Vores service

Før, under og efter skiferien Danski er der for dig

I sæsonen 22/23 opnåede vi de bedste servicetal - nogensinde! Når du tager på skiferie med Danski, garanterer vi den bedste service både inden skirejsen, under rejsen og på vores egne hoteller.

På alle vores destinationer i Alperne, har vi guider af høj kvalitet. De gør alt for at yde den bedste support og service, så din skiferie bliver fyldt med gode minder. 

En skiferie skal være med fokus på hygge, samvær og maksimal tid på pisterne. For at alle kan opnå dette, sørger vores guider for liftkort, bagageopbevaring, relevant information, hjælp ved leje af ski, skiskole og meget mere. 

De sørger for alt det, man typisk bruger en halv til en hel skidag på, hvis man vælger en ”gør-det-selv-skiferie” 

Guideservice i Alperne 

Alle vores guider har været gennem en lang udvælgelsesproces, der sikrer, at vi har de bedste og mest kompetente personer til jobbet. Vi kan dermed garantere dig god guideservice, på højt niveau. Vores guider er veluddannede, professionelle og stræber efter at give dig god service.   

På rejsemålet kan du altid komme i kontakt med guiden på vores 24-timers servicetelefon. Du har altså hjælp at hente hele døgnet rundt under din skiferie, når du bestiller din rejse med Danski.  

Når du er på skiferie  

På rejsemålet står vi klar til at byde dig velkommen. Flyver du derned, modtager guiden dig i lufthavnen, og hjælper dig med at blive indkvarteret på hotellet eller i lejligheden. Hvis du kører selv eller kommer med bus, tager guiden imod dig på destinationen og hjælper dig hen til indkvarteringen. 

I løbet af ugen, er det også guiderne, der står for arrangementer, som kan bestilles på rejsemålet enten via guiderne eller APP’en. Så du kan glæde dig til, at få uforglemmelige minder med hjem. Guiderne sørger selvfølgelig også for, at du kommer godt hjem mod Danmark igen - omend det ikke altid er lige sjovt, når en god skiferie er slut.  

Tryghed hele vejen 

Danski er altså din garanti for den bedste tid i Alperne på årets skiferie. Vi hjælper dig før, under og efter skiferien. Alt du skal tænke på, er skiløbet og at hygge med dine med-skiløbere. 

Vores guider glæder sig til at byde dig velkommen i Alperne!  

Ring +45 86 800 600 og få hjælp til at finde årets skiferie med Danski.