Østrig, Wagrain

Lejlighed

Apartment Amadé Lodge

Fakta

Om Apartment Amadé Lodge

I bunden af pisten og tæt på liften “Flying Mozart” findes den hyggelige alpehytte Amadé Lodge, der tilbyder seks komfortable lejligheder, og er ideel til familier, eller grupper der rejser sammen på skiferie.

Overvejer du en skiferie til skønne Wagrain denne vinter? Så læs med her, vi har nemlig fundet den perfekte indkvartering til jer der ønsker at bo i lejlighed på skiferien! 

Stort område 


Vælger du Amadé Lodge, som indkvartering på din skiferie, har du altid skiløbet inden for rækkevidde. Huset ligger nemlig kun få meter fra den store lift "Flying Mozart". Dermed kan du hurtigt komme på ski hver dag i det fantastiske skiområde!
 Du bor centralt i Wagrain og har derfor både den smukke østrigske afterski, samt en række restauranter og butikker inden for gåafstand.

Klassiske komfortable alpelejligheder 


Lejlighederne er både flotte og komfortable, og de er alle indrettet i smuk alpedesgn. Her garantere jeg du får dig, den rette atmosfære på din skiferie. Lejlighederne har alle private badeværelser, fuldt udstyrede køkkener, tv med flere hundrede internationale tv-kanaler og en altan eller terrasse med dejlig udsigt over bjergene og dalen.

Masser af forskellige faciliteter 

Der er gratis wifi i ejendommen, og hvis i kommer til Wagrain i bil er der også gratis parkering foran huset. Efter endt skidag der også mulighed for opbevaring af ski i kælderen. Vandlandet: "Wasserwelt Wagrain" er i nærheden, og alle der bor på Amadé Lodge fri adgang til vandlandet. Her finder du alt fra hurtige vandrutschebaner til afslappende dampbade og varme saunaer. En fantastisk måde at afslutte en vidunderlig dag fra pisten!
I Amadé Lodge må du medbringe hund for 7€ pr. nat. Ring til os på 86 800 600, hvis du ønsker dette.
Danski glæder sig til at se jer i Wagrain. 

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Mikrobølgeovn Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengørring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studielejligheden ligger på øverste etage, har en kombineret stue og soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa til max. to personer. Lejligheden har en balkon med panoramaudsigt, et køkken med spiseplads, et brusebad med toilet. En barneseng til rådighed på anmodning.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine -Kogeplade –
Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn - Køleskab –Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis)   

Lejlighed 3-værelses 7 personer

Lejligheden har to etager, indgangen er på øverste etage, der er to separate soveværelser, et med dobbeltseng og terrasse, andet værelse med en dobbeltseng og to enkeltsenge som har adgang til en balkon. Bruser med toilet er placeret ved indgangen. Trappen fører til stueetagen, her er et rummeligt køkken og spiseplads. Opholdsstuen med kombineret køkken har en glasdør ind til det ene soveværelset med en dobbeltseng, kabel-tv og mulighed for en ekstra seng eller barneseng. Også på denne etage er der et brusebad og et separat toilet.
Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine - Kogeplade – Opvaskemaskine – Hårtørrer- Mikrobølgeovn – Ovn- Køleskab –Terrasse - Brødrister - Håndklæder -TV –Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

 

AccommodationTypes