Danski-favorit Tag på skiferie til Frankrig

Fem grunde til at tage på skiferie til Frankrig:

  • Frankrig har noget for alle uanset skiniveau.
  • Vi tilbyder dansk skiskole flere steder i Frankrig.
  • Frankrig er snesikker, så du skal ikke bekymre dig om sne.
  • Frankrig har en høj solstatistik, så husk solcremen.
  • Store skiområder, lange pister og skiløb i verdensklasse.

Verdens bedste skisportsbyer

Frankrig er bare størst og bedst! Det er ikke uden grund, at det er de franske ski-destinationer, der år efter år løber med titlerne som Europas- og Verdens bedste skisportssted. Alle vores destinationer fornyer sig hvert år med nye lifter, udvidelse af skiområderne eller aktiviteter i byen. I Frankrig står de nemlig aldrig stille.

Læs mere om en skiferie til Frankrig her.

Mini-skiferie til Frankrig

Få hele skiferien på den halve tid og rejs på en mini skiferie til Frankrig. Vi tilbyder mini skiferier med fly og transfer fra Kastrup til Alpe d’Huez, Les Deux Alpes og Les Menuires i Frankrig.

Se vores mini-skiferie til Frankrig

ExploreFrance

Vores rejsemål i Frankrig

Familie med børn og kælk i solskin i Alpe d'Huez med Danski

Alpe d'Huez

En klassikker der bare bliver bedre og bedre!

Læs mere om Alpe d'Huez

Helt tilbage i 1982 "opfandt" Danski Alpe d'Huez. Klassikeren, der bare bliver bedre og bedre. I Alpe d'Huez finder du skiterræn for alle niveauer. Alpe d'Huez ligger i 1.850 meters højde og byder på 250 pistekilometer forbundet af 81 lifter. Byen og området har alt, hvad hjertet begærer på en skiferie - så glæd dig til en skiferie for hele familien i skønne Alpe d'Huez.

La Plagne

70% af pisterne ligger over 2.000 meters højde.

Læs mere om La Plagne

La Plagne er Frankrigs legeplads! Her får du absolut skiløb til alle niveauer, om du er nybegynder, øvet eller bidt af en gal off-piste-løber. Den smukke natur omkring La Plagne byder på et helt unikt skiområde. 70% af pisterne ligger over 2.000 meters højde, og er med til at sikre snesikkert skiløb hele sæsonen. Derudover er La Plagne også kendt for sin olympiske bobslædebane.

Les Arcs

Skiløb i et smukt amfiteater!

Læs mere om Les Arcs

Her får du pister over og under trægrænsen, gletsjer skiløb og masser af off-piste. Det topper du med  en panoramaudsigt til blandet andet Mont Blanc - og hvad har man så egentlig mere brug for?

Les Deux Alpes

Snesikkert skiløb til off-piste elskeren!

Læs mere om Les Deux Alpes

Besøg et af de ældste skiområder i Frankrig, hvor sneen og skiløbet er helt fantastisk. Gletcheren i Les Deux Alpes er en af verdens største, og her kan du stå på ski fra 3.600 på 225 km pister ned til 1350 meter.

Skiferie til både par og familie med masser af sne, sol og skiløb i Tignes i Frankrig med Danski

Tignes

Perfekt tilrettelagt skiløb i et af verdens bedste skiområder.

Læs mere om Tignes

Skiområdet i Tignes betragtes som noget af verdens bedste. I dette område findes der over 300 kilometer perfekt tilrettelagt skiløb, forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Skiområdet dækker over spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister. Perfekt område til den let-øvede og øvede skiløber.

Snedækkede bjerge og sø ved Val d'Isere i Frankrig

Val d'Isere

Et mekka for skiløbere med hang til off-piste.

Læs mere om Val d'Isere

Skiområdet i Val d'lsere betragtes som noget af verdens bedste. I dette område, tidligere kaldet Espace Killy, findes over 300 kilometer perfekt tilrettelagt skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Man siger, at 10 % af området er pisterne - resten er off-pisten. Så er du en pudderhund, så er Val d'Isere lige dig.

I Val Thorens er der gode offpiste muligheder på skiferien med Danski

Val Thorens

Europas og verdens bedste skisportssted år efter år.

Læs mere om Val Thorens

Besøg et af verdens største sammenhængende og effektive skiområder med udfordringer på de mange pister om dagen og med afterski og livemusik på de utallige barer om natten. Tag på skiferie til Val Thorens og oplev Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med adgang til 600 kilometer pister.

Skiområdet

Byen

Ophold i Frankrig

På ski i Frankrig Snesikkert, stort og solrigt

Rejs med Danski på skiferie til Frankrig og oplev lækkert skiløb, høj sol og hyggelige hoteller blandt vores mange forskellige rejsemål. Frankrig er, blandt mange danskere og europæere, det foretrukne land at rejse på skiferie til. Det skyldes blandt andet de højtliggende skisportsområder, der betyder snegaranti og god sne under skiene.

Frankrig har noget for alle skiløbere! Uanset om I er en børnefamilie, der søger let tilgængelige pister, om I er en større gruppe, der gerne vil på ski i et stort område, eller om I er de erfarne og garvede skiløbere, der søger udfordrende terræn, så har Frankrig, hvad der skal til. 

Skiløb til alle skiløbere

I Frankrig finder du skiområder med mange blå pister, der egner sig godt til børn og nybegyndere samt områder, hvor hovedparten af pisterne er røde og sorte. Her kan de erfarne skiløbere blive udfordret på de mange pistekilometer og off-piste områder.

