Verdensklasse skiløb Fantastiske Val d'Isere tager pusten fra dig

En skiferie til Val d'Isere i Frankrig er ...

  • Hyggelig og luksuriøs på en og samme tid
  • Indbegrebet af god mad! Du finder blandt andet flere Michelin-restauranter i byen
  • Snesikkert skiløb i et af verdens bedste skiområder
  • God til par og grupper som gerne vil have lidt luksus på skiferien
  • Et paradis for alle off-piste skiløbere
  • Billigst hvis du bor på Danski Klubhotel Le Fjord

Val d'Isere bliver betragtes som noget af verdens bedste med mere end 300 pistekilometer og to gletsjere som er forbundet af 94 lifte. Men Val d'Isere er meget mere end det! Faktisk har vi hos Danski sendt skiløbere til Val d'Isere siden 1982, det år hvor Danski startede - og den dag i dag elsker vi stadig destinationen. 

Læs mere om Val d'Isere her.

Fakta om Val d'Isere

Blå pister

200 km

Røde pister

75 km

Sorte pister

25 km

Samlet pister

300 km

Val d'Isere

Højeste skiløb

3.450 m

Længste nedfart

10 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

94

Liftkapacitet

135.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Bellevarde

Borsat

Village

La Daille

Fornet

Vores lejligheder & hoteller i Val d'Isere

AccommodationTypes

Danski favorit siden 1982 Val d'Isere i Frankrig

Snesikre og udfordrende Val d'Isere

Gletsjeren Pointe du Montet i Val d’lsere  og gletsjeren  La Grand Motte i Tignes er helt klart et besøg værd, når du er på en skiferie til Val d'Isere! Her har du mulighed for nogle dejlige og snesikre pister. Men lad os være ærlige: Val d'Isere er ikke for nybegyndere. Har du været på ski et par gange, vil du elske området - men er du helt ny, vil vi hos Danski ikke anbefale dig at tage hertil. I stedet bør du overveje Alpe d'Huez i Frankrig.

Puderskiløb i off-pisten

Det er ikke kun skiløbet på pisterne, der er i verdensklasse! Off-pisten i Val d'Isere er en klasse for sig selv. Man siger, at 10 % af skiområdet består af pisterne, resten af off-piste. Og med 300 pistekilometer, så kan du selv regne ud, hvor meget off-piste der er.

Afterski i verdensklasse

Når skiløbet er ovre, og tørsten skal slukkes, har Val d'Isere flere hyggelige afterski steder - selvfølgelig også det berømte La Folie Douce på pisten. La Folie Douce er en restaurant, men om eftermiddagen omdannes restauranten til det største afterskisted i terrænet. Der er livemusik hver dag som kan høres ud over pisterne. Når der er rigtig gang i den bliver der danset på de udendørs borde og sprøjtet champagne ud over det hoppende publikum! Du har ikke været til rigtig afterski i Val d'lsere, hvis du ikke har været forbi La Folie Douce.

Danski Klubhotel i Val d'Isere

I Val d'Isere vil vi anbefale at bo på vores Danski Klubhotel Le Fjord. Charmerende hotel tæt på både skiløbet og byen. Det er ikke det nyeste, men det har alt, du har brug for på skiferien.

Val d'Isere - en autentisk by med liv og sjæl

Franske Val d'Isere er en rigtig god destination til de store grupper, par eller familier med voksne børn. Val d'Isere betragtes ikke som et skiresort, men som en autentisk by. Byen havde liv og sjæl allerede inden man gjorde stedet til et af de mest populære skiområder i verden. En sådan skidestination i Alperne finder du ikke mange andre steder i Alperne.

Eksklusivt byliv i Val d'Isere

På din skiferie i Val d'lsère finder du også masser af shoppe muligheder, specielt på hovedgaden Olympique Avenue. Her finder du alt hvad hjertet begærer af luksus mærker, skitøj og lokale produkter. Udover skiløb findes der mange andre aktivitetsmuligheder i byen som bowling, biograf, fitness center og welness muligheder. I Val d'Isere finder du også flere Michelin-restauranter, hvis du gerne vil have stillet smagsløgene uden for pisten.

Bliv klogere på Val d'Isere i Frankrig

Fantastiske Val d'Isere har været besøgt af mange gæster i løbet af årene, men ingen kender byen ligeså godt, som vores guider. Guiderne bor i Val d'Isere en hel sæson, så hvorfor ikke læse guidernes guide til Val d'Isere?

Val d'Isere gør dig afhængig

Når solen skinner, skaber det en kontrast mellem de hvide bjerge og den dybblå himmel. Det giver en uforklarlig afhængighed til byen - du får lyst til at komme igen!