Skiløb i verdensklasse Fantastiske Val d'Isere tager pusten fra dig

Sådan er en skiferie til Val d'Isere i Frankrig:

 • Hyggelig og luksuriøs på en og samme tid.
 • Indbegrebet af god mad! Du finder blandt andet flere Michelin-restauranter i byen.
 • Snesikkert skiløb i et af verdens bedste skiområder.
 • God til par og grupper som gerne vil have lidt luksus på skiferien.
 • Et paradis for alle off-piste-skiløbere.

Chic, sporty og mere af det hele

Val d'Isere var en af de første destinationer på programmet, da vi i 1982 slog dørene op til Danski. Stadig i dag er byen en klar gæstefavorit, og det er ikke uden grund. Val d'Isere betragtes som noget af verdens bedste med to gletschere og mere end 300 pistekilometer som er forbundet af 94 lifte. Men Val d'Isere er meget mere end det! Faktisk har vi hos Danski sendt skiløbere til Val d'Isere siden 1982, det år hvor Danski startede - og den dag i dag elsker vi stadig destinationen. 

Læs mere om Val d'Isere her

Fakta om Val d'Isere

Blå pister

170 km

Røde pister

78 km

Sorte pister

52 km

Samlet pister

300 km

Val d'Isere

Højeste skiløb

3.456 m

Længste nedfart

10 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

90

Liftkapacitet

147.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Bellevarde

Solaise

Village

Fornet

Snesikker skiferie På ski i Val d'Isere

Val d'Isere er et af verdens bedste skiområder og har været værtsted for blandt andet de Olympiske Vinterlege og Worldcuppen i skiløb

Byen ligger i 1.850 meters højde, men takket være det høje skiløb i lidt over 3.000 meters højde er Val d'Isere et af de mere snesikre områder i Alperne. 

Skiløb i både Val d'Isere og Tignes

Området omkring selve Val d'Isere består af cirka 150 pistekilometer, men er bogstaveligt talt bygget sammen med områderne Tignes, La Daille, Solaise og Le Fornet, som tilsammen kaldes Tignes-Val d'Isère Ski Area. I hele Tignes-Val d'Isère Ski Area har du mulighed for hele 300 kilometer piste. I det store område er skiløbet meget varierende, og her findes der pister for skiløbere på alle niveauer.

Nybegynder på ski i Val d'Isere

For nybegyndere findes de lette pister i nærheden af byen og over for Olympic-liften. For den mere avancerede skiløber findes Grande Motte-gletsjer på 3.456 meters højde.

Snesikre og udfordrende Val d'Isere

Gletscherne Pointe du Montet i Val d’lsere og La Grand Motte i Tignes er helt klart et besøg værd, når du er på en skiferie til Val d'Isere! Her har du mulighed for nogle dejlige og snesikre pister.

Men lad os være ærlige: Val d'Isere er ikke for nybegyndere. Har du været på ski et par gange, vil du elske området - men er du helt ny, vil vi hos Danski ikke anbefale dig at tage hertil. I stedet bør du overveje Alpe d'Huez i Frankrig.

Pudderskiløb i off-pisten

Det er ikke kun skiløbet på pisterne, der er i verdensklasse! Off-pisten i Val d'Isere er en klasse for sig selv. Man siger, at 10 % af skiområdet består af præparerede pister, resten er off-piste. Og med 300 pistekilometer, kan du selv regne ud, hvor meget off-piste der findes her.

Læs mere om byen i Val d'Isere her

Populære ophold i Val d'Isere

Danski-favorit siden 1982 Om byen i Val d'Isere

Val d'Isere betragtes ikke som et skiresort, men som en autentisk by. Byen havde liv og sjæl allerede inden man gjorde stedet til et af de mest populære skiområder i verden. En sådan skidestination i Alperne finder du ikke mange andre steder!

Lad os starte med at advare dig. Når solen skinner, skaber det en kontrast mellem de hvide bjerge og den azurblå himmel i Val d'Isere, så får du en uforklarlig afhængighed til byen - du får lyst til at komme igen

Afterski i verdensklasse

Når skiløbet er ovre, og tørsten skal slukkes, har Val d'Isere flere hyggelige steder, heriblandt det berømte La Folie Douce på pisten. La Folie Douce (Den søde galskab) er en samling af spisesteder i flere prisniveauer, og om eftermiddagen omdannes terrasserne til det største afterskisted i terrænet.

Der er livemusik, DJ's og cabaretshows hver dag som kan høres ud over pisterne. Når der er rigtig gang i den bliver der danset på de udendørs borde og sprøjtet champagne ud over det hoppende publikum! Du har ikke været til rigtig afterski i Val d'lsere, hvis du ikke har været forbi La Folie Douce.

Spis godt i Val d'Isere

I Val d'Isere finder du også flere Michelin-restauranter, hvis du gerne vil have pirret smagsløgene uden for pisten. Generelt spiser man godt i Val d'Isère, og kvalitetsniveauet er virkelig højt, for franskmændene ved godt, hvad de vil have.

