Italien, Canazei

Lejlighed

Residence Contrin

Fakta

Om Residence Contrin

Velkommen til Residence Contrin og Canazei! Hvis du ikke vil gå ned på beliggenhed, og gerne vil have liften i din baghave (næsten), så skal du læse mere her!

Store som små kommer snildt afsted på ski hver morgen, når du bor her. Liften ligger kun 200 meter fra lejlighedskomplekset, som nemt og hurtigt tager dig op i verdens største skiområde. Udover at lejlighederne ligger tæt på liften, ligger lejlighederne også tæt på byens centrum. 300 meter væk, finder du et stort udvalg af shopping, supermarkeder, restauranter og barer. Det er ikke langt at gå for de små ben, men skulle de alligevel være trætte efter dagens skiløb, ligger det nærmeste busstop kun 50 meter væk.

Charmerende lejligheder

Lejlighederne er simple, praktisk indrettet og rigtig hyggelige til en skiferie for familien. Det giver en rar og hjemlig atmosfære i lejligheden. Det bedste af det hele er, at der er sengelinned og håndklæder i lejligheden, som vil blive skiftet midt på ugen, og derfor har du ekstra plads i kufferten til spil eller ekstra skiudstyr..

I lejlighederne finder du også et veludstyret køkken. Køkkenet er ikke det største, men der er alt hvad du behøver for at kokkerere et dejligt måltid til hele familien. Kort sagt, så har lejlighederne alt du har brug for på din skiferie, selvom lejlighederne ikke er det helt store palæ.

Tæt på centrum

Kan dine egne køkkenevner ikke leve op til selveste Gorden Ramseys, er der rig mulighed for at smage dig igennem de italienske specialiteter og Canazei. Eller trænger dine madkundskaber også til ferie?! - som tidligere nævnt, er der kun 300 meters gang til centrum, hvor du finder et hav af lækre restauranter, så der er rig mulighed for at smage på alt hvad Canazei har at byde på.

Rart at vide

Hvis det kniber med pladsen i kufferten, med tøj til hele familien. Så vinder du et vaskerum i lejlighedskomplekset med vaskemaskine og tørretumbler, der kan benyttes mod betaling.

Når du ankommer til Residence Contrin, kan du få nøglerne til lejligheden fra klokken 17:30. Skulle du ankomme meget senere, skal du blot informere guiderne om dette på forhånd, når de ringer ugen inden afrejse. Ankommer du meget før dette, skal du også blot informere guiderne om dette, så vil de gøre deres bedste for at lejligheden kan være klar til dig.

Når du forlader lejligheden på afrejsedagen, skal du have svinget karkluden og gjort rent i køkkenet, og båret skraldet ud. Det vil koste dig 55 euro, hvis karkluden ikke lige har givet køkkenet en tur.

På afrejsedagen skal lejlighederne forlades senest klokken 10:00. Har du liftkort til den dag, og gerne lige vil nå nogle pister inden turen går mod Danmark igen, er det muligt at få opbevaret din bagage. Hvis du trænger til at bad, inden turen går hjemad, har du også mulighed for det.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Føntørrer Ja

Sengelinned Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Bad eller badekar Ja

Toilet Ja

Håndklæder Ja

Komfur Ja

WiFi Ja

Slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Kæledyr (på forespørgsel) Upon request

Legerum Ja

Lounge Ja

Parkering (mod betaling) on request

Skirum Ja

Vis mere

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

Vaskeservice: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed (3 personer)

Lejlighed på 22 m2 oplagt til to voksne og 1 barn. Det separate soveværelse indeholder en enkelt seng, hvor barnet kan sove, mens de voksne sover i stuen (queen bed). Badeværelse med brus.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Køkken - Hårtørrer - Håndklæder - El-kedel - Wi-Fi

Economy lejlighed (4 personer)

Simpel lejlighed på 18 m2 med alt hvad du behøver. Lejlighedernes planløsning varierer med indeholder to dobbeltsenge eller en dobbeltseng og to enkeltsenge. Badeværelse med brus.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Køkken - Hårtørrer - Håndklæder - El-kedel - Wi-Fi

AccommodationTypes