke været til rigtig afterski i Val d'lsere, hvis du ikke har været forbi La Folie Douce.

Danski Klubhotel i Val d'Isere

I Val d'Isere vil vi anbefale at bo på vores Danski Klubhotel Le Fjord, som er et charmerende hotel tæt på både skiløbet og byen. Stedet er ikke det nyeste, men det har alt, du har brug for på skiferien i hyggelige rammer.

Eksklusivt byliv i Val d'Isere

På din skiferie i Val d'lsère finder du også masser af muligheder for god shopping, specielt på hovedgaden Olympique Avenue. Her finder du alt hvad hjertet begærer af luksusmærker, skitøj og lokale produkter. Udover skiløb findes der mange andre aktivitetsmuligheder i byen som bowling, biograf, fitnesscenter og wellness-muligheder.

Der er i Val d'Isère masser af muligheder for at slappe af en tur i den lokale svømmehal, Centre Aquasportif. Bemærk, at der i dit liftkort medfølger en gratis adgangsbillet til svømmebadet i Centre Aquasportif, spa og aktiviteter er mod tillæg.

Spis godt i Val d'Isere

I Val d'Isere finder du også flere Michelin-restauranter, hvis du gerne vil have pirret smagsløgene uden for pisten. Generelt spiser man godt i Val d'Isère, og kvalitetsniveauet er virkelig højt, for franskmændene ved godt, hvad de vil have.

Bliv klogere på Val d'Isere i Frankrig

Fantastiske Val d'Isere har været besøgt af mange skiglade danske gæster i løbet af årene, men ingen kender byen helt så godt, som vores guider.

Guiderne bor i Val d'Isere en hel sæson, så hvorfor ikke læse guidernes guide til Val d'Isere?

Val d'Isere, Val d Isere, Val d Isère, eller Val D?

Selv om det franske sprog kan byde på mange knuder på danske tungebånd, når det kommer til udtalen, er det ofte endnu sværere at greje, hvordan de dog skriver tingene. Udtalen behøver i dette tilfælde ikke det store problem: Val disær (lidt som ”affære”). Du kan roligt skrive byens navn som du vil, men den korrekte stavemåde er Val d'Isère.

Du bliver afhængig af Val d'Isere

Når solen skinner, skaber det en kontrast mellem de hvide bjerge og den dybblå himmel.

Det giver en uforklarlig afhængighed til byen - du får lyst til at komme igen!

Se alle vores lejligheder og hoteller i Val d'Isere her.

Populære ophold i Val d'Isere

Få et tilbud på skiferien til Val d'Isere

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Val d'Isere. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.