Italien, Canazei

Hotel

Park Hotel Faloria

Halvpension

Fakta

Om Park Hotel Faloria

Park Hotel Faloria ligger kun 350 meter fra hovedliften i Canazei og 500 meter til centrum.

Lad os være ærlige: Det er et ældre hotel, som har fået en lettere ansigtsløftning til sæson 2020. Så det er altså ikke som da det var 20 år gammelt, men det ser mere ungt og lækkert ud!

Skiferie med halvpension

Når du bor her, skal du ikke tænke på at lave mad. Der er nemlig en lækker halvpension med i prisen der omfatter en morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu, hvor der kan vælges mellem to forretter, to hovedretter og en dessert eller is. Som bonus skal maden nyes i en reserveret restaurant-sal med plads til cirka 40 gæster, hvilket gør hotellet ideelt for grupper, der gerne vil kunne spise sammen.

Alt du har brug for på skiferien

Ud over god mad og en seng, finder du en bar, et opholdsrum og en piano lounge på hotellet. Hos Danski har vi to værelsestyper til rådighed: Dobbeltværelser på 12 m2 og familieværelser på 16 m2.

Wellness til skikroppen

Når du vender tilbage efter en lang dag på pisterne, kan du slappe af i det udsøgte wellness-område du finder på hotellet. Her er der et stort område indeholdende pool område, tyrkisk dampbad, finsk sauna, bio-sauna samt et hyggeligt afslapningsområde. Området er var færdigbygget til sæsonen 2019/2020. Man skal være 16 år for at få benytte spa-området, og prisen for adgang er €12 per dag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Danski glæder sig til at se jer i Canazei og på Park Hotel Faloria!

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 400 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 15 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

WiFi i lejlighed Ja

Safetybox Ja

Balkon / Terrasse Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Pejs Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

SwimmingPool Ja

Vis mere

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Standard

Værelse på ca. 15 kvm med dobbeltseng (kan skilles til to enkeltsenge) og balkon. Badeværelse med badekar eller brus og hårtørrer.
Hårtørrer - Bad og toilet - Hårtørrer - TV - Balkon - Telefon - Wi-Fi (gratis) - Sengelinned - Håndklæder

Familieværelse Standard (min. 4 personer)

Familieværelse på 21 kvm til 4 personer. Værelserne varierer med enten et eller to soveafdelinger med 2 dobbeltsenge (kan skilles til enkeltsenge). Badeværelse med badekar eller brus og hårtørrer.
Balkon - Hårtørrer - Bad og toilet - Hårtørrer - TV - Telefon - Wi-Fi (gratis) - Sengelinned - Håndklæder

AccommodationTypes