Skiferie til Obertauern Snesikkert skiløb hele sæsonen

I Obertauern behøver du ikke bekymre dig om mangel på sne – uanset om det er i november eller i begyndelsen af maj, du tager på skiferie. Obertauern byder nemlig på højtbeliggende skiløb i 1.630 til 2.313 meters højde og skiløb i alle niveauer. Obertauern er en eksklusiv by med mange 4-stjernede hoteller af høj kvalitet. Servicen er høj, hyggen er i top og hele byen er velorganiseret og moderne. 

Skiløb til alle niveauer  

Skiområdet i Obertauern hænger rigtig godt sammen, og det er let at komme rundt i området, og hjem igen, med det moderne liftsystem. Der er aldrig langt til skiløbet og de 100 pistekilometer i Obertauern, da skiløbet omkredser byen. Faktisk kan du kun se piste og lifte, når du kigger op mod bjerget om morgenen. Uanset hvor du bor i Obertauern, har du under 100 meter til pisten - så du er altså hurtigt på ski hver eneste dag, og her er pister for både de øvede og begyndere. Der findes desuden en snowpark 'The Spot' og et freeride checkpoint, hvor du blandt andet kan prøve kræfter af med 40 forskellige rails og kickers og teste dit lavineudstyr. 

Fordi byen ligger så højt, er du over trægrænsen - og har altså også en fantastisk udsigt over Alperne. I tilfælde af vind i området kan du søge læ på de lavere liggende pister under trægrænsen. 

Obertauern byder desuden Østrigs stejleste pukkelpiste - med andre ord; her er noget for alle! 

Børnefamilier i Obertauern 

Obertauern har både gode og brede blå pister, hvilket gør, at der er masser af plads at lege på for familiens yngste skiløbere. Her er både et børneland, små træklifter, tunneller og slalom - altså helt sikkert noget børnene vil synes er sjovt. 

Tæt på Edelweiss-liften ligger Bibo-Bär familie skipark. Det er et område for de 3-10-årige børn med dyr og andre sjove ting, som kan underholde de mindste skiløbere. Her er der garanteret sjov og ballade, og det er godt område, når børnene skal lære at stå på ski.

Hvis du skal på skiferie med hele familien, så vil Danski anbefale jer at bo på Hotel Marietta - vores eget hotel i Obertauern. Her er der børneklub, pool, legerum, børnemenu og meget mere. Læs mere om hotellet her.

Tauernrunde Obertauern 

Du kan desuden prøve kræfter af med to skiruter, der hedder 'Tauernrunde'. De tager dig igennem hele området, hvor du til sidst ender ved det sted, hvor du startede. Den røde 'Tauernrunde' kører med uret rundt i terrænet, og den grønne 'Tauernrunde' kører mod uret.  

Der er også to 'Tauernrunder' for børn og barnlige sjæle. Den ende runde hedder 'Bobby-Runde', og er for de mindste skiløbere. Den anden runde hedder 'My Track', og er for de lidt mere øvede børn. Begge runder kommer både forbi en fun-park, tidsmålingspiste og et spøgelsestog. Børnene elsker det! 

Off-piste mekka 

Er du vild med dyb powder og skiløbet uden for pisterne? Så er der godt nyt. I Obertauern har du nemlig nemt adgang til uanede mængder af off-piste skiløb. Her er den let tilgængelige off-piste lige ved siden af de markerede pister, så du let kan stå i off-pisten og hurtigt komme tilbage på pisten igen. ta' de brede planker med – noget af Østrigs bedste skiløb uden for pisterne venter. 

Er du ikke til off-pisten, men vil gerne på langrend, så er der også 66 kilometer langrendsløjper, som kun venter på dig. 

En by med liv og sjæl 

Obertauern er en lang by med bygninger på begge sider af hovedgaden. Der er hoteller, restauranter, barer og butikker samt diverse faciliteter – for eksempel et sportscenter. Her kan du spille bold, bowle, spille dart og pool. Som en hver anden skisportsby findes der også diverse sportsbutikker, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer. Midt på hovedgaden er der et stort supermarked, hvor du kan handle snacks til dagens skiløb. Du finder altså alt, du skal bruge.

Afterski i Obertauern 

Kan du alle de klassiske afterski-danse og østrigske sange? Godt. For dem får du brug for på en skiferie til Obertauern. Her finder du nemlig et utal af hyggelige hytter, der lokker med lækre drinks og kolde øl efter dagens skiløb. Lad os især anbefale Edelweissalm på pisten og Lürzer Alm i byen. Her er fulde, glade og øldrikkende skiløbere hver dag fra klokken 15:00. For natteravne er der både cocktailbar og diskotek i Obertauern. Så er du til fest og farver, får du det her.

