Danskernes absolutte favorit Tag på familieskiferie til Wagrain

Sådan en skiferie til Wagrain i Østrig:

  • Et paradis for børn og børnefamilier
  • Skiløb i et godt sammenhængende skiområde
  • Nedfarter til alle niveauer - både børn og øvede
  • Lejligheder og hoteller i alle prisklasser
  • En af danskernes favoritter - og derfor er der også dansk skiskole
  • Bedst hvis du bor på børnevenlige Danski Klubhotel Widmoos

Danskerfavoritten over dem alle

Charmerende Wagrain i Østrig er danskernes absolutte favorit når de skal på en familie skiferie. Hvert år byder Wagrain velkommen til tusindvis af danskere - og de kommer igen og igen. Her er nemlig masser oplevelser i sneen for børn, unge og ældre. Når du først har oplevet Wagrain, forstår du hvorfor det er så populært!

Læs mere om Wagrain her

Fakta om Wagrain

Blå pister

119 km

Røde pister

189 km

Sorte pister

42 km

Samlet pister

350 km

Wagrain

Højeste skiløb

2.188 m

Længste nedfart

6 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

100

Liftkapacitet

120.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Griessenkareck

Grafenberg

Vores lejligheder og hoteller i Wagrain

AccommodationTypes

Snesikker familie-skiferie Danskerfavoritten Wagrain

Perfekt placeret midt i det 350 kilometers store Salzburger Sportwelt finder du Wagrain.

I den ene retning tager du Grafenberg-liften, hvor skiområdet strækker sig helt ud til Alpendorf. I den anden retning, fra bydelen Kirchboden, tager du Flying Mozart-liften til den anden del af skiområdet, der her er forbundet med Flachau. Desuden kan du også stå på ski helt fra St. Johan til Flachau uden at benytte skibussen - med andre ord er der rig mulighed for at prøve en ny piste hver dag!

Udover de 350 pistekilometer i Salzburger Sportwelt dækker liftkortet yderligere cirka 400 kilometer pister i hele Salzburgerland, blandt andet Schladming og Gasteinerdalen. I bil kommer du let til disse områder.

Familievenlige Wagrain

Overalt i området er der brede og familievenlige blå og røde pister - kun få sorte. Med et utal af små hyggelige hytter fordelt rundt i området er det nemt at få tanket både store og små skiløbere op. I Wagrain er der desuden mulighed for dansk skiskole allerede fra tre-års-alderen. Du finder også store parker og børneområder, der er perfekte til børn og barnlige sjæle. Byen er ikke fyldt med unge gymnasier og universiteter, der fester til langt ud på natten, men er rolig med plads til at børnene kan lege i sneen efter dagens skiløb.

Snesikkert skiløb i Wagrain

Selvom der kun skal 20 centimeter sne til at stå på ski, så har Wagrain garderet sig. Det er nemlig sådan, at Wagrian kan åbne 90 % af området med snekanoner helt op til +2 grader. Så skal du på skiferie sent på sæsonen, og er du bange for om der er sne nok, så frygt ej.

Meget mere end skiløb

Efter dagens skiløb kan du smutte ind på et af de hyggelige afterski-steder, eller du kan tage hele familien med en tur i Wagrains store badeland, Wasserwelt, med blandt andet inden- og udendørs swimmingpool. Adgang her er gratis tre timer om dagen uanset hvor du bor i Wagrain. Du får udleveret et Salzburger Sportwelt Karte, når du tjekker ind eller af vores guider. Lyst til mere? Så kan du også prøve Wagrains tre kilometer lange kælkebane.

Danski Klubhotel Widmoos i Wagrain

I Wagrain finder du vores eget Danski Klubhotel Widmoos. De lokale siger, at det ligger i himlen over Wagrain. Det er måske lidt overdrevet, men hotellet ligger lige ud til pisten og lidt hævet over Wagrain - der er altså en fantastisk udsigt fra hotellet. Om morgenen er det således bare på med skiene og så ellers afsted på ski lige foran hoveddøren. Til nybegynderne og børn ligger der en øvelift lige i baghaven - meget bedre bliver det ikke!

Billige skiferie til Wagrain

Hvis du gerne vil have hele familien med på skiferie i Wagrain og bo i en lejlighed, så har Danski mange billige lejligheder i byen. Fra alle lejligheder og hoteller i byen er det let at komme til og fra liftene - der kører nemlig skibusser fra næsten hvert et gadehjørne hele tiden.

Men det er ingen hemmelighed, at Wagrain oftest er lidt dyrere end for eksempel Alpendorf - selvom de deler samme skiområde. Så vil du gerne have mere for pengene, bør du se nærmere på Alpendorf.

Pistevisning for alle skiløbere

Vores guider i Wagrain vil rigtig gerne vise dig området. Derfor arrangerer de hver uge en pistevisning, hvor de vil tage dig rundt i området - og har du børn med, kan de glæde sig til en pistevisning kun for børn. Her kan alle være med, uanset niveau. Så find skiene frem og se frem til en god oplevelse på ski med andre skiløbere.

Apropos guider, så har vores guider lavet et lille indlæg med deres gode råd til en skiferie i Wagrain i Østrig. Her kan du læse om deres yndlingspister, restauranter, børnevenlige områder og meget mere. Læs guiden til Wagrain her

Den bedste skiferie i Wagrain

Wagrain er en fantastisk destination - og det er ikke uden grund, at det er danskernes foretrukne skidestination i Østrig

Populære ophold i Wagrain

Få et tilbud på skiferien til Wagrain

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Wagrain. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.