En klar favorit blandt vores gæster Tag på skiferie til Frankrig

Frankrig er vores gæsters favorit - og det er ikke uden grund! Frankring har nemlig både Europas Bedste Skisportssted og Verdens Bedste Skisportssted 2017! Alpe d'Huez tager titlen som Europas Bedste Skisportssted, og Val Thorens er tre gange i streg blevet kåret som Verdens Bedste Skisportssted.

Kompromisløst skiløb i snesikkert terræn

Rejs med Danski på skiferie til Frankrig og oplev lækkert skiløb, høj sol og hyggelige hoteller blandt vores mange forskellige rejsemål. Frankrig er blandt mange danskere, og andre europæere, det foretrukne land at rejse på skiferie til. Det skyldes blandt andet de højtliggende skisportsområder, der betyder snegaranti og rigtig god sne under skiene.

Frankrig har noget for alle

Frankrig har noget for alle! Uanset om I er en børnefamilie, der søger mindre udfordrende pister, om I er en større gruppe, der gerne vil på ski i et stort område, eller om I er de erfarne og garvede skiløbere, der søger udfordrende terræn, så har Frankrig noget til jer. Skiferien i Frankrig byder på meget mere end blot fantastisk skiløb. Her er også hyggelige byer med charmerende restauranter, festlige gader med lys og farver, kælkebakker til børnene og meget mere. At rejse på skiferie til Frankrig er altid et godt og sikkert valg.

Det populære Frankrig

De fleste og mest populære skiferiedestinationer er beliggende i den sydøstlige del af Frankrig, grænsende op mod Schweiz og Italien. Her finder I både Alpe d'Huez, La Rosiére, Montgenèvre, Tignes, Valloire, Val d'Isere, Courchevel og Val Thorens blandt vores destinationer.

Mange franske skisportsområder er byer, der er er opstået på grund af netop skisporten samt deres uovertrufne beliggenhed, der sikrer de bedste forhold for skiløb både på og uden for pisterne. Det er ikke ensbetydende med at de alle er satelitbyer. Valloire, Alpe d'Huez, Tignes Le Lac og Val d'Isere er gamle hyggelige byer, med masser af charme og hyggelig stemning. Fælles for dem alle er, at de byder på ekseptionelt skiløb.

Masser af sol og sne på skiferien

Som skiløber i Frankrig kan I forvente høj sol, masser af sne pakket ind i eventyrligt skiløb i et varieret terræn, smuk natur, fascinerende bjergudsigt samt nogle af Europas mest eftertragtede skiområder. Uanset niveau og alder, så er Frankrig fyldt med gode skimuligheder.

 

Skiløb for alle niveauer

I Frankrig finder I både skiområder med mange grønne og blå pister, der egner sig godt til børn og nybegyndere samt skiområder, hvor hovedparten af pisterne af røde og sorte. Her kan de erfarne skiløbere blive udfordret på de mange pistekilometer og de store offpisteområder. 

Tag børnene med på skitur til Frankrig

I kan uden problemer tage børnene med på skitur til Frankrig. Vi har mange børnevenlige destinationer, og de største skiområder tilbyder skiskole til børnene.

I Alpe d'Huez og Valloire tilbyder vi dansk skiskole til børnene samt SnowyClub. Danski’s børnemaskot, Snowy, kigger forbi og står klar til at give en high five eller et stort blødt kram. Vores søde og engagerede børneguider står desuden klar med mange forskellige og underholdende aktiviteter og arrangementer for børnene i løbet af ugen. Alt dette er medvirkende til, at I med garanti får en uforglemmelig oplevelse på ski.

Til familiens større unge og teens tilbyder vi TeenCamp i i Alpe d'Huez. Her kan ungerne hygge sig og stå på ski med de andre skiglade unge, imens mor og far får lidt tid for sig selv.

Frankrig er andet end godt skiløb

Når dagen går på hæld, eller benene bare er godt brugte efter en lang og sjov skidag, så har Frankrig meget mere end lækkert skiløb at tilbyde. Frankrig er nemlig også kendt for den gode og hyggelige afterski, hvor familie og venner mødes til en kold øl eller sodavand. Her er der tid til at snakke om dagens sjove oplevelser, de vilde styrt og alt hvad der ellers hører sig til på en skiferie.

Er I til høj musik, dans på bordene og rigtig mange mennesker samlet på ét sted, så er La Folie Douce stedet, I skal besøge. Her er alt, hvad der skal til for at skabe en rigtig god og sjov fest, og så kan I køre på ski til og fra festen. La Folie Douce holder til flere steder i Frankrig – blandt andet i Alpe d'Huez, Val d'Isere og Val Thorens.

Vores rejsemål i Frankrig

Alpe d'Huez
Alpe d'Huez
Courchevel
La Rosiere
Montgenèvre
Tignes
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire

Alpe d'Huez

Se mere her

For 33 år siden "opfandt" Danski Alpe d'Huez - en klassiker, der bare bliver bedre og bedre. Faktisk er området så godt, at det i 2017 er kåret som Europas Bedste Skisportssted!

I Alpe d'Huez finder du skiterræn for enhver smag. Alpe d'Huez ligger i 1.850 meters højde og byder på 245 kilometers piste forbundet af 87 lifter. Byen og området har alt, hvad hjertet begærer på en skiferie.

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Kim Kristensen

Tlf.: +45 87 12 49 03

mail@danski.dk

Courchevel

Se mere her

Vil du gerne på skiferie til et eksklusivt område? Så skal du til Courchevel!

Forkæl dig selv med de bedste skiløb på pisterne i Courchevel. Courchevel tilbyder 150 kilometers alpine skiløjper og 58 lifter sørger for, at du kommer rundt i området.

Har du spørgsmål til

Courchevel?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

La Rosiere

Se mere her

Ta' på skiferie med hele familien til den solrige destination, La Rosière. Her kan I stå på ski i både Frankrig og Italien

Smukke La Rosiere ligger på en sydvendt skråning, hvor der (næsten) er solgaranti. Det er faktisk ét af de skisportssteder med flest soldage i Frankrig. De lokale kalder byen for Tarentaisedalens terrasse på grund af de mange solrige timer.

Har du spørgsmål til

La Rosiere?

Sebastian Bundgaard

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Montgenèvre

Se mere her

I Montgenèvre er der skiløb for alle niveauer.

Montgenèvre ligger i 1850 meters højde og er omgivet af bjergskråninger med grønne og blå pister, som gør området til et paradis for børn og begyndere. Tager du lidt længere ud i det 110 kilometer store skiområde, er der masser af udfordrende skiløb for den mere erfarne skiløber.

Har du spørgsmål til

Montgenèvre?

Thomas Ørts

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Tignes

Se mere her

Perfekt tilrettelagt skiløb i et af verdens bedste skiområder, Tignes.

Skiområdet i Tignes betragtes som noget af verdens bedste. I dette område, kaldet Espace Killy, findes der over 300 kilometers perfekt tilrettelagt skiløb, forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. Espace Killy dækker over spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister.

Har du spørgsmål til

Tignes?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

Val d'Isere

Se mere her

I Val d'Isere er muligheder for alle niveauer – både nybegyndere og eksperter på ski.

Skiområdet i Val d'lsere betragtes som noget af verdens bedste. I dette område, kaldet Espace Killy, findes over 300 kilometers perfekt tilrettelagt skiløb forbundet af et af verdens mest moderne liftsystemer. På en skiferie i Val d'lsere finder også en snowpark med fantastiske muligheder for freeriders i en perfekt beliggenhed.

Har du spørgsmål til

Val d'Isere?

Tina Lund Jensen

Tlf.: +45 86 800 600

tlj@danski.dk

Val Thorens

Se mere her

Vores gæster elsker Val Thorens - og det er ikke uden grund! Området er i 2017 blevet kåret som verdens bedste skisportssted for 3. gang i streg.

Besøg et af verdens største sammenhængende og effektive skiområder med utallige udfordringer på de mange pister om dagen og med fest, afterski og livemusik på de utallige barer om natten. Tag på skiferie til Val Thorens og oplev Europas højeste og mest effektive skisportsdestination med adgang til 600 kilometrs piste.

Har du spørgsmål til

Val Thorens?

Sebastian Bundgaard

Tlf.: + 45 86 800 600

mail@danski.dk

Valloire

Se mere her

Valloire er fransk når det er bedst!

I Valloire finder du en fantastisk atmosfære og naturskønt skiløb på tre bjergmassiver. Vi tilbyder dansk skiskole og et børnevenligt hotel i Valloire.

Har du spørgsmål til

Valloire?

Louise Lund

Tlf.: +45 86 800 600

louise.lund@danski.dk

Destinationer i Frankrig

Skiområdet

Byen