Gæstfrit og billigt Skiferie til Italiens bedste skisportssteder

Fem grunde til at tage på skiferie til Italien:

  • Pengene rækker længere end i Frankrig og Østrig.
  • Du finder nogle af de bedste og mest eftertragtede skisportsdestinationer.
  • Italien er meget familievenligt - og til den ekstreme skiløber er der også muligheder for heliskiing.
  • Italienerne er verdensberømte for deres gæstfrihed.
  • Masser af solskinstimer og snesikkert skiløb venter.

Perfekt skiløb for alle niveauer

Italien er et ideelt sted at tage på skiferie, da der er fyldt med forskellige muligheder, hvilket betyder, at alle kan være med. Om du er på jagt efter skidestinationer til børn og nybegyndere, foretrækker store skiområder med perfekte muligheder for heldagsture, eller foretrækker svært og udfordrende terræn, så har Italien det.

Læs mere om en skiferie til Italien her.

Vores tre mest populære ophold i Italien

Vores rejsemål i Italien

Højt humør på hvid pist under blå himmel i Canazei på skiferie med Danski

Gigantiske Canazei

Tag på skiferie til Canazei, der byder på masser af skiløb for alle niveauer.

Kombiner et gigantisk skiområde med en by der rummer de bedste afterskisteder og et pulserende natteliv. Tilsæt lækker italiensk mad til priser, der er lavere end i Østrig og Frankrig. Så har du Canazei! Canazei er en del af verdens største skiområde med intet mindre end 1.220 kilometer pister, en fun-park og off-piste. Du finder i den grad skiløb til alle niveauer i Canazei.

Læs mere om Canazei
Tobias Jørgensen

Har du spørgsmål til

Tobias Jørgensen

Tlf. +45 86 800 600 tobias.jorgensen@danski.dk
Glade børn på ski med snedækkede bjerge i baggrunden på familievenlig skiferie i Livigno med Danski

Børnevenlige Livigno

Livigno er et fantatisk skiområde, med en masse skønne pister for enhver smag.

Livigno byder ikke kun på formidabelt skiløb. Her der der også mulighed for gokart, rallykørsel og ATV-kørsel på is, snescooter, paraglidning og andre ekstreme aktiviteter! Ligeledes er der også flere afslappende aktiviteter såsom biograf, wellness, og bowling/spillehal. Der er altså mulighed for at give benene en pause, uden at komme til at kede sig i Livigno.

Læs mere om Livigno
Thomas Ørts

Har du spørgsmål til

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 thomas.orts@danski.dk
Glad familie i sneen under blå himmel på en skidag på skiferien i Passo Tonale

Børneparadiset Passo Tonale

Det snesikre og solbeskinnede børneparadis, hvor det praktisk talt er umuligt at fare vild.

Italienerne er verdensberømte for at forgude deres “bambini”, og det mærker man tydeligt her. Passo Tonale er indbegrebet af børnevenlighed.

Skiområdet er ikke et enormt virvar af pister, men en dejlig kompakt perle, der er utroligt nem at overskue for store og små.

Læs mere om Passo Tonale
Sebastian Bundgaard

Har du spørgsmål til

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 sebastian.bundgaard@danski.dk

Skiområdet

Byen

Velpræparerede pister Solrige Italien

Tag med Danski på skiferie til Italien og løb på ski ned ad de særdeles velpræparerede pister i de store italienske skisportsområder. Italienerne er kendte for at værne omhyggeligt om pisterne, så du kan stå op til klargjorte og lækre pister hver morgen.

Alle der har stået på ski i Italien har oplevet den kærlighed de lokale har for sne og skisport, hvilket i høj grad også kommer til udtryk på pisterne. Italienerne er nogle af de bedste til at præparere pister, hvorfor du som skiløbere kan forvente verdensklasse-pister og fantastisk skiløb. Italien huser samtidig nogle af verdens største skiområder, der strækker sig over Alperne i vest og Dolomitterne i øst.

Italiens mange muligheder

Støvlelandet er skinationen, hvor pengene rækker længere, og hvor nogle af de største, bedste og mest eftertragtede skisportsområder findes. Hvis jeres næste skiferie skal gå til Italien, kan du sammen med Danski rejse til Canazei, Livigno og Passo Tonale.  

At rejse på skiferie til Italien er meget mere end godt skiløb og velpræparerede pister. Her er der mange muligheder for at gå ture i de hyggelige italienske byer, besøge de charmerende restauranter og caféer og ikke mindst smage på alt det lækre italienske mad. En skiferie til Italien er med garanti en succes!

Gæstfrie Italien

Italien er det gæstfrie land, der med sin beliggenhed byder på smuk natur, mange solskinstimer samt snesikkert skiterræn, hvor alle har mulighed for være med. I Italien er der hyggelige landsbyer på bjergsiderne og familiedrevne restauranter, der serverer udsøgt mad fra det velkendte italienske køkken. Du vil med garanti få smag for de skønne pastaretter samt de traditionelle italienske stenovnspizzaer, der smager himmelsk, og som kun italienerne kan lave dem.

Vedrørende afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie. Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Familievenlige destinationer i Italien

Italien er et oplagt skirejsemål, hvis du har børn med på skirejsen. Italien har fine og børnevenlige skidestinationer, hvor alle aldre og niveauer har optimale muligheder for at tage de første sving med ski under fødderne. Danski anbefaler især Livigno til børnefamilierne, hvor du også kan få dansk skiskole.

Ekstremskiløb for den modige

Hvis du er til ekstremskiløb, kan Livigno, som et af de eneste steder i Europa, tilbyde heliskiing. Helikopteren sætter dig eller jer af på toppen af bjerget, og så er der kun en vej, og det er nedad. Det handler om mod og viljestyrke, og har du først kastet dig ud i det, er der kun en vej ned, og du får en oplevelse for livet.

Psst ... Vi har også rejser til to andre lande!