Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Residence Prestige L'Eclose

Fakta

Om Residence Prestige L'Eclose

Velkommen til Alpe d’Huez og det firestjernede Residence Prestige L’Eclose - her får du alt inden for rækkevidde i et roligt område.

Residence Prestige L’Eclose er et flot, luksuriøst og nybygget firestjernet lejlighedskompleks, der ligger i rolige omgivelser, lige bag ved sportscenteret i Alpe d’Huez. Residence Prestige L’Eclose er et spritnyt lejlighedskompleks, der åbner i december 2022. Her bor du i lækre og luksuriøse omgivelser, med kun 100 meter til den nærmeste lift. De få minutters gang til liften, gør det nemt at komme ud på ski hver morgen, og op i det fantastiske skiområde med 250 pistekilometer.

Lejlighedskomplekset ligger i hjertet af Alpe d’Huez, der er nemlig kun 500 meter ind til byens centrum, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer, butikker og supermarkeder. Men egentlig behøver du ikke at bevæge dig så langt, i stueetagen i lejlighedskomplekset finder du også både restauranter og butikker.

Lejlighederne

Vi kan roligt sige, at Residence Prestige L’Eclose er lækkert og luksuriøst, da det er helt nybygget og de slår dørene op for første gang i december 2022. De har sørget for at man får følelsen af, at der bliver kræset for synet, med et charmerende mix af moderne og traditionel arkitektur.

Følelsen af luksuriøst og lækkert går igen i lejlighederne, der er indrettet i en moderne og minimalistisk stil. I lejlighederne kan du bo med hele familien, vennerne eller din partner i et roligt område. Du kan endda invitere svigerforældrene med, det er der plads til.

Lejlighederne varierer i størrelse, og kan rumme alt fra 4-6 personer. I alle lejlighederne er der et opholdsrum, hvor du kan samle dit rejseselskab til et spil brætspil, godaftenlæsning for børnene, eller til en sludder om dagens skiløb i det skønne skiområde.

Hvordan smager maden? - det er faktisk helt op til dig selv, og dine egne evner i køkkenet. Men hvem vil ikke gerne lave mad i et nyt lækkert køkken, der har det mest nødvendige, til at lave en god middag til rejseselskabet. Du behøver ikke spise ude, når du bor her, men ønsker du alligevel en der laver maden til dig, har du mulighed for at tilkøbe morgenmad i lejlighedskompleksets restaurant. Du har som sagt også flere restauranter inden for rækkevidde, hvis du hellere ønsker at prøve lidt forskellige madoplevelser.

Lejlighederne har også wi-fi, hvis du lige skulle have brug for at tjekke din mail i ugens løb.

Wellness og aktiviteter

Har du behov for afslapning, når du kommer hjem fra en lang ski dag, kan du tage en slapper i lejlighedskompleksets well-being område. Her kan du med garanti få rosin hud på fingrene i deres opvarmede pool, hvor du kan plaske lidt rundt. Du kan også mod betalling benytte både sauna, hammam, eller få æltet kroppen godt igennem med en af de mange forskellige massage-behandlinger.

Har du behov for at holde din træning vedlige, imens du er på skiferie, findes der også et fitnessrum til fri afbenyttelse i lejlighedskomplekset.

Du finder også en børneklub med underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre, i lejlighedskomplekset. Det er dog Residence Prestige L’Eclose’s egen, der vil derfor ikke være dansk personale.

Godt at vide

Kniber det med at tage rent tøj med til hele familien, i en hel uge, er der mulighed for at vaske tøj i lejlighedskompleksets vaskeri mod et lille tillæg.

Residence Prestige L’Eclose har også et rum med skiskabe, så du slipper for at have hele familiens ski og støvler stående i lejligheden.

Kommer du kørende til Alpe d’Huez har Residence Prestige L’Eclose en overdækket parkering hvor du kan parkere. Det kræver dog at du booker plads på forhånd, og koster et lille tillæg. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L’Ours Blanc og en ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen i Residence Prestige L’Eclose og Alpe d’Huez.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Safetybox Ja

Sengelinned Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Håndklæder Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

Slutrengøring undtagen køkken Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed til 4 personer

Lejlighed på ca. 31m2 med et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et alrum med en sovesofa til to personer. Derudover har lejligheden et badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer

Lejlighed på ca. 39m2 med et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, en alkove med køjeseng og et alrum med en sovesofa til to personer. Derudover har lejligheden et badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.

3-værelses lejlighed til 6 personer

Lejlighed på ca. 45m2 med to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et alrum med en sovesofa til to personer. Derudover har lejligheden et badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.

AccommodationTypes