Verdens største skiområde Tag på skiferie til Canazei

Sådan er en skiferie til Canazei i Italien:

  • Skiløb i verdens største skiområde på ét liftkort
  • En blanding af Italien og Østrig, da Canazei ligger tæt på Tyrol
  • God afterski - både den rolige og den med dans på bordene
  • God til alle niveauer - både børn, nybegyndere og øvede
  • Velpræparerede pister hver eneste dag
  • Lækker italiensk mad dag og aften

Gigantisk skiområde i Dolomitterne

Kombiner et gigantisk skiområde med en by, der rummer de bedste afterskisteder og et hektisk natteliv. Tilsæt lækker italiensk mad til priser der er lavere end i Østrig og Frankrig - så har du Canazei! Canazei ligger midt i verdens største skiområde, Superski Dolomiti, der giver adgang til intet mindre end 1.220 kilometer pister, hvoraf de 500 kilometer ligger lige for døren i Canazei.

Læs mere om Canazei her

Fakta om Canazei

Blå pister

331 km

Røde pister

737 km

Sorte pister

152 km

Samlet pister

1.220 km

Canazei

Højeste skiløb

3.332 m

Længste nedfart

12 km

Fun-park

Ja

Off-piste

Ja

Antal lifte

468

Liftkapacitet

507.577 per/t

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Ciampac

Panorama

Vores lejligheder og hoteller i Canazei

AccommodationTypes

Stor, større, størst Canazei

Tag på skiferie til skønne Canazei, der byder på masser af godt skiløb for enhver smag. I Canazei får du lækre pister, billige priser og spændende gastronomiske oplevelser. Med andre ord går du aldrig galt i byen, når du tager på en skiferie til Canazei i Italien.

Canazei ligger midt i verdens største skiområde, Superski Dolomiti, der giver adgang til intet mindre end 1.220 kilometer pister, hvoraf de 500 kilometer ligger lige for døren i Canazei. Det giver rigelige muligheder for at prøve nye pister hver eneste dag på skiferien! Lifterne i Canazei er topmoderne, og dertil kommer et effektivt skibussystem (mod betaling), som kører med cirka 15 minutters interval i hele byens længde, og desuden forbinder Canazei med nabobyerne Campitello og Alba.

Canazei byder på pister i verdensklasse

Hver morgen er der nypræparerede pister i Canazei, og Danski tør godt love, at du ikke finder mange skiområder, hvor pisterne holdes lige så trimmede som i Canazei. Samtidig sørger et omfattende kunstsnesystem for perfekte nedfarter hele sæsonen. Et must er Sella Ronda-turen omkring det store Sella-massiv. Her kommer du forbi Campitello og videre over passet til Val Gardena med den berømte styrtløbspiste. Med en lille afstikker kommer du til endnu en World Cup-klassikker, hvor der afvikles storslalom.

Pistevisning i Canazei

Canazei er et enormt skiområde, og det kan være svært at finde hoved og hale i de mange pister. Derfor kan du tage med vores guider på en pistevisning. De vil vise jer nogle af deres favoritpister, fortælle gode historier om området og meget mere. Apropos guider, så har vores guider lavet en guide til Canazei. De kender området bedre end deres egen bukselomme, så bliv klogere på det store skiområde.

Børnevenlig skiferie til Canazei

Hvis du skal have børnene med på skiferie til Canazei, så finder du børneområdet bag skiskolen. Desuden er der også hele Belverde-område, som er et godt sted at starte, hvis du har børn eller måske selv er nybegynder på ski. I dette område er du stadig tæt på byen, så der er ikke langt til en café, hvis benene bliver trætte.

Mere end skiløb

Canazei kan også byde på andre aktiviteter end skiløb, blandt andet finder du en svømmehal med sauna, solarium og dampbad. I nabobyen Alba er der desuden bowling og skøjtehal. Du kommer altså ikke til at kede dig på en skiferie til Canazei.

Blå himmel og livlig stemning

Canazei ligger så langt mod syd, at der altid er gode chancer for at nyde pisterne og den smukke udsigt i solskin. Stemningen i Canazei er en skøn blanding af det bedste fra Østrig og Italien. Afterskiing i rustikke hytter og kældre med store fadøl, som vi kender det fra Østrig eller roligere i en lille vinstue, hvor der er mulighed for at prøvesmage specialiteter fra det nordlige Italien.

Canazei har altså formået at skabe et liv og en stemning, som selv mange østrigske skiområder vil være misundelige over. Om aftenen har du alle muligheder for at prøve, hvad det italienske køkken kan tilbyde til yderst rimelige priser. Her er alt fra gode pizzeriaer til hyggelige gourmet-restauranter med både 3-, 4- og 5-retters menuer.

Ekstra forkælelse med Michelin-anbefalet mad

Hele tre restauranter i Canazei er anbefalet af Michelin-guiden. El Pael, Rita og Wine & Dine er tre restauranter, du skal besøge, hvis du er til lækker italiensk mad og spiseoplevelser ud over det sædvanlige.

Populære ophold i Canazei

Få et tilbud på skiferien til Canazei

Lad os hjælpe med at finde en skiferie til Canazei. Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.