Italien, Cervinia

Hotel

Hotel Cristallino

Halvpension

Fakta

Om Hotel Cristallino

Velkommen til det 4-stjernet skiresort med alt hvad du behøver for en afslappende ferie i smukke omgivelser i Cervinia.

Hotel Cristallino er nyrenoveret i 2022, og er et skiresort med tre afdelinger, hvoraf der er en 5-stjernet del, og to 4-stjernede dele. Danskis gæster kommer udelukkende til at bo i en af de 4-stjernede dele. Selvom der er forskel på nogle services, er der intet at frygte, der er stadig rig mulighed for afslapning og feriestemning, i de lækre omgivelser.

Hotellet

Hotellet har med sin ny renovering, fået sig overhaling, og er indrettet i en stilren, moderne, lys og minimalistisk alpestil. Hvor der er plads til at slå sig ned i hyggelige lounge møbler foran pejsen i lobby’en. Værelserne har alt hvad du behøver til en afslappende ferie, og er indrettet med dejlige lyse trægulve.

Der er et stort fællesområde, der er delt op i flere områder, med afslappende møbler du kan slænge dig i – eller tage et brætspil under armen, og sætte dig med hele familien og dyste i et spil. Hvis du har brug for en godnatdrink, når børnene er lagt i seng, er der mulighed for at sætte dig i baren, hvor der også er live musik eller en dj der spiller.

Beliggenhed

Hotellet har deres egen skibus, der vil tage dig til den nærmest store skilift, Breuil Plan Maison, som nemt tager dig op i det fantastiske skiområde i Cervinia. Du skal altså ikke tænke på transporten, når du bor her, men bare nyde de rolige omgivelser og nyde den fantastiske udsigt du har til Matterhorn.

Hotellet har 4 minibusser, der kører hele formiddagen og eftermiddagen. Er der travlt, kan der forekomme ventetid på ca. 10-20 min. Men deres transfer service er yderst effektivt. Som en nyhed fra 2023, har hotellet forbundet skiløbet med hotellet via et bånd, som løber bag hotellet - så du får ikke nemmere til skiløbet end her.

Aktiviteter til familiens mindste skiløbere

Børnene skal ikke snydes, hotellet har også et program fyldt med sjove aktiviteter for børn fra 3 til 17 år. Her har børnene mulighed for at møde nye legekammerater, det er dog ikke vores danske guider der står for arrangementerne, men børn kan sagtens lege på tværs af nationaliteter.

Skiferie med halvpension

På Hotel Cristallino kan du godt lade dine kokke evner blive hjemme, her er nemlig sørget for dig til morgen og aften. Du kan tage familien, vennerne eller din partner under armen og tage plads i hotellets buffet restaurant, og indtage en dejlig omgang morgenmad, så du er klar til at drøne ned ad pisterne.

Til aften kan du igen sætte dig til rette i hotellets buffet restaurant til aftensmaden, hvor der igen er tænkt på det hele, og de italienske kokke vil forkæle dig. Hotellet har også en a la carte restaurant, hvor du, mod reservation og ekstra tillæg, også kan indtage et lækkert måltid.

Pool, wellness og spa

Efter en hel dag på pisten, og kroppen trænger til at blive blødgjort, har du mulighed for at dyppe dig, eller tage et par svømmetag, i hotellets 800 m2 pool. Der er også et helt område der er dedikeret til de mindste, hvis de skal ned og brænde det sidste energi ud. Hvis du trænger til en slapper efter svømmeturen, er der et par solsenge du kan ligge dig i.

Hvis du vil løsnes op i spaen, kan du, mod ekstra tillæg, benytte dig af den 1450 m2 store spa og wellness afdeling. Her finder du alt, hvad du har brug for i en spa afdeling - og mere til. Der findes både sauna, bio sauna, tyrkisk bad, isbad, sanse bruser, salt væg og et boblebad. Udover de mange muligheder i spa-afdelingen, kan du også imod ekstra tillæg, booke flere forskellige former for massage. Der er rig mulighed for at give kroppen en god restitution, og være klar til en ny dag på ski. Du skal være fyldt 18 år, for at benytte spa-afdelingen, hvor i poolen er fri adgang til børnene. Spa-afdelingen er mod betaling.

Har du behov for mere træning, skal du ikke bekymre dig om ikke at kunne holde formen ved lige. Der er nemlig et veludstyret fitness rum, der er til fri afbenyttelse for alle gæster, så årets skiferie kan roligt gå til Hotel Cristallino.

Vær opmærksom på, at du kan vælge imellem to forskellige skiudlejninger, når du bor på Cristallino. Den skiudlejning, som ligger på hotellet (Cristallino) og vores primære skiudlejning, der ligger i Cervinia by (Nol-Ski).

Ankomst til hotellet

Hvis du tager bilen med på ferie, er der mulighed for indendørs parkering mod et tillæg på hotellet. Hotellet har også 2 ladestationer til el-bil i deres garage. Prisen for parkering er 15 euro pr. dag. parkering med el-bil er 30 euro pr. dag inklusiv ladning. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Metzelet Bar Ristaurante, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at byder dig velkommen i Cervinia og på Hotel Cristallino.

Psst! Vi har givet hotellet et lidt mere mundret navn, men det hedder egentlig: Valtur Cervinia Cristallo Ski Resort.

Afstande

Afstand til piste 1000 m

Afstand til lift 850 m

Afstand til centrum 800 m

Afstand til shopping 850 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 850 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

WiFi i lejlighed Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng €15/night on request

Bad og toilet på gangen Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage on request

Jacuzzi Ja

Vis mere

Legerum: Ja

Legerum: Ja

Live musik: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Shuttlebus: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Underholdning: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Classic

Nyistandsat værelse med dobbeltseng. Værelset har eget badeværelse som er nyrenoveret i 2022.
Bad og toilet - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe-box

Dobbeltværelse Classic med mulighed for 1 opredning

Nyistandsat værelse med dobbeltseng og mulighed for 1 opredning i sofa. Værelset har eget badeværelse som er nyrenoveret i 2022.
Bad og toilet - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe-box

Familieværelse Classic

Nyistandsat værelse bestående af to rum: et rum med dobbeltseng og et rum med to enkeltsenge. Værelset har eget badeværelse som er nyrenoveret i 2022.
Bad og toilet - Sky TV - Wi-Fi - Telefon - Minibar - Safe-box

AccommodationTypes