Italien, Cervinia

Hotel

Chalet Hotel Dragon

Halvpension

Fakta

Om Chalet Hotel Dragon

Det er ikke et Danski Klubhotel – men det føles næsten sådan! Når du ankommer til Chalet Hotel Dragon tager det gæstfrie personale varmt imod dig og byder dig velkommen på en fantastisk skirejse i Cervinia.

Hotellet finder du ikke langt fra pisten, liften og centrum. Det er ikke ski-in/ski-out – men det er godt nok tæt derpå! Bare 50 meter fra hotellet finder du pisten og centrum er i baghaven. Med andre ord finder du alt, du har brug for – og kunne drømme om - på skiferien indenfor få minutter.

Skiferie med halvpension

Alle ophold på Chalet Hotel Dragon er med halvpension – og hvis du er fan af italiensk mad, så kan du godt begynde at lade munden løbe i vand allerede nu. Personalet på hotellet elsker sit moderland, og det er tydeligt at se og smage i maden på hotellet! Du kan glæde dig til italienske retter både morgen og aften, og er du vin-entusiast, er der også mulighed for at smage en masse italienske vine på hotellet.

Du kan smage vinen på egen hånd eller deltage i hotellets vinsmagning.

Nyrenoveret hotel og charmerende værelser

Danski tilbyder dobbeltværelser der er nyistandsatte på Hotel Chalet Dragon. Nogle af værelserne har en balkon, hvorfra du kan nyde den friske alpeluft. Ellers finder du alt, du har brug for på værelset.

Solterasse og afterski

Når dagens skiløb er omme, kan vi anbefale at stå hjem til hotellet, hoppe af skistøvlerne og sætte dig til rette på hotellets lækre solterrasse. Her kan du nyde den sidste sol og en kold øl - nogle dage til lyden af live-musik. Chalet Hotel Dragon ligger tæt på byen, og det betyder også, at der kan høres musik og festlig afterski.

Er du til lækre drinks, så byder hotellets festlige og livlige bar på et lækkert udvalg. Så når afterskien slutter, kan du sætte dig i baren og nyde en drink, eller smage dig igennem hele menukortet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - med kontant, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie til Cervinia!

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng on request

Live musik Ja

Lounge Ja

Skirum Ja

Solterrasse Ja

Underholdning Ja

Vis mere

WiFi: Ja


Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse på 18 m2 med eget badeværelse. 
Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Standard med 1 opredning

Dobbeltværelse på 18 m2 med 1 opredning og eget badeværelse.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Standard med Balkon

Dobbeltværelse på 18 m2 med eget badeværelse og balkon.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Bad – Toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes