Vores service

Før, under og efter skiferien Danski er der for dig

Vi sidder klar ved telefonen, når du ringer. Vi står klar til at tage imod dig, når du kommer frem på destinationen - og vi vinker farvel i lufthavnen, når du skal hjem mod Danmark. Danski er der for at hjælpe dig med at få den bedste tid på skiferien - uanset om du rejser alene på skiferie, skal på familieskiferie eller det er en gruppetur på ski med vennerne.

Når du ringer for at bestille skiferien

Når du ringer til os, er det en af vores dygtige Travel Advisors der tager telefonen. Vi ved alle en masse om vores forskellige rejsemål, ligesom vi kan svare på de fleste spørgsmål om de hoteller og lejligheder, vi benytter. Har du brug for vejledning til en god børnedestination, hvor der er den bedste afterski, hvor du finder den bedste off-piste eller de gode brede pister, så kan de hjælpe. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted at holde den bedste skiferie. Så bare giv os et ring på +45 86 800 600 - vi glæder os!

Når du er på skiferie i Alperne

På rejsemålet står vi klar til at byde dig velkommen. Flyver du derned, modtager guiden dig i lufthavnen, kører med på bus-transferen til destinationen, og hjælper dig med at blive indkvarteret på hotellet eller i lejligheden. Hvis du kører selv eller kommer med bus, tager guiden imod dig på destinationen og hjælper dig hen til indkvarteringen. Det er også guiden, der hjælper med stort og småt, mens du holder skiferie. I løbet af ugen er det også guiden, der står for arrangementer, som enten kan bestilles hjemmefra eller på rejsemålet.

Når du skal hjem fra din skiferie 

Guiderne sørger også for, at du kommer godt hjem mod Danmark igen - omend det ikke altid er lige sjovt, når en god skiferie er slut. Der vil altid være en guide med bussen til lufthavnen for at sikre, at alle bliver checket ordentligt ind og kommer sikkert fra destinationen.

Danski 24-timers service

På rejsemålet kan du altid komme i kontakt med guiden på vores 24-timers servicetelefon. Du kan desuden altid tilmelde jer arrangementer og udflugter via servicetelefonen. Når du bestiller en skiferie med Danski har du altså 24 timers service i døgnet.

Tryghed hele vejen

Danski er altså din garanti for den bedste tid i Alperne på årets skiferie. Vi hjælper dig før, under og efter skiferien. Alt du skal tænke på er skiløbet og hygge med dine med skiløbere.

Ring +45 86 800 600 og få hjælp til at finde årets skiferie med Danski.