Eksklusivt byliv i Val d'Isere

På din skiferie i Val d'lsère finder du også masser af muligheder for god shopping, specielt på hovedgaden Olympique Avenue. Her finder du alt hvad hjertet begærer af luksusmærker, skitøj og lokale produkter. Udover skiløb findes der mange andre aktivitetsmuligheder i byen som bowling, biograf, fitnesscenter og wellness-muligheder.

Der er i Val d'Isère masser af muligheder for at slappe af en tur i den lokale svømmehal, Centre Aquasportif. Bemærk, at der i dit liftkort medfølger en gratis adgangsbillet til svømmebadet i Centre Aquasportif, spa og aktiviteter er mod tillæg.

Val d'Isere, Val d Isere, Val d Isère, eller Val D?

Selv om det franske sprog kan byde på mange knuder på danske tungebånd, når det kommer til udtalen, er det ofte endnu sværere at greje, hvordan de dog skriver tingene. Udtalen behøver i dette tilfælde ikke være det store problem: Val disær (lidt som ”affære”). Du kan roligt skrive byens navn som du vil, men den korrekte stavemåde er Val d'Isère.

Læs mere om aktiviteter i Val d'Isere her

Vores lejligheder og hoteller i Val d'Isere

AccommodationTypes

Mere end skiløb Aktiviteter i Val d'Isere

I Val d'Isere er der masser at give sig til efter en dag på ski! Herunder kan du læse om nogle af alle mulighederne.

Tag i svømmehallen

Med i dit liftkort har du én fri entré til svømmehallen, Centre Aquasportif, de dage hvor dit liftkort gælder. Et fint alternativ hvis vejret ikke tillader en hel dag på ski eller bare til en afslappende afveksling.

Skøjtebane i Val d'Isere

For dig som stadig er frisk efter en dag på ski! Lej et par skøjter og stå på den hyggelige skøjtebane i hjertet af Val d'Isere.

Speed riding

Er du frisk på et flyvende skiløb ned ad pisterne, skulle du prøve Speed Riding. Denne oplevelse er super sjov og giver et adrenalin kick til enhver skiløber. Speed riding er skiløb med kite (en drage), hvilket betyder skiløb, hvor du noget af tiden flyver og kan lave små hop.

Heli skiing i Val d'Isere

Få dit livs oplevelse og tag med på det meget populære heli skiing, hvor du flyver til Italien og sættes af på toppen af et bjerg og kører på helt uberørte off-piste ned med instruktør. Når du er færdig, bliver du kørt tilbage til Val d’Isere.

Ice climbing

Få en oplevelse for livet og mærk suset i maven, når du klatrer op ad et naturligt frosset vandfald i smukke omgivelser i La Daille. Ice climbing er for dig, som gerne vil have et adrenalin kick, alt imens du får en naturoplevelse af en anden dimension. Når du klatrer på de smukke vægge, er der ikke blot mulighed for at få en kanon udsigt, men en sand sanseoplevelse i et af Frankrigs smukkeste områder.

Hundeslæde i Val d'Isere

Er du til stille og rolig afslapning med vennerne, familien eller din partner kan en tur med hundeslæde i Val d’Isere eller Tignes varmt anbefales. Du kommer helt tæt på hundene, hvis fornemste opgave er at vise dig den smukke natur på en meget idyllisk hundeslædetur.

Icecart - gocart på sneen

I Val d'Isere er der en isbane, hvor du kan teste icecart. Det er ligesom gocart - bare på en bane af is.

Snescooter i Val d'Isere

Er du til fart over feltet, kan du komme ud og køre på snescooter i Val d'Isere. Du kan have din egen scooter, eller du kan være to på den.

Icediving

Har du lyst at komme under isen i en frossen sø i Tignes? Så er det muligt her! En oplevelse du helt sikkert ikke glemmer.

Tag en tur med en præpareringsmaskine

Har du altid undret dig over, hvordan en præpareringsmaskine fungerer? Nu får du muligheden for at køre din egen præpareringsmaskine!

Paragliding

Kunne du tænke dig at komme ud at flyve i en faldskærm over den flotte autentiske by Val d’Isère? Så er det muligt på skiferien hertil.

Tandem flight

Hvis du er vild med højder så kom ud og prøv det fantastiske tandem flight, hvor du får muligheden for at se byen oppefra, få vind i håret og se en ubeskrivelig udsigt over alperne her i området.

Arrangementer med guiderne

Foruden alt det, du kan opleve på egen hånd i Tignes, så har vores guider også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

 • Picnic i sneen
 • Skibriefing
 • Byvandring
 • Vinsmagning
 • Fælles frokost
 • Skøjtetur

I Frankrig må vi desværre ikke køre pistevisning grundet fransk lovgivning. I stedet for kører vi i starten af din skiferie en skibriefing, hvor vi fortæller om de bedste nedfarter og lifte i området, generel information og hvad der er godt at vide.

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19.

Få et tilbud på skiferien til Val d'Isere

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Val d'Isere. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vild med Val d'Isere? Så kan du også lide ..