Italien, Canazei

Hotel

Hotel Rubino Deluxe

Halvpension

Fakta

Om Hotel Rubino Deluxe

Tag på skiferie og oplev smuk natur og italiensk gæstfrihed og charme på Hotel Rubino i Canazei.

Midt i de smukke italienske Dolomitter, der er en del af UNESCOs Verdensarv, kan du her holde skiferie i charmerende og komfortable omgivelser.

Det hyggelige Hotel Rubino ligger smukt og fredfyldt tæt ved skoven og nær centrum af byen og gondolliften Col Rodella. Det er fra denne lift, at du får et godt udgangspunkt til en dejlig skidag i det store skiområde.

Afslapning og fitness

Efter en dejlig dag på pisterne er musklerne forhåbentligt godt brugte, og de trænger måske til lidt ekstra forkælelse. Det kan hotellets wellnessafdeling hjælpe med. Her er en indendørs swimmingpool, dampbad, en bio-sauna og et afslapningsområde klar til dig. Hvis du vil benytte wellnessområdet, koster det €8 per time.

Der er, mod forespørgsel, mulighed for at bestille massagebehandlinger. Er der stadig krudt tilbage musklerne, er der også en veludstyret fitnessafdeling til rådighed.

Spis lokalt og velsmagende

Italienerne er verdensberømte for deres gæstfrihed som værter, og deres kærlighed til bordets glæder spiller en stor rolle her. Det vil være en skam ikke at benytte lejligheden til at smage på det italienske køkken, nu man alligevel er der.

I hotellets egen restaurant, Giglio Rosso, kan du få syn for smagen. Her tilbyder de lokale og nationale retter samt indslag fra det internationale køkken. Her er noget for enhver smag. Det samme gælder vinkortet, hvor der er rigeligt at give sig i kast med.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved byens svømmehal. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

OBS: Booker du et dobbeltværelse med plads til 4 personer, skal du være opmærksom på, at du får tildelt et dobbeltværelse med det antal personer I er. Altså vil to personer få et dobbeltværelse med to senge. Tre personer vil få et dobbeltværelse med 3 senge.

Danski ønsker jer en herlig skiferie i de smukke Dolomitter ved Canazei.

Afstande

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 100 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Minibar Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage €9.00/day

Jacuzzi Ja

Konferencerum Ja

Vis mere

Kæledyr (på forespørgsel): 9 € / day (only small pets)

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

WiFi (mod betaling): €2.00/30 min.

Dobbeltværelse Classic (max 4 pers)

Dobbeltværelse classic med mulighed for tilføjelse af 2 opredninger (sovesofa eller køjeseng).
Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar


Dobbeltværelse Prestige (max 4 pers)

Dobbeltværelse prestige på ca 20-30kvm med hydromassage badekar eller brusekabine og 21" TV.
 Balkon - håndklæder - hårtørrer - badekar eller brusebad - toilet - TV - værdiskab - minibar

AccommodationTypes