Aktiviteter efter dagens skiløb 

I Obertauern i Østrig kommer du ikke til at kede dig på årets skiferie, men det er nok allerede gået op for dig. Hvad med en kælketur på 6,5 kilometer? Eller en tur i hestevogn gennem snelandskabet? Her får du helt sikkert en oplevelse, du sent vil glemme. Hvis du vil have endnu en oplevelse til mindebogen, så find skiene frem igen efter aftensmaden. Her kan du nemlig hver mandag og torsdag stå på ski fra klokken 19:00 – 22:00. Store projektører belyser cirka 1.500 meters piste, og det er altså en oplevelse, der printer sig ind på nethinden. Det er inkluderet i dit liftkort.  

To skiområder - ét liftkort 

Kan du ikke få nok af skiløb, og vil du have endnu flere pistekilometer? Tag til det nærliggende Grosseck/Speiereck-område, som ligger cirka 15 kilometer fra Obertauern. Her finder du 50 piste kilometer, og skiløb i 2.400 meters jde. Det er inklusiv i dit liftkort.

Med andre ord, kan du godt glæde dig til en skiferie til Obertauern. Vores guide synes også, du skal tage herned på besøg - læs de bedste tips til en skiferie til Obertauern her.

NYHED! Bo på vores 4-stjernede Hotel Marietta med pool, børneklub, halvpension og meget mere! Læs mere her.

Fakta om Obertauern

Blå pister

61 km

Røde pister

35 km

Sorte pister

04 km

Samlet pister

100 km

Obertauern

Højeste skiløb

2.313 m

Længste nedfart

5 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

26

Liftkapacitet

50.797 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Grünwaldkopf

Gamsleiten

Bergstation Seekarspitzbahn

Hochalmkopf

Seekar

Vores indkvarteringer i Obertauern

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Obertauern finder du skiudlejningen i bunden af Hotel Marietta. Skiudlejningen ligger næsten lige hvor skiløbet starter. Personalet i butikken er yderst kompetente og vil gøre alt, hvad de kan, for at finde det helt rigtige udstyr til dig på din skiferie.

Ski – indbefatter ski og skistave.

Ski, komplet – indbefatter ski, skitave og skistøvler. For børn op til 12 år er hjelm også inkluderet.

Snowboard – indbefatter kun selve snowboard med bindinger

Snowboard, komplet – indbefatter snowboard med bindinger og støvler. For børn op til 12 år er hjelm også inkluderet

Herunder er en kort forklaring af de forskellige pakker, som du kan vælge imellem i Obertauern:

Sølv – er lidt stivere ski, som passer god til dig, der har været på ski et par uger de seneste år. Det er en god ski til dig, som søger en sjov og god dag både på og uden for pisten. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

Guld – er de helt nye topmodeller til den krævende og ambitiøse skiløber. Her er der også mulighed for at vælge mellem forskellige typer af ski til korte og lange sving eller fart.

Platin - er de nye topmodeller fra i år til den krævende og erfarne skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte og lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

Hvis du føler, du har lejet ski, der ikke passer til dit niveau, kan du – mod betaling – ændre til en anden kategori.

Skilejen kan bestilles online på Mit Danski//Min skirejse.

Inkluderer ski, støvler og stave i Gold-klassen. Gold-klassen er de nye topmodeller til den mere krævende skiløber. Skiene er stivere og mindre eftergivende og er de ski vi anbefaler dem der har været på ski flere gange.

1 dag: DKK 337,-
2 dage: DKK 533,-
3 dage: DKK 730,-
4 dage: DKK 926,-
5 dage: DKK 1.109,-
6 dage: DKK 1.256,-
7 dage: DKK 1.256,-
8 dage: DKK 1.410,-

Inkluderer ski, støvler og stave i Platin-klassen.

1 dag: DKK 372,-
2 dage: DKK 589,-
3 dage: DKK 807,-
4 dage: DKK 1.025,-
5 dage: DKK 1.193,-
6 dage: DKK 1.361,-
7 dage: DKK 1.361,-
8 dage: DKK 1.551,-

Inkluderer ski, støvler og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving

1 dag: DKK 302,-
2 dage: DKK 463,-
3 dage: DKK 625,-
4 dage: DKK 751,-
5 dage: DKK 863,-
6 dage: DKK 975,-
7 dage: DKK 975,-
8 dage: DKK 1.095,-

Inkluderer ski, støvler og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 151,-
2 dage: DKK 232,-
3 dage: DKK 312,-
4 dage: DKK 375,-
5 dage: DKK 431,-
6 dage: DKK 488,-
7 dage: DKK 488,-
8 dage: DKK 547,-

Inkluderer ski, støvler, hjelm og stave. Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 98,-
2 dage: DKK 140,-
3 dage: DKK 182,-
4 dage: DKK 225,-
5 dage: DKK 267,-
6 dage: DKK 288,-
7 dage: DKK 288,-
8 dage: DKK 330,-

Inkluderer snowboard og støvler i Silver-klassen.

1 dag: DKK 302,-
2 dage: DKK 463,-
3 dage: DKK 625,-
4 dage: DKK 751,-
5 dage: DKK 863,-
6 dage: DKK 975,-
7 dage: DKK 975,-
8 dage: DKK 1.095,-

Inkluderer snowboard og støvler i Gold-klassen.

1 dag: DKK 337,-
2 dage: DKK 533,-
3 dage: DKK 730,-
4 dage: DKK 926,-
5 dage: DKK 1.109,-
6 dage: DKK 1.256,-
7 dage: DKK 1.256,-
8 dage: DKK 1.410,-

Inkluderer snowboard og støvler i Silver-klassen.

1 dag: DKK 151,-
2 dage: DKK 232,-
3 dage: DKK 312,-
4 dage: DKK 375,-
5 dage: DKK 431,-
6 dage: DKK 488,-
7 dage: DKK 488,-
8 dage: DKK 547,-

Inkluderer snowboard, hjelm og støvler.

1 dag: DKK 98,-
2 dage: DKK 140,-
3 dage: DKK 182,-
4 dage: DKK 225,-
5 dage: DKK 267,-
6 dage: DKK 288,-
7 dage: DKK 288,-
8 dage: DKK 330,-

Inkluderer ski og stave i Gold-klassen. Gold-klassen er de nye topmodeller til den mere krævende skiløber. Skiene er stivere og mindre eftergivende og er de ski vi anbefaler dem der har været på ski flere gange.

1 dag: DKK 211,-
2 dage: DKK 351,-
3 dage: DKK 491,-
4 dage: DKK 632,-
5 dage: DKK 772,-
6 dage: DKK 877,-
7 dage: DKK 877,-
8 dage: DKK 982,-

Inkluderer ski og stave i Platin-klassen.

1 dag: DKK 246,-
2 dage: DKK 407,-
3 dage: DKK 568,-
4 dage: DKK 730,-
5 dage: DKK 856,-
6 dage: DKK 982,-
7 dage: DKK 982,-
8 dage: DKK 1.123,-

Inkluderer ski og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 175,-
2 dage: DKK 281,-
3 dage: DKK 386,-
4 dage: DKK 456,-
5 dage: DKK 526,-
6 dage: DKK 596,-
7 dage: DKK 596,-
8 dage: DKK 667,-

Inkluderer ski og stave i Silver-klassen. Silver-klassen er de ski, der er lettest at løbe på og de ski vi anbefaler til nybegyndere og let øvede skiløbere. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 88,-
2 dage: DKK 140,-
3 dage: DKK 193,-
4 dage: DKK 228,-
5 dage: DKK 263,-
6 dage: DKK 298,-
7 dage: DKK 298,-
8 dage: DKK 333,-

Inkluderer ski og stave Skiene har den rette blødhed og længde i forhold til børnenes højde, hvilket gør skiene ideelle til en sjov dag på pisten.

1 dag: DKK 56,-
2 dage: DKK 84,-
3 dage: DKK 112,-
4 dage: DKK 140,-
5 dage: DKK 168,-
6 dage: DKK 182,-
7 dage: DKK 182,-
8 dage: DKK 211,-

Inkluderer snowboard i Silver-klassen.

1 dag: DKK 175,-
2 dage: DKK 281,-
3 dage: DKK 386,-
4 dage: DKK 456,-
5 dage: DKK 526,-
6 dage: DKK 596,-
7 dage: DKK 596,-
8 dage: DKK 667,-

Inkluderer snowboard i Gold-klassen.

1 dag: DKK 211,-
2 dage: DKK 351,-
3 dage: DKK 491,-
4 dage: DKK 632,-
5 dage: DKK 772,-
6 dage: DKK 877,-
7 dage: DKK 877,-
8 dage: DKK 982,-

Inkluderer snowboard i Silver-klassen.

1 dag: DKK 88,-
2 dage: DKK 140,-
3 dage: DKK 193,-
4 dage: DKK 228,-
5 dage: DKK 263,-
6 dage: DKK 298,-
7 dage: DKK 298,-
8 dage: DKK 333,-

Inkluderer snowboard.

1 dag: DKK 56,-
2 dage: DKK 84,-
3 dage: DKK 112,-
4 dage: DKK 140,-
5 dage: DKK 168,-
6 dage: DKK 182,-
7 dage: DKK 182,-
8 dage: DKK 211,-

1 dag: DKK 123,-
2 dage: DKK 177,-
3 dage: DKK 232,-
4 dage: DKK 286,-
5 dage: DKK 327,-
6 dage: DKK 368,-
7 dage: DKK 368,-
8 dage: DKK 416,-

Hjelm til voksne

1 dag: DKK 75,-
2 dage: DKK 95,-
3 dage: DKK 116,-
4 dage: DKK 136,-
5 dage: DKK 157,-
6 dage: DKK 177,-
7 dage: DKK 177,-
8 dage: DKK 211,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

Det har aldrig været nemmere at lære at stå på ski – for i Obertauern kan du komme på skiskole. Skiskolernes indgangsvinkel er enkel og lige til: Det skal være sjovt at lære at stå sikkert på ski. I Obertauern samarbejder Danski med skiskolen Schischule Koch, og deres undervisning henvender sig både til store og små, begyndere og øvede. Her kan du forbedre din teknik eller starte helt fra bunden – alle niveauer er velkomne i skiskolen. 

Dansk skiskole 
I Obertauern tilbyder vi desuden dansk skiskole, og børn kan starte i skiskolen fra 3 års alderen. Skilærerne er meget professionelle og børnevenlige, så børnene med sikkerhed får den bedste tid på skiskolen, hvor de bliver fortrolige med skiene. Læs mere om Danski’s danske skiskole her. 

Skiskole gruppeundervisning 
I Obertauern kan du også tilkøbe gruppeundervisning, hvor du får undervisning sammen med andre skiløbere, der er på samme niveau som dig selv. Gruppeundervisning foregår på samme tid for alle hold, og der kan være op til 10 deltagere på hvert hold. 

Snowboard gruppeundervisning 
I Obertauern tilbyder vi gruppeundervisning i snowboard til både børn, voksne og teenagere. Børn kan begynde på gruppeundervisning i snowboard, når de er fyldt 8 år. 

Skiskole Privatundervisning 
I Obertauern kan du tilkøbe privatundervisning – det vil sige, at du får ene undervisning af en skiinstruktør. Der vil kun være fokus på dig og dit skiløb.

Har du spørgsmål til skiskolen i Obertauern? Så ring til os på 86 800 600. 

Skiskolen i Obertauern kan bestilles online på Mit Danski

Pris: DKK 1.480,-
Pris: DKK 1.375,-
Pris: DKK 1.610,-
Pris: DKK 1.675,-
Pris: DKK 390,-
Pris: DKK 1.190,-
Pris: DKK 1.470,-
Pris: DKK 1.650,-
Pris: DKK 1.375,-
Pris: DKK 1.480,-
Pris: DKK 1.610,-
1 person: 555,-
2 personer: 325,-
3 personer: 250,-
4 personer: 210,-
5 personer: 190,-
1 person: 555,-
2 personer: 325,-
3 personer: 250,-
4 personer: 210,-
5 personer: 190,-
1 person: 555,-
2 personer: 325,-
3 personer: 250,-
4 personer: 210,-
5 personer: 190,-
1 person: 440,-
2 personer: 275,-
3 personer: 210,-
4 personer: 190,-
5 personer: 165,-
1 person: 440,-
2 personer: 275,-
3 personer: 210,-
4 personer: 190,-
5 personer: 165,-
1 person: 440,-
2 personer: 275,-
3 personer: 210,-
4 personer: 190,-
5 personer: 165,-
1 person: 1.960,-
2 personer: 985,-
3 personer: 780,-
4 personer: 590,-
5 personer: 490,-
1 person: 1.960,-
2 personer: 985,-
3 personer: 780,-
4 personer: 590,-
5 personer: 490,-
1 person: 1.960,-
2 personer: 985,-
3 personer: 780,-
4 personer: 590,-
5 personer: 490,-

Liftkort