Gæstfrit og billigt Skiferie til Italiens bedste skisportssteder

5 grunde til at tage på skiferie til Italien:

  • Pengene rækker længere end i Frankrig og Østrig
  • Du finder nogle af de bedste og mest eftertragtede skisportsdestinationer i Italien
  • Italien er meget familievenligt - men til den ekstreme skiløber er der også muligheder for heliskiing
  • Italien er utrolig gæstfri
  • Masser af solskinstimer og snesikkert skiløb venter

Italien er et ideelt sted at tage på skiferie, da der er fyldt med forskellige muligheder, hvilket betyder, at alle kan være med. Om du er på jagt efter skidestinationer til børn og nybegyndere, foretrækker store skiområder, hvor der perfekte muligheder for heldagsture, eller hvis du foretrækker svært og udfordrende terræn, så har Italien det.

Læs mere om en skiferie til Italien her.

Vores rejsemål i Italien

Familie på skiferie til Canazei i Italien med Danski

Canazei

Læs mere om Canazei

Tag på skiferie til Canazei, der byder på masser af skiløb for alle niveauer.

Kombinér et gigantisk skiområde med en by der rummer de bedste afterskisteder og et hektisk natteliv. Tilsæt lækker italiensk mad til priser, der er lavere end i Østrig og Frankrig. Så har I Canazei! Canazei er en del af Verdens Største Skiområde med intet mindre end 1.220 kilometer piste, en fun-park og off-piste. Altså finder du skiløb til alle niveauer i Canazei.

Har du spørgsmål til

Canazei?

Frederik Klebaek

Tlf. +45 86 800 600 eller frederik.klebaek@danski.dk

Livigno har pister hvor alle kan være med - Tag med Danski på familievenlig skiferie

Livigno

Læs mere om Livigno

Livigno er et fantatisk skiområde, med en masse skønne pister for enhver smag.

Livigno byder ikke kun på formidabelt skiløb. Her der der også mulighed for gokart, rallykørsel og ATV kørsel på is, snescooter, paraglidning og andre ekstreme aktiviteter! Ligeledes er der også flere afslappende aktiviteter såsom biograf, wellness, og bowling/spillehal. Der er altså mulighed for at give skibenene en pause, uden at komme til at kede sig i Livigno.

Har du spørgsmål til

Livigno?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Skitur med Danski til smukke Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx

Læs mere om Sauze d'Oulx

1.000 kilometers off-piste, gode lange dagsture og et godt liftsystem.

Der er ikke mange, der kender til denne perle i Italien, men dem som gør, ja - de kommer tilbage år efter år. Dette skyldes formentlig tre ting: Solskin, skiløb og charme! Solen skinner faktisk næsten altid i Sauze d'Oulx, som derfor også bliver kaldt Alpernes Balkon. Her er der mere end 400 pistekilometer til alle niveauer på de idylliske skovpister i området.

Har du spørgsmål til

Sauze d'Oulx?

Annika Kölln

Tlf. +45 86 800 600 eller annika.kolln@danski.dk

Destinationer i Italien

Skiområdet

Byen

Velpræparerede pister - hver dag Solrige Italien

Tag med Danski på skiferie til Italien og løb på ski ned af de særdeles velpræparerede pister i de store italienske skisportsområder. Italienerne er kendt for at værne omhyggeligt om pisterne, så du kan stå op til klargjorte og lækre pister hver eneste morgen.

Lækkert skiløb på velpræparerede pister

Alle der har stået på ski i Italien ved, hvilken kærlighed de lokale har for sne og skisport, hvilket i høj grad også kommer til udtryk på pisterne. Italienerne er nogle af de bedste til at præparere pister, hvorfor du som skiløbere kan forvente verdensklasse pister og fantastisk skiløb. Italien huser samtidig nogle af verdens største skiområder, der strækker sig over Alperne og Dolomitterne.

Italiens mange muligheder

Støvlelandet, hvor pengene rækker længere, og hvor nogle af de største, bedste og mest eftertragtede skisportsområder findes. Hvis jeres næste skiferie skal gå til Italien, kan du sammen med Danski rejse til Canazei, Livigno og Sauze d'Oulx.  

At rejse på skiferie til Italien er meget mere end godt skiløb og velpræparerede pister. Her er der mange muligheder for at gå ture i de hyggelige italienske byer, besøge de charmerende restauranter og caféer og ikke mindst smage på alt det lækre italienske mad. En skiferie til Italien er med garanti en succes!

Gæstfrie Italien

Italien er det gæstfrie land, der med sin beliggenhed byder på smuk natur, mange solskinstimer samt snesikkert skiterræn, hvor alle har mulighed for være med. I Italien er der hyggelige landsbyer på bjergsiderne og familiedrevne restauranter, der serverer udsøgt mad fra det velkendte italienske køkken. Du vil med garanti få smag for de skønne pastaretter samt de traditionelle italienske stenovnspizzaer, der smager himmelsk, og som kun italienerne kan lave dem.

Familievenlige destinationer i Italien

Italien er et oplagt skirejsemål, hvis du har børn med på skirejsen. Italien har fine og børnevenlige skidestinationer, hvor alle aldre og niveauer har optimale muligheder for at tage de første sving med ski under fødderne. Danski anbefaler især Livigno til børnefamilierne, hvor du også kan få dansk skiskole.

Ekstremskiløb for den modige

Hvis du er til ekstremskiløb, kan Livigno, som et af de eneste steder i Europa, tilbyde heliskiing. Helikopteren sætter dig eller jer af på toppen af bjerget, og så er der kun en vej ned. Det handler om mod og viljestyrke, og har du først kastet dig ud i det, er der kun en vej ned, og du er garanteret en oplevelse for livet.

Se vores tre mest populære ophold i Italien