Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Residence Les Bergers

Fakta

Om Residence Les Bergers

Residence Les Bergers i Alpe d'Huez er lejligheder i god standard med en god beliggenhed – kun 100 meter til pisten og liften.

Velkommen til Alpe d'Huez og Residence Les Bergers! Her finder du lejligheder i god standard med en god beliggenhed – kun 100 meter til pisten og liften. Det er altså meget tæt på ski-in/ski-out, og du er hurtig ude i det store skiområde hver dag. Som en ekstra bonus bliver Residence Les Bergers renoveret i løbet af sommer 2023, og er klar til at byde gæster indenfor til sæsonen 2023/24.

Nyere bydel


Lejlighederne ligger i den nye bydel i Alpe d'Huez, og du er tæt på alt, du skal bruge på skiferien – lift, piste, indkøb og centrum.

Pension på skiferien


Når du bor i Residence Les Bergers i Alpe d'Huez på skiferien, så har du mulighed for at tilkøbe halvpension og kvartpension. Det vil sige, at du hverken skal tænke på morgenmad eller aftensmad, hvis du vælger halvpension – kun på skiløbet. Lyder det ikke godt? Dette bookes direkte i receptionen når i ankommer.

Wellness på skiferien


Det lyder næsten for godt til at være sandt, og billederne taler også næsten for sig selv - men det bliver bedre! Så få løsnet skibenene op i saunaen eller tag en aftendukkert under stjernehimlen i det opvarmede, udendørs swimmingpool. Meget bedre bliver det altså ikke!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se dig i Alpe d'Huez på årets skiferie.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

SwimmingPool Ja

WiFi Ja

Lejlighed 1-værelses + kabine 4/6 personer

Indeholder køkken/opholdsrum med 4 sovepladser, kabine med 2 sovepladser, badeværelse med bad og wc, køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Studio lejlighed for to personer på ca. 18-20kvm, som består af et opholds rum med sovesofa, køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio lejlighed for tre til fire personer på ca. 28-32kvm, som består af et opholds rum med sovesofa til 2 personer og sovealkove med køjeseng. Køkken mes køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer

2-værelses lejlighed for fem til seks personer på ca. 38-42kvm, som består af et opholds rum med en sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng, og en kabine med en køjeseng. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, separat bad og toilet, telefon, TV og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes