Italien, Cervinia

Hotel

Hotel Meuble Joli

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Meuble Joli

Bo tæt på pisten, liften og i hjertet af Cervinia på din skiferie – Velkommen til Hotel Meuble Joli.

Her bor du på en lille hyggelig morgenmadspension med kun 21 værelser.Hotel Meuble Joli ligger endda lige midt på den hyggelige hovedgade i centrum af Cervinia - her får du altså både by og skiløb, lige for dine fødder.

Værelserne

Du skal ikke lade dig snyde af det lille, hyggelige hotel, som ikke er det nyeste. Hotellet oser ikke af luksus, men det er til gengæld hyggeligt, ligger perfekt, og har det sødeste personale. Værelserne er indrettet enkle og funktionelle, med eget toilet og bad.

Skiferie med morgenmad

Når du vågner om morgenen, kan du sætte dig ned i hotellets hyggelige og charmerende lille morgenmadsrestaurant, der ovenikøbet har udsigt til de morgenfriske Alper. Her finder du en dejlig morgenmadsbuffet, der nok skal sørge for, at du får fyldt maven og energidepoterne godt op, inden dagens skiløb i det flotte skiområde starter.

Til aften, er der masser af muligheder for at gå på opdagelse i det italienske køkken, med det store udvalg af lækre restauranter du finder i centrum af Cervinia. Du går bare udenfor hotellets dør, og her finder du et hav af muligheder.

Drømmer du om at slutte skidagen af med lidt afterski, en dejlig drink, kold øl eller et godt italiensk glas vin? - så ligger der afterskibarer lige rundt om hjørnet. Ja, du har bogstavelig talt byen for dine fødder.

Lune skistøvler hver morgen

I kælderen på hotellet, finder du et skirum til dine ski, og støvlevarmere til de kolde støvler. Findes der noget bedre, end at stikke dine fødder ned i et par lune skistøvler? Fra skikælderen er der nærmest direkte adgang til pisten, pisten ligger blot 50 meter derfra.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 0 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Morgenmad Ja

Faciliteter

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

TV rum Ja

WiFi i lobby Ja

AccommodationTypes