Skiferie for hele familien i Dolomitterne Skiferie til Madonna di Campiglio

I det betagende område mellem Brenta Dolomitterne og Adamello-Presanella bjergene, finder du det hyggelige italienske skisportssted, Madonna di Campiglio.

Sådan er en skiferie til Madonna di Campiglio i Italien

  • Skiløb til alle niveauer
  • Centrum af byen er bilfri
  • Kort afstand til liften fra alle hoteller
  • Effektivt liftsystem
  • Gode madoplevelser i høj klasse

Her venter 150 kilometer piste på jer, forbundet med tre forskellige skiområder. Uanset om I er helt nye på ski eller øvede, er der masser af sjov og muligheder for alle. Og vidste I, at dette sted har en særlig plads i skiens historie? Det var her, den berømte Ingemar Stenmark vandt sin første World Cup-sejr!

Fra brede, lette pister til spændende sorte nedfarter, er der noget for enhver smag. Og når I trænger til en pause, kan I nyde den italienske charme, lækker mad og moderne faciliteter, der gør ferien ekstra skøn for både store og små.

Så pak skiene og ta’ med på en uforglemmelig skiferie i Madonna di Campiglio!

Læs mere om Madonna di Campiglio her

Fakta om Madonna di Campiglio

Blå pister

50 km

Røde pister

72 km

Sorte pister

33 km

Samlet pister

155 km

Madonna di Campiglio

Højeste skiløb

2.500 m

Længste nedfart

6 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

59

Liftkapacitet

90.000 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Skiløb i smukke omgivelser På ski i Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio er det perfekte sted for en skiferie for hele familien! Beliggende ved Monte Spinale i de smukke Brente Dolomitter, er dette skisportssted fyldt med eventyr og sjov for alle aldre.

Forestil dig at suse ned ad pisterne, omgivet af de imponerende Brenta Dolomitter, mens du skaber minder for livet med dine kære. Det var også her, den legendariske, svenske Ingemar Stenmark vandt sin første World Cup-sejr tilbage i 1974! Siden da, har skiområdet været vært for utallige spændende begivenheder indenfor skiløb, som både professionelle og entusiaster elsker at være en del af.

Men fortvivl ikke, for selvom der er masser af spænding og historie, er der også masser af sjov for alle skiniveauer. Uanset om I er nybegyndere, erfarne skiløbere eller et sted midt imellem, er der pister og udfordringer, der passer til jer alle.

Pak jeres skiudstyr, tag hele familien med og lad os skabe uforglemmelige øjeblikke sammen i Madonna di Campiglio!

Skiområdet

Madonna di Campiglio er virkelig noget særligt, især for en familie på udkig efter sjov og eventyr! Det er som at have adgang til tre fantastiske skiområder på én gang: Pinzolo, Folgarida og selvfølgelig Madonna di Campiglio.

I centrum af det hele, i hjertet af Madonna di Campiglio-byen, finder I et sandt vinterparadis. Området ligger i 1.550 meters højde, så I kan være sikre på masser af sne og gode forhold. Udover det, finder I hele 150 kilometer perfekt præparerede pister der venter på jer!

Det bedste er, at I nemt kan komme rundt i skiområdet takket være det effektive liftsystem med hele 62 lifter. Det betyder mindre tid brugt på at vente, og mere tid brugt på at udforske de fantastiske pister, og skabe uforglemmelige minder sammen.

Der er så meget at udforske på ski i Madonna di Campiglio, uanset ens færdighedsniveau! Fra de legendariske World Cup-pister, til de kendte brede blå pister, er der virkelig noget for enhver skiløber.  Det gør det til det perfekte valg, især for familier og dem, der er nye på ski.

En lille hemmelig godte vi har gemt i ærmet til dig, som absolut er et besøg værd, er piste 11 “Orso Brunos” og piste 23 “Panciana”. Det er fantastisk skiløb og nordvente pister, hvor sneen (næsten) altid er virkelig god, og så har den en samlet længde på 4.700 meter.

Uanset om du er til blå, røde eller endda sorte pister, så har Madonna di Campiglio virkelig noget for enhver.

Elsker du udfordringer, så kommer der et godt tip her!

Med de majestætiske Brenta Dolomitter som baggrundskulisse og fem imponerende sorte nedfarter, er der virkelig noget at se frem til for selv den mest erfarne skiløber.

"Amazzonia" er en fantastisk måde at starte dagen ud på, med sin tætte skov og det flade område ved Nambino. Her får du varmet musklerne godt op til dagen.

“Canalone Miramonti” er kendt fra Alpine Ski World Cup, hvor skiløbere gennem 62 år, har dystet om sejren på denne historiske nedfart.

Men det stopper ikke her - "Spinale Direttissima" er virkelig en adrenalinfyldt nedfart, der starter fra toppen af Monte Spinale og suser ned gennem byens centrum. Det er også her, at Formel 1 mesteren Schumacher plejede at udfordre hans fart, derfor også kaldet “Schumacher Streif-segment". Det er skiområdets anden stejleste nedfart, og har et fald på over 70% flere steder.

"Pancugolo" og "Tulot Audi" tilføjer også deres egne spændende elementer til mixet, med deres spektakulære udsigter og udfordrende vertikale drop. Det er virkelig imponerende at tænke på, hvordan disse pister kan teste ens evner og give en uforglemmelig oplevelse.

Uanset om du er med familien eller bare vil teste dine grænser, så har Madonna di Campiglio helt sikkert noget for dig.

Snowparks til parkrotten

Der findes masser af sjov at finde for parkrotterne i Madonna di Campiglio! Med to spektakulære snowparks at vælge mellem, er der virkelig noget for enhver smag og færdighedsniveau.

"Ursus Snowparken" er et højdepunkt, beliggende ved toppen af Grosté-liften i en imponerende højde på hele 2.500 meter, og er anerkendt som en af Europas bedste snowparks! Og for de yngste og nybegyndere, er "Mini Ursis Park" det perfekte sted at udforske snowparken med mindre forhindringer og muligheder for masser af sjov.

"Brenta Parken" i Pinzolo er også et fantastisk valg, med sit brede udvalg af forhindringer for skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren freestyler, er der masser af muligheder for at teste og forbedre dine evner som parkrotte i Madonna di Campiglio.

Spisesteder på pisten

Med mange lækre spisesteder at vælge i mellem, er det en sand fest for smagsløgene i Madonna di Campiglio! At nyde en god frokost på pisten er en af de bedste måder at opleve den italienske gastronomi på.

Et par steder vi kan anbefale er, “Cascina Zeledria”, der ligger på den blå piste 54, “Malga Zeledria-Fortrini". Det er en af de bedste restauranter i hele det fantastiske skiområde.

“Chalet Spinale”, der tidligere er kendt som “Chalet Fiat” på bjergtoppen “Monte Spinale”, er aboslut også en restaurant, der er et besøg værd, og et virkelig populært sted. De bedste pizzaer på pisten får man dog på “Rif Orso Bruno”, som er beliggende på Monte Vigo.

Med så mange lækre spisesteder at udforske, er jeg sikker på, at enhver skiløber i Madonna di Campiglio vil finde noget, de elsker.

Læs mere om byen Madonna di Campiglio her

Populære ophold i Madonna di Campiglio

En Italiensk perle – for hele familien! Om byen Madonna di Campiglio

Velkommen til Madonna di Campiglio, en perle af italiensk skiløb og kulturel charme. Byen ligger idyllisk ved Monte Spinale og er omringet af de betagende Brenta Dolomitter. Her mødes eksklusivitet og ægte alpin hygge i en atmosfære, der er lige så ægte, som en italiensk espresso.

Madonna di Campiglio er ikke bare kendt for sit skiløb, byen oser af historisk charme med sine velbevarede bygninger og charmerende gader og torve. Du kan gå på opdagelse i de smalle gader, hvor du kan nyde lokale delikatesser eller shoppe i de stilfulde butikker. Når skidagen er omme, inviterer byens mange caféer og restauranter til afterski i ægte italiensk stil.

Lidt ekstra

Byen er et sted for dig, der søger lidt ekstra luksus. Her finder du stort set kun 4-5-stjernede hoteller, der alle fokuserer på kvalitet og komfort.

Kort sagt, er Madonna di Campiglio for livsnyderen, der er til smukke omgivelser, lidt godt til ganen og generel forkælelse. Så hvis du sætter komfort og kulinariske oplevelser højt, kan Madonna di Campiglio helt klart anbefales.

