Skiferie til Cervinia Italiens højeste og smukkeste skiområde

Sådan er en skiferie til Cervinia i Italien:

  • Snesikkert med skiløb i op til +3.800 meters højde
  • Udfordrende skiløb til de øvede på ski
  • Skiløb på verdens længste piste - 22 kilometer
  • Mulighed for skiløb og toldfri shopping i Schweiz
  • God til den øvede skiløber

Velkommen til Italiens perle: Cervinia

Cervinia byder på Italiens højeste og smukkeste skiområde. Byen byder på varieret skiløb for alle, og en hyggelig bymidte med et hav af lækre restauranter, stemningsfyldte barer og gode shopping-muligheder. Cervinia er Italiens højeste skisportssted med udsigt til Matterhorn - så du får altså både fantastisk skiløb og enestående udsigt.

Læs mere om Cervinia her

Fakta om Cervinia

Blå pister

80 km

Røde pister

230 km

Sorte pister

40 km

Samlet pister

350 km

Cervinia

Højeste skiløb

3.883 m

Længste nedfart

22 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

53

Liftkapacitet

127.520 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Torgnon

Plan Maison

Plateau Rosa

Valtournenche

Chamois

1 liftkort - 2 lande På ski i Cervinia

Cervinia ligger for foden af det 4.478 meter høje Matterhorn bjerg også kendt som "Toblerone bjerget." Det smukke skiområde byder på 132 kilometers piste inkluderet i prisen.

.. men du har faktisk mulighed for at udvide med 202 kilometer piste i det store Zermatt-område i Schweiz. Men bare rolig! Du skal ikke tage skiene på nakken, eller stave dig frem, for at komme over på den anden side af den Schweiziske grænse. Zermatt-området strækker sig nemlig over tre dale i Italien og Schweiz, og de hænger godt sammen med området i Cervinia - altid med udsigt til Matterhorn bjerget - altså skiløb i smukke omgivelser!

Vil du have den oplevelse med hjem i bagagen, skal du huske at medbringe dit pas - de tjekker.

Med familien på ski i Cervinia

Med en skirejse til Cervinia får du snesikkert skiløb så det batter. Det første du møder på vej til liften, er ikke mindre en tre børne-skiskoler, der ligger side om side med byens udendørs restauranter, hvorfra mor og far kan filme de små. I finder generelt gode og brede velpræperede pister i hele Cervinia. 

Ekspertskiløb i Schweiz

Lad os være ærlige: De mere kræsne og krævende af eksperterne vil nok få mere ud af at søge mod den schweiziske side af området end at stå på ski i Cervinia. Der findes røde pister, men mange andre steder vil man nok kategorisere dem som blå. Jo nærmere du kommer den schweiziske grænse, desto mere avanceret bliver skiløbet - det er altid en god rettesnor, når du er på skiferie i Cervinia. Men generelt er Cervinia nok bedst til den øvede skiløber.

Cervinias skjulte juvel: Danskis favorit piste

I den ene side af Cervinia finder du piste nummer 21/22 - og den skal I bare prøve! Her tager I en ældre stolelift op og står på tre skønne pister. Det er lidt væk fra centrum, så ikke så mange kommer herover - men det betyder også, at du næsten har området for dig selv.

Afprøv mælkesyrebalancen i dine ben

Cervinias topsællert er den 11 kilometer lange røde Ventina nedfart, der kører hele vejen ned til byen. Hvis man tager denne piste uden at stoppe, er der god chance for at omdanne selv de stærkeste ben til spaghetti.

Skiløb for alle i Cervinia

Står du ikke på ski, så bare rolig - Cervinia har også noget til dig!

Til langrendsentusiasterne er der små fem kilometers langrendsløjper, så der er basis for nogle mindre ture.

Er du snowboarder, kan du slå dig løs i Europas højestbeliggende snowpark, der ligger i 2.800 meters højde - der næsten altid god sne.

Læs mere om byen i Cervinia her

Populære ophold i Cervinia

Stemningsfyldt & hyggelig Om byen i Cervinia

Cervinia by vinder ikke nogen arkitektpris, men byens gågade er alligevel ret hyggelig og værd at nævne.

Her er liv og mennesker, caféer, pubs og gode restauranter med menukort der spænder fra lokale specialiteter til internationalle klassikere.

Brolagt med charme: Skiferie til Cervinia

Cervinia er en charmerende by at spadsere rundt i, idet man har formået at bevare bygningerne og bjælkehytterne med respekt for områdets alpine arv. Lyden af rindende vand fra de to vandløb, der løber sammen i byen, giver en autentisk følelse af, at man befinder sig i Alperne.

På den hyggelige og brostensbelagte gågade, Via A. Carrel, der skærer sig igennem byens centrum, finder du et bredt udvalg af spisesteder, pizzeriaer, barer og diskoteker. Her kan du undervejs stoppe op ved en af de små broer, der krydser vandløbet, og nyde synet af det kolde, friske vand, der løber hele vejen fra bjerget.

Afterski i Cervinia

De fleste af barerne i Cervinia ligger koncentreret omkring bymidten, der med sin særlige Aosta-alpe-stil er et hyggeligt område at færdes i. Selvfølgelig findes der også masser af andre steder i gaderne omkring Cervinias centrum.

Engelskinspirerede pubs på skiferien

De mange engelskinspirerede pubs danner rammerne om en stemningsfyldt afterski, Champions Leauge kampe og livemusik. Skal festen fortsætte, kan du lægge vejen forbi den moderne Playboy natklub, hvor der er garanti for en god fest hele natten. 

Restauranter og spisesteder i Cervina

Vi er jo i Italien, så maden skal der kræses om, hvis man vil glæde de mange italienere, der også besøger Cervinia. Udvalget af spisesteder i Cervinia er bredt, varieret og af god kvalitet. Der er også mange hoteller, der åbner deres ofte gode restauranter for udefra kommende besøg.

Hvis du vil gøre spisning på bjerget økonomisk overkommeligt, anbefales vi hos Danski at holde sig til den italienske del af netværket i stedet for at søge mod det lidt dyrere Zermatt.

Læs mere om aktiviteter i Cervinia her

Vores lejligheder og hoteller i Cervinia

AccommodationTypes

Høj fart & god udsigt Aktiviteter i Cervinia

I Cervinia er der mange forskellige aktiviteter rundt omkring i området.

Du kan for eksempel prøve paraglidning, langrendsski, fat-bike, en kælketur, en hundeslæde tur og meget mere.

Indendørs aktiviteter i Cervinia

Byens store sportscenter byder på et hav af udfoldelsesmuligheder. Her er noget for dem, der vil have pulsen op og dem, der hellere vil slappe af og nyde livet.

Valtournenche, som centret på Piazza del Mercato hedder, byder på klatrevægge med udfordringer for store og små. Det er også her, du finder den store svømmehal, der også tilbyder sauna, dampbad og meget andet til at løsne for kroppens spændinger.

Høj fart og god udsigt

Du kan også forære dig selv en tur med paragliding over de snedækkede bjerge. Slip hælen fri i bindingerne og tag en tur på løjperne til langrendsski. Kør på fat-bike på pisterne, hundeslædetur og kælketur er blot nogle af mulighederne i Cervinia.

Arrangementer med guiderne

Vores guider i Cervinia har også hver sæson en masse spændende arrangementer på ugeprogrammet. Det varierer lidt fra sæson til sæson og nogle er mod ekstra betaling. Herunder er et udkast til, hvad der kunne være på et ugeprogram med guiderne.

  • Picnic
  • Pistevisning
  • Vinsmagning
  • Mountain meal (kør i firehjulstrækker op på bjerget, spis en tre-retters, og tag kælken, gå eller kør med bilen ned igen)

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

Få et tilbud på skiferien til Cervinia

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Cervinia. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vild med Cervinia? Så vil du også kunne lide ..