Afbudsrejser til Alperne

Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Vælg antal rejsende pr. værelse
Vælg dato for ankomst

Få afbudsrejser direkte i indbakken - tilmeld dig vores last-minute liste!

Tag på skiferie til Alperne med Danski

Afbudsrejser til Alperne Gode tilbud på afbudsrejser og sidste øjeblik

Af og til har vi afbud eller restpladser, der kan give dig en rigtig god rabat på skiferien. Her på siden ser du alle vores skirejser med afrejse lige om lidt.

Nogle gange er der en skirejse, som er blevet booket og planlagt, men desværre af mange forskellige og uforudsete årsager må aflyses. Det resulterer i, at vi har et afbud på en skiferie, som vi naturligvis gerne vil give en anden køber chancen for at tage afsted på. Derfor har vi her samlet vores afbudsrejser på en skiferie i Alperne.

God rabat på afbudsrejse

Står du og kan med kort varsel pakke dit habengut sammen til en tur på ski med kort varsel, eller er kufferten i konstant beredskab hele vinteren igennem med netop dette formål for øje, så er det muligt for dig at score en klækkelig rabat som følge af andres afbud.

Afbudsrejse skiferie Østrig

Vi har på vores destinationer i Østrig som regel altid en afbuds-skirejse, der sidder klar til at du griber muligheden. Øverst i menuen her på siden kan du vælge om du bare gerne vil til Østrig. Du kan også søge separat på alle vores destinationer.Du kan finde et godt bud på en afbudsrejse på en skiferie til Bad Gastein, IschglObertauern, SchladmingSt. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain og Zell am See.

Skiferie afbudsrejse Frankrig

Hvis du er frisk på at tage afsted i sidste øjeblik på en skiferie til Frankrig, så er det bare at gå til fanerne her øverst på denne side. Ganske som med Østrig, kan du også her sortere efter vores destinationer. Du finder afbudsrejser på skiferie til Alpe d'HuezLes Arcs, Les Deux Alpes, Tignes, Val d'Isere og Val Thorens.

Afbudsrejse til Italien på ski

Danski arrangerer skiferier til tre lande i Alperne, og udover Frankrig og Østrig er Italien et land, hvor vores gæster kan komme på skiferie i sidste øjeblik. Se oppe i filtreringsmulighederne i toppen af siden her. Vi har afbudsrejser til Canazei, CerviniaLivignoPasso Tonale og Sauze d'Oulx.

Skiferie med kort varsel

Det er din ekstra stærke fordel, hvis du kan tage afsted med ekstremt kort varsel. Hvis du for eksempel kan tage på skiferie dagen efter, du booker tilbuddet, kan det ofte godt lade sig gøre. Det er lige før, du kan indlogere dig på hotel i en af vores tre danske lufthavne, og så ellers spille lotteri om hvor du ender med at stå på ski.

Afbudsrejse med god service

Selvom det er en afbuds- eller last minute skiferie, går vi ikke på kompromis med kvalitet og service. Du kan naturligvis forvente samme kvalitet og service på hele skirejsen, selvom du vælger en afbudsrejse frem for noget andet. Du får altid den bedste tid i Alperne med Danski!

Afbudsskiferie med bil, tog, bus og fly

Nu vi er i gang med tankeeksperimenterne og spænding om hvor, du skal på skiferie, så kan du skrue lidt ekstra op for morskaben, hvis du har egen bil. Hvis du vil køre selv på skiferie, kan du dybest set bare vende snuden sydpå, og ikke køre alt for hurtigt samtidig med at din co-driver booker afbudsrejsen til jer. Hvor mon du står på ski i morgen? Ender du i Frankrig, Østrig eller Italien?

Du kan naturligvis også tage den mere tilbagelænede fremgangsmåde, og lade dig transportere med fly eller bus. Der er også den unikke mulighed for at tage på skiferie med tog og vågne op i Østrig, klar til at indtage pisterne. 

Last Minute skirejser direkte i indbakken

Tilmeld dig vores last-minute liste, hvor vi sender de gode afbudsrejser først, så du får tilbuddet før alle andre direkte i indbakken! Tilmeld dig nu, så du ikke går glip af de gode tilbud. Tilmeld dig last-minute listen her.