Østrig, Wagrain

Lejlighed

Haus Gebauer

Fakta

Om Haus Gebauer

Haus Gebauer er hyggelige lejligheder, der ligger lige i hjertet af Wagrain - perfekte til familien, parret eller vennegruppen.

Drømmer du om at bo i centrum af Wagrain?

Så er Lejlighederne, Haus Gebauer et oplagt valg. Den centrale bydel ligger nemlig kun 100 m. fra lejlighederne. Så der er rig mulighed for at udforske Wagrain by, der byder på gode indkøbsmuligheder, restauranter i ægte østrigsk stil og hyggelige afterskibarer.

Sætter du også pris på en flot natur, kan du passende smide benene op efter en hel dags skiløb og nyde udsigten til floden, der løber lige foran huset.

Bo 100 meter fra skibussen

Ikke langt fra husets hoveddør kan du hoppe på skibussen, der på få minutter fragter dig direkte til liften. Her kan du udforske de 350 km. skiløb Wagrain byder på.

OBS! Sæsonen 23/24 kan der forekomme byggestøj. Busstoppestedet er blevet rykket længere op af vejen pga byggeri.

Forskellige typer lejligheder

Vi tilbyder flere forskellige typer lejligheder – alle renoverede inden for de sidste 5 år.

Der er desuden tv i alle lejlighederne lige som alle frit må benytte husets sauna efter en hel arbejdsdag på ski.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Måltider på Hotel Himmelberg

Når du bor i lejlighed i Wagrain, har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet eller aftenmenu, bestående af en 3 retter. Måltiderne kan du nyde på Hotel Himmelberg i den hyggelige restaurant.

3-retters aftenmenu (18.00-19.30): 189 DKK
Morgenbuffet (07.30-09.30): 119 DKK
Morgenmad ved ankomst (07.30-09.30): 139 DKK

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 900 m

Afstand til lift 900 m

Afstand til centrum 350 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 850 m

Værelset

TV Ja

Sengelinned Ja

Rengøring Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

Wellness Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses 3 personer

1-værelseslejlighed til 3 personer bestående af enkelt, åbent tekøkken, opholdsrum med dobbeltseng og spisekrog, hvor tredje person sover. Derudover bad og toilet. Lejligheden er ca. 30m2.
Sengelinned - Kogeplade – Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) - ovn - køleskab - kaffemaskine - elkedel
 

Lejlighed 2-værelses 3 personer

2-værelseslejlighed i stueplan. Lejligheden består af soveværelse med to sovepladser, opholdsrum med sovesofa og åbent, enkelt køkken samt bad og toilet. Lejligheden er ca. 40m2.
Sengelinned - Kogeplade – Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) - ovn - køleskab - kaffemaskine - elkedel

Lejlighed 2-værelses 4 personer

2-værelseslejlighed på 1. sal med altan. Lejligheden består af soveværelse med to sovepladser, opholdsrum med sovesofa og åbent, enkelt køkken samt bad og toilet. Lejligheden er ca. 40m2.
Sengelinned - Kogeplade – Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) - ovn - køleskab - kaffemaskine - elkedel

Lejlighed 5-værelses 13 personer

En meget sjælden og helt fantastisk 5-værelseslejlighed med op til 13 sengepladser. Lejligheden er i to etager og på 160m2 og består af 4 separate soveværelser samt en kabine med hhv. 2, 2, 2, 4 og 3 sengepladser på øverste etage. Der er altan til alle værelser. Der er 3 badeværelser i lejligheden, 2 toiletter, stue med sovesofa samt stort, nyt spisekøkken indeholdende alt hvad et rigtigt køkken skal indeholde, ovn, opvaskemaskine osv.
Sengelinned - Kogeplade – Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) - ovn - køleskab - kaffemaskine - elkedel
 

AccommodationTypes