Ægte fransk alpecharme Skiferie til La Plagne

Tag hele familien med til La Plagne og oplev ægte fransk alpecharme! Denne attraktive skidestination er beliggende i hjertet af de smukke franske Alper, og vil uden tvivl forføre jer med smukke udsigter og mange, sjove skifaciliteter.

Sådan er en skiferie til La Plagne i Frankrig:

  • Meget varieret skiløb
  • Bobslædebane
  • 70% af pisterne er over 2.000 meters højde
  • Gletscher skiløb
  • Let tilgængelig off-piste

Med over 225 kilometer velpræparerede pister fordelt på 1.250 til 3.250 meters højde, er der masser af skiløb for alle. Uanset, om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere, vil I finde noget, der passer til jeres niveau. Med 70% af pisterne i over 2.000 meters højde, er sneen garanteret gennem hele sæsonen, hvilket betyder, at I kan nyde skiløb i optimale forhold hele vejen igennem. Byen La Plagne består af 11 unikke landsbyer, der hver især bidrager til områdets charme og atmosfære.

Skiområdet er let tilgængeligt takket være det effektive liftsystem, og de velpræparerede pister gør det nemt at udforske hele La Plagne. Og hvis I ønsker at udvide jeres horisont, kan I opgradere jeres liftkort og få adgang til hele det fantastiske Paradiski-skiområde.

Læs mere om skiløbet i La Plagne her

ExploreFrance

Fakta om La Plagne

Blå pister

139 km

Røde pister

59 km

Sorte pister

27 km

Samlet pister

225 km

La Plagne

Højeste skiløb

3.250 m

Længste nedfart

8 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

73

Liftkapacitet

00 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Snesikkert skiløb Skiløbet i La Plagne

Velkommen til La Plagne – en atrakttiv skidestination midt i de franske Alper, hvor gode ferieoplevelser venter på jer.

I La Plagne kan I opleve fantastisk skiløb omgivet af de smukke franske Alper. Her er der noget for alle, uanset om I er nye på ski eller erfarne.

Hele 70% af skiområdet ligger over 2.000 meters højde, hvilket betyder masser af god sne og fantastiske oplevelser for hele familien. I kan nyde smukke udsigter fra de høje pister og hyggelige ture ned ad skovpisterne til lavere højder på 1.250 meter.

Når I har et liftkort til La Plagne, åbner der sig en verden af sjov med 225 kilometer sammenhængende pister og 98 lifter, der hurtigt og nemt tager jer rundt i området. Så kan I bruge mere tid på skiene og mindre tid i liften.

Og hvorfor ikke tage skiløbet til det næste niveau? Med et udvidet liftkort får I adgang til hele Paradiski, hvor jeres muligheder udvides til hele 425 kilometer pister! I kan endda tage den imponerende Vanoise Express-lift, der på bare 4 minutter tager jer fra Les Coches til Vallandry og giver jer en fantastisk udsigt over Mont Blanc.

Skiløb for alle

La Plagne er virkelig et skiløbsparadis for alle! Uanset om du er nybegynder, erfaren eller ekspert, er der noget for enhver smag i dette skiområde.

For nybegyndere er der flere områder, der er nemme at lære at stå på ski i. De grønne og blå pister gør det nemt at komme i gang, og du kan krydse hele skiområdet på blå pister, hvilket er ideelt for begyndere, så hele familien kan være med.

Hvis du er mere erfaren eller ekspert, vil du elske udfordringerne i La Plagne. Udover de lækre blå pister, er der også et stort udvalg af røde og sorte pister, der giver masser af gode udfordringer. Fra lange snoede pister, der giver mulighed for at forbedre dine teknikker, til cruise-ture ned ad pisterne, er der noget for enhver smag. Især pisten kaldet "Mont Blanc" er en favorit, med sine 15 kilometer nedfart fra toppen af "Dos Rond" til Vanoise Express-kabineliften.

Med 70% af pisterne over 2.000 meters højde er sneen fantastisk gennem hele sæsonen. Bellecôte-gletscheren er også et fremragende sted for dem, der søger ekstra udfordringer. Den sorte piste "le Dérochoir" giver masser af spænding og bumpet nedfart fra gletscherens top, perfekt til de eventyrlystne.

Er du af en“gal”off-pist?

Hvis I er modige og elsker eventyr, kan I udforske de spændende off-piste områder, som Face Nord på Bellecôte-gletscheren. En god anbefaling er at booke en bjerg-guide, der både kan vise jer de bedste nedfarter og sikre jer, at I trygt og sikkert kan komme rundt.

På den solrige sydside af Grand Rochette venter der brede dejlige pister, der er perfekte for både børn og voksne. Ydermere er der rig mulighed for, at I kan nyde den fantastiske udsigt over bjergene, mens I suser ned ad pisterne.

Og hvis I leder efter en virkelig magisk oplevelse, så tag en tur til Montchavin, hvor I kan glide igennem de sneklædte skove og opdage skjulte stier. Det er en helt unik oplevelse for hele familien!

Uanset, om I er til udfordringer eller ønsker at nyde den smukke natur, har La Plagne noget for enhver smag.

Snowpark

La Plagne har virkelig tænkt på alle skiløbere og snowboardere, uanset niveau og interesse! Riders Nation snowparken er som en legeplads, hvor alle kan have det sjovt. Med fire forskellige baner, fra begynder til ekspert niveau, er der masser af muligheder for at udfordre sig selv og lære nye tricks. Og selvom du måske ikke er klar til de store spring endnu, kan du altid slappe af i chill-out zonen og nyde solen i en af de behagelige solstole.

Hvis du virkelig leder efter noget adrenalinfyldt, er boardercross-banerne det perfekte sted at være. Uanset, om du er ved Champagny-en-Vanoise eller i Montchavin - Les Coches, er disse baner designet til at give dig en spændende oplevelse på ski eller snowboard.

Og lad os ikke glemme de yngste medlemmer af familien! Buffalo Park er en speciel børnepark, hvor de små kan have det sjovt på sjove pister med mulighed for små hop og masser af sjov. Det er det ideelle sted for børnene at lære og vokse, som skiløbere eller snowboardere. Så uanset om du er en erfaren skiløber, snowboarder eller lige er begyndt, er der masser af sjov og spænding at finde i La Plagne!

I La Plagne har de noget der hedder “VertiGO”. Forestil dig at svæve 380 meter over jorden med en gennemsigtig glasplade under dine fødder, mens du nyder den 360 graders fantastiske panoramaudsigt over bjergene og dalen. Det er en unik mulighed for at opleve udsigten, og storheden i naturen på en helt ny måde. Hvis du ikke er bange for højder, er det helt sikkert et besøg værd!

Med en skiferie i La Plagne, er du sikret både bredde og dybde i skiløbet. Uanset, om du foretrækker de brede boulevarder eller det fede terræn i off-pisten, er der noget for enhver smag og alle niveauer. Det handler om at udforske og opdage de fede oplevelser, der venter på dig, uanset om det er din første gang på ski eller du er en erfaren skiløber. Hvad tænker du, ville du turde prøve "VertiGO"?

Læs mere om byen La Plagne her

Populære ophold i La Plagne

Mere end bare skiløb Om byen La Plagne

Midt i de fortryllende franske Alper, og med udsigt til Mont Blanc, ligger det store sneparadis La Plagne. La Plagne er ikke bare én by, men en samling af 11 forskellige byer under fællesnavnet Plagne.

Selvom det måske ikke er så kendt blandt danske skiløbere, er det tydeligt, hvorfor det er et af de mest populære skiområder i verden. Med sine imponerende højdemeter, fremragende snestatistikker og fantastiske skiløb, er det et sandt paradis for enhver skientusiast.

Og ikke at forglemme den fantastiske udsigt over de franske Alper, der virkelig får en til at føle sig, som en del af noget større. For ikke at nævne den Olympiske bobslædebane, bliver det klart, at La Plagne ikke kun er et sted for skiløb, men også for at opleve spændende og unikke aktiviteter for hele familien.

Belle Plagne

I 2.050 meters højde finder du Belle Plagne, perfekt til en mindeværdig skiferie for hele familien! Her er gaderne fri for biler, så I trygt kan gå rundt og udforske byen sammen. Og ved ankomsten er der masser af store parkeringskældre, der er tilknyttet hoteller og lejlighedskomplekser, så I nemt kan komme til jeres indkvartering. Det er også her i Belle Plagne at de fleste af vores hoteller og lejligheder.

Denne charmerende alpelandsby henvender sig til alle og i den grad også til familier, med sine hyggelige chalet'er og hoteller i traditionelle materialer som sten og træ. Det skaber virkelig en autentisk alpestemning, som både børn og voksne vil elske.

En rigtig god ting ved Belle Plagne er, at alt er nemt tilgængeligt til fods - byen binder de øvre og nedre områder af byen godt sammen, forbundet med elevatorer og overdækkede gange og trapper, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen uden bil. Byens centrum er både charmerende og hyggelig, hvor du finder mange små lokale butikker, lækre restauranter og små barer. Skulle du få lyst til at udforske en af de andre bydele, er der en gratis gondol, der forbinder Belle Plagne med Plagne Bellecôte.

God mulighed for afterski

La Plagne er måske ikke er kendt for det helt vilde afterski, som eksempevis Val Thorens og Val d’isere, dog skal du bestemt ikke undervurdere feststemningen her! Der er masser af steder at tage hen for en drink og lidt dans, både i byen og på bjerget.

Midt i hjertet af Belle Plagne finder du "Le Saloon" - et af de mest populære steder for afterski fyldt med god stemning og mulighed for at danse. Her kan du nyde en Happy Hour, live musik og tre store dansegulve, der er fyldt med festglade skiløbere til langt ud på natten. Så hvis du vil opleve ægte afterski-stemning og danse ud til sent på natten, er Le Saloon et must.

På selve pisten ligger "La Bergerie", en ombygget gård fra 1993, som er kendt for sin livlige afterski-stemning. Her kan du nyde livemusik, en saxofonist og DJ på terrassen fra klokken 14.00. Beliggende på den blå piste "Mira", er det let tilgængeligt for skiløbere på alle niveauer. Og det bedste er, at du nemt kan stå på ski ned til Belle Plagne derfra.

Når det kommer til god mad, har La Plagne og Belle Plagne også en række super gode restauranter at byde på. "La Face Nord" er et populært valg, der har forkælet sine gæster i over 23 år med lækre savoyard-specialiteter og lokale retter. "Restaurant Le K2" er også en anbefaling værd med både lokale og internationale retter. Det er en god idé at reservere bord på forhånd på begge steder for at være sikker på at få en plads.

Når det er frokosttid på pisten, så er "L’Arpette restaurant" det perfekte sted at tage hen til frokost. Beliggende lige over Belle Plagne, kan du nyde lækre kulinariske retter med en fantastisk udsigt fra solterrassen. Det er næsten umuligt at forlade stedet igen, især når solen skinner!

Plagne Soleil

I La Plagnes fortryllende skiområde ligger også Plagne Soleil, og det er endnu en af de charmerende byer i La Plagne, som byder på en uforglemmelig skioplevelse. Beliggende i imponerende 2.050 meters højde, med en betagende udsigt over Mont Blanc er Plagne Soleil en oase ag ro og fred midt i det pulserende skisportsområde.

Denne rolige og fredelige bydel tilbyder et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, herunder hyggelige chalets og moderne lejligheder, der passer til enhver størrelse af skirejsegruppe. Byen er bilfri, hvilket skaber en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde solskinnet på terrasserne og bare nyde den fantastiske udsigt til de naturskønne alpetoppe.

Skiløbere og snowboardere vil elske den direkte adgang til pisterne, der løber ned til Plagne Soleil, hvilket gør det ideelt til at udforske hele La Plagnes fantastiske skiområde.

Efter en dag på pisterne kan du forkæle dig selv med en afslappende behandling på det luksuriøse Ô des Cimes i Les Granges du Soleil, hvor du kan nyde saunaen, tyrkisk bad og boblebad med en spektakulær panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge.

En af de mest unikke oplevelser i Plagne Soleil er en tur til Igloo Village på Dou du Praz, hvor du kan nyde et dejligt typisk savoyard måltid eller endda tilbringe natten i et hotel lavet af sne, og opleve den magiske atmosfære under stjernerne.

Plagne Soleil er således ikke blot et skisportssted, men en destination, der byder på en bred vifte af spændende og unikke aktiviteter, som hele familien kan nyde.

Plagne Soleil smelter nærmest sammen med Plagne Villages, og de udgør to charmerende byer i La Plagnes fantastiske skiområde. Fra Plagne Villages kan du tage en telebus til Plagne Centre og gå på opdagelse i den livlige bydel i Plagne Centre. Telebussen kører regelmæssigt frem til ca. Kl. 23 om aftenen, hvilket giver dig mulighed for at udforske det brede udvalg af restauranter, butikker og afterski-muligheder, som Plagne Centre har at byde på.

Kom miljøvenligt i elbil og oplad her

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Plagne 1800. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Læs mere om aktiviteter i La Plagne her

Vores lejligheder og hoteller i La Plagne

AccommodationTypes

Skøjteløb & bobslæderæs Aktiviteter i La Plagne

La Plagne er virkelig det perfekte sted for en skiferie med hele familien! Med 11 forskellige byer at udforske, er der altid noget sjovt at lave

Efter en dag på pisterne behøver I ikke at kede jer. Uanset, om I er børn eller voksne, er der masser af sjove aktiviteter at prøve uden for pisten.

Bobslæde

Er I klar til sus i maven? Så skal I prøve La Plagnes sjoveste bobslædebane! I La Plagne venter Frankrigs eneste bobslædebane, som blev bygget til vinter-OL i Albertville i 1992. Denne historiske bane giver jer en helt unik chance for at suse gennem sving med en hastighed op til 80 kilometer i timen!

Den imponerende bobslædebane strækker sig over 1.500 meter og vil give jer en tur fyldt med gode grin og sus i maven. Her kan I opleve g-påvirkninger, som normalt kun er forbeholdt de professionelle. Det er virkelig en oplevelse, I aldrig vil glemme!

Så hop ombord og vær klar til en fantastisk tur fyldt med spænding og sjov sammen som familie!

Bowling

Efter en sjov dag på pisten i det indbydende skiområde, tilbyder bowlingbanen i Belle Plagne en hyggelig aftenaktivitet for både børn, unge og voksne. Centeret er udstyret med bumpers til børn og nybegyndere, så alle kan være med til at have en sjov aften.

Skøjtebane

Trænger I til et afbræk fra pisterne, kan I tage en tur på skøjtebanen i Belle Plagne. Det er en hyggelig begivenhed, hvad enten du er alene, med familien, gode venner, eller hånd i hånd med en du holder af. I skarp solskin eller i et stille snevejr, tilbyder skøjtebanen gode oplevelser – uanset om der er gemt en lille skøjteprins eller -prinsesse i dig. En aktivitet, der inviterer alle aldre til sjov og leg på isen.

Is-klatring

Er I klar til en kølig udfordring, der måske vil tage pusten fra jer? I La Plagne venter en spændende oplevelse med isklatring! Det 24 meter høje isklatretårn i bydelen Champagny le Haut inviterer både nybegyndere og erfarne klatrere til at udfordre sig selv på det isbelagte tårn.

Her kan I deltage i guidede ture, hvor professionelle instruktører vil være med til at sikre, at I når nye højder på en tryg og sikker måde. Det er en fantastisk mulighed for at prøve noget helt anderledes og få en unik oplevelse sammen som familie. Så tag udfordringen op og vær klar til at erobre det isbelagte tårn i La Plagne!

Arrangementer med guiderne i Belle Plagne

I Belle Plagne vil I blive mødt af vores egne guider, som hver uge har hyggelige arrangementer på programmet. De forskellige arrangementer vil variere fra sæson til sæson, og nogle af arrangementerne er mod ekstra betaling.

På guidernes ugeprogram kan du blandt andet opleve:

  • Picnic
  • Kakaostop
  • Vinsmagning

Få et tilbud på skiferien til La Plagne

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til La Plagne. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024

Danski har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.

Skileje i La Plagne

Herunder kan du få et overblik over mulighederne og priser for skileje i La Plagne. Alle priser er i DKK.

Antal dage 5 6 7 8
Ski Bronze 1179 1209 1389 1559
Ski og støvler Bronze 1442 1481 1684 1887
Ski Sølv 1489 1529 1729 1919
Ski og støvler Sølv 1679 1719 1959 2189
Ski Guld 1569 1639 1879 2109
Ski og støvler Guld 1839 1879 2139 2409
Snowboard Bronze 1179 1209 1389 1559
Snowboard og støvler Bronze 1449 1489 1689 1889
Snowboard Sølv 1489 1529 1729 1919
Snowboard og støvler Sølv 1679 1719 1959 2189
Snowboard Guld 1569 1639 1879 2109
Snowboard og støvler Guld 1839 1879 2139 2409
Ski under 14 år øvet u. 13 749 769 889 999
Ski og støvler under 14 år øvet u. 13 819 859 979 1109
Snowboard under 14 år u. 13 749 769 889 999
Snowboard og støvler under 14 år u. 13 819 859 979 1109
Ski under 12 år begynder u. 11 549 589 689 789
Ski og støvler under 12 år begynder u. 11 649 669 779 889
Ski under 6 år u. 5 399 429 489 549
Ski og støvler under 6 år u. 5 479 509 589 669
Hjelm u. 13 159 189 219 259
Hjelm 179 209 249 279

I La Plagne samarbejder vi med Skiset. De har flere butikker i byen, og du vil altid få den, der er tættest på dig. 

BRONZE: Til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber med 0-4 års ski-erfaring.
SØLV: Til den erfarne skiløber med 4-6 års erfaring.
GULD: Til den øvede skiløber med +6 års erfaring. 
PLATIN: Til den meget øvede skiløber der også vil i off-pisten.

Book skilejen online på Mit Danski eller ring til os på 86 800 600, hvis du har spørgsmål.