Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Hotel Ormelune

Morgenmad

Om Hotel Ormelune

Tæt på pisterne i Val d’Isere finder du Hotel Ormelune, som både byder på farverig indretning, wellness og ski in/ski out.
Det er et moderne indrettet hotel holdt i lyse, men iøjnefaldende farver, som giver liv og sjæl til hotellets lidt mørke ydre.

Tag skiene på skuldrene og gå blot 50 meter til liften og 1-2-3, så er du på vej mod fantastisk skiløb. Det er lige så let når du kommer hjem fra dagens skiløb, og der er altså virkelig tale om ski-in/ski-out på Hotel Ormelune.

Placeret lige i hjertet af Val d'Isere

Men det er ikke kun pisten, du bor tæt på. Lige om hjørnet er der nemlig et stort udvalg af restauranter, barer og afterski - og ikke mindst shopping. Der er altså rig mulighed for at udforske byen på andet end ski.

I hotellets bar og lounge kan du slappe af om aftenen, efter en dag på ski. Her er der plads til større grupper, så I sammen kan nyde en kold øl og få snakket dagens ski-oplevelser igennem.


Skønt wellness-område

På hotellet finder I også en sauna og hammam, hvor I kan få løsnet op i musklerne og blive klar til endnu mere skiløb i fantastiske Val d’Isere. Hvis du har mere energi tilbage, så kan du også slå dig løs i hotellets fitness område.
Masser af mad-muligheder

På Hotel Ormelune er opholdet med kvartpension, så du kan nyde en skøn morgenmad i restauranten hver dag, inden det går løs på pisterne. Om aftenen kan du enten prøve de mange lækre restauranter Val d’Isere byder på, eller du kan smutte ned af trapperne i hotellets restaurant og nye moderne, franske middagsretter.

Hotellets personale går meget op i deres arbejde, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at I får den bedste tid på jeres skirejse til Val d’Isere i Frankrig.

Afstand til piste

50 m

Afstand til lift

50 m

Afstand til centrum

25 m

Afstand til skibus

50 m

Afstand til skileje

100 m

Pension

Morgenmad

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Fitnessrum, Garage, Kæledyr, Lounge, Morgenmad, Pejs, Reception, Sauna, Skirum med støvletørrer, Wellness, Wellness behandlinger

Dobbeltværelse "Lille"

Dobbeltværelse på ca. 19 m2 med telefon, TV, safebox og toilet/bad.
Balkon - Sengelinned – Pengeskab- Bad og toilet – Telefon - Håndklæder -TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse "Medium"

Dobbeltværelse på ca. 21 m2 med telefon, TV, safebox og badeværelse med badekar.

Sengelinned – Pengeskab - Bad og toilet – Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse "Stor"

Stor dobbeltværelse på ca. 29 m2 med telefon, TV, safebox, balkon mod syd og badeværelse med badekar.  
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer - Pengeskab- Bad og toilet – Telefon - Håndklæder -TV - Wi-Fi (gratis) 

Suite XL - 42m2, mulighed for opredning til 2 børn

Suite på ca. 42 m2 med stue, dobbeltværelse, værelse med køjesenge og badeværelse med badekar. Indrettet med telefon, TV og safe.
Sengelinned – Pengeskab - Bad og toilet – Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)
 

AccommodationTypes