Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Hotel Club MMV Les Bergers

Helpension

Fakta

Om Hotel Club MMV Les Bergers

Det charmerende Hotel Club MMV Les Bergers I Alpe d'Huez er bygget med børnefamilien i tankerne - her er blandt andet helpension, wellness-område og legerum.

Tag familien med til det skønne Hotel Club MMV Les Bergers, der er beliggende for enden af pisterne i Alpe d’Huez. Det charmerende hotel byder velkommen inden for i en hyggelig og rar atmosfære, der danner de bedste rammer om din skiferie.

Hotel for børnefamilier

Hotellet er bygget med børnefamilier i tankerne. Det er også årsagen til, at du kan nyde en hel-pension under dit ophold, så du ikke behøver bekymre dig om mad overhovedet! Savoyard Cusine er hotellets lækre restaurant med to spiseområder, der tilbyder lokale, franske specialiteter. Sæt jer til bordet og lad personalet sørge for, at I får fyldt energidepoterne op til morgendagens skiløb. Vær opmærksom på, at drikkevarer er inkluderet til maden.

Børneklub

Når du har parkeret skiene for dagen, kan du tage familiens yngste med i børnerummet, hvor der er rig mulighed for at få eftermiddagen til at gå. På hotellet er der en gratis børneklub fordelt på forskellige aldre. Der er Babies Club for alle fra 18 måneder til 3 år mod et mindre gebyr. Så er der Club Kids for alle fra 4 til 6 år som er gratis, Junior Club for alle fra 7 til 10 år som også er gratis og slutteligt Club Teens fra 11 til 13 år - også gratis.

Lækker wellness-område og solterrasse

Trænger du til at få løsnet bentøjet efter dagens skiløb, kan du forkæle dig selv i hotellets wellness-center med sauna, hamman, jacuzzi og udendørs opvarmet pool. Du kan også bare tage en drink med fra hotellets bar og nyde den på den store, sydvendte terrasse med en skøn udsigt over bjergene og pisterne.

Adgang til wellness-området bookes på hotellet, og der er adgang for voksne over 18 år. Der er mulighed for adgang til wellness-området to gange om ugen før kl. 16, og adgang en gang om ugen efter kl. 16.

Med andre ord vil Hotel Club MMV Les Bergers gøre alt for, at du får den bedste tid med familien med plads til hygge, samvær og afslapning.

Godt at vide


Der skiftes håndklæder to gange under dit ophold
Daglig rengøring af dit værelse
Adgang til Aquarelaxing Area (husk at reservere tid)
Hvis I ankommer i bil kan i læsse jeres ting af på hotellet, men bilen skal parkeres på en offentlig parkeringsplads i byen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng According to Availability

Helpension Ja

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Parkering (mod betaling) Yes, Price Unknown

Reception Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Værelse til 2 personer med dobbeltseng eller to enkeltsenge,  med eget dusch/wc, tv og safe.   
Sengelinned – Pengeboks– Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

3-sengsværelse

Større værelse til 3 personer med dobbeltseng og enkeltseng eller 3 enkeltsenge, med eget dusch/wc, tv og safe.  
Sengelinned – Pengeboks– Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse

Stort værelse til 4 personer bestående af to sammenhængende værelser med ét dusch/wc, tv og safe.  
Sengelinned – Pengeboks– Bad og toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes