Østrig, Wagrain

Lejlighed

Haus Haid

Fakta

Om Haus Haid

Velkommen til Haus Haid og Wagrain! Haus Haid er et nyrenoveret hus med 10 lejligheder, der blandt andet har central beliggenhed og et lille wellness-område.

Haus Haid er et nyrenoveret hus fra 2007 med i alt 10 lejligheder. Lejlighederne er hyggeligt indrettede med god plads til både børn og voksne – og beliggenheden er meget børnevenlig i en lukket gård.

Lejligheder med wellness

Til alle lejligheder er der et privat ski-depot med varmeskab. Derudover finder du en lille wellness-afdeling med solarium, sauna og jacuzzi – mod betaling. Men helt gratis kan du benytte Wagrains store vandland, Wasserwelt, som ligger i gåstand fra Haus Haid.

Smørhullet mellem to lifte

Men du er jo på skiferie, så afstanden til skiløbet er vigtig. Små 50 meter fra lejlighederne finder du skibussen, som tager dig til enten Grafenberg eller Flying Mozart liften – lejlighederne ligger nemlig i smørhullet lige mellem de to lifte.

Kommer du i bil til Wagrain, så kan du parkere bilen helt gratis lige ved lejlighederne.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Måltider på Hotel Himmelberg

Når du bor i lejlighed i Wagrain, har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller aftenmenu, bestående af en 3 retter. Måltiderne kan du nyde på
Hotel Himmelberg i den hyggelige restaurant.

3-retters aftenmenu (18.00-19.30): 189 DKK
Morgenbuffet (07.30-09.30): 119 DKK
Morgenmad ved ankomst (07.30-09.30): 139 DKK

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig i Wagrain.

OBS: Der er ikke viskestykker i lejlighederne.

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 800 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 2-værelses 4 personer


2-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 40m2. Lejligheden er moderne indrettet og består af et soveværelse med dobbeltseng, stue med sovesofa, fladskærm og spiseplads, åbent, veludstyret køkken med opvaskemaskine og ovn, bad og toilet samt altan.
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn -Køleskab -Håndklæder -TV -
Elkedel -Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 8 personer


4-værelseslejlighed til hver 8 personer på 88m2. Lejligheden består af 3 separate soveværelser, 3 badeværelser, større stue med sovesofa, fladskærm, musikanlæg og spiseplads, åbent, veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og ovn, samt lækker balkon med fantastisk bjergudsigt. Meget smuk udsigt til skiområdet i Wagrain fra lejligheden
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn -Køleskab -Håndklæder -TV -
Elkedel -Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes