Alpe d'Huez Hvis solen ikke skinner, så er det fordi, det er nat

En skiferie til Alpe d'Huez i Frankrig er ...

  • Snesikker med gletsjer
  • Det område i Frankrig med flest snekanoner
  • Skiløb til alle niveauer
  • Europas bedste skisportssted i 2017
  • Familievenlig med blandt andet dansk skiskole
  • Solrig - så husk solcremen!
  • En klassiker der bare bliver bedre og bedre
  • Danski gæsters favorit siden 1983.

I 1983 'opfandt' Danski Alpe d'Huez, og vi har været her siden. Alpe d'Huez er en klassiker, der bare bliver bedre og bedre - men de kommer ikke sovende til det. Hvert år moderniserer de nemlig området for flere millioner - og i år er ingen undtagelse.

Læs mere om Alpe d'Huez her.

Fakta om Alpe d'Huez

Blå pister

110 km

Røde pister

79 km

Sorte pister

61 km

Samlet pister

250 km

Alpe d'Huez

Højeste skiløb

3.330 m

Længste nedfart

16 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

81

Liftkapacitet

90.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Alpe d'Huez

Le Signal

Vores lejligheder & hoteller i Alpe d'Huez

AccommodationTypes

Favorit siden 1983 Fantastiske Alpe d'Huez

I 1983 'opfandt' Danski Alpe d'Huez, og vi har været her siden. Alpe d'Huez er en klassiker, der bare bliver bedre og bedre - men de kommer ikke sovende til det. Hvert år moderniserer de nemlig området for flere millioner - og i år er ingen undtagelse.

Alpe d'Huez for alle

I Alpe d'Huez finder du skiløb for enhver smag. Alpe d'Huez ligger i 1.850 meters højde og byder på 250 pistekilometer forbundet af 81 lifter - og det er en af de mest populære ski-destinationer i Frankrig.

Som nybegynder på ski kan du glæde dig til lange, brede nedfarter ad grønne og blå pister tæt på byen, mens let-øvede og øvede i Alpe d'Huez kan nyde godt af de gode muligheder for lange ture rundt i området. Fra Alpe d'Huez' højeste punkt Pic Blanc er der blandt andet mulighed for at prøve kræfter med de to sorte pister Le Tunnel. Du kan også prøve den 16 kilometer lange sorte piste Sarenne. 

Solrige Alpe d'Huez

Udover fantastisk skiløb er Alpe d'Huez udstyret med Alpernes bedste solskinsstatistik, hvilket er et absolut plus. Man siger, at hvis solen ikke skinner i Alpe d'Huez, så er det fordi, at det er nat.

Danski Klubhoteller

I Alpe d'Huez driver Danski to klubhoteller, der byder på både almindelige hotelværelser og lejligheds chalet'er. Klubhotellerne er drevet af Danski, og har kun dansk personale. Alle hotellerne har gode placeringer i Alpe d'Huez og ligger under 200 meter fra pisten og liften - meget bedre placering findes ikke! Du kan bo på:

Chalet eller lejlighed i Alpe d'Huez?

Danski kan også tilbyde nybyggede og velbeliggende chalet'er med plads til 4-10 personer i hjertet af Alpe d'Huez. Udover chalet'er og hotelværelser, kan Danski også tilbyde et stort udvalg af lejligheder i Alpe d'huez - også billige lejligheder til de prisbevidste unge. Med andre ord: Vi har noget for alle!

Verdensklasse afterski

I Alpe d'Huez finder du også legendariske La Folie Douce. Et 'open air clubbing' koncept, der også kendt fra Val Thorens og Val d'Isere. La Folie Douce ligger 2.400 meter oppe på bjerget og har en super atmosfære med sangere, musikere, dansere og artister. Hver dag fester mere end 2.000 gæster fra hele verden her.

Familie skiferie til Alpe d'Huez

I Alpe d'Huez finder du vores børnevenlige koncept SnowyClub. Her får børnene den bedste skiferie med dansk skiskole, danske børneguider, arrangementer kun for børn og meget mere. Men det er ikke kun vores børnekoncept, som gør Alpe d'Huez børnevenlig. Her er nemlig et helt område på pisterne kun for børn, Marcels Farm. Her er der underholdning for børn og barnlige sjæle. Desuden tilbyder vi også dansk skiskole i Alpe d'Huez - meget mere børnevenligt bliver det ikke.

Byliv med alt hvad hjertet begærer

Alpe d'Huez i Frankrig består af to dele - den gamle bydel og den nye bydel. Alle Danskis hoteller ligger i den gamle bydel med restauranter og barer lige uden for døren, mens du finder lejligheder og chalet'er i både den gamle og nye bydel.

Udover fantastisk skiløb og hyggelig charme, byder Alpe d'Huez også på hygge og andre sjove aktiviteter. Midt i byen ligger et stort og veludstyret sportscenter der tilbyder aktiviteter som indendørs fodbold, spinning, squash, badminton, tennis også videre. Byen har også en opvarmet udendørs pool og skøjtebane - så der er nok at give sig til.

Den franske destination med flest snekanoner

Alpe d'Huez er i forvejen kendt for deres evne til at producere kunstsne, men de har de seneste år optimeret yderligere og udbygget deres anlæg med nye snekanoner. Det gør, at Alpe d'Huez er den franske destination med flest snekanoner, og kan sikre at der er sne nok allerede ved sæsonstart og ved høje temperaturer.

Vi ses på skiferien til Alpe d'Huez

Som du nok kan fornemme er Alpe d'Huez god til det hele: Familien, børnene, de unge der gerne vil feste, vennerne på tur eller kæresterne som vil have romantik og ro. Men hvis du gerne vil vide mere om Alpe d'Huez, så læs guidernes guide til Alpe d'Huez her og bliv klogere på hvor du finder de bedste pister, steder at spise og ikke mindst afterski.

Vi ses i Alpe d'Huez!