En klar favorit blandt vores gæster Tag på skiferie til Frankrig

Frankrig er vores gæsters favorit - og det er ikke uden grund! Frankring har nemlig både titlen som Europas Bedste Skisportssted og Verdens Bedste Skisportssted 2018! Vinderen er som altid Val Thorens - og det er der virkelig ikke noget at sige til.

Kompromisløst skiløb i snesikkert terræn

Rejs med Danski på skiferie til Frankrig og oplev lækkert skiløb, høj sol og hyggelige hoteller blandt vores mange forskellige rejsemål. Frankrig er, blandt mange danskere og andre europæere, det foretrukne land at rejse på skiferie til. Det skyldes blandt andet de højtliggende skisportsområder, der betyder snegaranti og rigtig god sne under skiene.

Frankrig har noget for alle

Frankrig har noget for alle! Uanset om I er en børnefamilie, der søger mindre udfordrende pister, om I er en større gruppe, der gerne vil på ski i et stort område, eller om I er de erfarne og garvede skiløbere, der søger udfordrende terræn. Skiferien i Frankrig byder på meget mere end blot fantastisk skiløb. Her er også hyggelige byer med charmerende restauranter, festlige gader med lys og farver, kælkebakker til børnene og meget mere. At rejse på skiferie til Frankrig er altid et godt valg.

Det populære Frankrig

De fleste og mest populære skiferiedestinationer er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig, grænsende op mod Schweiz og Italien. Her finder du både Alpe d'Huez, La Rosiére, Tignes, Val d'Isere og Val Thorens blandt vores destinationer.

Mange franske skisportsområder er byer, der er er opstået på grund af netop skisporten samt deres uovertrufne beliggenhed, der sikrer de bedste forhold for skiløb både på og uden for pisterne. Det er ikke ensbetydende med, at de alle er satelitbyer. Alpe d'Huez, Tignes Le Lac og Val d'Isere er gamle hyggelige byer, med charme og hyggelig stemning. Fælles for dem alle er, at de byder på ekseptionelt skiløb.

Masser af sol og sne på skiferien

Som skiløber i Frankrig kan du forvente høj sol, masser af sne pakket ind i eventyrligt skiløb i et varieret terræn, smuk natur, fascinerende bjergudsigt samt nogle af Europas mest eftertragtede skiområder. Uanset niveau og alder, så er Frankrig fyldt med gode skimuligheder.

Skiløb for alle niveauer

I Frankrig finder du både skiområder med mange blå pister, der egner sig godt til børn og nybegyndere samt skiområder, hvor hovedparten af pisterne af røde og sorte. Her kan de erfarne skiløbere blive udfordret på de mange pistekilometer og de store off-piste områder. 

Tag børnene med på skitur

Du kan uden problemer tage børnene med på skitur til Frankrig. Vi har mange børnevenlige destinationer, og de største skiområder tilbyder skiskole til børnene.

I Alpe d'Huez tilbyder vi dansk skiskole til børnene samt vores børnevenlige koncept SnowyClub. Danskis børnemaskot, Snowy, kigger forbi og står klar til at give en high five eller et stort blødt kram. Vores søde og engagerede børneguider står desuden klar med mange forskellige og underholdende aktiviteter og arrangementer for børnene i løbet af ugen. Alt dette er medvirkende til, at du får en fantastisk oplevelse på skiferien.

Til familiens teens tilbyder vi SkiTeenCamp i Alpe d'Huez. Her kan ungerne hygge sig og stå på ski med de andre skiglade unge, imens mor og far får lidt tid for sig selv.

Frankrig er andet end godt skiløb

Når dagen går på hæld, eller benene bare er godt brugte efter en lang og sjov skidag, så har Frankrig meget mere end lækkert skiløb at tilbyde. Frankrig er nemlig også kendt for den gode og hyggelige afterski, hvor familie og venner mødes til en kold øl eller sodavand. Her er der tid til at snakke om dagens sjove oplevelser, de vilde styrt og alt hvad der ellers hører sig til på en skiferie.

Er du til høj musik, dans på bordene og rigtig mange mennesker samlet på ét sted, så er La Folie Douce stedet, du skal besøge. Her er alt, hvad der skal til for at skabe en rigtig god og sjov fest, og så kan du køre på ski til og fra festen. La Folie Douce holder til flere steder i Frankrig – blandt andet i Alpe d'Huez, Val d'Isere og Val Thorens.

Pistevisning i Frankrig

Vi ville virkelig gerne, men vi må desværre ikke køre pistevisning i Frankrig. Det betyder dog ikke, at vores søde guider ikke gerne vil fortælle om pisterne - du spørger dem blot på hotellet, i lufthavnen når du ankommer, eller hvis du ser dem på pisten.

Herunder kan du læse mere om vores rejsemål i Frankrig. Ring 86 800 600, hvis vi skal hjælpe med at finde din næste skiferie.

Vores rejsemål i Frankrig

Familievenlig skiferie i Alpe d'Huez med Danski

Alpe d'Huez

Se mere her

En klassikker, der bare bliver bedre og bedre.

For 37 år siden "opfandt" Danski Alpe d'Huez - en klassiker, der bare bliver bedre og bedre.  I Alpe d'Huez finder du skiterræn for enhver smag. Alpe d'Huez ligger i 1.850 meters højde og byder på 250 pistekilometer forbundet af 81 lifter. Byen og området har alt, hvad hjertet begærer på en skiferie - så glæd dig til en skiferie for hele familien i skønne Alpe d'Huez.

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Annika Kölln

Tlf. +45 86 800 600 eller annika.kolln@danski.dk

I La Rosiere får du brede blå boulevarder på skiferien med Danski

La Rosiere

Se mere her

Ta' på skiferie med hele familien til den solrige destination, La Rosiere.

Smukke La Rosiere ligger på en sydvendt skråning, hvor der (næsten) er solgaranti. Det er faktisk et af de skisportssteder med flest soldage i Frankrig. De lokale kalder byen for Tarentaisedalens terrasse på grund af de mange solrige timer. Men det er ikke kun solen der gør området fantastisk, skiløbet er nemlig også en klasse for sig selv.

Har du spørgsmål til

La Rosiere?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

Der er gode offpiste muligheder i Tignes, på skiferien med Danski

Tignes

Se mere her

Perfekt tilrettelagt skiløb i et af verdens bedste skiområder, Tignes.

Skiområdet i Tignes betragtes som noget af verdens bedste. I dette område, kaldet Espace Killy, findes der over 300 kilometer perfekt tilrettelagt skiløb, forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Espace Killy dækker over spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister. Her er der altså noget for alle skiløbere uanset niveau.

Har du spørgsmål til

Tignes?

Thomas Ørts

Tlf. + 45 86 800 600 eller thomas.orts@danski.dk

Skønne Val d'isere byder på noget for enhver på skiferien med Danski

Val d'Isere

Se mere her

I Val d'Isere er muligheder for alle niveauer – både nybegyndere og eksperter.

Skiområdet i Val d'lsere betragtes som noget af verdens bedste. I dette område, kaldet Espace Killy, findes over 300 kilometer perfekt tilrettelagt skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. I Val d'lsere finder du også en snowpark med fantastiske muligheder for freeriders i en perfekt beliggenhed. Med andre ord: Val d'Isere har det hele!

Har du spørgsmål til

Val d'Isere?

Sebastian Bundgaard

Tlf. + 45 86 800 600 eller sebastian.bundgaard@danski.dk

I Val Thorens er der gode offpiste muligheder på skiferien med Danski

Val Thorens

Se mere her

Europas & Verdens bedste skisportssted igen og igen.

Besøg et af verdens største sammenhængende og effektive skiområder med utallige udfordringer på de mange pister om dagen og med fest, afterski og livemusik på de utallige barer om natten. Tag på skiferie til Val Thorens og oplev Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med adgang til 600 kilometer piste. Her får du en oplevelse, du sent glemmer!

Har du spørgsmål til

Val Thorens?

Jeppe Vestersager

Tlf. +45 86 800 600 eller jeppe.vestersager@danski.dk

Destinationer i Frankrig

Skiområdet

Byen