Charmerende Frankrig

Mange franske skisportsområder er byer, der er er opstået på grund af netop skisporten samt deres beliggenhed, der sikrer de bedste forhold for skiløb både på og uden for pisterne. Det er ikke ensbetydende med, at de alle er satellitbyer. Alpe d'Huez, Tignes Le Lac og Val d'Isere er gamle hyggelige byer med charme og hygge.

Masser af sol og sne på skiferien

Som skiløber i Frankrig kan du forvente høj sol, masser af sne pakket ind i eventyrligt skiløb i et varieret terræn, smuk natur, fascinerende bjergudsigt samt nogle af Europas mest eftertragtede skiområder.

Snedybde og skivejr i Frankrig

Hvis du er nysgerrig efter hvordan vejret og sneen arter sig, når du vil til Frankrig på ski, så har vi en samlet oversigt over skivejret i Alperne. Du kan se en oversigt over snedybde i både byen og på toppen, prognose for snefald og en vejrudsigt for hver destination i alle tre lande, som Danski tilbyder skirejser til.

Den populære skiferie til Frankrig

De fleste og mest populære skiferiedestinationer er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig, grænsende op mod Schweiz og Italien. Her finder du både Alpe d'Huez, Les Arcs, Les Deux Alpes, Tignes, Val d'Isere og Val Thorens blandt Danskis destinationer.

Se en oversigt med alle vores rejsemål i Frankrig her.

Ski + Frankrig = Lækker mad på ferien

Hvis man bare holder en lille smule af mad og drikke, er det umuligt at have hørt, at de i Frankrig er okay-gode til den slags. I de franske alperegioner har de stolte traditioner for at lave lækre alpeoste, som de gavmildt bruger i deres ostefondue, tartiflette og raclette. Smag dem og skyl gerne efter med deres lækre lokale vine.

 

Afterski i Frankrig

Når dagen går på hæld, eller benene bare er godt brugte efter en lang og sjov skidag, har Frankrig meget mere end lækkert skiløb at tilbyde. Frankrig er nemlig også kendt for den gode og hyggelige afterski, hvor familie og venner mødes til en kold øl eller sodavand. Her er der tid til at snakke om dagens sjove oplevelser, de vilde styrt og alt hvad der ellers hører sig til på en skiferie. Vi er vilde med fransk afterski og har her samlet vores top 5 over de bedste afterski-steder i Frankrig. 

La Folie Douce - fransk afterski's hjemsted 

Er du til høj musik, dans på bordene og rigtig mange mennesker samlet på ét sted, så er afterski-fænomenet La Folie Douce stedet, du skal besøge. Her er alt, hvad der skal til for at skabe en rigtig god og sjov fest, og så kan du køre på ski til og fra festen. La Folie Douce (direkte oversat: den søde galskab) holder til flere steder i Frankrig – blandt andet i Alpe d'Huez, Val d'Isere, Val Thorens, Tignes og Les Arcs

Saloon/Downunder i Val d'Isere, Val Thorens & Tignes 

Saloon/Downunder, som du finder i Val d'Isere, Tignes og Val Thorens, er en hyggelig bar med en livlig atmosfære. Her har du mulighed for at vende de bedste historier fra skidagen over en kold øl, eller følge med når dit yndlings fodboldhold spiller kamp. Saloon har nemlig gjort det til sit varemærke, at de viser alverdens sport-matches - selv mange af de skandinaviske fodbold- og håndboldkampe. 

Bar Underground i Alpe d'Huez

Underground i Alpe d'Huez er en vaskeægte institution for danske skigæster. Her finder du aften efter aften en god fest, kolde øl og lækker live-musik. Det perfekte sted at slutte skidagen af. Og bedst af alt, så ligger underground under Nortlanders Hotel Chamois og lige overfor Danski's Hotel Le Refuge

Cocorico i Tignes & Val d'Isere 

Cocorico kan du feste videre under åben himmel, når du kommer ned fra bjerget om eftermiddagen. Det her er stedet, du gerne vil tilbringe en eftermiddag, hvis du er på skiferie i Tignes eller Val d'Isere. Det ene hit spiller efter det andet - ofte i live version. Øllet flyder frit og er lige så koldt som sneen på pisten, og den lille sult kan stilles med lækker streetfood tilberede af anerkendte kokke. 

Cafe Snesko i Val Thorens 

Cafe snesko i Val Thorens er et fransk afterski-sted, vi ikke kan komme udenom. Danskerbaren har fået et stort internationalt ry, for at være et af de allerbedste afterskisteder i de franske alper og er blevet en ægte Val Thorens institution for glade skigæster. Det er en oplevelse du ikke vil gå glip af, på din skiferie til Val Thorens. 

Tag børnene med på skiferie

Du kan uden problemer tage børnene med på skitur til Frankrig. Vi har mange børnevenlige destinationer, og de største skiområder tilbyder skiskole til børnene. Især Alpe d'Huez er et af vores mest børnevenlige områder i Frankrig - både når det kommer til pisterne, lifterne samt hotellerne.

En af hovedårsagerne til at netop Alpe d’Huez vandt titlen som Årets Europæiske Skisportsby i 2017, 2019 og 2020 var byens alsidighed og dens fokus på børn og deres familier. Vi er i grunden ikke overraskede over hvorfor byen er blandt de bedste i Europa til skiferier. Vi har haft skiture til Alpe d’Huez på menuen siden 1983, og den er en absolut Danski-favorit. Hvert år.

Danski tilbyder dansk skiskole i Alpe d'Huez til de mindste skiløbere samt vores koncept SnowyClub.

Se vores mest populære ophold i Frankrig her.

Vi har samlet et udpluk af vores flyrejser til Frankrig

Få et tilbud til Frankrig

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Frankrig. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skiferie i Val Thorens - få den bedste skiferie med Danski i Alperne

Psst ... Vi har også rejser til to andre lande!