Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Apartment Alpenrose

Fakta

Om Apartment Alpenrose

Lejlighederne Alpenrose byder dig velkommen til charme, luksus og Alpernes måske bedste panoramaudsigt i hjertet af Alpe d’Huez.

Alpenrose er en charmerende træ- og stenhytte, som med den sydvendte facade giver dig en fantastiskudsigt over Alpe d’Huez store skiområde. Det er altså svært ikke at smile, når du efter en lang dag på ski kan nyde de sidste solstråler gå ned over bjergene fra din balkon.

Wellness på skiferien


Uanset om din krop trænger til afslapning og massage eller yderligere motion (respekt hvis det er sidstnævnte), så bliver du ikke skuffet her. Alpenrose wellness består både af fitness, udendørs opvarmet pool og massage.

Tæt på skiløbet


Findes der noget bedre end at slippe for lange gåture i dine skistøvler? Når du bor på Alpenrose, har du kun 300 meter til pisten og 250 meter til den nærmeste lift. Du har altså kun få minutters gang fra huset, så er du i gang med dagens skiløb. What’s not to like?

Ekstra info

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv, så kan du tilkøbe både slutrengøring og morgenmad. Du skal blot kontakte os inden afrejse for booking.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski ser frem til at byde jer velkommen på skiferien til Alpe d’Huez.

OBS: Kæledyr for 39€ i én uge.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terrasse Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Komfur Ja

Opvaskemaskine Ja

WiFi Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Jacuzzi Ja

Kæledyr (på forespørgsel) 39€ pr week

Parkering (mod betaling) 49€ pr week

Skirum Ja

SwimmingPool Ja

WiFi Ja

2-værelses lejlighed 4 personer

Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer i en sovesofa og et badeværelse. Køkkenet er udstyret med ovn og opvaskemaskine.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

2-værelses lejlighed 6 personer

Indeholder en entré med et indhak med køjeseng (OBS: køjesenge er kun 180cm lange), 1 dobbeltværelse, et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger i en sofaseng, samt bad og toilet. Køkkenet er udrustet med ovn og opvaskemaskine.

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed 6 personer

Indeholder to soveværelser, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger. Køkkenet er udrustet med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden kan være duplex.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

4-værelses lejlighed 8 personer

Indeholder 2 twin-værelser, et værelse med køjeseng, et stort køkken alrum med mulighed for 2 ekstra opredninger og bad og toilet. Køkkenet er udrustet med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden er duplex.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

1-værelses lejlighed 4 personer

En lille 1-værelses lejlighed med plads til 4 personer i en dobbeltseng og en sofaseng, samt bad og toilet. Køkkenet er godt udrustedet med ovn og opvaskemaskine.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes