Skiferie til Sauze d'Oulx Den skjulte perle i Italien

Sådan er en skiferie til Sauze d'Oulx i Italien:

  • Skiløb i to lande - både Frankrig og Italien
  • Hyggelig med mange små vinbarer og restauranter
  • Skiløb på mange små, hyggelige skovpister
  • Et godt skiområde med skiløb for alle
  • Billig og god - du får meget for pengene her!

 

Skiløb for alle i Sauze d'Oulx

Prøv kræfter med over 1.000 kilometer off-piste, gode lange dagsture og et godt liftsystem i Sauze d'Oulx i Italien. I 20 år har vi sendt skiløbere til Sauze d'Oulx, og det gør vi stadig den dag i dag - og det er ikke uden grund. Det er og bliver bare en klassiker!

Læs mere om Sauze d'Oulx her

Fakta om Sauze d'Oulx

Blå pister

96 km

Røde pister

220 km

Sorte pister

84 km

Samlet pister

400 km

Sauze d'Oulx

Højeste skiløb

2.823 m

Længste nedfart

9 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

70

Liftkapacitet

72.809 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Sportinia Monte

Citroc

Trebials valle

Mælkevejen foran dig På ski i Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er et charmerende skisportssted beliggende i den naturskønne region Piemonte i Italien.

Sauze d'Oulx er et charmerende skisportssted beliggende i den naturskønne region Piemonte i Italien.

På en skiferie til charmerende Sauze d'Oulx kan du forvente, at pengene rækker langt, og at du hver dag står på ski på idyliske skovruter omringet af hyggelige restauranter - både på pisten og nede i byen. Sauze d'Oulx ligger nemlig under trægrænsen, og det gi er fantastiske nedkørsler på de mange skovpister. Men bare rolig, der er snesikkert her med 2.823 højdemeter!

Skiløb på mælkevejen

Sauze d'Oulx ligger i skiområdet "Via Lattea", bedre kendt under det engelske udtryk "Milky Way". Dette område med i alt 400 kilometer pister omfatter blandt andet skiområderne Sestriere, Claviere og Montgenèvre i Frankrig. Det betyder også, at du på en skiferie til Sauze d'Oulx får varierede pister til både nybegyndere og øvede. 

Liftkortet er adgangsbillet til skiløb i både Sestriere og Sauze d’Oulx, der har 315 pistekilometer tilsammen. Med et liftkort på seks, syv eller otte dage, får du også en dag med yderligere 85 pistekilometer i Montgenèvre gratis, hvor skiområdets funpark også ligger.

Olympiske pister

Sauze d'Oulx var vært ved de Olympiske Lege i 2006. Her fik skiområdet en renovering med nye lifter og pister - men det har ikke påvirket byens charme. Opgraderingen af liftsystemet betyder bare, at du nemt og frit kan komme rundt i området, blandt andet til Sestriere, som var hovedvært for vinter OL - og det er jo ikke til at brokke sig over?

 

Skiløb til den erfarne skiløber

Områder omkring Sestriere er god til dig, som er på jagt efter lidt mere udfordrede skiløb, og vi kan kun anbefale en dagstur til Sestriere, hvis du vil køre pister, der har ført til olympiske medaljer. 

1.000 kilometers off-piste i Sauze d'Oulx

Nu kan det måske lyde som om, at Sestriere er federe - men her tager du fejl. For det gode ved at bo i Sauze d'Oulx er, at du har området mere eller mindre for dig selv. For mens alle har travlt med at styrte over til Sestriere hver dag, så er der ikke mange der tager den anden vej. Det betyder, du har pisterne for dig selv - og det er altså fedt!

For er du til off-piste og frisk puddersne, er du det helt rigtige sted! Her er nemlig 1.000 kilometer off-piste at boltre sig på, faktisk var Sauze d'Oulx vært for fire freeride konkurrencer under OL i 2006. Området byder på hele 1.000 kilometer off-piste. Terrænet er perfekt til skiløberen, som søger spænding og eventyr, og der er masser af puddersne at slå sig løs i.

Læs mere om pisterne og hent pistekort til Sauze d'Oulx

Læs mere om byen i Sauze d'Oulx her

Populære ophold i Sauze d'Oulx

Charmerende & roman Om byen i Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er den ukendte perle med fedt skiløb, masser af sol samt italiensk charme. Her er gode lokale restauranter, hyggeligt personale, og du føler dig virkelig velkommen her i byen.

Den ældste del af Sauze d'Oulx i Italien er fra middelalderen med smalle krogede gader og gamle gode restauranter. Sauze d'Oulx er en gammel middelalderby med brostensbelagte gader, masser af brønde og hyggelige stenhuse. Disse finder du mest nede i den gamle bydel, som er et besøg værd!

Afterski i Sauze d'Oulx

Rundt omkring på de små gader, der slingrer og bugter sig igennem byens centrum, finder du hyggelige caféer, barer og selvom skiløbet og den afslappede livsstil har høj prioritet i Sauze d'Oulx, kan du sagtens finde afterski – både for de festglade og dem, der måske bare gerne vil nyde en enkel Aperol Spritz efter en lang dag i skiterrænet. Her kan suset fra skiløbet, mærkes helt nede i byen.

Skiløb over afterski

Lad os være ærlige: Engang var Sauze d'Oulx et turistmål for fest og pubcrawls, hvor det i dag er selve skiløbet og den alpine kultur, der er omdrejningspunktet for turismen i byen. Hvis du går lige så meget op i godt skiløb som os, så kan du tjekke de aktuelle vejrmeldinger for Sauze d'Oulx her

Her kan du lade din elbil

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Smag på Italien

Italienerne elsker virkelig deres eget køkken - og det gør vi hos Danski faktisk også. Deres kærlighed til mad og vin er noget helt specielt, og derfor finder du utallige muligheder for kulinariske oplevelser på skiferie til Sauze d'Oulx.

Hos L'Oriticke finder du for eksempel den bedste trøffelpasta i byen, på L'Assietta kan du nyde en raclette-middag, og på Village Café kan du nyde en vidunderlig god tiramisu.

Læs mere om aktiviteter i Sauze d'Oulx her

Vores lejligheder & hoteller i Sauze d'Oulx

AccommodationTypes

Mere end skiløb Aktiviteter i Sauze d'Oulx

I Sauze d'Oulx er der rig mulighed for utrolige oplevelser både på og udenfor pisten.

I Sauze d'Oulx kan du komme med på en off-piste tur med en lokal bjergguide. Her vil du opleve noget af Europas bedste og mest populære off-piste. Der er så absolut noget enhver glad pudderhundene må opleve. På turen vil en professionel bjergguide vise vej til nogle fantastiske urørte nedfarter. Er du ny i off-pisten, kan du også få noget undervisning, for at du får mest muligt ud af turen.

Der findes adskillige ture af varierende karakter, og guiden gennemgår ruterne med dig, inden I bliver enige om hvilken tur, du skal på.

Helikopterski i Sauze d'Oulx

Fra basen i Sestriere kan du flyve op ad et bjerg og prøve heliski. Det er en oplevelse, som du aldrig vil glemme. Sammen med en professionel bjergguide og alt det udstyr, du har brug for, går du ned og skaber nye spor i sneen.

Ginsmagning

I Sauze d'Oulx har du også mulighed for at komme til ginsmagning og smage en masse forskellige gin.

Arrangementer med guiderne

Foruden alt det, du kan opleve på egen hånd i Sauze d'Oulx, så har vores guider også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

  • Pistevisning
  • Picnic
  • Vinsmagning
  • Ginsmagning

 

Få et tilbud på skiferien til Sauze d'Oulx

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Sauze d'Oulx. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

I Sauze d'Oulx samarbejder vi med Faure Sport.

BRONZE: Til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber med 0-4 års ski-erfaring.
SØLV: Til den erfarne skiløber med 4-6 års erfaring.
GULD: Til den øvede skiløber med +6 års erfaring. 
PLATIN: Til den meget øvede skiløber der også vil i off-pisten.

Book skilejen online på Mit Danski eller ring til os på 86 800 600, hvis du har spørgsmål. 

Book skileje her

Vild med Sauze d'Oulx? Så kan du også lide ..