En klassiker der bliver bedre og bedre Solrige Alpe d'Huez

For 33 år siden "opfandt" Danski Alpe d'Huez - en klassiker, der bare bliver bedre og bedre. Faktisk er området så godt, at det i 2017 er kåret som Europas bedste skisportssted - og i 2018 har de fået en flot 2. plads, kun overgået af Val Thorens.

Alpe d'Huez for enhver smag

I Alpe d'Huez finder du skiterræn for enhver smag. Alpe d'Huez ligger i 1.850 meters højde og byder på 250 kilometer piste forbundet af 87 lifter. Alpe d'Huez er en af de mest populære ski-destinationer i Frankrig.

Som nybegynder på ski kan du glæde dig til lange og brede nedfarter ad de grønne og blå pister tæt på byen, mens letøvede og øvede i Alpe d'Huez kan nyde godt af de gode muligheder for lange ture rundt i systemet. Fra Alpe d'Huez' højeste punkt Pic Blanc (3.330 meter), er der blandt andet mulighed for at prøve kræfter med de to sorte pister Le Tunnel eller den 16 km lange sorte piste Sarenne.

Udover fantastisk skiløb er Alpe d'Huez udstyret med Alpernes bedste solskinsstatistik, hvilket er et absolut plus. Man siger, at hvis solen ikke skinner i Alpe d'Huez, så er det fordi, at det er nat.

Indkvartering i Alpe d'Huez

I Alpe d'Huez driver Danski to klubhoteller, der byder på både almindelige hotelværelser og lejligheds chalet'er. Klubhotellerne er drevet af Danski, og har kun dansk personale. Alle hotellerne har gode placeringer i Alpe d'Huez, og ligger under 200 meter fra pisterne og lifterne - meget bedre placering findes ikke.

Danski kan også tilbyde nybyggede og velbeliggende chalet'er med plads til 4-10 personer i hjertet af Alpe d'Huez. Udover chalet'er og hotelværelser, kan Danski også tilbyde et stort udvalg af lejligheder i Alpe d'huez - også billige lejligheder til de prisbevidste unge.

Pistevisning i Alpe d'Huez

Vi ville så gerne vise jer de fantastiske pister i Alpe d'Huez, men på grund af den ret stramme franske lovgivning, kan vi desværre ikke køre pistevisninger. Men det betyder ikke, at vores guider ikke gerne vil fortælle jer om de mange fantastiske pister i Alpe d'Huez! Så tag endelig fat i dem og bliv klogere på det store skiområde.

Verdensklasse afterski

I Alpe d'Huez finder du også legendariske La Folie Douce. Et "open air" clubbing koncept, der også kendt fra Val Thorens og Val d'Isere, er blevet bygget næsten 2.400m oppe på bjerget. Her er super atmosfære med sangere, musikere, dansere og artister. Hver dag fester mere end 2.000 gæster fra hele verden til den helt unikke Folie Douce oplevelse.

 

Byliv med alt hvad hjertet begærer

Alpe d'Huez består af to dele - den gamle bydel og den nye bydel. Alle Danskis hoteller ligger i den gamle bydel med restauranter, barer og diskoteker lige uden for døren, mens du finder lejligheder og chalet'er i både den gamle og nye bydel - Les Bergers.

Udover fantastisk skiløb og hyggelig charme, byder Alpe d'Huez også på hygge og andre sjove aktiviteter. Midt i byen ligger et stort og veludstyret sportscenter, der tilbyder aktiviteter som indendørs fodbold, spinning, squash, badminton, tennis også videre. Byen har også en lækker opvarmet udendørs pool, som du kan slappe af i efter dagens skiløb.

Ta' børnene med til Alpe d'Huez

I Alpe d'Huez finder du også vores børnevenlige koncept SnowyClub. Her får børnene altså den bedste skiferie med dansk skiskole, danske børneguider, arrangementer kun for børn og meget mere.

Læs mere om vores børnevenlige koncept SnowyClub her.

Du finder også en kælkebane på skinner, som koster 7 euro at prøve. Banen er cirka en kilometer lang med skarpe sving og små hop.

Dansk skiskole til de små skiløbere

I Alpe d'Huez kan vi tilbyde dansk skiskole til dine børn. Det gør vi i samarbejde med ESF og Skischoolonline. Med en dansk skiskole vil børnene føle sig trygge blandt andre danske børn og en dansk instruktør.

Nyheder til sæsonen 2017/18

Alpe d'Huez er i forvejen kendt for deres evne til at producere kunstsne, men de har optimeret yderligere og udbygget deres anlæg med 68 nye snekanoner. Det gør, at Alpe d'Huez nu er den franske destination med flest snekanoner, og kan sikre at der er sne nok, allerede ved sæsonstart og ved høje temperaturer.

Men det er ikke kun snesikkert skiløb du kan se frem til på skiferie til Alpe d'Huez. Du finder nemlig også to helt nye pister, som især kommer nybegyndere og letøvede til gode. Den grønne piste, Roger le berger, og den blå Jacques le bûcheron får hvert sit specifikke tema - og så er der små forhindringer undervejs som hop, pukler og tunneller. Altså er der garanti for en sjov tur ned af pisten for hele familien!

Skiferie for alle

Tag hele familien, vennerne eller kæresten med til Alpe d'Huez på skiferie og få den bedste tid - vi er sikker på, at I ikke fortyder det.

Læs mere om Alpe d'Huez her.

Fakta om Alpe d'Huez

Blå pister

110 km

Røde pister

79 km

Sorte pister

61 km

Samlet pister

250 km

Alpe d'Huez

Højeste skiløb

3.330 m

Længste nedfart

16 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

81

Liftkapacitet

90.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Alpe d'Huez

Marmotte 2300

Stadium Piste

Signalet

Pic Blanc

Vores indkvarteringer i Alpe d'Huez

AccommodationTypes

Skileje, skiskole og liftkort

Information om skileje

I Alpe d'Huez arbejder Danski sammen med SKISET, som tilbyder en professionel service og har et bredt udvalg af udstyr. SKISET har seks butikker i byen, så der er altid en butik i nærheden. Butikkerne tilbyder udstyr for alle skiløbere, hvad enten du ønsker årets topmodel eller en god solid ski til dagens strabadser. Der er mulighed for at leje hjelme til børn for et beskedent beløb.

Ski – indbefatter ski og skistave.

Ski, Komplet– indbefatter ski, skistave og skistøvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Snowboard – indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

Snowboard, Komplet – indbefatter snowboard med bindinger og støvler. For børn er hjelm også inkluderet (max 12 år).

Bronze (Economy) – er bløde ski, der er lette at løbe på. De anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og til dig, der kun har været af sted et par gange. Fås både til børn og voksne.

Sølv (Evolution) – er lidt stivere ski, som passer godt til dig, der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround / all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

Guld (Sensation) – er de nye topmodeller til den krævende og erfarne skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte og lange sving, all mountain, freestyle eller fart. Snowboard fås også i denne kategori.

Platin (Excellence) - er de nye topmodeller fra i år til den krævende og erfarne skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte og lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

Barn Begynder (Espoir) - er en nybegynder ski til børn mellem 6-11 år. Denne kategori tilbyder bløde og enkelte ski til de små nybegyndere.

Barn Øvet (Champion) - høj kvalitets ski til børn mellem 8 og 13 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski. Snowboard til børn fås også i denne kategori.

Minikid - En simpel ski til de helt små børn under 6 år.

Hvis du føler, at de ski du har lejet ikke passer til dit niveau, kan du (mod betaling) ændre til en anden kategori.

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Bronze (Economy) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 129,-
2 dage: DKK 257,-
3 dage: DKK 387,-
4 dage: DKK 515,-
5 dage: DKK 644,-
6 dage: DKK 663,-
7 dage: DKK 663,-
8 dage: DKK 793,-
9 dage: DKK 908,-
10 dage: DKK 1.017,-
11 dage: DKK 1.132,-
12 dage: DKK 1.207,-
13 dage: DKK 1.316,-
14 dage: DKK 1.424,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Sølv (Evoloution) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 178,-
2 dage: DKK 355,-
3 dage: DKK 534,-
4 dage: DKK 712,-
5 dage: DKK 889,-
6 dage: DKK 936,-
7 dage: DKK 936,-
8 dage: DKK 1.094,-
9 dage: DKK 1.252,-
10 dage: DKK 1.410,-
11 dage: DKK 1.568,-
12 dage: DKK 1.660,-
13 dage: DKK 1.811,-
14 dage: DKK 1.963,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Guld (Sensation) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

1 dag: DKK 211,-
2 dage: DKK 422,-
3 dage: DKK 632,-
4 dage: DKK 843,-
5 dage: DKK 1.054,-
6 dage: DKK 1.133,-
7 dage: DKK 1.133,-
8 dage: DKK 1.298,-
9 dage: DKK 1.482,-
10 dage: DKK 1.667,-
11 dage: DKK 1.857,-
12 dage: DKK 1.969,-
13 dage: DKK 2.147,-
14 dage: DKK 2.332,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Platin (Excellence) er de nye topmodeller fra i år til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

1 dag: DKK 237,-
2 dage: DKK 474,-
3 dage: DKK 712,-
4 dage: DKK 948,-
5 dage: DKK 1.186,-
6 dage: DKK 1.264,-
7 dage: DKK 1.264,-
8 dage: DKK 1.463,-
9 dage: DKK 1.667,-
10 dage: DKK 1.877,-
11 dage: DKK 2.088,-
12 dage: DKK 2.220,-
13 dage: DKK 2.418,-
14 dage: DKK 2.622,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn, Øvet (Champion) er højkvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski.

1 dag: DKK 119,-
2 dage: DKK 237,-
3 dage: DKK 355,-
4 dage: DKK 474,-
5 dage: DKK 593,-
6 dage: DKK 626,-
7 dage: DKK 626,-
8 dage: DKK 731,-
9 dage: DKK 836,-
10 dage: DKK 942,-
11 dage: DKK 1.041,-
12 dage: DKK 1.146,-
13 dage: DKK 1.252,-
14 dage: DKK 1.357,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn begynder (Espoir) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 73,-
2 dage: DKK 145,-
3 dage: DKK 217,-
4 dage: DKK 290,-
5 dage: DKK 362,-
6 dage: DKK 389,-
7 dage: DKK 389,-
8 dage: DKK 448,-
9 dage: DKK 507,-
10 dage: DKK 573,-
11 dage: DKK 639,-
12 dage: DKK 698,-
13 dage: DKK 764,-
14 dage: DKK 830,-

Indbefatter ski, skistave og skistøvler. Barn u. 6 år (Minikid) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 58,-
2 dage: DKK 116,-
3 dage: DKK 174,-
4 dage: DKK 232,-
5 dage: DKK 290,-
6 dage: DKK 326,-
7 dage: DKK 326,-
8 dage: DKK 355,-
9 dage: DKK 406,-
10 dage: DKK 457,-
11 dage: DKK 507,-
12 dage: DKK 558,-
13 dage: DKK 609,-
14 dage: DKK 667,-

Snowboard & Støvler Sølv (Evolution) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 178,-
2 dage: DKK 355,-
3 dage: DKK 534,-
4 dage: DKK 712,-
5 dage: DKK 889,-
6 dage: DKK 936,-
7 dage: DKK 936,-
8 dage: DKK 1.094,-
9 dage: DKK 1.252,-
10 dage: DKK 1.410,-
11 dage: DKK 1.568,-
12 dage: DKK 1.660,-
13 dage: DKK 1.811,-
14 dage: DKK 1.963,-

Snowboard & Støvler Guld (Sensation) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 211,-
2 dage: DKK 422,-
3 dage: DKK 632,-
4 dage: DKK 843,-
5 dage: DKK 1.054,-
6 dage: DKK 1.133,-
7 dage: DKK 1.133,-
8 dage: DKK 1.298,-
9 dage: DKK 1.482,-
10 dage: DKK 1.667,-
11 dage: DKK 1.857,-
12 dage: DKK 1.969,-
13 dage: DKK 2.147,-
14 dage: DKK 2.332,-

Snowboard & Støvler Barn (Champion) Indbefatter snowboard med bindinger og støvler.

1 dag: DKK 119,-
2 dage: DKK 237,-
3 dage: DKK 355,-
4 dage: DKK 474,-
5 dage: DKK 593,-
6 dage: DKK 626,-
7 dage: DKK 626,-
8 dage: DKK 731,-
9 dage: DKK 836,-
10 dage: DKK 942,-
11 dage: DKK 1.041,-
12 dage: DKK 1.146,-
13 dage: DKK 1.252,-
14 dage: DKK 1.357,-

Indbefatter ski og skistave. Bronze (Economy) er en kategori med enklere modeller til overkommelige priser

1 dag: DKK 94,-
2 dage: DKK 190,-
3 dage: DKK 285,-
4 dage: DKK 380,-
5 dage: DKK 475,-
6 dage: DKK 495,-
7 dage: DKK 495,-
8 dage: DKK 590,-
9 dage: DKK 672,-
10 dage: DKK 753,-
11 dage: DKK 841,-
12 dage: DKK 896,-
13 dage: DKK 977,-
14 dage: DKK 1.051,-

Indbefatter ski og skistave. Sølv (Evoloution) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski, men der er også andre typer til korte og lange sving.

1 dag: DKK 132,-
2 dage: DKK 263,-
3 dage: DKK 395,-
4 dage: DKK 527,-
5 dage: DKK 659,-
6 dage: DKK 692,-
7 dage: DKK 692,-
8 dage: DKK 810,-
9 dage: DKK 929,-
10 dage: DKK 1.041,-
11 dage: DKK 1.159,-
12 dage: DKK 1.225,-
13 dage: DKK 1.344,-
14 dage: DKK 1.456,-

Indbefatter ski og skistave. Guld (Sensation) er lidt stivere ski som passer godt til dem der har været på ski et par sæsoner en uge eller to om året. De fleste ski er allround/all mountain ski men der er også andre typer til korte og lange sving. Snowboard fås også i denne kategori.

1 dag: DKK 165,-
2 dage: DKK 329,-
3 dage: DKK 494,-
4 dage: DKK 659,-
5 dage: DKK 824,-
6 dage: DKK 883,-
7 dage: DKK 883,-
8 dage: DKK 1.014,-
9 dage: DKK 1.159,-
10 dage: DKK 1.298,-
11 dage: DKK 1.449,-
12 dage: DKK 1.535,-
13 dage: DKK 1.673,-
14 dage: DKK 1.818,-

Indbefatter ski og skistave. Platin (Excellence) er de nye topmodeller fra i år til den krævende skiløber. Skiene er stive og mindre eftergivende. Her er der også mulighed for at vælge forskellige typer til korte eller lange sving, all mountain, freestyle eller fart.

1 dag: DKK 185,-
2 dage: DKK 369,-
3 dage: DKK 554,-
4 dage: DKK 738,-
5 dage: DKK 922,-
6 dage: DKK 988,-
7 dage: DKK 988,-
8 dage: DKK 1.140,-
9 dage: DKK 1.298,-
10 dage: DKK 1.463,-
11 dage: DKK 1.627,-
12 dage: DKK 1.733,-
13 dage: DKK 1.884,-
14 dage: DKK 2.042,-

Indbefatter ski og skistave. Barn, Øvet (Champion) er højkvalitets ski til børn mellem 6 og 12 år. I denne kategori fås ski, der kan udfordre den unge skiløber, hvad enten det skal være racing eller twintip ski.

1 dag: DKK 92,-
2 dage: DKK 178,-
3 dage: DKK 270,-
4 dage: DKK 355,-
5 dage: DKK 448,-
6 dage: DKK 468,-
7 dage: DKK 468,-
8 dage: DKK 547,-
9 dage: DKK 626,-
10 dage: DKK 705,-
11 dage: DKK 784,-
12 dage: DKK 863,-
13 dage: DKK 942,-
14 dage: DKK 1.021,-

Indbefatter ski og skistave. Barn begynder (Espoir) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 53,-
2 dage: DKK 112,-
3 dage: DKK 165,-
4 dage: DKK 217,-
5 dage: DKK 270,-
6 dage: DKK 290,-
7 dage: DKK 290,-
8 dage: DKK 336,-
9 dage: DKK 382,-
10 dage: DKK 428,-
11 dage: DKK 481,-
12 dage: DKK 527,-
13 dage: DKK 573,-
14 dage: DKK 626,-

Indbefatter ski og skistave. Barn u. 6 år (Minikid) er bløde ski og ski der er lette at løbe på og anbefales til nybegyndere, der aldrig har været på ski før og dem der kun har været af sted et par gange.

1 dag: DKK 44,-
2 dage: DKK 80,-
3 dage: DKK 124,-
4 dage: DKK 159,-
5 dage: DKK 203,-
6 dage: DKK 232,-
7 dage: DKK 232,-
8 dage: DKK 246,-
9 dage: DKK 283,-
10 dage: DKK 319,-
11 dage: DKK 355,-
12 dage: DKK 391,-
13 dage: DKK 428,-
14 dage: DKK 464,-

Snowboard Sølv (Evolution) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 132,-
2 dage: DKK 263,-
3 dage: DKK 395,-
4 dage: DKK 527,-
5 dage: DKK 659,-
6 dage: DKK 692,-
7 dage: DKK 692,-
8 dage: DKK 810,-
9 dage: DKK 929,-
10 dage: DKK 1.041,-
11 dage: DKK 1.159,-
12 dage: DKK 1.225,-
13 dage: DKK 1.344,-
14 dage: DKK 1.456,-

Snowboard Guld (Sensation) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 165,-
2 dage: DKK 329,-
3 dage: DKK 494,-
4 dage: DKK 659,-
5 dage: DKK 824,-
6 dage: DKK 883,-
7 dage: DKK 883,-
8 dage: DKK 1.014,-
9 dage: DKK 1.159,-
10 dage: DKK 1.298,-
11 dage: DKK 1.449,-
12 dage: DKK 1.535,-
13 dage: DKK 1.673,-
14 dage: DKK 1.818,-

Snowboard Barn (Champion) Indbefatter kun selve snowboardet med bindinger.

1 dag: DKK 92,-
2 dage: DKK 178,-
3 dage: DKK 270,-
4 dage: DKK 355,-
5 dage: DKK 448,-
6 dage: DKK 468,-
7 dage: DKK 468,-
8 dage: DKK 547,-
9 dage: DKK 626,-
10 dage: DKK 705,-
11 dage: DKK 784,-
12 dage: DKK 863,-
13 dage: DKK 942,-
14 dage: DKK 1.021,-

Skistøvler til voksne

1 dag: DKK 59,-
2 dage: DKK 119,-
3 dage: DKK 178,-
4 dage: DKK 237,-
5 dage: DKK 296,-
6 dage: DKK 316,-
7 dage: DKK 316,-
8 dage: DKK 362,-
9 dage: DKK 415,-
10 dage: DKK 468,-
11 dage: DKK 520,-
12 dage: DKK 554,-
13 dage: DKK 606,-
14 dage: DKK 652,-

Skistøvler til børn under 12 år

1 dag: DKK 39,-
2 dage: DKK 79,-
3 dage: DKK 119,-
4 dage: DKK 158,-
5 dage: DKK 197,-
6 dage: DKK 197,-
7 dage: DKK 197,-
8 dage: DKK 243,-
9 dage: DKK 277,-
10 dage: DKK 316,-
11 dage: DKK 349,-
12 dage: DKK 382,-
13 dage: DKK 415,-
14 dage: DKK 455,-

Skistøvler til børn under 6 år

1 dag: DKK 39,-
2 dage: DKK 79,-
3 dage: DKK 119,-
4 dage: DKK 158,-
5 dage: DKK 197,-
6 dage: DKK 197,-
7 dage: DKK 197,-
8 dage: DKK 243,-
9 dage: DKK 277,-
10 dage: DKK 316,-
11 dage: DKK 349,-
12 dage: DKK 382,-
13 dage: DKK 415,-
14 dage: DKK 455,-

Snowboardstøvler til voksne

1 dag: DKK 59,-
2 dage: DKK 119,-
3 dage: DKK 178,-
4 dage: DKK 237,-
5 dage: DKK 296,-
6 dage: DKK 316,-
7 dage: DKK 316,-
8 dage: DKK 362,-
9 dage: DKK 415,-
10 dage: DKK 468,-
11 dage: DKK 520,-
12 dage: DKK 554,-
13 dage: DKK 606,-
14 dage: DKK 652,-

Snowboardstøvler til børn under 12 år

1 dag: DKK 39,-
2 dage: DKK 79,-
3 dage: DKK 119,-
4 dage: DKK 158,-
5 dage: DKK 197,-
6 dage: DKK 197,-
7 dage: DKK 197,-
8 dage: DKK 243,-
9 dage: DKK 277,-
10 dage: DKK 316,-
11 dage: DKK 349,-
12 dage: DKK 382,-
13 dage: DKK 415,-
14 dage: DKK 455,-

Hjelm, voksen

1 dag: DKK 41,-
2 dage: DKK 83,-
3 dage: DKK 123,-
4 dage: DKK 165,-
5 dage: DKK 206,-
6 dage: DKK 247,-
7 dage: DKK 247,-
8 dage: DKK 288,-
9 dage: DKK 329,-
10 dage: DKK 370,-
11 dage: DKK 412,-
12 dage: DKK 453,-
13 dage: DKK 494,-
14 dage: DKK 535,-

Hjelm til børn under 12 år

1 dag: DKK 20,-
2 dage: DKK 39,-
3 dage: DKK 59,-
4 dage: DKK 79,-
5 dage: DKK 99,-
6 dage: DKK 119,-
7 dage: DKK 119,-
8 dage: DKK 138,-
9 dage: DKK 158,-
10 dage: DKK 178,-
11 dage: DKK 197,-
12 dage: DKK 217,-
13 dage: DKK 237,-
14 dage: DKK 257,-

Hjelm til børn under 6 år

1 dag: DKK 20,-
2 dage: DKK 39,-
3 dage: DKK 59,-
4 dage: DKK 79,-
5 dage: DKK 99,-
6 dage: DKK 119,-
7 dage: DKK 119,-
8 dage: DKK 138,-
9 dage: DKK 158,-
10 dage: DKK 178,-
11 dage: DKK 197,-
12 dage: DKK 217,-
13 dage: DKK 237,-
14 dage: DKK 257,-

Indbefatter kun ski og stave.

1 dag: DKK 64,-
2 dage: DKK 137,-
3 dage: DKK 197,-
4 dage: DKK 266,-
5 dage: DKK 331,-
6 dage: DKK 355,-
7 dage: DKK 355,-
8 dage: DKK 412,-
9 dage: DKK 469,-
10 dage: DKK 525,-
11 dage: DKK 589,-
12 dage: DKK 646,-
13 dage: DKK 703,-
14 dage: DKK 767,-

1 dag: DKK 48,-
2 dage: DKK 97,-
3 dage: DKK 145,-
4 dage: DKK 194,-
5 dage: DKK 242,-
6 dage: DKK 242,-
7 dage: DKK 242,-
8 dage: DKK 299,-
9 dage: DKK 339,-
10 dage: DKK 388,-
11 dage: DKK 428,-
12 dage: DKK 469,-
13 dage: DKK 509,-
14 dage: DKK 557,-

Du kan bestille skileje, når du har bestilt din rejse.

Information om skiskole

I Alpe d'Huez samarbejder Danski med to af de bedste skiskoler i Frankrig: Skiskolen ESF og Skischoolonline. Fordi vi nu også samarbejder med SkiSchoolOnline, kan vi altså tilbyde dansk undervisning, hvilket særligt er en fordel til dig, der rejser med børn. Du kan finde kurser til alle aldre; børn såvel som voksne, og i alle niveauer. Du kan både få undervisning privat og gruppe.

Skiskolen kan bestilles online på Mit Danski. Eller ring på 86 800 600.

Pris: DKK 1.475,-
1 person: 380,-
2 personer: 190,-
1 person: 380,-
2 personer: 190,-
1 person: 380,-
2 personer: 190,-
1 person: 380,-
2 personer: 190,-
1 person: 380,-
2 personer: 190,-
1 person: 380,-
2 personer: 190,-
1 person: 3.135,-
2 personer: 1.565,-
3 personer: 1.045,-
4 personer: 785,-
1 person: 3.135,-
2 personer: 1.565,-
3 personer: 1.045,-
4 personer: 785,-
1 person: 3.135,-
2 personer: 1.565,-
3 personer: 1.045,-
4 personer: 785,-
1 person: 3.135,-
2 personer: 1.565,-
3 personer: 1.045,-
4 personer: 785,-
1 person: 3.135,-
2 personer: 1.565,-
3 personer: 1.045,-
4 personer: 785,-
1 person: 3.135,-
2 personer: 1.565,-
3 personer: 1.045,-
4 personer: 785,-
1 person: 1.425,-
2 personer: 710,-
3 personer: 475,-
4 personer: 355,-
1 person: 1.425,-
2 personer: 710,-
3 personer: 475,-
4 personer: 355,-
1 person: 1.425,-
2 personer: 710,-
3 personer: 475,-
4 personer: 355,-
1 person: 1.425,-
2 personer: 710,-
3 personer: 475,-
4 personer: 355,-
1 person: 1.425,-
2 personer: 710,-
3 personer: 475,-
4 personer: 355,-
1 person: 1.425,-
2 personer: 710,-
3 personer: 475,-
4 personer: 355,-
1 person: 1.815,-
2 personer: 910,-
3 personer: 605,-
4 personer: 455,-
5 personer: 365,-
1 person: 1.815,-
2 personer: 910,-
3 personer: 605,-
4 personer: 455,-
5 personer: 365,-
1 person: 1.815,-
2 personer: 910,-
3 personer: 605,-
4 personer: 455,-
5 personer: 365,-
1 person: 2.165,-
2 personer: 1.085,-
3 personer: 725,-
4 personer: 545,-
1 person: 2.165,-
2 personer: 1.085,-
3 personer: 725,-
4 personer: 545,-
1 person: 2.165,-
2 personer: 1.085,-
3 personer: 725,-
4 personer: 545,-
Pris: DKK 1.475,-
Pris: DKK 1.475,-
Pris: DKK 1.575,-
Pris: DKK 1.365,-
Pris: DKK 0,-
6 dage: Inkluderet i prisen
7 dage: Tillægspris: DKK 200,-
8 dage: Tillægspris: DKK 400,-