Gastronomi

Madonna di Campiglio opfattes, som et gastronomisk paradis, hvor man kan nyde ægte italienske smagsoplevelser lige fra simpel pasta til gourmetmiddage. Med to Michelin-restauranter, "Il Gallo Cedrone" og "La Stube Hermitage", er der virkelig mulighed for at forkæle smagsløgene med ekstraordinære kulinariske oplevelser. Husk at booke bord – her er ret populært!

Nemt og bekvemt

Byen beskrives ofte som ski-in/ski-out på grund af sin unikke placering omringet af pister og de fantastiske bjergtoppe. Sammen med det moderne liftsystem, bliver din skidag bare lidt lettere. Desuden kan du nemt hoppe på en skibus, så alle byens skifaciliteter er meget let tilgængelige.

Bilfri by

Madonna di Campiglio har et meget stort fokus på bæredygtighed og naturbevarelse. Specielt deres bilfri by med fokus på at minimere køretøjer, og tilbud af alternative transportmuligheder, såsom tunneller og parkeringshuse. En virkelig fantastisk indsats som bevidner meget om, hvad det er for en rolig atmosfære I kommer til.

Så hvorfor ikke planlægge dit næste ski-eventyr her, og opleve den autentiske charme, masser af fantastisk skiløb, samt en smagsoplevelse udover det sædvanlige i Madonna di Campiglio? Det bliver helt sikkert en skiferie, du aldrig vil glemme!

Læs mere om aktiviteter i Madonna di Campiglio her

Vores hoteller og lejligheder i Madonna di Campiglio

AccommodationTypes

Sjove aktiviteter for alle Aktiviteter i Madonna di Campiglio

Godt nok er Madonna di Campiglio både naturskønt og fuld af gastronomiske oplevelser, men der er også meget andet at opleve, end skiløbet.

Der er et hav af muligheder for sjov og underholdning for hele familien!

Kælketur

Ingen skidestination, uden mulighed for kælketur. Du kan tage familien eller vennerne med på kælketur, hvor du kan opleve tre kilometer rent sjov fra toppen af Spinale-bjerget. Kælkebanen starter i 2.070 meters højde, og fører dig gennem det smukke bjerglandskab ned til 1.730 meters højde. Det giver en højdeforskel på 340 meter og en maksimal hældning på 18%. Lige til lidt kriller i maven. Den perfekte aktivitet for alle, der søger et sjovt alternativ uden for pisten.

Paragliding

Er du mere til et vildt adrenalinsus i maven? Så kan du også komme på paragliding-tur i Madonna di Campiglio. Forestil dig at svæve højt over de sneklædte bjergtinder af Brenta og Adamello-Presanella Dolomitterne – helt sikkert en helt uforglemmelig oplevelse. Så hvis der ikke er gemt højdeskræk i maven på dig, er det den perfekte aktivitet for en eventyrlysten sjæl, der ønsker at tilføje et ekstra adrenalinkick til sin skiferie.

Fat bikes

Har du nogensinde forestillet dig at cykle gennem massevis af sne? I Madonna di Campiglio tilbyder de, at du kan prøve sne-cykler. Eller som de kalder dem, Fat bikes. De er robuste nok, til at kunne køre på sne, og selv de stejleste sneklædte bakker bliver til en leg. Du har muligheden for at leje disse specialcykler og udforske området på egen hånd, eller du kan vælge at følge med på en guidet tur.

Arrangementer hos os i Danski

Vores dygtige guider her i Madonna di Campiglio, har hver uge et program fyldt med hyggelige arrangementer, nogle af dem er gratis og nogle af dem er sker mod en ekstra betaling.

  • Pistevisning: Du vil b.la. kunne deltage gratis på pistevisning, hvor guiderne vil vise dig rundt i hele skiområdet og kommer med gode historier og tips til bedste pister.
  • Picnic: Her vil I kunne nyde en dejlig BBQ i sneen, med god musik og masser af god stemning. Dette er et betalingsarrangement.
  • Kakaostop: Her vil I møde guiderne i terrænet stå klar med en varm kop kakao, og hvis man er heldig, en lille rom til skibenene.
  • Vinsmagning: Udover dejlig mad, findes der også rig mulighed for at nyde og smage på de mange forskellige lokale vine. Her kan man også, sammen med vores guider, få en vinoplevelse på en af byens lokale vinbarer.

Få et tilbud på skiferien til Madonna di Campiglio

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Madonna di Campiglio. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Vild med Madonna di Campiglio? Så kan du også lide ..