Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Hotel Club MMV Les Bergers

Frokost

Om Hotel Club MMV Les Bergers

Det charmerende Hotel Club MMV Les Bergers I Alpe d'Huez er bygget med børnefamilien i tankerne - her er blandt andet helpension, wellness-område og legerum.Tag familien med til det skønne Hotel Club MMV Les Bergers, der er beliggende for enden af pisterne i Alpe d’Huez. Det charmerende hotel byder velkommen inden for i en hyggelig og rar atmosfære, der danner de bedste rammer om din skiferie.


Hotel for børnefamilier

Hotellet er bygget med børnefamilier i tankerne. Det er også årsagen til, at du kan nyde en hel-pension under dit ophold, så du ikke behøver bekymre dig om mad overhovedet! Savoyard Cusine er hotellets lækre restaurant med to spiseområder, der tilbyder lokale, franske specialiteter. Sæt jer til bordet og lad personalet sørge for, at I får fyldt energidepoterne fyldt op til morgendagens skiløb.

Når du har parkeret skiene for dagen, kan du tage familiens yngste med i børnerummet, hvor der er rig mulighed for at få eftermiddagen til at gå.

Lækker wellness-område og solterrasse

Trænger du til at få løsnet bentøjet efter dagens skiløb, kan du forkæle dig selv i hotellets wellness-center med sauna, hamman og jacuzzi. Du kan også bare tage en drink med fra hotellets bar og nyde den på den store, sydvendte terrasse med en skøn udsigt over bjergene og pisterne. Med andre ord vil Hotel Club MMV Les Bergers gøre alt for, at du får den bedste tid med familien med plads til hygge, samvær og afslapning.

Afstand til piste

50 m

Afstand til lift

150 m

Afstand til centrum

1000 m

Afstand til skibus

300 m

Afstand til skileje

150 m

Pension

Frokost

Bar

Ja

TV

Nej

Restaurant

Ja

Wi-fi (free)

Ja

Elevator

Ja

Parkering

Nej

Yderligere faciliteter

Babyseng, Bruser, Frokost, Halvpension, Hotel, Jacuzzi, Legerum, Legerum, Parkering (mod betaling), Pengeskab, Reception, Sauna, Skirum, Solterrasse, Toilet, WiFi i værelse

Dobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc. I dette værelse er der mulighed for opredning til en 3. person.  
Sengelinned – Pengeboks– Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse med 2 opredninger

Værelse med dobbeltseng beregnet til 2 personer typisk 12-16 m2 med eget dusch/wc. I dette værelse er der mulighed for opredning til to ekstra personer.  
Sengelinned – Pengeboks– Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

Dobbeltværelse som Enkeltværelse

Dobbeltværelse som enkeltværelse med eget dusch/wc.  
Sengelinned – Pengeboks– Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)
 

Dobbeltværelse Comfort

Dobbeltværelse. 2 personers værelse med bad/toilet, Wi-Fi, telefon og fladskærmstv.  
Sengelinned – Pengeboks– Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes